עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by psycho killer,

אני צריך תוכנה קלה ופשוטה לעיצוב ב3D

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by psycho killer,

אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש דרייברים למדפסת/מכונת צילום/פקס מדגם Arficio fx10 של חברת RICOH לWIN98. לא מצאתי באתר הרשמי, ואני מקווה מאוד שבכלל קיימים דרייברים כאלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. הנה לינק מעניין שמכיל כמה דברים שלא ראיתי גם מקודם, והעיקר, יש תמונות בשבילכם, אז מספיק לשאול איך למה וכמה... לא ניסיתי עדיין: http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117 אשמח אם תכתבו אם ניסתם והאם זה שיפר משהו..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by factor,

איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ksp69,

שלחתי תמונה של השיגאה...כל פעם זה חוזר על השגיאה הזו..ואני חושב שזה גם מעט לי את המחשב... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  8. שלום PC P4 + מצלמת אינטרנט ו-ADSL רוצה לקבל לעבודה תמונות של הביית, אולי אפילו 2 מצלמות בדואר אלאק או כל שיטה אחרת תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by kisin,

מחפש תכנה שמדמה כונן דיסקטים. כמו הדאמון טולס לדיסקים רק שתדמה כונן דיסקטים. יש כזה דבר בכלל?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by sickfilth,

מישהו כאן מקיר תוכנה שעושה רוורס לסרט כלומר מריצה אותו אחורה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Co[3]LHo,

התקנתי את הדרייבר עצמו, אבל כשהמחשב הגיע היתה גם תוכנה כזו.. לא בדיוק תוכנה אלא ההגדרות של הכרטיס קול... Creative בתיקייה GO או משהו כזה והייתי יכול לשנות כל מני הגדרות אפקטים וכדומה. כעת אני לא מוצא את ההתקנה של זה בדיסק ואין לי את זה ומאוד חשוב לי שיהיה את זה איך אני משיג את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by sagi_10,

השאלה בכותרת אבל אני לא רוצה פירוואל חינמי אני רוצה את הכי טוב ואני מוכן לשלם תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by אלירן,

:kopfpatsch: בעיה מוזרה! בדפדפן הרגיל של אקספלורר אני לא מצליח לכתוב בעברית... כלאמר, בשורת הכתובת או סרגל החיפוש - כן כותב עברית, אבל בתוך חלון חיפוש או צ'אט -לא מצליח לכתוב עברית וזה מופיע כג'יבריש... מה לדעתכם הבעייה? האים זהו וירוס עברית בישומי סקריפט או html? איך בתכנות האופיס יש לי עברית אבל באקספלורר אני לא יכל לכתוב עברית? גם אם אני עושה קופי/פייסט של משפט עברית מאופיס לאקספלורר זה יוצא ג'בריש. אנא עיזרו לי תודה רבה נ.ב. כדי לפרסם פה את השאלה, הייתי צריך לגלוש דרך מחשב אחר...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. אהלן רציתי לדעת אם מישהו שם לב לבעיה שנוצרת כאשר מתקינים את הגרסא החדשה 77.72 ל כל סוגי ה GEFORCE למיניהם... הבעיה היא בניגון קובץ DIVX הצבעים נמרחים לגמרי... פשוט איאפשר לראות את הסרט חזרתי אחורה לגרסא 71 הכל עובד יופי! עוד מישהו ניתקל בזה? אולי יש CODEC חדש שמתקן את זה? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by Qtec,

אני מחפש אותו כבר כמה שבועות ... ניסיתי דרייברים בשביל WIN2K ואפילו של NT4.0 ו WIN9X וזה לא עובד. הכרטיס מצויד בצ'יפ של TRIDENT בשם "4D WAVE DX" עוד מידע - הכרטיס מכונה גם "PCI 238" Aztech PCI64 - Q3D BP הנה תמונה הכרטיס הוא ישן כפי שאתם יכולים להיווכח, כנראה שיוצר בסביבות 1998 (יושב במחשבpII ( תודה לעוזרים. *עריכה Driver

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by shuy,

יש לי רשת של כמה מחשבים בבית, אני מחפש דרך שבה אני אוכל לנטר את הטמפרטורות של כל מחשב שמחובר לרשת (כמו SPEEDFAN רק ששולח את הנתונים למחשב אחר ברשת במקום להציגו על המסך). מישהו שמע על דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by tovtov,

שלום, במחשב החדש שלי יש אופציה להתקין Norton Firewall, כאשר הוא מגיע עם לוח האם (FOXCONN NF4UK8AA) מסוג NFORCE4ULTRA , האם כדאי וצריך להתקין או לא כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by redead,

איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by mc hagay,

תראו הורדתי והתקנתי MAXTHON התחיל לעבוד יפה אבל נכנסתי לפורום שלי ואין לי אפשרות להגיב שמה רק לצפות החשבון שלי פעיל ועובד אבל אין לי אפשרות להגיב וכאשר אני נכנס עם הפיירפוקס הפורום עובד מצויין למה? ואיך אפשר לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by MaStRiX,

סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by Cyron,

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by JOKER321,

אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים