עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_et,

אז ככה: יש לי נגן MP3 מסוג Nike psa[128max Player. עד לא מזמן עבדי איתו סבבה והכל היה בסדר. לא מזמן פרמטטי את המחשב - ומאז אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הנגן (שמתחבר עם USB כמובן). אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק המקורי - אותו אחד שהתקנתי איתו פעם קודמת - אבל עדיין המחשב לא מזהה את הנגן ובמחשב שלי - ברכיבי החומרה, הוא מפיע כרכיב USB לא מזוהה. ניסיתי להתקין עם הנגן מחובר ולא מחובר, ניסיתי להוריד גירסה אחרת של הדרייבר מאתר החברה - אך זה לא עזר. ניסיתי גם להסיר את הדרייבר, ולהתקין את הנגן דרך הוספת חומרה - אבל אז ששלחתי את המחשב לחפש את הדרייבר בדיסק התקנה של הנגן - קיבלתי הודעה שאין בדיסק את הדרייבר המתאים (!?). יש לציין שבהתקנה רגילה של הדרייבר הכל עובר חלק בלי חלנות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ROYSE,

שלום חזרתי היום הביתה וכאשר ניסיתי להתחבר ל- MSN Messenge הוא מודיע לי שהסיסמה שלי שונתה. נכנסתי וניסיתי לשנות את הסיסמה ובפנים ראיתי שכנראה שינו לי אנשים את הסיסמה. אשמח עם תוכלו להדריך אותי כיצד לשנותה מחדש תודה

3. לא משנה, הבנתי מה הבעיה, אפשר למחוק או לנעול.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. שלום אני רוצה שישמעו בשני הרמקולים אותו דבר (אל תשאלו למה) עכשיו כל קבצי המוזיקה שלי הם בסטריאו. איך אני מגדיר לWINAMP לנגן אותם במונו מבלי לשנות את הקובץ תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by nimrodh,

אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ בעזרת ספר. עכשיו אני צריך לדעת איזה גירסה של פוטושופ כדאי לי לקנות, את הגירסה הכי חדשה שיצאה ב2005? חשבתי שלא כדאי לי את הגירסה האחרונה בגלל שאולי עוד לא יצאו לה ספרים. או שזה לא משנה שהספרים נכונים לכל הגירסאות? בקשר לספר, מישהו יכול להמליץ לי על ספר שהכי כדאי להתחיל ללמוד אותו? אני לא רוצה ללכת לסטימצקי וסתם לקנות את הספר עם העתיפה הכי יפה.. תנו המלצות לספרים למתחילים בבקשה + גירסה שמתאימה לספר. תודה רבה מראש, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה... בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות"). תרשים זרימה של מה שאני מבקש: דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה)…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני). האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...) אם לא - מה האופציות? NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל). תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by dids22,

?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tsvika,

Let me break it down for you all למי שלא רואה את כל התמונה: http://img22.imageshack.us/img22/3159/ex8lx.jpg הפונקציה לא עובדת כראוי אני מנסה בעצם שכש B4 תוזן בערך כל שהוא, ייכנס ל A5 התאריך של היום למחרת (ושהתאריך של קוביות קודמות לא ישתנה כל יום שאני אפתח מחדש את המסמך) הבעיות: -אסור להשתמש בשם של קובייה בתוך הפונקציה שתיושם על אותה קובייה ובגלל זה יש שם ערך 0 לא יודע למה זה ככה.. -כשמשתמשים בפונקציה ()TODAY בתוך נוסחה היא מחזירה תאריך באיזשהוא סוג של צירוף לא מובן שרק אקסל משתמשת בו ומבינה אותו משהו כזה- 38573 -איך אני גורם ל ()TODAY להחזיר את התאריך של יום אחרי? **לא להתייחס ל3 שורות הראשונות בהן התאריך הוצב כמו שצריך

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by mishiago,

שלום חברים, אני מחפש תוכנת GHOST שאיתה אוכל לגבות את המערכת על דיסק, בנוסף, שהדיסק יהיה במצב BOOTABLE . איזה תוכנות עושות את זה מלבד Norton ghost? אנא המליצו לי מנסיונכם ולא מחיפושים באתרים מסויימים. תודה רבה על תשומת הלב. _________________

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by frikazoid,

שלום חבר'ה יש לי סרט שעשיתי ואני צורב אותו על DVD ואני לא רוצה שאנשים יווכלו להעתיק אותו/לצרוב אותו/או כל אפשרות אחרת למדיה אחרת רציתי לדעת אם אפשר לשים לדיסק הגנה כלשהי שבעזרתה לא יוכלו לעשות זאת תודה רבה מחכה לתשובות :-*

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by ben007,

שלום רב לאחרונה התקנתי כמה חבילות קודקים, כשכל אחת לא הצליחה לפתור לי את הבעיה כשרץ סרט, ( לא משנה איזה פורמט ) רואים אותו באופן פגום, וכשאותו הסרט רץ בשני נגנים שונים, באחד פגום ובשני רואים טוב. אין לי מושג מה הבעיה, התקנתי כמה וכמה חבילות קודקים ואף אחת לא עזרה גם ללא שום קודק הבעיה קיימת. עזרה! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by LeftRight,

יש לי בעיה בקדמיליה תסתכלו: זה אמור להיות בצבע ירוק.. ואני חושב שמה שזה גורם זה שאין מקורות...תמיד בהורדות יש הרבה אדום בקבצים שאני מוריד וגם בחיפוש זה מראה לי קצת זמינות אני משתמש באימיול המקורי 46C מישהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by bazuka,

יש מישהו שיודע אולי מי היבואן או המפיץ של נורטון אנטיוירוס בארץ? כן כן ... החוקי והמקורי......

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Mizardon,

100 אחוז בפוטו חוץ מהתמונה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by co11,

זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך לעשות כרטיס ביקור אבל אין לי מושג באיזה גודל לשלוח את זה לדפוס. מה הגודל הנורמאלי של כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zurkin1232,

יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי ZONEALARM ANTI VIRUS גרסה 6.. אף פעם לא השתמשתי בפיירוול הזה, התחלתי להשתמש בו היום או ליתר דיוק עכשיו לחאר המון המלצות על התוכנה.. לאחר התקנה של התוכנה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. הפיירוול חוסם לי ת'חיבור אבל אני לא יודע איפה משנים את ההרשאה מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by ilan_fix,

היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת אני לא מצליח לימחוק את הוירוס עקבתי אחרי כל ההוראות שיש באתר של מיקרוסופט עשיתי את כל העידכונים שרק אפשר וזה עדיין לא נימחק..הוירוס מפסיק ליפעול ברגע שאני מפעיל את הפיירוול של הווינדוס ואני לא רוצה להפעיל אותו כי אחרי זה האימיול על מצב low id..תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by lioron7,

אנשים מכיון שאני לא מסתדר אם ghost יש לכם המלצות לתוכנות גיבוי אחרות

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by iyc,

התוכנה עובדת בכל מחשב חוץ מבמחשב של חבר שלי שהוא 64BIT אבל מותקן לו Windows של 32 אז מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  24. מישהו יכול לשלוח לי קישור למדריך להדבקת כתוביות בעברית בבקשה בתוכנה virtualdub? אני חייב לדעת איך מדביקים תרגום לסרט שהורדתי כדי לרארות בדי וידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים