תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ניסיתי לאחות את הכונן שלי עם שני תוכנות של ווינדוס ותוכנה בשם dikeeper בשתיהם האיחוי נתקע באמצע מה הבעיה? הנה פרטים של הכונן Field Value ATA Device Properties Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Buffer 7965 KB (Dual Ported, Read Ahead) ECC Bytes 52 LBA Sectors 241254720 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Model ID IC35L120AVV207-1 Multiple Sectors 16 Parameters 239340 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector Revision V24OA66A Serial Number VNVD01G4DDXYYX Unformatted Capacity 117800 MB ATA Device Features 48-bit LBA Supported Advanced Power Management Supported Automatic Acoustic Management Supported Device …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תוסף שמתלבש על האימיול והופך אותו לפשוט יותר, לאלה מכם שמצאו אותו מסובך. פשוט תנסו: www.easymule.com
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7. התקנתי את הגרסה האחרונה של CCCP ואני משתמש ב-Media Player Classic לצפיה בסרטים. כשאני מגדיל את הסרט על כל המסך הסרט מאוד מפוקסל, כאילו אין החלקה של התמונה (זה לא קרה לי בעבר, ב-VISTA). כשאני צופה ב-Windows Media Player הכל בסדר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מותקנת לי במחשב תוכנת אופיס 2003 ויש בעיה איתה. כאשר אני מקבל מייל או רוצה לשלוח מייל אני חייב ללחוץ על "שלח/קבך" על מנת שדברים יתחילו לזוז ולהתעדכן. אצל אנשים אחרים הבעיה לא קיימת וכאשר מגיע מייל חדש הוא מופיע ידירות בתיבת הדואר נכנס שלהם. כיצד ניתן לפתור את התקלה שגם אצלי יופיעו מיילים ישר עם הגעתם?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה לאחרונה אני עובד עם ויסטה HOME EDITION ומשום מה כשאני מנסה להוריד קבצים דרך האקספלורר הוא מקפיץ לי הודעה שהגדרות אבטחה שלי לא מאפשרות לי לעשות את זה איך אפשר לפתור את זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת לפטופ ויש שאלה שמסקרנת אותי אני יודע שבמידה ואני רוצה לפרמט את הלפטופ אז יש אופצייה של ריקברי מובנית במערכת. אך מה קורה במידה והארד דיסק הלך?במידה והחלפתי את ההארד דיסק איך אני מנצל שוב את הרישיון החוקי שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה!!! כל פעם כשאני עובד עם וורד ורוצה לסגור את התוכנה קורה דבר מוזר נפתח לי חלון שגיאה!! ונותן לי 3 אפשרויות 1. לסגור 2. Debug 3. פרטים כשאני בוחר פרטים זה מה שאני רואה! :AR15: :AR15: :AR15: WINWORD caused an invalid page fault in module VBE6.DLL at 018f:6500dbb9. Registers: EAX=02e4a540 CS=018f EIP=6500dbb9 EFLGS=00010202 EBX=ffffffff SS=0197 ESP=0062e0dc EBP=0062e1d0 ECX=04be08b0 DS=0197 ESI=04c708b0 FS=6017 EDX=02e4a534 ES=0197 EDI=00000008 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 8b 01 51 ff 50 08 eb e8 55 8b ec 8b 45 0c 53 56 Stack dump: 00461d72 6507f9d7 04c708b0 02e4a540 ffffffff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000009 00000000 04c708b0 00000000 00000000 00000…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני מעונין לבצע שינויים בBIOS כשאני עדיין נמצא בwindows(מטעמי נוחות), האם אתם יכולים להמליץ על תוכנה (מפרט המחשב בחתימה)??
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
הורדתי סרט בTORRENT והקבצים אינם כמו בדר"כ בEXTRACT אלא יש גופן לבן בצורת דף עם נקודות באמצעו, אמרו לי שקוראים לזה ISO, (אולי?), מה עושים כדי לראות את הסרט הזה?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי נוד 32 5 והוא מבקש ממני להתקין את העידכונים של הווינדוס איך אפשר לבטל עידכונים של הווינדוס בנוד 32 5
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי איתו כרטיס מסך ריידון X300 , כרטיס טלווזיה , מעבד פנטיום 4 דואל קור 2.6 לייבה כפולה , זיכרון 1 ג'יגה עכשיו יש לי בעיה התנקתי את המערכת הפעלה XP ויש בעיה , אני מנסה להתקין אאת הכרטיס קול הוא לא מתקין הוא נעצר על ההתחלה ההתקנה שלו אני מנסה להתקיין דיירקס לא הולך גם נעצר על ההתחלה , והבעיה הכי גדולה אני מנסה להתקין את הכרטיס טלווזיה וזה גם נעצר על ההתחלה ולפעמים גם אני רוצה להכנס לאיזה תוכנה או משהו , הוא נטען התוכנה יענו נטען ואז לא נכנס לתוכנה , זה בעיה גם גדולה .. מי שמכיר את הבעיות האלו ויכול לעזור , תודה .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
יש למישהו טיפים? אולי תוכנה אחרת שעושה את העבודה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי, אני צריך להפוך סרט של windowa movie maker לפורמט כזה שאני אוכל לנגן אותו בDVD.. איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם גולשי ו מומחי HW ZONE, אני מחפש תוכנה לסיבוב של וידאו ב-90 מעלות אך יחד עם זאת שתשמר איכותו של הוידאו- מה שלא קרה בתוכנה: free video flip and rotate! אם משהו מכיר אשמח לפתרון הולם.. חבל שאיכות הסרט תרד רק בגלל הטייה של המצלמה דאז.. תודה לכם, ניר.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-