תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע לידי כרטיס טלויזיה די ישן המחשב מזהה אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום את הדרייבר השתמשתי ב unknown device identifier בשביל לראות של מי הכרטיס וזה כתב לי brooktree corp bt848 mediastream controller בכל מקרה חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אולי מישהו פה כן יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך באנר לאתר שלי , אני הולך להחליף באנרים עם אתר אחר ואין לי באנר לאתר . אני צריך משהו פשוט ביותר עם כיתוב ותמונה מתחלפת מי שיכול לעזור לי שיפנה בבקשה לאייס שלי ואני יעדכן אותו בידיוק מה צריך לעשות 114508534 בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת מן תוכנה פשוטה כזאת שמחשבת משקלים בבייטים קילובייטים מגה בייטים וג'יגה בייטים לדוגמה כמה זה 1500 קילובייטים במגה בייטים ? אתה נגיד מסמן לתוכנה אפשרות אחת מכמה אפשרויות "מקילובייטים למגה בייטים" ואתה רושם ואתה רושם את המספרים בקטגוריה של KB אתה רושם את הקילובייטים ובקטגוריה של MB אתה רושם מגה בייטים מספר ולוחץ על כפתור "חשב" וזה מחשב וכותב לך בתיבת טקסט. ואפשר גם לבחור באפשרות אחרת: "ממגה בייטים לקילובייטים" ואתה רושם את המספרים בקטגוריות ולוחץ על חשב ורואה את המספר שיצא. רעיון טוב לא??
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני בונה מחשב שישמש כמרכז מדיה התקנתי את התוכנה GB PVR וחבילת קודקים של קי לייט רק לרושם כללי מדובר ב P2 400MH עם TNT2 (32MB( עכשיו כשאני מריץ סרט עם ה מדיה פלייר הכל טוב אבל שאני מקרין סרט דרך התוכנה GB PVR אני רואה 3 פסים אני מניח שהתוכנה משתמשת בנגן אצמעי לכן היא צרכה קודקים משלה ואני לא מוצא את הפתרון כי זה כנראה לא נכון מפני שהתיקיה של התוכנה אין שום דבר שקשור בנגן או בקודקים אני מקווה שתוכלו עזור לי תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני משתמש בתוכנה הנ"ל ונהנה מאוד אבל הבעיה היא שאני לא מוצא אתרי שיתוף דוגמת LH ו-WF לתוכנה... אפשר קצת עזרה? נ.ב כמובן שחיפשתי בגוגל תודה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת Norton Go-Back במחשב. לאחר יומיים עהודה תקינה המחשב נתקע ונאלצתי לעשות כיבוי מלא (hardreset). מרגע זה אני לא מצליח לעלות את המחשב - לאחר הדלקתו מתחיל לרוץ Norton Go-Back אשר מודיע על תקלה : GoBack Internal Error failure code gb_ui_support(1147) hit any key to reboot למעשה המחשב תקוע בלולאה אין סופית של אתחולים. האם יש למישהו רעיונות איך יו ציאים מהפלונטר?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ניסתי ביטלתי את האפשרות ב OE "Automaticlay load msn messenger....."/ אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE.... תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אז ככה, משום מה הסרטונים שהוצגו במדיה פלייר הפסיקו לעבוד לי.. הסרטונים של YNET או WALLA לדוגמא... זה פשוט כותב buffering או טוען, ואז פתאום נפסק, ואם אני לוחץ PLAY זה חוזר חלילה.. למישהו יש רעיון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp גרסא חינמית: http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_60_631_002.exe מישהו ניסה ? יש רשמים ? פחות עמוס מ 5 מבחינת משאבים ? עושה בעיות עם P2P וכו'?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שידרגתי מ9 ל-10 את המדיה פלייר והורדתי סרט באימיול וכשרציתי לצפות בו היה רשום למטה רוכש רישיון ואז הדפדפן היה נפתח והייתי מגיע לאתר , אבל את הסרט לא הצלחתי לפתוח? עד כמה שזכור לי כששידרגתי את המדיה פלייר , בהתקנה סימנתי V על אפשרות של צפיה עם רכישת רישיון- אני לא ממש סגור על זה. ידוע לכם משהו בעיניין הזה????????????
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט אקספלורר איך אני יכול למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
בשל תקלה, התקנתי את חלונות xp pro שוב. הפעם, במקום שהתפריט יהיה בעברית, הוא באנגלית, ומופיע משמאל לימין. אני חייב לציין כי התפריט הוא באנגלית אם כי הפריטים בתוך התפריט הם בעברית. איך הופכים הכל חזרה לעברית כולל שינוי הצד כך שיהיה מימין לשמאל?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיית אנגלית ואני לא מסתדר ממש עם האתרים שנתתם פה לחיפוש דריברים. בכל אופן יש לי לוח אם שמובנה עליו הכרטיס קול. ואני יודע שללוח אם קוראים פנטיום 4 (socket 487) P4V845 תמידע הזה לקחתי מהדיסק של הדריבר..מקווה שזה יספיק לכם למצוא לי תדריבר המתאים והחדש. תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P4P800SE ומשולב איתו גם קול אז שאני שומע מוזיקה או רואה סרטים או כל דבר דרכו זה עושה לי לפעמיים גיצים כאלה כל כמה דקות אז לפני יומיים הלכתי לחברה של אסוס והחלפתי את זה בחדש ושוב זה עושה לי ככה מה אני יעשה . יש לי 7 מאווררים וספק כוח של 400W מישהו יודע איך זה ניגרם הדבר הזה ואיך איפשר לסדר את זה אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים אז אני יתן עוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה למסגר בעזרתה תמנות . תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איפה Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו? האם Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו בקובץ בודד, או בתיקייה המכילה כל Bookmark בקובץ נפרד בדומה ל-Favorites של Internet Explorer? איך אפשר לעשות גיבוי לכל ה-Bookmarks של Firefox? איך אפשר ליצור גיבוי עבור Bookmarks מסויימים? העברתי את תיקיית Favorites ל-"D:\My Settings\Favorites". איך אפשר להעביר את תיקיית/קובץ Bookmarks ל-"D:\My Settings\Bookmarks"?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הkaspersky אנטי וירוס שלי מזהה מתקפות כל 5 דקות בערך מכתובת 213.8.8.98 וזה לא מפסיק להציק לי מה אני יעשה???
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום הנכון ואם לא - אני אשמח אם תפנו אותי. עד לאחרונה הכל עבד חלק עם הטי.וי.טול, מאז שקניתי מסך חדש ועדכנתי את הדרייברים, אני לא מצליח להעביר את תמונת המסך אל הטלויזיה ואני לא יודע מה הבעיה. אני גם לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק כי לכאורה הכל כמו שהיה קודם. מישהו יודע להנחות אותי מה לבדוק ומה לעשות כדי שאוכל שוב להעביר את תמונת מסך המחשב לטלויזיה? כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X הדרייבר שהתקנתי נקרא - 71.89_win2kxp_international והורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. הטי.וי.טול שמותקן אצלי זה 9.7. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסאות קודמות ואז בהרצה של התכנה היתה עולה הודעה שהתכנה לא מזהה צ'יפ מסך או משהו כזה (אני לא זוכר את ההודעה כל כך). אם זה קריטי אתקין שוב …
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
shalom asiti format ve ani lo motze et ha driver shel ha kartis kol sheli ani tzarih ladaat ma ha shem shel ha driver shel ha kartis kol sheli eifo ani bodek be everset ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובתנאי שהפונטים ישארו זהים, הגודל ישמר (כולל טבלאות בוורד שהגודל שלהם ישאר), ושכל העיצוב ישאר כולל הגדרת עמוד וכו'.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-