תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמבצעת כל מיני ניתוחים על המיילים שמקבלים. ניתוח לפי שעות שולח , זמן תגובה ועוד.... כל מי שעובד באירגון ודי מוצף זאת תוכנה אדירה בשבילו לדעתי http://www.xobni.com/ תנסו
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני פותח סרטונים עם סיומת wmp ע"י המדיה פלייר קלאסיק שאני משתמש בו, הצבעים לא נכונים(ורוד,כחול,ירוק) במקום הצבעים הטבעיים. עם ה-wmp של חלונות הם נראים בסדר. נדמה לי שפעם זה קרה לי ושיניתי אחת ההגדרות בפלייר וזה עזר. איני זוכר מה זה היה, כל מה שניסיתי כעת לא עזר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני דיי בספק האם כדאי להתקין ICQ 6 על המחשב החדש שלי (בשווי 6K ;D), שמעתי שזאת תוכנה שהיא דיי "פוגעת" ביכולות המחשב ומזבלת אותו. האם זה נכון או שאלו שטויות? השאלה השנייה - מרב חוסר אחריות איבדתי את הסיסמא ל- ICQ וגם את שאלת ותשובת הבטיחות , האם יש איזו דרך שיכולה לשחזר לי את הסיסמא או תוכנה שיכולה לעזור? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
גם אם אני עושה REFRESH הוא עדיין לא נותן לי את הדף העדכני. איך אני פותר את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי היום בחזרה את מחשב המדיה סנטר מהמעבדה (כזכור בגלל הריסטים) למרות שבחנות התעקשו שאין שום בעיה, ישר הרצתי סריקה מלאה עם SPYWARE DOCTOR וכצפוי -חטפתי ריסטרט, לפני סיום תהליך הסריקה. סביר להניח שכעת כבר לא יהיה לי מנוס מפרמוט והתקנה מחודשת של חלונות, אך לפני שאעשה זאת, רציתי לנסות עוד דבר אחד-עדכון הדרייבר של כרטיס המסך (ממילא אצטרך לעשות זאת, גם בהתקנה מחודשת) כרטיס המסך שלי הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT בחיפוש באתר היצרן מצאתי מספר אופציות לפי הלינק הבא: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 השאלה, האם אני צריך את האופציה הראשונה או את השנייה? ואם האופצייה השניה, אז איזה אפשרות לבחור- הראשונה שכוללת רק את ה-DISPLAY DRIVER…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שיש אופציה בWORD לרשום פעולות מתמטיות כמו שבר,שורש,חזקה,ולמשתמש נותר רק להציב שם מספרים,אתם יכולים להזכיר לי איך נכנסים לשם? יש לי אופיס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מדריך ותוכנה של איך להגביר את עוצמת הרמקול של הפלאפון LG 8300 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה שתשמש בתור יומן שלי אם אפשר שתהיה לה אפשרות להדביק מודעות על שולחן העבודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שבבילון יתרגם מסמכים מאדוב ריידר? הגירסאה שלי היא 8.0
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נכון כשמקבלים תוצאות של חיפוש אז חלק מהתוצאות מופיעות בצבע כחול וחלק בשחור, מה זה אומר? שאלה שניה כשאני מוריד סדרות כמו אבודים או נמלטים תמיד אני מוריד כמה קבצים שונים כי חלק נפתחים וחלק לא זה בעיה של מקודדים? (יש לי את ה- KLITE) ואם כן איזה חביל מקודדים מומלצת תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-