תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שבו אפשר להוריד דפדפן מולזיה בעיברית? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קניתי היום צורב DVD של חברת NEC דגם 2510A. הייתי רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לעשות Сopy , ליצור דיסקים , ועוד .. (דיסקים של 4.7 גיגה). תודה, אלון שטיינברג.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לאיזה תוכנה לשמיעת שירים? כרגע אני משתמש בWINAMP... עם MP10 יש לי בעיות חוקיות. הייתי מת שיהיה אמארוק לWIN. יש משהו דומה? מה הכי מומלץ? תחפרו! :-P
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שכאשר אני אכניס דיסק עם mp3 תפעיל אוטומטית את אחד הנגנים בלי לשאול ותפעיל את השיר מישהוא מכיר משהוא?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX470 עם דרייבר הכי מעודכן 258.96 אם אני לא טועה וNET FRAMEWORK של מייקרוסופט גירסא 4 והורדתי את התוכנה nhancer 2.5.9 ל32 ביט. התקנתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה ואז מופיע לי כיתוב Nhancer 2.5.9 ואז אחרי כמה שניות הכיתוב נסגר אבל התוכנה לא עולה. ניסיתי להפעיל בתור מנהל וניסיתי הכל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול בדיוק אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס XP השגיאה STOP 0x0000006b (0xc0000102 , 0x00000002 , 0x00000000 , 0x00000000( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, באופן אישי מעולם לא חיבבתי את WINRAR אבל בערך כל העולם משתמש בה אז אני מניח שהתוכנה בסדר, השאלה שלי מה במחשב שלי לא בסדר שמונע מהתוכנה הזו לעבוד חלק איתו. הבעיה היא שכל קובץ מפוצל שאני מוריד (מ2 קבצים ומעלה) כל קובץ כזה.הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בקובץ כזה שהורדתי מהאינטרנט וגם הצלחתי לחלץ התקלה שמופיע היא: C:\Documents and Settings\אלכס\שולחן העבודה\fielaname.rar: Packed data CRC failed in fielname.daa. The volume is corrupt עשיתי פירמוט (בלי קשר לבעיה) וזה עדיין חוזר. אני מבין שהברירת מחדל היא "בעיה בקבצים" אבל לא ייתכן שכולם מורידים, אצלהם הכול בסדר וכאשר אני מוריד אני נתקבל בבעיה הזו. העניין היותר בעייתי הוא שלדעתי בפועל אין שום בעיה, מישהו שלח לי קובץ גדול ש…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940235,00.html הנה עוד סיבה למה לא להשתמש בIE. עוד קישור, הפעם לCERT
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית, שיודעת לדגום שטח הרדיסקים בסביבת DOMAIN אני רוצה משהוא קטן שיותקן בשרת כלשהו ובעזרת הרשאות של ADMINISTRATOR יוכל להגיד לי / לשלוח לי מייל על מצב הדיסקים שלי בשרתים. חשוב לי שהתוכנה לא תתקין שום AGENT / Process / Service בשרתים עצמם. מישהו יכול להמליץ על משהו ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לVIVO בשביל הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
סופש טוב, אני משתמש לי להנאתי במחשב ופתאום בום באם בים בוםםםםם ! ת-ק--ל-ה- !!!! אני לא מצליח להבין עד כמה בינה מלאכותית יש בתוכנות שהן מחליטות יום אחד נאה בזמן שאמורים לעבור לשעון חורף להתקלקל ולהתחיל לתרץ תירוצים להלן תמונה הממחישה: איך מטפלים בזה ובכלל מה זה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
תקשיבו, אני מנסה להפוך קובץ פלאש לכפתור הבעיה שהכפתור משוט מפסיק לעבוד <a href=main.html target=if><embed src="home.swf" border=0 height=21 width=97></a> הנה האתר שלי: תראו את הכפתורים של הפלאש, למישהו יש רעיון? http://honda.coo.co.il/
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה כדאי בכלל להתחיל לפתור "בעיה" כזאת זה כזה מוזר שחבל להרחיב במילים הבעיה היא הרקע הלבן מאחורי המילים FILE עד HELP הנה עוד כמה דוגמאות ... בכל מקרה אני מקווה שהבנתם את הרמז, ככה זה בכל התוכנות.... דרך אגב, אם מישהוא שאל: זה לא ממש מפריע לי..... סתם רוצה לסדר את זה , ולא, איו ספיוורים, אין ווירוסים, WINDOWS XP SP2 כולל כל העידכונים האחרונים
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כפתור על הרמקול שלי, שכשאני מסובב אותו הוא מפעיל את הבאס, ב Winamp הוא לא עובד, בנגנים אחרים כמו למשל Windows Media Player הבאס כן עובד, עכשיו - הבעיה היא לא באקוליזר, כבר אמרו לי לנסות לסדר באקוליזר, אבל זו לא הכוונה, הכוונה להפעיל את הבאס דרך הרמקול עצמו, כמו בנגנים אחרים.. בטח צריך לסמן איפשהו בהגדרות של הווינאמפ אבל אני לא יודע איפה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אוקיי אז סרקתי וזה מה שקיבלתי בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:59:30, on 16/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Fil…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיעה מוזרה באימיול ERROR while saving part file: 011.part.met למרות שאני ADMIN וגם אני מפעיל את האימיול במצב ADMIN PRIVELGE MODE עדיין אני מקבל את ההודעה אני משתמש ב WIN 7 BETA ההודעה לא היתה לאחר ההתקנה של WIN 7 אלא לאחר תקופה מסוימת של בערך חודש לאחר ההתקנה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר'ה שמעו צילמתי במצלמה דיגיטלית ועכשיו העברתי למחשב ואני רוצה ליצרוב אני רוצה תוכנה שישמעו ברקע שיר בזמן שהתמונות עוברות :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אילו תוכנות אפשר להוריד מה TESK MENAGER כדי לקבל יותר ביצועים למשל ה ANTIVRUS בעקרון הורדתי את כל מש אפשר זה לןקח לי 95 MB מתוך 922 אכשיו יש דברים שאסור להוריד אותם (אני משחק ברשת )?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
למה שאני לוחץ על SHOW DESKTOP גם האייקונים של התוכנה נעלמים ?!!? מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה קיבינימאט נמצאת האופציה בפיירפוקס שבה בכל פעם שאני פותח אותו ייפתחו אטאבים שהיו פעילים כשסגרתי אותו?! ושאלה נוספת היא למה אני לא מסוגל לראות סטרימינג (של ערוץ הספורט לדוגמא) למרות שהורדתי את ה - ACE codec pack ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני נכנס לICQ ושעה הוא נמצא על מפעיל ובסוף כותב לי "משהו השתבש" ניסיתי להיכנס עם מספר אחר וזה נכנס בלי בעיה לגבי המסנג'ר...אני מצליח להתחבר אבל אחרי כמה זמן הוא זורק לי כזה "החיבור אבד"... קורה לעוד מישהו?יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-