תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם מעבד ( athlon dual core 4850e ) וזיכרון 4G לוח אם ASUS M3A78 PRO עם כרטיס מסך מובנה radeon 3200 HD לאחרונה אני נתקל בקיטועים בהצגת סרטים וסדרות ( לא HD ) בדקתי בזמן ניגון סרט, אין עומס על המעבד ויש מספיק זיכרון לאחר מכן ביצעתי גם איחוי לכוננים הקשיחים. האם יש לכם רעיונות לסיבת הקיטועים ? והאם יש תוכנה שאני יכול להריץ שתיתן לי אינדיקציה לגבי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. הורדתי איזשהו סרט דרך תוכנת שיתוף קבצים, במקרה הזה Shareaza, והסרט הגיע ל-100% בהורדה, הופיע לי כבר בספריית ה-Downloads, אבל לא יכולתי להריץ את הסרט - קיבלתי את הודעת השגיאה המפורסמת (או infamous...): (דרך אגב, אם זה עוזר אז מספר הודעה השגיאה הוא 0xC00D1199) הבחנתי שבShareaza ב-Downloads מופיע הסטטוס של אותו הקובץ כ-Moving אבל הוא היה על Pause.כול ניסיון לעשות Resume להורדה עלה בתוהו. נתתי לו כמה ימים וכמה וכמה פעמים שניסיתי לתת לו שיסיים את הmoving שלו אבל לא הולך... עשיתי בטל הורדה והקובץ עדיין בספריית ההורדות הגמורות שלי, אבל עדיין לא ניתן כלל להפעיל אותו (מהסיבות הנ"ל). השאלה שלי, האם זה קשור? האם הקובץ פגום בצורה כלשהי בגלל התהליך שכביכול לא הושלם…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משתמש בKMPLAYER , ניסיתי גם במדיה פלייר. אמרו לי מי שיצר את הסרטון להוריד VLC ושם זה יעובד עם סאונד. הקטע שאני נורא אוהב לעבוד עם KMP ולפי מה שאני יודע הוא גם יודע להתמודד עם הכול , איך עושים שהוא יתן סאונד ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וואו אני ממש חייב עזרה... יש לי על המחשב סרט שלקח לי מלא זמן להשיג... הוא על קידוד ac3 שיש לי מותקן... אפילו אם אני מעלה אותו ב gspot הוא כותב לי שזה מותקן טוב... אבל כשאני מפעיל את הסרט יש רעשים במקום קול והתמונה קופצת לאללה, מה אני יכול לעשות? אני יודע שזאת לא בעיה בקובץ, ניסיתי אבל להפעיל אותו עם divx player וגם עם windows media player 9... :-\ help ???
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שהסרט תומך סראונד לא? או שזה בכלל משהו אחר? ויענו סתם גירסא של DVDRIP אם אני שם את הסרט הזה ויש לי רמקולים 5.1 זה לא יעבוד בסראונד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי MP4 במתנה. לא רשום על האריזה חברה או משהו. רק רשום דגם נגן על גב הנגן. הדגם הוא : rgn-2401 לא מצאתי עליו יותר מידי פרטים באינטרנט. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן : 1.שאני מכניס תרגום לסרט AVI דרך התוכנה AVIAddXSub הוא יוצר לי קובץ של הסרט/סדרה עם התרגום. אבל הסיומת של הקובץ היא divx. הנגן לא מזהה את הקובץ הנ"ל ולכן אני לא יכול לנגן אותו. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול דרכה להכניס כתוביות לסרט ולהשאיר אותו כ AVI ? תודה 2. לפי מה שרשום על המכשיר הזכרון שהוא תומך בו זה MINI SD. רציתי לדעת כמה עולה 4 או 8 GB של זיכרון כזה ואיפה אני יכול להשיג אותו? תודה רבה לכם על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. התחלתי להוריד קובץ באימיול, הגעתי ל98% ואז התברר לי שאף אחד לא משתף את החלק שנשאר. זה סרט SVCD. יש אפשרות לצרוב אותו איך שהוא? אפילו בלי שיראה את החלקים החסרים?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ??
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני גורם לסרטון ב- 3D MAX להיראות באדום ציאן ככה שאפשר יהיה לצפות בו עם משקפי תלת מימד? צריך תוכנה מיוחדת או שיש איזשהי אפשרות ב 3D MAX ? או שאולי אפשר ליצור את האפקט בתוכנה אחרת אם אני ארנדר שתי סרטונים (עין ימין ועין שמאל) נגיד ב אפטר אפקטס או משהו? ואגב מישהו יודע איפו אפשר להשיג משקפי תלת מימד אדום ציאן יותר נוחות ממה שיש לי עכשיו מחתיכת קרטון זולה? :s05:
-
שלום יש לי סרט שאני מוריד והוא תקוע על 99.9 אחוז כבר כמה ימים איך אני יכול להפעיל את הסרט דרך תוכנה שתומכת בכתוביות (srt). בתודה מראש Zilberberg
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדוחסת קובץ של סרט פלוס קובץ של התרגום לקובץ אחד יש משהו????
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתגע! כבר כמה שבועות שאני מנסה למצוא תוכנה לשרטוט דו מימדי פשוט לפיזיקה. יש לי מחשב נייד שאני לוקח איתי ואני צריך תוכנה פשוטה ביותר שתצייר (מהר) קווים, וקטורים(חצים למי שלא מכיר), אותיות אנגליות ואליפסות(לא חובה אליפסות). או שייצא לוורד או ישמור כתמונה. בטוח יש כזו, אז אם משהוא מכיר, אני אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בגרסאות האחרונות נוספו כמה פיצ'רים מעניינים. שניים מתוכם שעניינו אותי במיוחד, מוגשים לנוחיותכם.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הסרט MUSICAL CHAIRS שלי - יוני ארוסי ובן גניסלב מתחרה באתר ANIBOOM אתם מוזמנים לצפות ולדרג http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=142342 מקווה שתיהנו
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסרטון הבא: watch?v=-tJYN-eG1zk איך אפשר לראות אותו?? חיפשתי קצת וראיתי את זה:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100325165454AAtHWwO הוא חסום כמעט בכל המדינות...בדקתי עם פרוקסי של אנדורה,הדף לא נטען... האם קיים פיתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סרטון שהייתי מאוד מעוניין לראות("מה הבאת לערבים" אם מישהו מכיר). יש לי אותו בשתי גרסאות- עם סיומת ASX וASF. הסרטון עובד טוב חוץ מהעובדה שאין לו סאונד, וזה מאוד מעצבן. הוא לא עובד טוב גם על מחשב של חבר שלי. אני מניח שזו בעית קודק, אבל כבר התקנתי מספר של חבילות קודקים והבעיה אינה נפטרה[k-lite,lionetwork ועוד). מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזר.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום שלום, סרטון קצרצר שהורד בפיירפוקס והופסק באמצע נמצא על שולחן העבודה ומסרב להמחק, בנוסף עכשיו הפיירפוקס נתקע בכל הפעלה. הסרתי פיירפוקס וניסיתי למחוק, לא נמחק. אבל התקלה של הקריסה של השועל הסתדרה לאחר התקנה מחדש. כניסה במצב בטוח למערכת הפעלה לא עוזרת, הקובץ מסרב להמחק. ניסיתי באמצעות TUNE UP UTILITIES, יש שם SREDDER שאמור למחוק קבצים בעייתיים, לא עזר. מה הלאה? פרטים: מערכת הפעלה VISTA 32, ULTIMATE. שועלאש 3.03. גודל בקובץ בדיסק: 0. תודה מראש אנשים.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה ליצור סרטון פלאש (SWF) שלחיצה עליו תוביל לסרטון אחר... כי פשוט עשיתי סרטון ולא יצרתי הקדמה בהתחלה ואני לא יכול עכשיו,למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צילמתי סרטונים מהפלא בעלי סיומת GP3 והעלתי אותם למחשב. כשאר אני רוצה לראות אותם במדיה פלייר או BSPLAYER הם משמעים רק קול. התקנתי את המקודדים הכי חדשים של K-LITE וזה בכל זאת לא עובד. ניסיתי להפעיל אותם דרך VLC והם רק מציגים את הוידאו ללא קול-ממש מוזר. מישהו מוכן לעזור לי מה אפשר לעשות?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-