עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aqwe,

הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  2. Started by The Dom,

יש לי מסמך וורד שאני צריך להדפיס ומדפסת HP OFFICEJET 6213 ALL-IN ONE. הורדתי דרייברים עדכניים והם הותקנו בהצלחה, אך כשאני מנסה להדפיס, המדפסת לא מזוהה בכלל. ניסיתי להתקין עוד פעם, אך אותו דבר קרה בשנית. אז, איך לעזאזל אני יכול לגרום לוורד לזהות את המדפסת?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. כל פעם אני עובר לטאב באמצעות ה IE של מיקרוסופט הדפדפן קורס. יש אתרים שפשוט לא תומכים בדפדפן הזה ולכן אין לי ברירה אחרת. צירפתי הודעת שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי HDD חיצוני, ואני רוצה לבטל את החלוקת PARTITION שלו, חוץ מ-PARTITION MAGIC, יש עוד תוכנה מומלצת? אני עובד עם VISTA במחשב יש ל-VISTA תוכנה פנימית משלו בשביל ביטול PARTITION? האם יש אפשרות לבטל PARTITION גם ללא תוכנה חיצונית?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. Started by yuvalchen20,

איך אני בודק איזה דרייבים אני אצטרך להתקנת המחשב לאחר פירמוט? ומאיפה אני אוכל להוריד אותם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  7. שלום יש לי תמונה (שחור לבן אבל אני יכול להסיג גם צבעוני ) של פנים שאני צריך לצייר ניסתי לצייר אותה במשך כמה זמן ללא הצלחה אז חשבתי אם יש תוכנה או משהו שאפשר לסדר את התמונה שתיראה כמו ציור או לפחות שישארו רק הקווים של הפנים כאילו כמו ציור לצביעה האם אפשר לעשות את זה בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת אם זה מסובך וצריך ניסיום בשביל לעשות את זה אז בבקשה תעזרו לי אם לא אכפת לכם תודה רבה לעזורים...!!!!

• 1 תגובה
    • 9.7k צפיות
  8. שלום! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר פרוייקטים שנוצרו בפרימייר לאנקור מבלי לרנדר אותם ולהפוך אותם לקבצי וידאו קודם לכן? תודה!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. שתיים מתוך 4 הגרסאות של התוכנות החדשות של אדובי מושקות היום. Creative Suite 3 Design + Creative Suite 3 Web נמכרות מהיום, בזמן שגרסת Creative Suite 3 video תגיע בקרוב. (יש גם גרסת אוליטימט שעוד לא נמכרת) לפרטים על תוכן החבילות: http://www.adobe.com/creativelicense/ http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092897 סוף סוף, כמה חיכיתי לPS CS3 (וגם כמובן לפלאש ולDW )

11. אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  12. Started by naoriko,

חברים יש לי פוטו שופ 8 בעברית וסתם בא לי לעצב כל מיניי דברים למשל איך עושים ריבועים בבטן וכל מיניי כאלה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. שלום, בצד שמאל למעלה של הפיירפוקס (גרסא אנגלית) יש את ה"הקודם" ו"הבא" ו"רענן" וכו'.. כשאני מנסה להוסיף שם את הכפתור של הבוקמרקס וההיסטורי הוא מוסיף אותם רק לדפדפן הזה... ואחרי שאני יוצא מהפיירפוקס זה נעלם ואני צריך להוסיף אותו שוב מחדש. איך אפשר לעשות שזה יישאר תמיד? תודה

14. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  15. כבר במשך כמה חודשים יש לי בעיה בהתחברות למסנגר במחשב,ניסיתי כמה סוגים של מסנגר (7,7.5,8) כל פעם ניסיתי להסיר איזה מסנגר ולהתקין אחד אחר ניסיתי הכל ואני פשוט לא מצליח להתחבר בדרך כלל זה נותן לי את הפותר בעיות הזה שזה גם אף פעם לא מצליח לי שאני עושה לו תקן הוא עדיין לא מצליח להתחבר..ניסיתי במחשבים אחרים להתחבר ואני מצליח,זה דבר מאוד מוזר והמסנגר הוא דבר מאוד חשוב בשבילי אז אם מישהו בבקשה יכול לעזור אני יודה לו מאוד!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by alex125,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by ABLB,

שלום יש לי מחשב יחסית ישן, ועליו כרטיס מסך של asus דגם 7700Ti , בזמנו זה היה הכרטיס הכי חזק בשוק(אפילו קיבלתי משקפים לתלת מימד) לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב וכאשר באתי להתקין את הדרייברים המעודכנים- קיבלתי שגיאת מערכת שהכרטיס מסך שלי הוא לא כרטיס NVIDIA -הורדתי מהארכיון גירסה ישנה יותר ועשיתי התקנה ידנית - עבד, אבל אין לי את האופציה לגשת לתפריטים של הכרטיס-דוגמת מצב תצוגה יציאה לטלויזיה. האם מישהו נתקל בבעיה זו? ומאיפה אפשר להשיג דרייברים עדכניים שיעבדו בצורה אופטימלית ? תודה רבה לכל מלמדיי. אגב מרבית האופציות הראשיות שגוגל נתן- כבר נוסו ללא תועלת.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. היי לכולם יש לי בעייה בגלישה לאינטרנט. פעם בחצי שעה מופיע לי הודעת שגיאה מאת מייקרוספט ואז מופיע לי 2 אופציות "שלח דו''ח שגיאות..." או "אל תשלח" כשאני בוחר " אל תשלח" הוא מייד סוגר לי את דף האינטרנט בו הייתי גולש. בהקשר לזה גם מופיעי לי מדיי פעם ההודעה הזאת: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. יש למישהו מושג מה עושים?? זה פשוט מטריף אותי. אם נניח אני אמחוק את האינטרנט אקספולרר ואתקין במקומו נניח אינטרנט אקספולרר גירסה אחרת יותר חדשה האם זה יעזור? או שפשוט צריך לפרמט את כל ה-XP מחדש? ממה נובעת הבעיה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי את הקובץ player.xpi אבל לפעמים שאני פותח את הדפדפן הוא עדיין לא מראה לי וידאו, מה אני צריך לעשות? יש איזה עדכון או משהו?! תודה

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  20. Started by wok2000,

שמעו חברים אאטלוק מותק של תוכנה, אבל עד שמתחילים להשתמש בה. שים לב! מטרה: לייבא (בעזרת POP) את תוכן ה GMAIL אל אאוטלוק תוך שמירה על הLABLE...אני חוזר...ייבוא עם מידע ה LABLE (כדי שעדיין החומר יהיה ממוין ל"כמו תיקיות" לפי נושאים). אמצעים: 1. התוכנה היחידה למען השם בשם GOutlook (לאתר התוכנה http://goutlook.sourceforge.net/). זו מעין תוכנה שבתכלס מוסיפה סרגל לאוטלוק שבו יש את ה LABLES אשר יובאו מGMAIL. 2. תוכנת OUTLOOK 2003 בעברית (שימו לב אני מדגיש בעברית כי משהו בלב אומר לי שאולי התוסף לא יודע להתחבר לממשק העברי..אולי) דרך: *מפעיל את ההתקנה של GOutlook ואומר שדורש .NET FRAMEWORK 1.1.432 ...אז אני מתקין את 2 כמו טיפש כי חושב שזה כאילו מתקדם יותר. ועדיין מבקש 1.1432 .…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by shisho8,

אהלן אנשים , כבר המון זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ואני לא יכול לפרמט את המחשב . זה התקלה שהאנטי וירוס מציג לי . riskware: mass-mailer software running procces (pid 1084) c:\windows\explorer.exe אם מישהו יודע מה לעשות , אני ממש אודה לו .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by imons,

יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. Started by Nurit2005,

אני רוצה לדעת איך יוצרים תיבת טקסט חובה בטופס צור קשר בתוכנה FRONTPAGE 2002

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  24. Started by crabrocket,

יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  25. Started by menypeled,

משום מה אני לא מצליח להסיר את ה-firefox, ניסיתי בדרך המקובלת דרך add/remove programs וזה לא מצליח. יש דרך נוספת?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.