עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EAD,

היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by predatorred,

שלום לכולם.! הכרטיס מסך שלי מחובר בשני החיבורים שלו ה dvi מחובר לטלויזית lcd והמסך של המחשב מחובר לחיבור רגיל.. הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית שכאילו המסך של המחשב יוצג בשניהם בו זמנית וכל פעם אני צריך להעביר או לטלויזיה או למחשב בדרך מסובכת משהו.. מה גם שאני מרגיש שאני מאבד איכות שזה מוצג בטלוזיה למרות שהיא מחוברת עם כבל hdmi למישהו יש תוכנה מסויימת או דרך לפיתרון נוח ויעיל..? תודה רבה לעונים..

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני עומד בפני מודניג. אני קונה Silverstone TEMJIN SST-TJ04B, ''ומשדרג'' אותו. (כל מני דברים עם פלטות אלומיניום), כל השירטוטים שלי לחיתוך נמצאים על דפים, ואני צריך אותם על המחשב בשביל ליצור ''שבלונות''. כבר יומיים שאני מנסה לסרטט עם SketchUp,אבל היא פשוט בלתי נסבלת. הסירטוטים הם ממש מובנים וקשים לסירטוט עם SketchUp. אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנת סירטוטים טובה, בין אם היא מיועדת למתחילים,ובין אם ל''מקצוענים''. בתודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. http://www.zix.co.il/images/z-982726075.JPG

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by Silver Dragon,

יש לי כפתור על הרמקול שלי, שכשאני מסובב אותו הוא מפעיל את הבאס, ב Winamp הוא לא עובד, בנגנים אחרים כמו למשל Windows Media Player הבאס כן עובד, עכשיו - הבעיה היא לא באקוליזר, כבר אמרו לי לנסות לסדר באקוליזר, אבל זו לא הכוונה, הכוונה להפעיל את הבאס דרך הרמקול עצמו, כמו בנגנים אחרים.. בטח צריך לסמן איפשהו בהגדרות של הווינאמפ אבל אני לא יודע איפה! תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. כל פעם באתרי Flash עולה לי ההודעה שהוא לא מותקן http://img135.imageshack.us/img135/1783/amacromedia5ff.jpg נכנסתי לאתר של Macromedia כתוב לי שה-media Flash Player מותקנת אני נכנס לאתרים וכתוב שהוא לא מותקן אני משתגע הדבר היחיד שהותקן זה הסרגל של yahoo http://img103.imageshack.us/img103/1261/macromedia6fq.jpg מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה אני בקורס מחשבים והמורה שלי אמר לי שאפשר בעזרת מדריך להוריד על 150-200 ב bitcomet האם זה אפשרי ? אם כן תביאו לי את המדריך!

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  8. זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.

9. ICQ מתנתק בתדירות גבוהה וגם לא עושה רפרש למי שנמצא און ליין (כדי לעשות זאת אני צריך לעבור למצב אוף ליין ולהכנס מחדש). נ.ב. אני משתמש ב ZoneAlarm Pro

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by idan789,

שלום במהלך כל ניסיונות ההדפסה שלי אני נתקל במסכים כחולים בהם כתוב : bugcode_usb_driver . החלטתי לטפל בבעיה והורדתי את התוכנה driver detective במטרה לאתר את התקלה. התוכנה מצאה אצלי המון בעיות של דרייברים ביניהם: USB Printing Support לא תקין. האם מישהו נתקל בבעיה זו? אשמח מאוד אם תעזרו לי כי הבעיה ממש דחופה וחייבים לטפל בה כמה שיותר מהר. ד"א הלוח שלי הוא של אסוס av8 מעבד 64 ביט של amd אשמח לספק עוד פרטים על המחשב לאיתור התקלה. תודה לעוזרים, עידן.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by coorva,

מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

יש לי קטע וידיאו של 25FPS ויש לי בנפרד את האודיו שלו ב 23.975 FPS אז איך אני יכול להתאים את שניהם זה לזה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....

15. Started by udilbaz,

צהריים טובים.. היום פירמתתי את מחשבי ושדרגתי מXP ל7 עכשיו בXP היה לי 4 כוננים להמחשה ..: E D F C ..כונן המערכת היה F .. עכשיו עשיתי כרגיל הSETUP פירמתתי את F וסימנתי אותו כהתכנת המערכת .. עכשיו שהוינדוס עלה רשום לי ש C זה כונן המערכת וF הוא בכלל כונן דיסקים .. ואני שם לב גם שחסר פחות או יותר 30 ג"ב בכוננים .. ואני מודאג מאוד כי זה היה כונן המוזיקה שלי!!! כל האוספים שלי 80 90 70 ! !! הלכו?!!?! ???בבקשה עזרה דחוףף! תודה רבה רבה רבה לעזרים!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום , אולי מישהו יודע איך אני מטמיע תרגום בסרט בחלק התחתון שלו , זאת אומרת בקטע השחור הזה מתחת לסרט .. אשמח לתשובה. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Started by ^DaGoN^,

אני צריך את הדרייבר הכי חדש לכרטיס SoundBlaster PCI 128, אבל אני חייב את הדרייבר הכי חדש.. לא מצילח למצוא.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אהלן לכולם, יש לי פקסיס על המחשב וכאשר אני מקבל מייל עם קובץ מצורף של הפקס אני מעוניין להדפיס ע"י קליק ימני הדפס ומה שקורה זה שהקובץ נפתח במקום להדפיס. פעם נתקלתי בבעיה הזו אבל לא זכור לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  21. בבקשה אני מחפש תוכנה שמשחזרת דברים שמחקתי אני מחקתי תמונות שאני צריך ואני לא יודע איך לשחזר בקשה תעזרו לי ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by nicknone,

לאייבורי יש את הגרסה החדשה (3.0) של NOD32 בגרסת OEM. אני יכול לקנות את זה ולהפעיל בכמה מחשבים בו זמנית או שESET יחסמו לי את העדכונים אם אני יהיה מחובר מכמה מקומות שונים עם התוכנה? על כמה מקסימום מחשבים אפשר לשים את התוכנה?

23. Started by n.L,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג AverTV GO 007 FM plus. יש לי את כל הכבלים, אני פשוט צריך תוכנה שיהיה אפשר לשנות את הפורמט מ- SVIDEO ל VIDEO רגיל.. בתודה מראש, נדב!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by aquas,

היי ניסיתי להיפתר מפרסומת ע"י אדבלוק בפילטר ,אבל משהו מוזר הפילטר היה ריק ......ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר לבסוף שמתי את ה- * על הפילטר הריק מה שהתברר כטעות קשה , כי מאותו רגע ככה עולים לי אתרים יש לי אד בלוק 5.3 כשאני על וויטליסט אז יש לי את האפשרות לפתוח את הפילטר אבל כשמחסלים אותו אז לא קורה כלום , זה לא מגיב פונה אליכם ומבקש עזרה , כי פשוט אפשר להתחרפן מכל הפרסומות. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:51:43, on 30/05/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\Program Files\winbond\Hardware Doctor\Hwdoctor.exe C:\Program Files\ICQLite\IC…

• 7 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים