תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל "להדביק" לי מספר סרטים ביחד יש לי 5 קבצים של סרט אחד איך אני יכול לשלב אותם ככה שזה יראה רצוף?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לצפות בוידיאו באינטרנט, אני רואה יותר מדיי צבעים, הוידיאו ממש לא ברור. הבעיה היא במדיה פלייר (יש לי גרסא 9), משום שבאתרים שיש להם נגן משלהם (כדוגמאת יוטוב) אני רואה מצויין. יש לי מקודדים. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס מדיה פלייר 10 עם כל הקודקים. יחד עם זאת הרבה פעמים הוא לא מסוגל לקרוא כל מיני קבצים של תוכנות אחרות כמו rm וכד. ניסיתי להוריד נגן נוסף של real player אך התוצאה היא ששני הנגנים נתקעים עקב התנגשויות כפי הנראה. מה מומלץ לעשות על מנת שהנגן יהיה מסוגל לקרוא את כל הפורמטים גם של חברות אחרות תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש את האפשרות יצוא לאוטלוק Outlook's CSV format (for importing into Outlook or other applications). הוא יוצר קובץ לEXEL דבר ראשון הוא בג'יבריש, שנית מה אני עושה איתו וזאת הדרך בכלל ?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 21:29:32 חבר'ה קצת עזרה לא תזיק פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 22:34:32
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אין כמו תמונה מקורית תוצרת הבית [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לגמרי רק בלי הארדיסק וכונן שאתה שניהם יש לי. בהארדיסק אחד מותקן ווינדוס 7 [שמעדכן דרייברים לבד] השאלה שלי אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמעבירים תהארדיסק למחשב השני? נגיד להסיר את כל הדרייברים? או שבכלל מומלץ לפרמט? [לא בעיה ממש אבל עדיין מבאס ):] אם יש עוד משהו שכדאי לעשות תגידו. ואם אפשר מהר כי כנראה היום קונים. ממש תודה!!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אשמח עם יוסבר ההליך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחרונה אני דיי בספק האם כדאי להתקין ICQ 6 על המחשב החדש שלי (בשווי 6K ;D), שמעתי שזאת תוכנה שהיא דיי "פוגעת" ביכולות המחשב ומזבלת אותו. האם זה נכון או שאלו שטויות? השאלה השנייה - מרב חוסר אחריות איבדתי את הסיסמא ל- ICQ וגם את שאלת ותשובת הבטיחות , האם יש איזו דרך שיכולה לשחזר לי את הסיסמא או תוכנה שיכולה לעזור? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למפרט למחשב חדש בתחום של 3000שח (ללא המסך) ורציתי לדעת מה אתם ממליצים להתמקד בחומרה - - מעבד עם שתי ליבות או ארבע? - איזה סוג של כרטיס גרפי? - כמות זיכרון מומלצת? - לוח אם מומלץ למערכת שאליה עוברים כונן של 2טרה ו-1טרה מהמחשב הישן וכבר זקוקה לעוד כונן... עיקר העבודה שלי היא בעיבוד תמונות מקבצי raw. תהליך העבודה בפוטושופ כולל פתיחה של ספריית התמונות ב-bridge, בחירה של כעשר תמונות, עיבודי "חדר חושך" כמו curves, הבהרות והחששות, ריטוש. תהליך העבודה בלייטרום דומה... בתודה מראש וחג שמח, 8-)
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה שתוכנת ה- Ad-Aware לא תציג Tracking Cookies כמזיקים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שהופכת שמות מעברית לעברית אנגלית לדוגמא בית הבובות לbeit habubut מודה לכל מי שיוכל לתת לי שם של תוכנה כזו..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מדובר על מחשב עם שני מסכים. אני מעוניין להקליט שני חלונות נפרדים בדפדפן (מדובר בשידור חי משני אתרים שונים) בשני הקלטות שונות. או איך מקליטים שידור חי מאתר אינטרנט? אני רוצה להקליט שידורים חיים באינטרנט של שני אתרים שונים אבל שההקלטות יהיו נפרדות לכל אתר. תוכנה חינמית או בתשלום, לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקיעות קטנות ב need for speed the run עשיתי עדכון לדריייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר מפרט מחשב: CPU:I7 2600K כרטיס מסך GTX 580 ASUS 16 גיגה רם לוח P8P67 ASUS DELUXE ספק 850W call of duty modern warfare 3 ובאטלפילד עובד חלק על הגרפיקה הכי גבוהה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחשב "מגמגם" עם לוח אם Foxconn 945 7AD שעליו (לפי תוכנת Sisoft Sandra), כרטיס המסך של אינטל Foxconn 82945G Iintegrated Grafic Controller, כרטיס קול של Realtek HD Audio input כרטיס רשת מובנים בלוח אם וכרטיס רשת אלחוטי נעוץ בסלוט PCI. הבעיה במחשב היא שהקליטה בכרטיס הרשת האלחוטי משובשת, תקשורת אינטרנט בלתי אפשרית, (חיבורי הרשת והאינטרנט החוטיים עובדים תקין) סאוננד נישמע איום ונורא, צרוד ומהדהד ברמקולים שבמחשב אחר נישמעים מעולה על אותה רצועת נגינה. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ- XP HOME עברי, ל- XP PRO אנגלי, אבל - יש בעיה - לא מצליח לאתר דרייברים ללוח האם וליחודות המובנות עליו. ניסית באתר של FOXCONN מצאתי רק דרייבר לכרטיס קול, ניסיתי לעדכן אותו והסתבר שהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כאשר אני מעתיק קטעי וידאו מהדיוידי או וידאו ( עם התוכנה Video Jukebox 2.1 ) ואחרי זה אני רוצה להשתמש בקטעי וידאו בתוכנה Ulead videostudio7 רק הוידאו מוצג לי בלי האודיו יש מישהו שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-