עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, אני מנסה לעזור לשכנה שלי, היא בודקת דוא"ל באמצעות תוכנת Outlook Express 6 על גבי מערכת הפעלה WIN-XP. לפני מספר ימים תוכנת האוטלוק הפסיקה להוריד הודעות מייל, (אך מאפשרת את שליחתם). התוכנה מזהה 170 הודעות שתרם הורדו למחשב אך לא מוכנה להורידם. ואני מקבל את הודעת השגיע בקובץ המצורף. דיברתי עם ספקית האינטרנט והם בדקו וראו כי הבעיה אינה בהגדרות החשבון או בהתקשרות בין המחשב לבין השרתים. והגדירו את הבעיה בתוכנה עצמה, והפנו אותי לדבר עם מיקרוסופט. לפני שאני מבצע פעולה זו אשמח להעזר בכם. מה ניתן לעשות על מנת שהתוכנה תמשיך להוריד הודעות מהשרת. תודה רבה עמיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  2. Started by ruff stuff,

נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  4. את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  5. שלום לכולם, שלחתי את ההודעה בפורום שפות תיכנות נראה לי ששלחתי במקום הלא נכון אז אני שולחת גם לפורום הזה (לא לכעוס) אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני

6. רכשתי היום מצלמת רשת מדגם MX5 של TEAC 500K והCD של המחשב שלי אינו עובד לכן איני יכול להתקין את הדריוור. כיצד אני משיג אותו?(נכנסתי לאתר שלהם ואין להם שום איזכור למצלמות רשת).

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by riceman,

איפה אפשר למצוא תוכנת בדיקת ביצועים כללית למחשב ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.

9. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון אני לא מצליח להכינס ללוח בקרה של הכרטיס מסך Catalyst Control Center. אין שגיאה או משהו בפשוט חושב קצת וזהו לא עושה כלום. הסרתי והתקנית שוב לא עוזר אני עשיו עם הdriver הכי עדכני. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש עריכה: פותח שני תהליכים ואחרי כמה זמן סוגר אותם.אחד זה CCC.exe והשני אני לא מצליח לתפוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, קורה לי הרבה שאני מוריד את אותו שיר פעמיים, ואז יש לי אותו פעם אחת בפורמט 160 ופעם אחת בפורמט 192 (לדוגמא...) כמובן שכברירת מחדל, פורמט 192 הוא באיכות יותר טובה, אך זה תלוי במקודד שהשתמשו ובעוד כל מיני דברים... מה גם ששמתי לב בקאזה לקבצים בפורמט 192 שהם למעשה קבצים בפורמט 128 שקודדו מחדש ל-192 (כנראה הבנאדם שעשה את זה חשב שזה ישפר את איכות השיר...) בכל אופן, רציתי לדעת, אם קיימת דרך, בה אוכל להשוות בין איכות של 2 שירים, שהם למעשה אותו שיר, באוו אורך והכל אותו דבר, רק השונה ביניהם זו האיכות... כמובן שאפשר לפי השמיעה, אך האוזניים שלי לא עד כדי כך חדות כדי להבחין בין באס יותר איכותי לפחות איכותי או בין טרייבל איכותי לפחות... אז אני מחפש תוכנה או כלי עזר שיאפשר לי לבדו…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. Started by SeeYouInHell,

האם מישהו יכול לבנות לי תוכנה או למצוא לי תוכנה (מאוד פשוטה דרך אגב) שכאשר אני אפעיל אותה כל פעם שאלחץ על נגיד המקש הימני בעכבר או על המספר 8 היא תשלח כאילו אני לוחץ במקלדת סידרה של מספרים ובמהירות של בערך 100MS (מיליסקונד) למשל שהיא תשלח 8887 נגיד? אם מישהו יהיה תותח מספיק ומלך מספיק בשביל לבנות לי את התוכנה הקצרה הזאת אז בבקשה תעשה שזה יהיה על 100 MS שכל פעם שאני לוחץ מקש ימני בעכבר זה ישלח את המקשים 8887 שיתחיל מ8 8 8 7 ולבקשה נוספת שאולי תוכל להכניס לי אפשרות להכנס לsettings ולשחק עם ה MS עד שאני אמצא את המהירות שאני אסתדר איתה תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי למצוא את המאקרו הפשוט הזה!

13. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

14. Started by ophir555,

אומנם כבר שאלתי אבל אף אחד לא הגיב כיצד נפטרים מ YAHOO TOOL BAR באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח, עכבר ימני זה רק זמני. האם מי שהוא יודע? :s05:

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. נכון כשלוחצים על הדסקטופ קליק ימני יוצא חלון כזה עם אפשרויות.. אז הייתי רוצה תוכנה שתכין כאלה חלונות.. שנגיד אני אלחץ על הגלגלת ויצא לי תפריט כזה עם טאבים והכל כמו שאני מגדיר.. הבנתם? תודה =] מקווה שיש כזה עריכה: תראו.. ניראה לי זה לינוסק ושתבינו את העיקרון... http://img376.imageshack.us/img376/5879/screenshot2007041305594sa6.png רואים בתמונה יש דבר כזה שנקרא fluxbox .. אז כזה בערך שכשאני אלחץ על כפתור כשלהו שאני אגדיר יפתח כזה.. יש? =][br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 13:37:58 אין תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  16. Started by LIOR1994,

אני מוריד מהאינטרנט הופעות חיות הבעייה שהשדר מדבר באמצע השיר האם יש תוכנה שיכולה לערוך את השיר ? תודה וחג שמח

17. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. Started by Designer,

שלום לכולם, אתמול קניתי לפטופ חדש Lenovo Yoga 700 14, וכמובן שיש לי הרבה מאוד Bloatware. אני מתכוון להסיר כמה שיותר תוכנות, אבל אני קצת מפחד שיש תוכנה טובה/חיונית שאני "אפספס" אם אסיר אותה. רשימת התוכנות שהגיעו לי במחשב: Lenovo Photo Master Conexant HD Audio Dolby Audio X2 Windows API SDK Dolby Audio X2 Windows APP Intel(R) Dynamic Platform and Thermal Framework Intel(R) Wireless Bluetooth Intel(R) Graphics Driver Intel(R) Management Engine Components Intel(R) PROSet/Wireless Software Intel(R) Rapid Storage Technology Intel(R) Serial IO Lenovo Accelerator Lenovo BatteryGauge Lenovo EasyCamera Lenovo Experience Improvement Lenovo Fu…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by lizer21,

שלום לכולם יש לי תוכנה בשם 007 spy software שעבדה לי על ווינדוס XP ועדיין עובדת לי על XP, אך קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 התקנתי את התוכנה עליו, והתוכנה נפתחה כמו שצריך, ושם עושים HIDE ויש צירוף מקשים חמים שאמורים לפתוח אותו מחדש אך זה לא פותח לי את התוכנה משום מה, ניסתי לעשות תאימות לווינדוס XP אך זה לא פתר את הבעיה למישהו יש רעיון איך פותרים כזו בעיה? תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  20. כל תוכנה\חלון שאני מפעיל גורם למחשב לקפוא - למעט אותו חלון\תוכנה שפועלים. CTRL+ALT+DELETE עובד אבל מנהל המשימות נתקע ברגע שאני שם את סמן העכבר עליו, כמו כל תוכנית אחרת. רק אם אני בוחר באפשרות "יציאה" בתפריט של ה- CTRL+ALT+DELETE זה סוגר את כל התוכניות ואני יכול שוב להפעיל תוכנה כלשהי עד שזה נתקע שוב (כאילו שאני מוגבל לתוכנית אחת). בהרצת MEMTEST אין כל שגיאה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by warezon,

רציתי לקבל המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק שתוכל לאפשר לי בדיקות על משחבים מרוחקים בצורה נוחה(לא כמו הכלי של xp) בנוסף יש צורך שהתוכנה תתמוך בויסטה+xp ואם יש מדריך אז זה מעולה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. הייתי רוצה המלצה לתוכנה שתגיד לי בכמה מהחיבור שלי לאינטרנט משתמשת כל תוכנה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. Started by liran325,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  25. ghost לא חייבת להיות חינמית, לבדיקת המסך כן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.