עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Crash5,

כאשר אני מנגן קבצי WMV בתוכנת Windows Media Player גירסא 9 אני רואה את הדבר הבא (קובץ מצורף): כיצד ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. Started by skywalker13,

שלום. אני מחפש תוכנה שבודקת את מצב הדיסק הקשיח (טמפרטורה וכל זה...). אני זוחר שיש איזה תוכנה אם דוקטור משהו ולא מצליח למצוא אותה ולהיזחר איך קוראים לה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. Started by liordavid,

KASPERSKY או MCAFEE ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. Started by liordavid,

המליצו לי על התוכנה הזאת יותר מאשר קאזה... בתוכנה הזאת יש שירים שאני לא מוצא... האם זה בגלל שאין LIME WIRE PRO ? ואם כן - איך אני משיג את ה- PRO ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. Started by satlan1,

אפשר לצרוב על דיסק DVD בגודל 4.7 קובץ ראר של 3 ג'יגה? כי אני מנסה בנרו וזה רושם שלא ניתן לצרוב את הקובץ בגלל שהוא מעל 2 ג'יגה ושאני ינסה להחליף אפשרות צריבה. אבל לא מוצא שום דבר מתאים. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. ניסיתי להוסיף וגם לשנות את הפורטים ברשת וזה לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by r10,

יש לי כמה שאלות: אחרי שהמרתי את החלק הוא התחלק ל 5 חלקים בערך.. האם אני אוכל לצרוב את זה בנרו? 2. הכוביות לא הוספו לי מישהו יודע איך מעלים כתוביות ולהביא לי מדריך.. בבקשה חשוב מאוד!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. Started by nokobik,

הגרסה שוחררה לפני כמעט חודש לפי מה שהבנתי, אבל למי שלא יודע (כמוני למשל עד לפני 5 דקות) אז כשצריך תחליף ל-FF, הפתרון הכי טוב זה כרגיל ה-Maxthon המעולה. אני גם מגדיר אותו בתור ה-External Application ב-IETAB וב-IEVIEW LITE. http://passport.maxthon.com/max2/

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. יש לי מחשב דDELL ואין לי את הדיסק דריבר.יכול להיות שהווינדוס יזהה לי אותם ? או שלמחשב DELL זה בעיה ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מחפש אתר טוב להורדת דריברים של מודמים כרטיסי TV כרטיסי רשת מישהו מכיר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. בשולחן העבודה למטה בצד שמאל איפה שהאנטי וירוס והתוכנות שפועלות אין לי את הלחצן של הקול בצורת עיגול אפור שאפשר להנמיך ולהגביה איך אני מחזיר אותו לשם

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by avihneo,

מחפש קודקים לMEDIA PLAYER 10 [או מדיה פלייר של ויסטה] ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by The Dom,

האתר נותן לי את האותיות בהיפוך ואין ENCODING כמו ב IE7

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי פוטושופ, אך הוא לא ממש מתאים בשביל ציור של גראפים או תרשימים, לדעתי הוא מסורבל מידי ולא מספיק מדויק לשם כך. לכן אני מחפש תוכנה שתעזור לי לשרטט גראפים ו\או תרשימים מכל מיני סוגים. לדוגמה תרשים מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/9/9a/Simple_pendulum.jpg או גרף מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Wave-he.png (אלו סתם גראפים\תרשימים אקראיים שמצאתי בwikipedia) מישהו מכיר תוכנה מסוג זה ? נ.ב - אני מצטער אם פתחתי את התראד במקום הלא נכון, פורום תוכנה ניראה לי קצת יותר מתאים מאשר פורום גרפיקה. תודה, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by etzarfat1981,

שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by s0d,

אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. Started by skywalker13,

שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  19. שלום, יש לי בעבודה תוכנה שעובדת בדוס(דוס דרך ה-WIN 98), וקניתי מדפסת, מכונת צילום של HP, שלא עובדת עם דוס. דרך חיבור USB, היא מדפיסה טוב רק את מה שנשלח דרך ה-WIN יש אפשרות לעשות\לקנות משהו שיגרום לזה לעבוד. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות אולי אחד, ורציתי לבדוק איך אני מעבירים סרטים... האם זה מסובך/קשה או אפילו קל.... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. היי מה השלבים - ואיזה תוכנוצת אני צריך כדי ליצרוב DVD ? הבנתי שקודם אני צריך תוכנת RIP טובה = שתעתיק את ה DVD למחשב ואח"כ תוכנה שתיצרוב לי - בהתאמה לגודל 4.7G אפשר בבקשה לקבל הסבר + התוכנה המתאימה לכל שלב? תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  22. איך עושים שיהיה לי תשעון הזה וקורא הRSS הזה בצד כמו בתמונה ועוד כמה דברים נוספים... : ואין לי ויסטה יש לי XP אפשר להשתיל את זה בXP אם כן איך?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by lee.,

מה צריך להוסיף למדיה פלייר כדי שיוכל להקרין קבצי AVI?? משום מה הוא משמיע רק את הפס קול, בלי תמונה הוא אומר אגב אז איזה "שגיאה ב CODEC" תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by osherob,

שלום, כשהסתיימה הורדת Adobe Acrobat 8.0 3D, אני מנסה לפתוח את הקובץ (ניסיתי גם עם daemon tools), אבל קופצת הודעת שגיאה: "ל-windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-windows. " האם אפשר לפתוח את הקובץ בדרך כלשהיא או שהוא פגום וצריך להוריד מחדש? תודה מראש, osherob.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.