תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיי יש לי פלפון ........... טוב שהיביעו לי אותו מי חוצ לארצ .. וחברים שלי נעלו לי אותו ואני לא יודעה איך פורצים אותו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכמובן יש לו עותק של IE7 כבר... http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2005/08/12/422335.aspx
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, איך ניתן לראות סרט DVD ב media Player? כשאני מפעיל את הסרט הוא מבקש DVD Decoder. האם ניתן להוריד בחינם היכן שהוא? תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי firefox 1.06 וכל פעם שאני מנסה לשמור קובץ בתיקייה בעלת שם בעברית, אז הקובץ לא נשמר שם, פשוט לא קורה כלום. למשל יש לי תיקייה בשם "מילי אביטל" ואם אני מנסה לשמור בה קובץ(גם קבצים בעלי שם באנגלית), אז הקובץ לא נשמר שם. את התיקייה אני מצליח לראות בעברית בחלון השמירה של firefox. יש למישהו מושג מה הבעיה, ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה? נ.ב. ב - Internet Explorer אין בעיה עם זה. שני הדפדפנים הם באנגלית, אך מסוגלים לכתוב ולהראות עברית כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם,יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את רשימת החיפוש באימיול? ככה שכל פעם שאני מחפש משהו שלא יקפצו לי מילות חיפוש אחרות שמתחילות באותה אות... תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום...יש לי סרט בפורמט דיוידי במחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו...אני הבנתי ממישהו שאני צריך לשנות את השמות של הקבצים...מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לשנות ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet [http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761] וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID... איך לעזאזל אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין תוכנה והתוכנה דורשת שבסיום ההתקנה להכניס דיסקט לכונן פלופי.. אין לי כונן פלופי במחשב (יש לי את הקבצים שאמורים להיות בדיסקט) אז איך אני יכול ליצור כונן פלופי ווירטואלי? כמו דימון טולז רק לדיסקטים....
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה לצפות בסרטים באמצעות התוכנה הנ"ל. ברגע שאני מפעיל באמצעותה סרט, לאחר מספר שניות של ניגון, הסרט מתחיל לנוע באיטיות ואילו התרגום והשמע רצים רגיל. בעיה נוספת: לפעמים אין את התופעה הנ"ל, אך במקומה - לאחר מספר שניות של ניגון, מסך הצגת הסרט הופך ירוק והסרט נתקע. יש לציין שבאמצעות תוכנות אחרות לא נתקלתי בתופעה. כבר ניסיתי להסיר ולהתקין בשנית את התוכנה וכן גם פירמטתי מחדש את המחשב, אך התופעה חוזרת. האם יכול להיות שהבעיה הינה לא רק תוכנה אלא גם חומרה? בעבר השתמשתי בתוכנה זו ולא נתקלתי בתופעה הזו. תודה אריה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שאפשר לקבוע בה תאריך ושעה מדוייקת שבה היא תכבה את המחשב לבד? כי אני לא אהיה בבית והפעלתי משהו על המחשב שלא ייקח יותר מכמה שעות ואני לא רוצה שהוא יהיה דלוק כמה ימים בשביל כלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום ויום טוב, אני מעוניין לדעת איך התוכנה והאם היא טובה. תודה רבה, אשמח לקבל תגובות.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני יכול לשים על דיסקט והיא כוללת בוט והיא מחפשת סקטורים פגומים בהארד דיסק ומנסה לתקן אותם.. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הורדתי סרט וכאשר אני נכנס לתיקיה בה הסרט נמצא אני מקבל הודעת שגיעה..."explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ הסרט אני מקבל הודעת שגיעה... "mplayer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." מה עושים כדי שהקובץ יפעל? האם צריך להוריד איזשהו קידוד? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך Winamp אחי חדש דחוף.. בבקשה חינם
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שרק משתשמים שהתנסו בשניהיים או מכירים את שניהם איך שהוא יענו.. אני כרגע משתמש ב Grisoft AVG Professional והוא מספק אותי אבל טיפה פחות ממה שאני רוצה וראיתי ביקורות טובות על Kaspersky אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הקודמת ... אבל למה פטיש על הראש ? ? ? טוב אז הקלטי זרט מהוידאו וכל הזין הודיאו הזה הוא מונו אז ככה ששומעים רק בצד 1 ! איך אני יכול לתקן את המצב הזה?? שמעתי שאפשר עם פרימייר אבל היא נורא מסובכת מדריכים בישבילה יעזרו לי מאד . . .
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני בערך כבר חודשיים מחפש תוכנה להמרה מ avi to mov מצאתי תוכנה ששמעתי שהיא טובה: Digital Media Converter אבל כאשר אני מעביר אני מקבל איכות חלשה וכל הדברים האלה והקובץ גדל פי 10 בגודל שלו. רציתי לדעת אולי על תוכנה אחרת שאתם ממליצים. או אם מישהו יכול לעזור לי עם התוכנה הזאת כי יש לה OPTION מסובך אני לא הכי מבין בדברים האלה בתודה לירן,
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת קליברציה חינמית טובה כי הצבעים במסך שלי (ViewSonic vp191s 8ms) חיוורים ממה שצריך להיות במסך הזה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיה קטנה.. אני שם שירים בווינאפ או במדיה פלייאר אני מפעיל וזה יוצא לי מהתוכנה מישו יודע משו על זה ..(הרצתי כמה תוכנות ניקוי כמו ריגסטרי משינג" ,ספיי בוט" ,"וקלין סנטר", לא מאמין שביגלל זה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו מכיר?, התוכנה הזאת באמת מאובטחת ובטוחה לשימוש? http://keepass.sourceforge.net/ תודה,
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש כמה סרטים שהם DVDRIP. וכאשר אני רואה אותם אז האפקטים מאוד חזקים אבל הדיבור בקושי נשמע, האם יש דרך כלשהיא לסדר את זה שהדיבור יהיה חזק יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-