תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש כל מיני אתרים כמו גוגל שהגופן נהיה שם מאוד גדול, איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש תוכנות מומלצןת שמתקנות דברים במחשב-לא תוכנות שמתקנות ספציפי את הרג'יסטרי ,אלה תוכנות שסורקות את המחשב ומתקנות קבצים ובין השאר את הרג'סטרי... תודה לעונים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה להמרת קבצי מוזיקה מ-WMA ל-MP3 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 10.3k צפיות
-
-
hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי חברה... אז ככה יש לי וינדוס ויסטה אולטימט אנגלית וכמובן שיש בה מדיה פלייר 11 כגירסת בסיס!! בעיה שיש לי כאשר אני נכנס לYNET למשל ויש קטע וידאו אז לא נותן לי לצפות בו כי כתוב לי שאין תמיכ (דרך אגב זה עבד לפני). עשיתי הכל הורדתי עדכונים אבל כלום לא עוזר. אני שוקל לפרמט אם למישיהו יש פתרון אז אשמח לקבל. שאלה שנייה: האם ישנה גירסת ויסטה אולטימט עברית 64 ביט ואיפה אפשר להשיג ברשת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
כשחזרתי הביתה אתמול קיבלתי הודעה במחשב שהנורטון רוצה ACTIVATE למרות שכבר עשיתי לו בהתקנה, אז כמובן שהתנתקתי מהאינטרנט וניסיתי לעשות לו, אבל הוא לא נתן לי. אז עשיתי ריסטרט ואז כל פעם שווינדוז עלה, קיבלתי מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אפילו בSAFE MODE הוא לא עלה לי, רק בDEBUGGER MODE, שם משום מה הנורטון אנטי וירוס עבד, עשיתי סריקה ומחקתי וירוס בשם w32.beagle.dz שאין לי מושג איך הוא הגיע למחשב שלי ואני מאוד אשמח אם תגידו לי. עכשיו אני מנסה לעשות UNISTALL לנורטון כדי להתקינו מחדש וזה לא נותן לי, הפס התקדמות מגיע לסוף אבל לא מסיים את הסרת התוכנה.. ככה שאני בטח לא יכול להתקין מחדש. אשמח מאוד אם תגידו לי איך אני יכול להסיר את נורטון ולהתקין אותו מחדש ואיך אני יכול לוודא שהוירוס הז…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אוהבים עיוות תמונות? רוצים להפוך ת'אנשים ליצורים מפחידים מצחיקים ומעוותים? או סתם בשביל השעשוע לצלם חבר , להעביר ת'תמונה שלו למחשב ואז להתעלל בה? למה אתם מחכים הורידו עכשיו את התוכנה הכי מבוקשת בתחום עיוות התמונות - Kai's Super Goo הנדירה להורדה ולוקח שנים עד שמחפשים אותה באינטרנט להורדה לא רק שתוכלו לעוות ת'תמונה אלא גם תוכלו לגוון את העיוות מתוך מבחר רחב של גוונים וגם תוכלו להתעלל בה עוד יותר עם אפשרות מיוחדת לשינוי כל דבר בה החל משינוי צורות והגודל של חלקי הראש והפנים של האיש בתמונה ועד להוספת פריטי לבוש מצחיקים לאותו האיש הזה בנוסף התוכנה מביאה איתה כמה דוגמאות של תמונות מוכנות של אנשים באותה האפשרות הזאת עם או בלי בפרטי לבוש שכל מה שנישאר לכם לעשות : לעוות אותן ו…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה שתביאו לי תוכנה מצויינת אולטימטיבית לתחזוקת המחשב. שמנקה קבצים פגומים\רג'יסטרי וכו... זה מאוד חשוב לי לא מחייב תוכנה חינמית אני מעוניין גם לרכוש אותה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
תוכנה שהמחשב הראשי יכול לראות כמה זמן גלשו מחשבים אחרים ברשת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי את המחשב. התקנתי את כל הדרייברים כרגיל אבל משום מה נמנעת ממני הגישה אל CCC. כל פעם שהמחשב נדלק, או שאני מנסה לפתוח את תפריטי הדרייבר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: You do not have permission to change catalyst control center settings Please contact your administrator for further help מה שמוזר זה שאני הוא האדמיניסטרטור. חיפשתי פתרון בגוגל ללא הצלחה. אני מנסה לקבל גישה לCCC כדי לבדוק לאיזו מהירות הAGP שלי מכוון (או האם הוא בכלל פועל) אם יש דרך אחרת לבדוק ולשנות הגדרות AGP (לא מצאתי אחת בביוס) אז אקבל אותה כפתרון חלופי. מקווה שתוכלו לעזור לי. יניב.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת אינטרנט שכרגע אני לא מוצא את שם החברה שלה. ביחד עם המצלמה הגיע דיסק התקנה,אבל מה שאני מתקין,הוא כותב שחסר קובץ מסויים snpstd3.sys זהו שמו של הקובץ,רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את הקובץ הזה. אם זה לא קשור לפה אני מצטער,מצלמת אינטרנט זה בכול זאת ציוד הקפי.
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני יכול לסדר את הארדדיסק מחדש? משהו בסגנון FDISK ... פעם אני זוכר נתנו פה לינק להורדה...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
-
לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמאפשרת שמירת תמונות מאתרים לא לחצן ימיני -שמירת תמונה בשם אלא כמה ביחד גלרייה שלמה יש כזה דבר ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png עריכה: ממש לא שלחתי את זה בפורום מתאים חחח עריכה: יווו העבירו לי ולא שמתי לב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום..הוצאתי מהמחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3) כרטיס טלויזיה ישן...אני יודע שהוא עובד כי כשחיברתי למחשב הוא עבר אני רק צריך למצוא דרייברים בשבילו כי הדיסק התקנה רק עם דרייברים ל95/98.... רשום עליו ככה: PHILIPS M205PB צירפתי שני תמונות...חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייבר לXP אז אם מישהו יוכל לעזור לי או לאתר משהו אני יודה מאוד.. נ.ב מיצטער על האיכות של התמונות...זה מהפלא' ואין לי מצלמה כרגע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני צריך לסגור אותו כדי שהוא יכנס ל TRAY. איך אני עושה כך שאני לא אצתרך לסגור אותו ושהוא יכנס לTRAY לבד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי עכשיו את הוינזוס - ובנהל התקנים תחת קטגוריה התקנים אחרים - מויעים שני התקנים שאני לא יודע של מה הם PCI Device SM Bus Controller עכשיו ה PCI DEVICE היחיד שיש לי זה של הכרטיס מסך - שהוא כבר מותקן אגב, את ההרכבה של המחשב עשיתי אני - אני לא יודע אם זה קשור - אבל אולי מישהו יכול לעזור לי??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מעלה איזה סירטון ב gamespot או משהו דומה הוא משנה את גודל ה FF כולו
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-