עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobibo,

מנסה לגבות DVD של הילדה דיי שרוט,כיצד? נסיתי בכמה דרכים וכל פעם אני נתקל בבעיית קריאה,האם ישנה תוכנה שיודעת להתמודד עם דיסקים שרוטים?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

שלום, אני מחפש פיירוול לגרסה של הwindows xp pro X64 ניסתי NETLIMITER וזה לא עובד וגם כתוב שאין גרסאות לX64 בנתיים ניסתי גם ZA ויש רק גרסאות BETA וזה רק suit (אני מחפש PRO) האם יש משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by _Daniel_,

הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שמתי לב שמהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית, עשיתי בדיקות הורדה ראיתי שאני לא עובר את ה 120 התקשרתי למוקד בזק,עשיתי מלא בדיקות מול בזק, איכות הקו..... בסוף נזכרתי שעדכנתי את ה Firewire (יש לי Nforce4 ultra), הסרתי אותו לגמרי ומאז הכל עובד ב"ה,גרסה קודמת עבדה חלק ומאוד הייתי מרוצה ממנה. מישהו נתקל בבעיה, אולי בגלל שהתקנתי גרסה על גרסה בלי הסרה? האם ניתן להוריד את קובץ ההתקנה רק לפיירוול ללא כל שאר הדברים ( IDE....) לא רוצה להתקין שוב את כל הצ'פסט תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. איזה תוכנה מינימלית אני יכול להתשמש רק כדי לפתוח קבצי AutoCAD LT 2009 ? אין לי את התוכנה ואני רק רוצה לפתוח קבצים של AutoCAD יש תוכנה קטנה שאני יכול להתקין ואז לפתוח ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by iyehuda,

של בדיקת פיקסלים שרופים ותוכנה של בדיקת מהירות למסך ( 8msec/16msec.........) תודה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  7. לא בישבילי, אני מסתפק בזה של הsp2 כאילו אחד קליל אבל טוב שיכלול גם פיירוול או מה שזה לא יהיה... אין לי מושג לאחרונה יש אותם כל כך הרבה :-X קשה לבחור. ד"א מה אתם אומרים על דוקאור וואב? או קספרסקי?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. תקבצים. היה לי קובץ BIN ששקל 872 מגה ולא יכולתי לצרוב אותו (היה לי את ה CUE שלו) אבל למרות זאת הנרו אמרה שהקובץ גדול מדי ולא יכולתי לצרוב אותו על דיסק של 700 אז מה אני ברוב חכמתי עשיתי?! ;D הוצאתי את כל הקבצים שיש בבין למחשב ואז צרבתי אותם כשהם בחוץ וכמובן הכל עבד בלי שאלות.... יש לכם רעיונות אחרים אולי? (סתם בשביל הקטע) וניסיתי עם WINRAR לקבץ את הבין זה היה נכנס רק בשני דיסקים..... אחד 700 והשני עוד 100 מגה איזה משחק דפוק....

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. אני גר בבת ים וכמעט כל ילד בבת ים יודע שאם הוא עובר דרכי זה כרוך בשקיות מים דרך החלון וזה כבר ידוע בכל בת ים לפני כחודש ההורים שלי נסעו לאילת למשך שבוע והירגנתי מסיבות בבית שלי אז במקום לפתוח את החלון ולעמוד עם שקיות מים שכולם יראו שאנחנו זורקים עליהם, סגרנו את החלוןשמתי מצלמת אינטרנט בחלון לכיוון מטה וראינו אם מישו בא והיה דלי בחלון עם מים שקשור עם חוט למישהו שבתוך הבית שמוכן לזרוק תחבל ולשפוך תמים לצערי הזמנים לא היו מדויקים לא הצלחנו לפגוע ממש באף אחד חוץ מילדה אחת שממש זה היה הצלחה כולה הייתה מים כאילו קפצה לבריכה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך שנגיד המצלמה קולטת מישו הולך ונכנס לכניסה שלי ומחשבת את הזמן ואומרת מתי צריך לשפוך את הדלי יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by ndv,

הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני כרגע עובד מתוך מחשב ווירטואלי שהתקנתי לצורך בדיקת FF3 וכל מיני שטויות נוספות שאני עושה עליו. שאלתי היא אם יש איזושהיא דרך לעבור בין המחשבים ע"י מקש קיצור, אני לא מתכוון לALT+ENTER שעובר בין המצבים מסך מלא/חלון אלא שזה יתפקד כמו KVM.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by dodo9876,

שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של LEADTEK ל- WIN VISTA התוכנה נקראת WINFOX .

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by RobiNooB,

שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by eagleye,

מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה. איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם. שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by נילס,

שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by ophir91,

שלום הורדתי את האוס החדש ואני מנסה לראות את הפרק והוא פשוט עוצר את הניגון אחרי מספר דקות של צפייה כאילו אני מפעיל מתחיל לראות הכל טוב ופתאום הוא נעצר כאילו לחצתי "סטופ" ולא נותן לי להמשיך... אפילו שהמדייהפלייר כותב שזה בעורך של שעה ומשהו... מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by ftzahi22,

יש לי במחשב כמה סרטים בפורמטים שונים כמו AVI MPEG MOV ... רציתי לדעת האם יש תוכנה (תוכנה אחת) שאוכל בעזרתה להפוך את כל קבצי הווידאו לדיסק DVD שהיא כבר עושה הכל לבד : המרה צריבה וכל צה שצריך .. תודה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  18. שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי

19. Started by logrem,

באתרים רבים שמציעים סרטונים כמו כתבות בynet הפיירפוקס לא מנגן אותם ומציע לי להוריד פלאג שיטפל בבעיה אבל כשאני מוריד את הפלאג הווינדוס לא מזהה את הקובץ ועל מנת להפעילו דרושה לי חבילת sp1 בxp וכמו כן גם windows media player מה עושים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Dr Hardware,

תיאור התוכנה: Maxthon (לשעבר MyIE2) הוא דפדפן אינטרנט מבוסס IE שמציע גלישה באמצעות טאבים, מסנן תוכן ופירסומות קופצות מובנה, אפשרויות רבות נחמדות למדי והמון פלאגינים מעניינים וסקינים שניתנים להורדה. דף הבית: http://www.maxthon.com/en/index.htm הורדת גירסאת קומבו (כוללת סקינים ופלאגינים) :http://tinyurl.com/5nr7m הורדת גירסא סטנדרטית (ללא סקינים ופלאגינים) : http://fileforum.betanews.com/detail/1029407732/1 הורדת תרגום בעברית (יש לעשות Extract/לחלץ לתיקית השפה בתיקית ההתקנה של הדפדפן) : http://www.maxthon.com/files/languages/m2lang_hebrew.zip שינויים מאז הבטא האחרונה לפיינל החדש: v1.0.0250 + Support for WinXP SP2 Popup Control and ActiveX Control. + In-place too…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. פשוט נורא אין לי מילים לתאר את זה..... לפני כמה שבועות כשחשבתי שהמינידיסק שלי נדפק או משהו בגלל שכשניסיתי להעביר שירים למיני דיסק הוא העביר ולאחר מכן כשרציתי לשמוע או הראה לי כאילו הדיסק של המינידיסק ריק!!!.... אז מה עשיתי.....קניתי חמישיה של מינידיסק חדשים!!.... אבל כשבאתי היום להקליט הפעלתי את התוכנה וכשממש ניסית להעתיק את השירים למינידיסק....הווינדוס שלי החליט שהוא מותן לי את ההודעה הדפוקה הזאת שאומרת שווינדוס נתקל בשגיאה...ואז יש לך אפשרות לשלוח כאילו דו"ח למיקרוסופט...נמכירים????....משהו בסגנון???... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש אך זה לא עזר...... ולאחר שהתקנתי מחדש אמרתי לעצמי שננסה בדרך אחרת......יש עוד תוכנת שהותקמה יחד עם התוכנה הראשונה והיא מאפשרת לך להעתיק שירים מד…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. שלום. ישנה תמונה מאוד חשובה שאני מעוניין לשמור מאתר כלשהו. כשאני לוחץ קליק ימני על מנת לשמור רשום : SETTINGS ABOUT ADOBE FLASH PLAYER 10 ולא ניתנת האפשרות לשמור את התמונה. אני מאוד אשמח אם למשהו יש פתרון. תודה, ניצן

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by dbx22,

יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים