תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ושאלה שניה: איך מגדירים שהוא יפריע להורדות באימיול. תודה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני צריך אחת,יש לי הרבה שירים ואני רוצה למיין שיהיה לי יותר קל באיטונס. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בלאפ-טופ של קומפאק כונן די.וי.די: LG dvd-rom drn8080b הבעיה היא שדיסקים של די.וי.די הוא מנגן אבל דיסקים צרובים די.וי.די הוא לא. הרצתי חיפוש קל בגוגל וראיתי שיש עוד כמה אנשים שמתלוננים על הבעיה וגם מצאתי מקום שמציע דרייבר שפותר את הבעיה אבל לא הצלחתי להתקין את הדרייבר כי הוא טוען בזמן ההתקנה שמשהו חסר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית הדרייברים הזו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב ושאני מפעיל כעת סרטים רואים אותם מוזר עם צבעים מוזרים. התקנתי את כל הקודקים האפשריים והורדתי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך. יש לי מספיק זיכרון פנוי וכרטיס מסך חדש.. התקנתי ממש את כל הקודקים האפשריים ועדיין לא עוזר. בנוסף.. כשאני עושה נגיד לחצן ימני על הקובץ > פתח באמצעות > MV2PLAYER לדוגמא. בזמן הזה.. זה אומר לי שהאקספלורר לא מגיב ההודעה עם השלח אל תשלח.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים שהייתה לי (K-LITE), אבל מאז אני לא מצליח לנגן שום סרט ! כשאני מנסה להפעיל סרט אני מקבל הודעת שגיאה: the source filter for this file could not be loaded (xvid mp3) ניסיתי להחליף מקודדים (הסרה והתקנה מחדש), אבל שום דבר לא הולך. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט 2 ערוצים(2 מצלמות) להארד דיסק עם אפשרות הגדרת גודל קובץ לכל ערוץ (לדוגמא: 20גיגה לכל ערוץ הלוך חזור) ואם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה לכולם biz
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ID גבוה במיול אבל בבדיקת פורטים שביצעתי (ע"י הלחצן המובנה במיול) התוצאה היתה כזו: Starting TCP connection test... TCP test successful. Now testing UDP... Sending UDP packet... Waiting for result... UDP test failed * יש לי פירוול של ZONE ALARM PRO *פתחתי ידנית את הפורטים 5773 ו- 5783 כמו שמצויין בקובץ עזרה של LIONאך עדיין אותה תוצאה מתקבלת בבדיקה. *ההורדות מתחילות ומיד נפסקות. *העלאת קבצים ממני למשתמשים אחרים מתאפשרת. *ID גבוה. *מוד המיול שלי הוא: WarezFaw2.2 . קישור לתמונת מסך של הפעולות שביצעתי ע"פ ההוראות ב-LION : http://img112.imageshack.us/img112/6479/16ke.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2025/31qq.jpg קישור למסך MY INFO מתוך תפריט סרברים: http://img109.…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, נכון יש את הסמל הזה של החמור אחרי שממזערים את האימיול (זה שליד השעון למטה..) אז איך אני יכול לשנות את הסמל הזה לסמל אחר? תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוףףף, אני כבר אחרי 3 ומשהו שעות של חיפוש באינטרנט אחרי פילטר שפעם היה לי כ"כ קל לעשות. קיצר, הענין הוא שאני רוצה לעשות תמונה, תלת ממדית, כזאתי שצריך לקרב ת'עניים ואח"כ להתרחק לאט בשביל לראות את התלת שלה. מבינים על מה אני מדבר בכלל? פעם אפילו עשיתי כזה דבר בפוטושופ, ואפילו יצא לי לא רע. הדפסתי את זה במדפסת, והיה אחלה. אבל הספקתי כבר לשכוח איך עשיתי את זה. השתמשתי אז בפילטר יחיד שעשה לי את כל העבודה (ככה זכור לי) ועכשיו אין לי מושג איך קוראים לו, ואם הוא מובנה בפוטושופ. איך קוראים בכלל לתמונות מהסוג הזה? חצי מהזמן של החיפוש, ניסיתי למצוא איך להגדיר את מה אני מחפש. כל מה שהגעתי אליו היה Stereoscopic - שזה לא מה שאני מתכוון בכלל. סטריאוסקופי זה התמונות האלו שצריך משקפיים מיו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניסיתי לחפש באתר ולא מצאתי דרייבר.. אפשר עזרה..? אין לי את הדיסק שלו ד"א.. לפי "אוורסט" אלה הפרטים של הלוח אם..: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 01/18/2005-PM800-8237-6A7L2B0DC-00 Motherboard Name Biostar P4VMA-M Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (ODR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 533 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 47…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לחבר שלי norton 2005 יש לו וירוס : http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.desktophijack.html הבעיה שכשהו מריץ את המחשב ב safe mode גם שם זה נותן לו access denied להסיר את הוירוס.. ניסיתי למחוק את הקובץ ב DOS דרך דיסקט אתחול אבל זה אהרדיסק SATA והוא לא עובד במצב DOS.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר ליצור דיסק איתחול שיפעיל את הנורטון גוסט בדוס מה-CD ROM באיתחול כמו שאפשר לעשות עם דיסקטים מהפלופי? בגירסאות 2003 עד 2005 כל מה שאני מצליח לקבל זה ליצור דיסקט איתחול רק מהפלופי. ניסיתי גם ליצור דיסק איתחול עם הנרו ולהוסיף לו את קבצי התוכנה של הגהוסט אבל זה לא מצליח לי. זה לא אמור להיות עניין פשוט שמובנה באפשרויות של התוכנה הזאת, הנורטון גוסט?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כותרת- פה זה יותר מתאים -------------------------------------------------------------------------------- תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, וקצת מפריע לי שכאשר אני משחזר את החלון שלה אחרי שהיא הייתה ממוזערת, לוקח לחלונות הפנימיים כמה רגעים להופיע... זה לא היה ככה עם CS הראשון...עוד מישהו חווה את זה? יש לי אינטל 1.8
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
(המשך של הכותרת) ל-PARTITION אחר. ניסיתי עם NERO אבל הוא נופל כשהוא מנסה לעשות BOOT מהדיסקים שהוא יצר. אין לי NORTON GHOST ואני לא מתכוון לקנות אותו בשביל זה... יש משהו חינמי שיעשה את העבודה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר את המחש הנייד של ידידה שלי, המחשב מסוג Sony Vaio PCD-FX301 (דורון 800, 256 MB, כונן דיודי) מערכת הפעלה win 2000PRO SP4. ויש בעיה מעצבנת שהכונן DVD מסרב לפעמים לקרוא דיסקים (לא משנה הסוג), אין בעיות בהגדרות הכונן הוינדוז, וניקיתי את העיינית. והכונן לפעמים מזהה את הדיסקים ומפעיל אותם, אבל שניסיתי להתקין office 2000, ההתקנה נכשלה באמצע. המערכת הפעלה מלאה כנראה בוירוסים וטרואנים, כי אי אפשר להכנס ל safe mode, ובהפעלה רגילה ישנה הודעת שגיעה עפ גמר התחול המחשב, של חוסר בקובץ Rundll. יכול להיות שהבעיה של הכונן DVD נובעה ממערכת הפעלה גמורה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה שגורם ל cpu performance להיות על 100 אחוז זה קליינטים של ביטורנט ברגע שסגרתי את הקליינט זה חזר לתפקד נורמלי , זה נבדק בשני קליינטים שונים abc והקליינט של LioNetwork אני לא מבין למה זה קורה , אני לא מבין למה זה פתאום נגרם , השינוי היחיד שעשיתי זה להתקין nod32 אני בכלל לא חושב שזה קשור בכל מקרה כיביתי אותו בזמן ההורדות וזה עדיין על 100 אחוז , ההורדות אגב תקועות.
-
הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-