תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני ניסיתי להתקין את מדיה פלאייר 10 אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שחסר הקובץ c:\windows\system32\wpd_ci.dll אני משתמש בוינדוס סרבר 2003 אבל ביררתי וגם יש משתמשי אקס פי שאין להם את הקובץ הזה איך אני מתקין את המדיה פלאייר החדש?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת קצת על הLONGHORN העומד בפתח אני צריך לקנות מחשב חדש כעת ורציתי לדעת האם הלונגהורן עובד ב 64 או ב 32 ביט איזה חומרה הכי טוב לקנות כיום כדי שתותאם הכי טוב ללונגהורן {כמובן במיגבלת המחיר 6000 ש"ח} מה עדיף לעבודה עם לונגהורן? AMD64 או INTEL LGA 775 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בעיה שיש לחבר שלי והוא ביקש עזרה, המחשב נדלק (WINDOWS) כרגיל ועדיין לא מראה את השולחן עבודה, וזה אומר שיש VIRUS ונותן לך או ללחוץ ENTER או לחכות (יש ספירה לאחור) גם כשהוא לחץ פעם אחת וגם כשהוא חיכה זה פשוט עשה לו מסך שחור עם העכבר (שיכול לזוז) וזה לא משתנה לא משנה מה הוא לוחץ וגם אם הוא מדליק ומכבה... יש פתרון? מקווה שזה המקום לשאלה הזאת תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב מותקן תוכנת אנטיוירוס kaspersky לעיתים רוצה להריץ גם תוכנת אנטיוירוס שונה למשל nod32 א. האם יש אפשרות להריץ דרך דיסק (תקליטור) מ-CD ישירות לחיפוש מבלי להתנגשות עם חברו. ב. ואיך אפשר להתקין התוכנה לדיסק CD להריץ כמו שיש :C: Program File למדוני כיצד.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
....................
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
איך אני הופך תמונה או/ו מסמך לקובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם מחש תוכנה שיודעת להעביר מ AVI ל MKV או כל פורמט אחר ללא איבוד איכות יש לי קובץ AVI 3.4 גיגה של הופעה 720P כאשר אני מנגן את הקובץ בפופ קורן A210 אני לא יכול להעביר אחורה קדימה כי אז פשוט אין לי סאונד המקורי מגיע דולבי דיגיטל במחשב זה עובד מצוין. נסיתי להפוך את הקובץ ל MKV עם RIPBOT264 אמנם זה סידר את עניין ההרצה אך איבדתי איכות מה אתם ממליצים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
קורה לי לא פעם שהווינדוס מגיע למצב שהוא פשוט מסרב לעלות בכל דרך ומה שנותר לעשות זה להתקין מחדש. הבעיה היא בהוצאת המידע מהדיסק הקשיח במקרה כזה. ב98 אפשר היה לעלות עם הדיסקטים של הבוט ולהעתיק הכל למחיצה אחרת, אבל עכשיו הכלי היחיד שידוע לי עליו שיודע לכתוב ל NTFS זה ה recovery console שלא בדיוק מציעה פתרונות גיבוי טובים (היא לא תומכת בהעתקה של יותר מקובץ אחד בו זמנית) מה שעד עכשיו הייתי עושה זה לעלות עם LIVE של לינוקס ולהעתיק את הקבצים למחשב אחר ברשת, אבל הייתי שמח לדעת אם יש איזשהו כלי נורמלי שלא דורש יותר מדי משאבים שיכול להעתיק לי את המידע לתוך מחיצה אחרת של NTFS (עדיפות לCD כי אין לי פלופי על המחשב) אני יודע שאולי הגירסה החדשה של norton ghost יכולה לעשות את זה אבל היא צר…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מאתרי הורדה... ואפשר להוריד כל פעם קובץ אחד... עכשיו הם מזהים לפי IP... איך אני משנה אותו עלמנת שאני יוכל להוריד שוב?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/ewingum/Eichut.bmp (15.6Kb - אפשר כבר לראות בדפדפן) feel free to use
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן קודם כל שלום לכולם נעים מאוד אוקיי תראו אני צריך תוכנה למצלמה נאבד לי הדיסק עכשיו אני צריך תוכנה שמראה לי את התמונות שצילמתי עם המצלמה סוג המצלמה הוא umax astara 380 תודה לעוזרים ולכולם .
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי אלבום שירים בקובץ flac. האלבום הוא רצועה אחת שלמה של 80 דק'. ו15 השירים שבו נמצאים בפנים ,שוב כטראק אחד. האם ישנה תוכנה שתדע לחלק לי את האלבום השלם לטראקים יחידים? מקווה שהסברתי נכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לתפוס תמונה מתוך קליפ, הבעיה ששום תוכנה שאני מכיר לא עושה את זה, יש משהו שבאמת עובד? HyperSnap-DX 5 גם לא עושה זאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב משהו בצבע זהב נוצץ, כמו כל הטושים בצבע זהב שהם נוצצים כאלו, הבעיה שזה כבר מרקם בנוסף לצבע הרגיל שקובעים בפוטושופ. מישהו יכול להסביר לי איזה מספר צבע זה זהב בפוטושופ ואיך בדיוק אני יוצר את המרקם הרצוי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים עכשיו יש לי בעיה מעצבנת עם האוטלוק הוא מראה את התפריטי והכותרות בג'יבריש. עכשיו האאוטלוק הוא גרסא עברית שמותקן על מערכת הפעלה win xp pro באנגלית serivce pack 2 בכל מקרה כל פעם שאני עושה את הדבר הזה באקספלורר בתצוגה של הקידוד זה חוזר למה שבא לו למרות שבחירה אוטומטית לא מסומנת. נסיתי גם להתעסק קצת עם הOffice font tool לפי איזה מדריכון שראיתי וגם לא עזר. אני נואש חברים אם מישהו פה יודע את הפיתרון.. ד"א אני חייב לציין שהתקנתי את כל הhebrew שהיה והכל בררית מחדל לעברית. אם למישהו יש מדריך כולל בבקשה.. זה יכול ממש לעזור לי או איזה פאטצ' מתקן בנתיים אני מנסה להוריד את האופיס 2007ץ
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לישאול את זה אז אני שואל כאן. צילמתי סרט שהכנתי שהעברתי אותו למחשב הוא היה באיכות מצוינת אבל אחרי שערכתי אותו האיכות ירדה והסרט מתושתש עכשיו. אני יכול איך שהוא להמיר את הסרט לאיכות טובה יותר והוא יחזור לאיכות ההתחלתית? בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלי יותר מידי מילים: http://vi9ati.deviantart.com/art/Eve-127404513
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לסריקת מסמכים בעברית עם טבלאות וכמובן שניתן יהיה לערוך אותה צריך את זה באופן דיי דחוף אז אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יכל לעצב לי כרטיס ביקור בישביל אבא שלי. בעיקרון אין הרבה מה להשקיע, צריך משהו פשוט. אבל אין לי ראש מתאים לדברים האלה ויש פה כמה שאני בטוח שיש להם. את הפרטים אני ישלים לבד (פלאפון, איימיל, שני משטים, שם....) השם זה אייל לוי, ולחברה קוראים מעגלים של הצלחה. אם אתם יכולים לעצב לי גם לוגו (שיהיה גם בכרטיס ביקור) הלוגו מורכב מ3 עיגולים שמחוברים אחד בשני (כמו הסמלך של האולמפידה אבל בקו ישר) ירוק, צהוב אדום. אני לא רוצה לרשום הרבה מידי אז אם למישהו יש בעיות שידבר איתי בפרטי. אם מישהו רוצה יש לי הזמנות לTL בתמורה. מקווה שתעזרו לי. ד"א אבא שלי הוא מאמן אישי תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-