תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייד הוא של אחי בעצם, הוא של HP דגם nc6120 שמעתי שבמחשבים ניידים מסוימים יש מקום מוקצה מההארדיסק של 500 מגה או משהו כזה רק לדרייברים של המחשב נייד עצמו... איך אני יכול לדעת אם זה קיים במחשב הזה? אם לא קיים איך אני יכול להשיג את הדיסק חזרה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט סינית 3 מגה פיקסל עם מיקרופון פנימי ו- 6 לדים, המצלמה מגיעה ללא דרייברים והיא של חברת CONTACT ( חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי אותה). מה שאני מבקש אם למישהו יש קישור לתוכנה שמפעילה את כל סוגי מצלמות האינטרנט שלא צריכים דרייברים, כדי שאוכל להקליט קבצים מהמצלמה של וידאו עם קול וגם תמונות סטילס. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם ישנה תוכנה או אפשרות בתוכנה מוכרת לתכנת את הצורב/תוכנת צריבה לכמות צריבות מסויימת ואני אצטרך רק להחליף את הדיסקים בכל פעם שהוא מסיים לצרוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את הLINK של "כתוביות בתהליך" מהאתר TOREC בתור LIVE BOOKMARK בFF (כמו שהם עשו בסרגל כלים שלהם, רק שאני לא רוטצה את כל הסרגל כלים) שמתי כבר מזמן את הRSS שלהם (http://www.torec.net/rss.asp) איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להסיר את הEXPLORER ב"הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS" אם אני משתמש בפיירפוקס? זה לא יפגע בתפקוד של הדפדפן או משהו..? יש לציין שאני משתמש בIE TAB תודה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי מצלמה CANON A75 ויש ליתוכנה להורדת תמונות וכדומה מן המצלמה למחשב עכשיו לשאלה האם אני יכול להוריד משהו מהמחשב למצלמה ואייך ואם יש תוכנה תביאו לי בבקשה דרך אג''ב הכרטיס שקיבלתי עם המצלמה 256 מגה ובחוברת שלו רשום שניתן לאחסן שירים ודומה חוץ מתמונות שוב בעזרת איזה תוכנה ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס קול והכרטיס מסך המובנה P4M800P-8237 AGP 3.0 אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים להורדה, אז תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי לראשונה WIN7 ובנוסף, התקנתי גם פיירפוקס עכשיו הבעיה שלי היא שעברית, כל הפונטים בשורת הכתובות, שורת החיפוש והטאבים, פשוט קטנים עד בלתי נקראים באנגלית לעומת זאת הפונט בגודל נורמלי לחלוטין מצורפת תמונה להדגמה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב - והמטרה שלי היא שהמחשב ישמש גם את הוריי שמאוד מסתדרים עם הYES MAX - ולכן החלטתי להתקין תוכנה שתגרום לו להרגיש כמו ממיר דיגיטלי. מצאתי תוכנה נחמדה מאוד בשם "MediaPortal" - מבחינת ממשק היא ממש יפה ונוחה - וחינמית ! אבל לוקח לה הרבה זמן לעלות והנגן המובנה לא תומך בתרגום הייתי שמח אם למישהו יש המלצה לתוכנה עבור HTPC בתשלום או חינמית - שתהיה קלילה , תומכת כמובן בתרגום , שימוש בAC3FILTER , הצגת תמונות והשמעת מוזיקה. ואם יש פיצ'רים נוספים כמו מזג האויר וYOUTUBE זה יהיה נהדר (ושימוש בשלט). המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html הכי חדש שלהם ל XP משנת 2006 Release Date: November 2, 2006 לעומת VISTA DRIVERS שיצאו יותר חדשים Release Date: February 20, 2007 למשהו יש מושג למה לא מוציאים חדשים ל XP??
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מאז אתמול בערב,כל פעם שאני מנסה להכנס לאחד משלושת הכוננים שלי ע"י שני קליקים על הכונן הוא לא נכנס לי,כשבתהליכים נוסף לי התהליך wscrift.exe אחרי כל כניסה לא מוצלחת.כשאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים ע"י לחיצה על המקש הימני בעכבר ו-open הכונן נפתח בלי בעיות. הנה תמונה של התהליכים כשניסיון הכניסה שלי לכוננים נכשל. http://img145.imageshack.us/my.php?image=81239638cn7.jpg מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תוך מספר שבועות (8 במרץ ככל הנראה) צפוי ביל גייטס לחשוף את התוכנה שנקראת (לפחות עכשיו) Istanbul לאחר שהיא נמצאת בבדיקות Beta כבר מספר חודשים. התוכנה אמורה לעשות קצת יותר מעוד קליינט IM, על ידי קישור לתוכנות אחרות כמו Outlook. למי שמעוניין לקרוא קצת יותר: http://news.com.com/Microsoft+IM+release+expected+soon/2100-1012_3-5590751.html?part=rss&tag=5587315&subj=news האם התוכנה תחליף את MSN לדעתכם? אני בכל אופן נשאר עם ה- ICQ.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי יש לי שאלה לגביי כל הקבצים של ה-APE, FLAC, וכו'. יש לי כמה קבצי תמונה של דיסקים שבאים בצמד של קובץ CUE וקובץ APE, ואני רוצה להוציא רק טראק אחד מהם, בלי לצרוב את כל הדיסק. הקובץ CUE מכיל את כל המידע כמו המיקום של השיר בקובץ ואת השם של הטראק. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים שיסבירו איך להשתמש בתוכנה Fruity Loops (אם אפשר בעברית) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הסתבכתי באתר צ'קפוינט. איפה אפשר להוריד :s05:
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
פתאום הוא פועל לי נורא לאט בנוסף כל ה-BOOKMARKS שלי נעלמו :-\ :'( עזרה בבקשה ! איך אני מחזיר את כל ה-BOOKMARKS ??
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בדרך כלל אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ושם נמצאות כל הסימניות והסיסמאות שלי וכו'. היום ראיתי שApple הוציאו גירסא חדשה לדפדפן שלהם safari והחלטתי להוריד אותו. הדפדפן פועל מעולה אבל אני לא מוצא דרך להעביר את הסימניות והסיסמאות מהפיירפוקס לsafari. בsafari יש רק כמה סימניות של הפיירפוקס ואין סיסמאות בכלל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום תוכנת האנטי ספיי-וור של GIANT (בחסות Microsoft?) הפסיקה לעבוד. הצלמית שעל שולחן-העבודה לא מראה את הסימלון של התוכנה ובלחיצה על-מנת לפתוח את היישום, אני נתקל בפנס המעצבן של Windows שמחפש את היישום. נכתב לי "the GIANTAntiSpywareMain.exe file is missing". האם זוהי תוכנה שמגיעה עם התקנת מערכת ההפעלה? ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית באתר החברה, אך מבקשים שם Registration Key ואין לי את הספציפי עבור התוכנה, אלא של מערכת ההפעלה. זה לא מתקבל שם. יש לציין שמערכת ההפעלה היא חוקית. אנא, החזירו לי את התוכנה למצב פעיל. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-