עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aaalon,

אז ככה: אני רוצה לפתוח רדיו שיפתח בשעות מסויימות וינגן שירים שאני יקבע שהם mp3 עכשיו אני רוצה אפשרות להוספת הדיבור שלי וכל זה באיכות סבירה ל 3 משתמשים יש איזושהיא תוכנה?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. Started by עוד מישהו,

שלום לכולם. צצה לי בעיה ממש מתסכלת. כשאני מנסה להכניס ל USB מאחורה ואפילו מקדימה הוא לא מצליח לזהות לי את העכבר או המקלדת. וכשהוא מנסה להתקין את הדרייבר. והוא רושם את זה: זה גם ככה כשאני מנסה להכניס את העכבר וגם את המקדלת. ולפעמים בכלל העכבר לא מגיב כי הוא לא מצליח לזהות אותו ב USB עכשיו בלילה אני חיברתי את העכבר ל PS2 והוא עובד. וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים ואין תוצאה. מה יכולה להיות הבעיה? תוטדה מראש

3. Started by SHLOMI71,

כאשר אני מנסה להתקין את SR-1a לאופיס 2000 אני מקבל את ההודעה שהעדכון כבר מותקן אצלי למרות שהוא לא. יש פתרון לנושא? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום. נתתי לחבר שלי 2 דקות את המחשב והחכמולוג התקין לי תוסף שהפך לי את הפיירפוקס למלא פרסומות כמו האקספלורר.קיימת תוכנה שמוחקת כליל את הפלש מהמחשב אבל הרבה אתרים לא עובדים אחר כך.כיצד "רוקדים בין הטיפות" ומסירים את הפגע הרע הזה????? היה לי לפני כן במקום הפרסומות תמונה של חלק פזל ירוק...כיצד אפשר לחזור אחורה??? אשמח לסיוע.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by talisman,

היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה

7. Started by snop53,

היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. כאשר אני עושה מחיצה חדשה ב תוכנה gparted-live נניח שיש לי כונן D שהוא 200 G והוא מלא רק ב 50 G כשאני מחלק אותו לשניים בתוכנה.. ה50G לא ימחקו נכון? ז"א שהוא יוצר עליו מחיצה חדשה ומחלק ללא פירמוט של הכונן ? WINDOWS יזהה את המחיצה החדשה שנוצרה? כי לפי תגובה של אחד הגולשים הבנתי שהוא יוצר מחיצה שרק לינוקס מזהה ושאלה הבאה. שאני בתוכנה MHDD לאחר שאני בוחר את הכונן שבוא אני רוצה לעשות את הבדיקה של הסקטורים אני צריך להקיש את הפקודה Erase זה לא מוחק את תכולת הכונן שבו מתבצעת הסריקה נכון? פשוט הפקודה הזאות מזכירה לי את הדרך שבה מוחקים דיסק רב פעמי בנרו . תודה על העזרה

10. Started by Lumber Jack,

היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל. אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  12. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.

13. אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. הייתי רוצה לדעת איך יש לכם את הגישה המלאה. אני מעריך שאצל חלקכם ( : ) אולי לא הכל חוקי,לכן סתם תרשמו שיש לכם,אני כבר אדבר אתכם בפרטי. THX

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.

16. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לגבות סרט חתונה שיש לי על דיוידי מצאתי תוכנה שתעביר אותו למחשב ומפורמט דיוידי לAVI אבל זה תופס המון נפח איך אני מכווץ את הסרט לDIVX ? תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. אהלן, עיינתי בנעוץ אך ראיתי שחלק מהאנטי וירוסים לא מתאימים לויסטה.. אשמח להמלצה לכאלה שכן מתאימים ועושים את עבודתם טוב.. (חינמיים)

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש ברשותי מצלמת רכב והייתי מעורב בתאונה אתמול ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול (שגיאת 0xc00d36e5). הורדתי GRAU MBGH אבל הצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה חינמית - אם יש אפשרות להשיג לי את התוכנה המלאה זה יהיה מעולה כי התוכנה עושה בדיוק מה שצריך). יש גם את הSTELLAR PHOENIX VIDEO REPAIR אבל החינמית לא עושה את העבודה אז צריך את המלאה. בכל מקרה אם יש למישהו פתרון אחר ו/או תוכנות אחרות או אלה שהזכרתי הודה לו מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  19. Started by oronluko,

אז ככה יש לי בעיה שמציקה לי בגוגל טולק. אז ככה הבעיה היא כשאני נפתחת שיחה(כשאני לוחץ על איש קשר או שהוא שולח הודעה) אז עולה השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. כמוכן כשאני שולח או מקבל קובץ אז עולה השגיאה הבאה: גם כאן אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. אני אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. תודה. נ.ב. אני עובד עם windows vista 64bit.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  20. יש לי כמה אתרים מאוד חשובים במועדפים בדפדפן פיירפוקס, הרבה מהם שאני לא זוכר אותם בעל פה. עבדתי על המחשב, סתם גלשתי בתפוז כשהמחשב פתאום נהיה ממש איטי ואתרים פעלו לאט. לחצתי על כפתור הריסטרט מרוב עצבים, וכשעלה ווינדאוס נכנסתי לפיירפוקס והמועדפים לא היו שם!!! איך אני יכול לשחזר אותם? אגב, כל האתרים שנכנסתי אליהם עדיין שמורים וגם כל הקוקיס!

21. Started by dbx22,

שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  22. Started by momi2004,

אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by kobibo,

יש לי אימג' של 5.5GB ועל תקליטור DVD לא ניתן לצרוב אותו, כיצד ניתן לצרוב ואו לחלק את האימג' כידי לצרוב אותו ? במידה ומחלקים את האימג' לשתיים האם לאחר התקנת הדיסק הראשון ההתקנה תבקש גם את הדיסק השני ?

24. Started by BIR,

שלום פורום תמיכה קניתי מחשב חדש אינטל פנטיום 4 3GHZ 64 ביט הכול טוב ויפה ואין לי קול במחשב יש לוח אם של Intel Cherry Creek 915PCY אין לי דריבר של קול יש אפשרות להשיג הורדה של הדריבר או משו זה ממש דחוף כי אני ממש הרבה שומע מוסיקה ומשחק משחקים וזה ממש לא כיף אתם יודעים לשחק בלי צלילים תודה רבה רבה רבה למי שיעזור=]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by lopp,

שלום לכולם, כמעט כל גלישה לפורום הזה גורמת להודעת שגיאה בדפדפן , מה שגורם לסגירת הדפדפן. יצויין שאני נכנס כל יום לעשרות אתרים ולא ניתקלתי בתופעה דומה באף אתר. במקרה של הודעת שגיאה אני מבצע ניקוי של כל קבצי הגלישה (Cookies וכדומה ) ואז אני מצליח להכנס לאתר. האם מישהו ניתקל או שמע על תופעה דומה או יש לו רעיון לפתרון התופעה ?. אני גולש עם תוכנת הפעלה WIN2000SP1. תודה מראש על התגובה. lopp

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.