עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לעשות פרוייקט חובבני ואני צריך אבל כלים אני רוצה בעזרת המצלמת אינטרנט שלי (LIFECAM NX- 3000 של מיקרוסופט) ומצלמת הוידיאו שלי (שכחתי את השם) לעשות סרטון קטן, אז אני צריך קודם תוכנה טובה להקלטה דרך המצלמת האינטרנט שלי כי התוכנה שהגיעה איתה די מחורבנת. הדבר הבא שאני צריך הוא תוכנה לעריכת וידיאו, איזו תוכנה תיהיה טובה לעריכת וידיאו?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. יש לי כמה סרטים אני רוצה להביא אותם לדוד שלי לDVD אבל אין כתוביות אפשר לעשות להוסיף כתובות שהסרט יהיה מובנה עם הכתוביות יש הרבה סרטים שהכתוביות מובנות אז איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by nall,

איך אני עושה זאת מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by tavor21,

אני רוצה לקחת סרט ושתוכנה תפצל לי את הסרט לתפקידים של קולנוע ביתי יעני כל הדיבור שיהיה קובץ אחד , כל האפקטים קוץ שני וכך האלה בתודה אני חושב שאין תוכנה כזאת אבל אני מבקש ממכם עזרה זה מאוד נחוץ לי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by wooper,

שלום באימיול לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ההעלאה שלי באופן אקראי יורדת למהירות נמוכה אפילו 1 kb למרות שהגדרתי שהעלאה שלי תהיה 14 kb תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  6. ניסיתי פעמיים לצרוב עם התוכנה אלכוהול 120% ואיך שמתחילה הצריבה המחשב מבצע ריסט ובעליית המחשב מופיעה לי השגיאה הבאה: איך אפשר לפתור את הבעייה הנ''ל? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. פעם היה מותקן לי נטלימטר במחשב... הרסרתי אותו ועכשיו אחרי חודשיים אני מנסה שוב להתקין אך התוכנה רושמת לי שכאילו קיימת התקנה קודמת במחשב וצריך להסיר אותה... אבל הסרתי אותההה!! אין את התקיה במחשב, אין בהוספה\הסרה, מה עושים???!!!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by aquas,

היי ניסיתי להיפתר מפרסומת ע"י אדבלוק בפילטר ,אבל משהו מוזר הפילטר היה ריק ......ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר לבסוף שמתי את ה- * על הפילטר הריק מה שהתברר כטעות קשה , כי מאותו רגע ככה עולים לי אתרים יש לי אד בלוק 5.3 כשאני על וויטליסט אז יש לי את האפשרות לפתוח את הפילטר אבל כשמחסלים אותו אז לא קורה כלום , זה לא מגיב פונה אליכם ומבקש עזרה , כי פשוט אפשר להתחרפן מכל הפרסומות. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסדר לי משפטים (שורות) שכתובים בוורד לפי האות הראשונה בסדר ה - ABC. אולי קיימת כזו אופציה מובנית בתוכנה ואני לא מודע אליה? דוגמא לסידור שאני מתכוון: A: ...1 ...2 ...3 B: ...1 ...2 ...3 וכך הלאה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by wow,

הוא נקרא LionHeart_Codecs_Pack_v1.2 מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מוצא אותו?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. מישהו יודע בבקשה מה הניתוח של קובץ dmp שניתחתי באמצעות התוכנה שהורדתי מפה??? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) זה מה שקיבלתי לאחר הניתוח...... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו.....

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

שלום, אני מחפש פיירוול לגרסה של הwindows xp pro X64 ניסתי NETLIMITER וזה לא עובד וגם כתוב שאין גרסאות לX64 בנתיים ניסתי גם ZA ויש רק גרסאות BETA וזה רק suit (אני מחפש PRO) האם יש משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, השעון בסרגל העבודה מראה לי שעה אחרת כל פעם, כל פעם שאני מכוון אותו אחרי זמן מה הוא מראה שעה אחרת, כנראה אחרי הדלקת המחשב. יש דרך לסידור?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Kalim3ro,

יש לי בעיה בfirefox, משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ על לינק להוריד משהו זה מוריד את הקובץ ולפעמים לא...ולא נפתח החלון של ההורדות. כשפותחים את החלון דרך Tools אז לא מופיע בו כלום... רוב הפעמים הקובץ מפסיק את ההורדה באמצע ואז הקובץ דפוק. אם עושים Save Target As... זה לא מוריד בכלל ולא פותח חלון הורדות....זה שואל לאן להוריד...אבל לא מוריד כלום... ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה ישנה יותר...ניסיתי הכל! מאז שעברתי ל2.0.0.1 זה התחיל...וגם עם ה2.0.0.3 זה אותה בעיה... מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. עולה מסך שחור עם סאונד של הפתיחה של ויסטה ניסיתי עוד דרייברים של נוידיה ולא עזר, איפסתי ביוס ידנית ולא עזר. לא יודע מה לעשות.אנא עיזרו לי המחשב מושבת...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. לפני כמה שנים מצאתי אתר שממנו הורדתי קבצי מאקרו שבאמצעותם הוספתי מסגרות מדהימות שאנשים הכינו לתמונות שלי אני לא מצליח לאתר את האתר. האם אתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. שלום רב מזל טוב רכשתי LCD פצצה של LG 37 אינץ 1:100000 ניגודיות 2 מ"ס מפרט טוב טוב. אני מחשבר אותו למחשב הנייח עם כבר 1.8 מטר DVI TO HDMI(כבל סביר לא מהפשוטים) בנייח יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מה שאני צריך זה הסברים איך לערוך את ההגדרות בתוך הNVIDIA או מחוצה לו בווינדוס אקספי כדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר..... זתומרת.....איך לסדר את ההגדרות אחד לאחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by desert,

?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by Os.Master,

אני יודע שיש עוד כמה תוכנות שקרואות PDF תנו לי אחת מהן... שתהיה פשוטה להפעלה ולא מסורבת אני לא יוצר קוצבי PDF אלה רק קורא אותם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by gamer1234,

טוב לחבר שלי יש בעייה חסר לו את הקובץ kkocwwuvfysrq.exe מאיפה אפשר להשיג את הקובץ... בגלל הקובץ הזה הוא לא יכול לפתוח תוכניות עם exe עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?

23. Started by yairperetz,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעתיק חלק/ דף אינטרנט שלם "ולהדביק" אותו במקום אחר. משהו בסגנון של: crawlers או robots. ת ודה מראש על העזרה !!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by ColWar,

שלום לכולם, אני מנסה למחוק את ה-Risk History מה Symantec AntiVirus שלי. אבל הוא לא מצליח לעשות שום פעולה שקשורה לכך. מישהו יודע איך אני נפתר מזה? אני אפילו מוכן למחוק את הקובץ ו\או את המפתחות הדרושים מה-registry. בתודה רבה מראש, Coldwar.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים