תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך תוכנה שמחפשת שם או חלק משם בתוך תיקייה ועד לרמת קובץ למשל יש לי קובץ מסוג DAT ובתוכו ישנו רשומות של מספרים לדוגמה 123456 ואני מריץ חיפוש על כל המחשב על מספר 123456 אני רוצה שהתוכנה תמצא לי את הקובץ שבו מופיע המספר הזה (קובץ DAT),בדקתי את זה עם קבצי WORD וזה עובד על ידי החיפוש הסטנדרטי של מערכת ההפעלה אבל לא על קבצי DAT אשמח להצעות..
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם יש הבדל באכויות הן של הווידיאו והן של האודיו בתוכנות השונות ?? לדוגמא DIVX MV2 WINAMP MP וכו?? או שהדבר היחידי שקובע הוא הקודקים?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שידרגתי מ9 ל-10 את המדיה פלייר והורדתי סרט באימיול וכשרציתי לצפות בו היה רשום למטה רוכש רישיון ואז הדפדפן היה נפתח והייתי מגיע לאתר , אבל את הסרט לא הצלחתי לפתוח? עד כמה שזכור לי כששידרגתי את המדיה פלייר , בהתקנה סימנתי V על אפשרות של צפיה עם רכישת רישיון- אני לא ממש סגור על זה. ידוע לכם משהו בעיניין הזה????????????
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להמליץ על GIMP (התוכנה חינמית לגמרי) אני התחלתי לישתמש קצת בגירסה 2.2 ואני חיב להגיד שהתוכנה טובה ומהירה אומנם לוקח זמן ליתרגל כי יש הבדלים מהממשק של פוטושופ אבל לפי דעתי למי שאוהב תנושא חיב לנסות תתוכנה חוץ מיזה לפי מה שהבנתי יש תוספים לתוכנה אז אני רוצה לדעת איזה תוספים מומלצים? ואיך מתקינים אותם ? תיתנו גם לינקים בבקשה וקבלו תלינק של GIMP - http://www.gimp.org/ ותמונה אחת מהאתר של התוכנה- (מיצתער על הגודל) דרך אגב יש כמה גירסאות לכל מיני מערכות הפעלה ועם קובץ התקנה ובלי אז תורידו את מה שטוב לכם
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם אסוס מקסימוס פורמולה עם ערכת שבבים איקס 38 אומנם יש לי תדיסק של הדרייברים אבל רציתי להוריד דרייבר מעודכן ופשוט לא מצאתי בשום מקום רק קובת אחד של 2 מגה.. חיפשתי באתר של אסוס ואינטל ולא מצאתי כלום תוכלו לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בעבר כשלא הייתי במחשב שלי אז הייתי נכנס לאתר של איסיקיו ודרך שם שולח הודעה עם המספר והסיסמה שלי, עכשיו אני לא מוצא את הדף שמאפשר לשלוח SMS דרך אתר אינטרנט, מישהו יודע אולי מה הכתובת של האתר? היא אמורה להיות באתר הרשמי של ICQ אבל היא פשוט נעלמה לי. אני מקווה שהבנתם אותי : תודה !
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנה AVS video converter אני בד"כ משתמש בה לקיבוץ וידאו שיתאים לטלפון נייד מבחינת איכות ונוחות היא טובה מאוד, אבל רציתי לדעת אם יש לה תמיכה בכרטיס מסך? משהו כמו CUDA למשל.. ואם יש תוכנות אחרות שאולי יותר מומלצות ממנה לקיבוץ והמרה של סרטונים עם תמיכה במאיץ גרפי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש אפשרות להעביר את קובץ הנתונים של הOUTLOOK EXPRESS שיופיע בתוכנה WINDOWS MAIL באותה צורה? כלומר המיילים והתיקיות הקיימות בלי החשבון עצמו תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה...אני מחפש איפה ההגדרות משתמש והמועדפים יושבים פיזית על המחשב...כי אני רוצה להעתיק אותם למחשב אחר..... תודה,
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תקבצים. היה לי קובץ BIN ששקל 872 מגה ולא יכולתי לצרוב אותו (היה לי את ה CUE שלו) אבל למרות זאת הנרו אמרה שהקובץ גדול מדי ולא יכולתי לצרוב אותו על דיסק של 700 אז מה אני ברוב חכמתי עשיתי?! ;D הוצאתי את כל הקבצים שיש בבין למחשב ואז צרבתי אותם כשהם בחוץ וכמובן הכל עבד בלי שאלות.... יש לכם רעיונות אחרים אולי? (סתם בשביל הקטע) וניסיתי עם WINRAR לקבץ את הבין זה היה נכנס רק בשני דיסקים..... אחד 700 והשני עוד 100 מגה איזה משחק דפוק....
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני עם בבילון 6 R20 ופיירפוקס 3.0.1 האם בעיית התירגום בזמן גלישה עם פיירפוקס נפתרה, ואם כן לאיזו גירסה של בבילון אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני כמה שנים מצאתי אתר שממנו הורדתי קבצי מאקרו שבאמצעותם הוספתי מסגרות מדהימות שאנשים הכינו לתמונות שלי אני לא מצליח לאתר את האתר. האם אתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מתי שהוא מגיע לחלק שהוא אמור ליצוק אימג' הוא נותן ב-LOG את העודעה הבאה: Executing DVDAuthor. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\dvdauthor.exe" -x "D:\dvd\DVDAuthor.xml" DVDAuthor failed for unknown reasons! For details open: "D:\dvd\DVDAuthor_log.txt" מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את השועל (נחמד ביותר!! . במיוחד הקטע עם הטאבים! אהבתי מאוד) אבל הבנתי שגם קיימת אפשרות להוסיף עוד פלאג-אינס ופיצ'רים שונים. אז מישהו מכיר אולי איזה אתר שיש בו מגוון פלאג-אינס להורדה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח קובץ במייל הוא לא נותן לי,רק את האופציה "שמור" למישהו מוכר ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש והורדתי את תכנת אנטי וירוס Bullguard. בשלבי התקנת התוכנה אני מתבקשת להסיר כל אנטי ווירוס אחר או חומת אש שקיימת במחשב. האם זה אומר שעלי לבטל את חומת האש של ווינדווס? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כנראה שהתוכנות האלה קולטת את החיישן הלא נכון. אבל איך אני משנה את זה? אני באמת רוצה לבדוק את הטמפ' של המעבד, ולא של המארז. התחלתי לחשוש שהטמפ' של המארז שהוא מציג זאת הטמפ' של המעבד, אבל אני לא בטוח. אפשר לראות בתמונה המצורפת.. בשלושה מקומות, חח, בפינה ימנית למעלה, ב-tray ובdashboard/ מה אני עושה? ומה הטמפ' הנמוכה הזאת של -1 מעלות או משהו כזה..? אפשרי שזה בגלל שהוא לא קולט נכון\לא מחובר משהו כזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרנ וצריבה של DIVX , XVID וכד' לפורמט DVD רגיל. עדיפות לתוכנה אחת שתעשה הכל מעדיף שתוכל להוסיף כתוביות בעברית לסרט עדיף ולא חובה שתוכל להמיר כמה קבצים ל DVD אחד. {עוד אופציה נחמדה אבל לא הכרחיות זה שתכבה את מחשב בתום התהליך} ראיתי שיש את nero vision או משהו כזה איך היא?באיזה חבילה של nero היא באה? איך התוכנה הזאת ? http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=25175&archive=&ttitle=המרת_סרטים_לדי-וי-די_2.0.11_/_ConvertXto<b>DVD</b>_v2.0.11 שמעתי על Avi 2 Dvd , איך היא ? האם היא רק מ VCD ל DVD או בכלל לקבצים של DIVX? שאלות אחרות שקשורות לנושא: 1. האם יש פורמטים ואיכויות שונות שניתן לצרוב בהן את…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-