עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ^GunX^,

היי טוב אז השאלה בכותרת יש ברשותי את התוכנה panda antivirus 2005 וגם את האנטיוירוס החינמי antivir אני מתלבט בין שניהם מה עדיף? ולמה ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. יש לי סרטון ברזולוציה גדולה מידי בשביל הIAUDIO שלי, ואני צריך רק להוריד את הרזולוציה ל320X240.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by alonezer,

בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. לא אוהב את הגירסה החדשה, מעדיף את הישנה. יש אפשרות כזאת?[br]פורסם בתאריך: 12.05.2010 בשעה 14:37:18 דבר נוסף עם הרצתי ownership איך אחרכך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by d3vil,

היי, יש לי את winamp 5 למוזיקה, ואת bsplayer לסרטים. יש לי שלט פשוט שלצערי יכול לשלוט רק בתוכנה אחת ולכן אני מחפש נגן מולטימדיה טוב שתומך בניהול של אלפי שירים (media library) וגם תומך בהצגת סרטים (כתוביות, סכרון האודיו לוידאו ופיצרים דומים לbsplayer). (אני לא אוהב את הנגן וידאו של ווינאמפ...) מישהו מכיר חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. אני רוצה לשלב עם השעון של XP בסרגל הכלים, שעון נוסף שיציג שעה מקומית אחרת משל ישראל. אפשרי לביצוע בלי תוכנה חיצונית? אם לא, אז איזה תוכנה אתם מכירים שמציעה את זה, ולא גוזלת הרבה משאבי מערכת? לא מעוניין בכל תוכנה מגוגל, כי קרה לי שפעם הורדתי אחת עם ווירוס מהתוצאות הראשוניות :-X

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. Started by *NightMare,

ראיתי את הפרסומת שלה בסבבה דיסי היא שווה שימוש? אני עכשיו משתמש ב- FastStone, אז מה עדיף מבין השתיים?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  9. אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. כרגע אני עם CS3 תודה.

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by natan805,

אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idoyi,

אני מנסה לעלות בווינדוס דברים שקשורים לדוס כמו משחקים ישנים או למשל עכשיו אני חייב לעשות עדכון לביוס והדברים לא עולים לי הוא רושם לי : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. זה קורה לי כמעט כל כמה ימים, כשאני מנסה לעשות עדכון. זה התחיל אחרי שעשיתי פורמט למחשב. חיפשתי בגוגל רבות למצוא את הפתרון, כולם אומרים לנקות את התיקיית TEMP או לוודא שיש לי את התיקייה TEMP וTMP במחשב. בדקתי ושתיהן נמצאו. עשיתי איחוי, וריסטרטים רבים אבל זה לא עזר. אני באמת לא יודע כבר מה הבעיה, כי בגירסה 4 זה לא קרה לי. וכשאני מנסה למחוק את האנטיוירוס דרך YOUR UNINSTALLER, הוא מציג לי שגיאה כלשהי שלא ניתן למצוא מספר קבצים שדרושים להתקנה/מחיקה. אני כבר לא יודע מה לעשות. HELP!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by er0101,

זה לא מפריע לי. אני רק רוצה לדעת מה גורם לזה. זה קורה רק במחשב אחד למרות שהמקלדת מחוברת לKVM של 2 מחשבים. שניהם עם XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by Stanly,

עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by גליטו,

שלום לכולם ... יש לי בעיה עם האימיול בוסטר החדש של ליונטוורק ... כול פעם שאני מתחבר זה מוריד לי בהתחלה על 10 ואז תוך שנייה קופץ ל-30 ואז ל-60 ואז ל- 100 ואז 150 ואז 250 ואז 300 ואז חוזר את אותה הדרך אחורה ... כאילו תוך 6 שניות מגיעה למקסימום של הפס רוחב (2.5) ותוך 6 שניות חוזר שוב לאפס ואז ככה עוד פעם ועוד פעם וכו... מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות שיוריד נורמלי ? כי יש מקורות עובדה הוא מוריד ל-2 שניות על 300 ? חחח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה ומעצבנת בזמן ניגון סרטים. לא משנה באיזה נגן אני משתמש או איזה קובץ וידאו מוקרן לאחר זמן קצר (5 דקות בערך) הוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון, ועם הזמן זה נעשה יותר יותר גרוע, כמו כן לפעמים יש כמו מין תקיעות כאלו של חצי שנייה שחאריהם הוידאו והאודיו יוצאים עוד יותר מסנכרון. בהתחלה חשבתי שזה היה הקובץ המסויים שראיתי אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה עם כל קובץ וידאו. מבחינת נגנים יש לי רק 3: WMP MV2PLAYER WINAMP על ווינאמפ עוד לא ניסיתי, אני ינסה עכשיו, אבל בשני האחרים מופיעה הבעייה הזו... עריכה: נסיתי על ווינאמפ הוא בכלל לא מנגן וידאו, כנראה לא משתמש בקודקים שנמצאים על המחשב. ועוד משו, לגבי קודקים, לא התקנתי קודקים כי אני לא חושב שאני צריך, כ…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by Ben in Black,

צריך לדעת איך מורידים מ- mIRC !!! דחוף תודה מראש

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by אוקיי,

שלום, אני מנסה להפוך סרט בפורמט DIVX לפורמט MPG. זה המיר לי את הכל בצורה יפה ואיכותית ותופס 2 ג'יגה כרגע שזה בסדר מבחינתי כי המטרה היא לנגן את זה על מחשב חלש יותר שלא מסוגל לקרוא DIVX. משום מה הוא המיר לי את זה ללא סאונד מישהו מוכן לומר לי מה הבעיה? האם אני צריך להוציא את הסאונד באופן נפרד מה DIVX? ואם כן, איזה תוכנה עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by rani,

לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי בעיה מעצבנת לא מזמן התחילה... ב IE זה גם קורה הטעינת אייקונים ותמונות איטית לא יודע למה לא רק IMAGESHACK כל האתרים עד שזה טוען את התמונה 3-2 שניות פעם זה ישר טען ישר שפתחתי את הדף למה זה ככה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by ניר.,

איך נכנסים למצב בטוח ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.