תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש במקום התוכנה של ulead cool3d? תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני יודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה של mp3 recoder התוכנה צריכה להיות מסוגלת להקליט יש ל mp3 מתוך ה in line של כ.קול. *אם כבר עדיף שתוכל לעשות המרות גם ישר מדיסקים ואם בחירת שמות לקבצים (אבל לא הכרחי) (מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל אני רוצה להעזר בניסיון שלכם).
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי את הפיירוול של סייגט לאחר המלצות פה בפורום (ב-1000 הת'ראדים להמצלה על פיירוול) אבל משום מה הוא חסם לי את הפורטים של ההתקשרות לאינטרנט ואת הדפדפן (לא יכולתי לגלוש) גם שאישרתי את הדפדפן דרכו, גם שכיוונתי אותו לא לחסום שום דבר, ואפילו שכיביתי אותו! לא יכולתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש...רק הסרה שלו מהמחשב לחלוטין פתרה את הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בו והוא לא יחסום לי את כל האינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם יש תוכנה לאיחוי שתעשה לבד לופים, שהיא מסיימת למשל עם C שתעשה עוד כמה פעמים. אני רוצה להשאיר לילה אחד שיעשה כמה לופים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של אנטי רוגלות והיא לא מצליחה להתעדכן לי...המחשב כותב לי את הסיבות הבאות::: Please check your Internet connection. Updating the Spyware Terminator requires an Internet connection. Please check your firewall settings, so that it does not block the update process of Spyware Terminator. Please check your proxy settings. For example: if you do not use Internet Explorer browser and your proxy is set to invalid server, the Spyware Terminator update will not work. Please check your system32 (hosts) settings. One of the following items may be modified: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\lmhosts.sam When you try to go to www.spywarete…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי לכולם , הורדתי לפני כמה ימים ווינדוס XP עם SP3 מובנה עם כל העידכונים האחרונים שיצאו עד עכשיו , בקיצר הורדתי את הווינדוס ושזה סיים להוריד קיבלתי קובץ זיפ אחד גדול מכווץ שחייבים לפתוח אותו לתוך תיקייה , אז פרסתי את הקבצים ויצאה לי תיקייה שבתוכה יש 14 תיקיות משנה ועוד כמה קבצים בודדים , עכשיו השאלה שלי זה איך עם כל תוכנת צריבה שהיא אני צורב את הווינדוס שיהיה דיסק BOOTABLE ושאני יוכל להעלות את הדיסק ישר אחרי האיתחול , שאלתי כמה חברים שלי וכולם אמרו לי שאין להם מושג איך צורבים את התיקיות ככה , חשבתי תאמת שאמור להיות לי קובץ אחד של אימג - ISO ואז זאת לא הייתה בעיה כי הייתי צורב רגיל בתור קובץ אימג אבל לצערי אין לי אפילו קובץ אחד כזה , בבקשה אנשים אני כבר ממש נואש ואין לי מו…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כידוע Kaspersky ו-NOD32 הם תוכנות האנטיוירוס המובילות כיום. אני משתמש ב-NOD32 והנני מרוצה. רק ברצוני לדעת לאיזה מן השתיים יש מאגר ווירוסים גדול יותר? ואיזה טוב יותר מבחינת איתור ווירוסים? (מי מתקדם יותר בתחום הסריקה? ומי בתחום הגנה בזמן אמת?) ואם כבר גם ברצוני לשאול איזה FireWall מומלץ לי להוריד. כרגע מותקן במחשבי Mcafee FireWall 7.0, האם כדאי לי להשאירו או האם קיים בשוק אחד מתקדם/טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הגה: MICROSOFT SIDEWINDER WHEEL ואני מנסה להפעיל אותו הVISTA אבל אין דריברים להגה הזה... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אקספלורר, מוזילה פירפוקס או תוכנות אחרות? פרטו: יתרונות חיסרונות.. כאלה (לא שמתי סקר כי אני לא מכיר בגרוש תוכנות אינרנט...)
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה שממירה פורמט רחב16:9 לפורמט הרגיל 4:3 מכירים ?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה גירסא/מהדורה טובה יותר ? 1 - Premium Edition 2 - Ultra Edition ואם מישהו יוכל להסביר לי מההבדלים ביניהם אני גם אשמח..
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המודם הוא Terayon 7xxx המאק הוא מיני תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי קלון סידי ובאמצע ההתקנה החלטתי לבטל את ההתקנה עכשיו תמיד שאני פותח את המחשב מופיע חלון ההתקנה שבוא שואלים אותי אם אני רוצה לחפש התקן לכונן הוורטואלי איך אני נפתר מיזה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד עדכון ל common client אני מקבל את הודעת שגיאה וכאשר אני בוחר details אני מקבל את הפירוט הבא: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.0.2 Could not find installation path for at least one component. בעיה נוספת... ניסיתי להתקין גרסת shareware של norton personal firewall קיבלתי הודעת שגיאה ומאז מופיע איקס אדום על האייקון שלו ב system tray גרסת shareware... מישהו יודע משהו?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי מספר קבצים ביוטורנט לתקייה X. עכשיו ההורדה הסתיימה והעברתי את הקבצים האלו לתקייה Y . איך אני ממשיך להעלות ולשתף את הקבצים האלו ? ( מקווה שלא עברתי על שום חוק הפעם...)
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בעיקר. יש לי רשימה גדולה מדי ל"קופי פייסט" פלוס תיקיות שאם אני מעתיק באופן רגיל הוא ניהיה ללינק כזה ששם כתוב המועדפים שבתיקיה. (וזה לא מה שאני רוצה) חשבתי שזה נושא מוכר ויהיה לזה סטיקי. אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וצריךלהתקין RAID לפני התקנת ווינדוס .... אין לי מושג בזה... יש בדיסק את התקייה של הRAID מה אני אמור לעשות ואיך?? דחוף מדריך!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קצת יותר "חכמה" ממה שיש בWINDOWS שתריץ לי תוכנה מסוימת כל יום חוץ מ...(סופי שבוע למשל או כל יום אחד שאגדיר לה)
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מדף סרוק חינמית או בתשלום.... יש תוכנה כזאת שמסוכלת לקרוא כתב עברי?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם יש אחד ש"מתלבש" על הדפדפן? (אני משתמש ב-FIREFOX) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-