עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dannygnh,

איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Rafi921,

איך עושים את זה, ודרך איזה VM אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Rafi921,

שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה

5. האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תכנה טובה שבאמצעותה אני יכול להפוך תמונת מסמך מהסורק שלי (שלא תומך בOCR לעברית), למסמך Editable בעברית. אודה מאוד לכל מי שיעזור, הנושא נחוץ ויעיל מאוד!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eninyo,

שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Evil_Mind,

האם ישנה תוכנה פשוטה לסידור וקיטלוג תמונות והפיכתם למצגת נוחה לצפייה בטלוויזיה\מחשב? המטרה היא לסרוק תמונות נבחרות מאלבומי התמונות ה"מוחשיות" שלי ולצרוב את הכל על דיסק(ים) כמו כן, מה הרזולוציה והאיכות המומלצים לסריקת תמונות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. סרקתי באתר שמומלץ כאן בסטיקי. קיבלתי תוצאות (מצ"ב) עם הנתיב לקבצים הנגועים אך אצלי במחשב אין בכלל את הנתיב הזה או\וגם את הקבצים האלה מה זה? מה עושים? איך מוחקים את הטוריאנים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. alexa related מחקתי את זה... וזה חוזר כל הזמן... מה לעשות לגבי הספייוור הזה?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  12. סרקתי על ידי האתר הזה http://www.windowsecurity.com/trojanscan/trojanscan.asp ולפני הסריקה הוא התקין לי איזושהי תוכנה\קבצים אך אני מסיר אותה\ם?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by ari,

בשביל לצפות בסרט בהורדה עושים ניגון\צפייה אז למה יש את ה avi preview הרבה סרטים לא ניתן לנגנם בעת ההורדה האם בעזרת avi preview זה אפשרי

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by almog barel,

לאחר וירוס קשה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר הפירמוט והשחזור התגלה לי שאני צריך לתת מחדש את המפתח של האופיס ושזה הלך לעיבוד, יש לי את הפרטים של הקופסה ומייקרוסופט לא עוזרים יותר מידי, בנוסף כול הפרטים של המחשב שלפני הפירמוט שמורים בתקייה Windows.old אז אני משוכנע שאפשר לשחזר זאת משם רק שאינני בטוח כיצד, אני מנסה להימנע מפריצת התוכנה כי זה מחשב שנועד לעבודה. מדובר ב office home&business 2013 תודה רבה מראש לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by RayZ,

היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by אלעד6,

מי שלא יודע יש גם אתר iWeb

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gromeck,

אני התקנתי את התוכנה הנ''ל, ובתוכנה שתי מוכונות וירטואליות שעליהן מותקנת XP PRO. כרטיס הרשת מוגדר כ- NAT. ואני לא מצליח לעשות שיתף בין הוירטואלית למחשב האמיתי ובין שתי הוירטואליות. איך אני פותר את זה? אני עובד עם מודם נתב של בזק. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by sby333,

שלום לכולם, אני עובד ב Excel97 מסיבה מסויימת כאשר OFFICE2003 גם מותקן. עכשיו שניהם עובדים טוב, עד לרגע שאני מנסה לשמור קובץ בexcel97 כפורמט מסויים (txt). ניסתי להסיר ולהתקין שוב ושום דבר לא צלח. אשמח אם יהיה תשובה. תודה רבה, שלומי

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by the kon,

שלום מה קורה?? טוב התחלתי לעבוד בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יוצר מים או אפקט של מים 2) מה עושים עם הסרגל שמאונח בצד שמאל? 3) יש מדריכים לזה בעיברית? 4) איך אני יכול להתחיל בעיצוב של בן אדם?? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by the kon,

שלום. יש לי את התוכנה real flow גרסה 4. איך אני יכול לקחת אוביקט שעשיתי בMAX ולפתוח אותו בתוכנה? וגם איך אני לוקח את מה שעשיתי בתוכנה ופותח בMAX. משום מה כאשר אני פותח קובץ 3DS או כל קובץ תלת מימד זה או אומר שאין את הקובץ או שיש בעיה. מה אני יכול לעשות ובכלל האם יש תוכנה אחרת שעושה את אותו הדבר? תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Ran B,

היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  22. אהלןאני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון? הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי? אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה נ.ב. מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, ג…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by OmerS,

שלום רב, אני מניח שאני לא היחיד שנתקלתי בבעיה בכתיבה בעברית בתוכנת Photoshop 7. אני יודע שהבעיה מוכרת כמעט לכל אדם שעובד עם התוכנה ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך לתקן את זה והאם זה כרוך בהתקנת עדכון או שזה משהו שניתן לבצע לבד בלי לשלם \ להוריד את העדכון. תודה מראש למגיבים.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by overload,

נאמס לי מווקטורים פוטושופ יותר מעניין. לקחתי את התמונה המקורית והתחלתי לצבוע עליה בשביל הצורה הכללית ואז עם מברשות קטנות מאוד ומריחות המשכתי לצייר. לקחתי קצת מהטקסטורה של העור בתמונה והכנסתי לציור כדי שיראה יותר אמיתי באזורים מסוימים, טכניקה חדשה שלמדתי. את השעיר צירתי עם מברשת בגודל 1 (:-X) והרבה מריחות. בערך 10 שעות~ תלחצו שוב לגודל מלא אחרי הפתיחה. (נערך) תמונה מקורית http://img276.imageshack.us/img276/3280/adrianalimasanpaulo2002076ra.jpg רק אל תקשרו גם את זה לכל הוויכוח על הבנות בפורום כללי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.