תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי וינדואוס אקס פי 64 ביט התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם אך את הדרייבר של הכרטיס קול לא ניתן להתקין משום שצריך איזשהו פאטצ' מהאתר של מיקרוסופט ואפילו יש לינק , הורדתי את הפטצ' המבוקש ולאחר סיום התקנתו הוא כותב הודעה שלא ניתן להתקין את הפטצ' משום שהגירסא היא יותר ישנה מהגירסא שכבר יש לי. לאחר מכן התברר שהלינק שהמוצע בדיסק דרייברים מתייחס ל sp 1 ואצלי מותקן sp 2 . האם באמת יש פאטצ' כזה ? אם כן בבקשה עיזרו לי למצוא אותו , כי אני לא הצלחתי . תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ב OUTLOOK יש לי BLOCK SENDER איך אני עושה את זה ב GMAIL ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעתיק חלק/ דף אינטרנט שלם "ולהדביק" אותו במקום אחר. משהו בסגנון של: crawlers או robots. ת ודה מראש על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תוכנה שתדע למחוק לחלוטין את ההיסטוריה של IE ושלא ישאר גם ה Auto Complet . דרך האופציה ב IE ה History נמחק אומנם אבל במידה ומתחילים לרשום שם של אתר אז ה Auto Complet נכנס לפעולה ואני רואה את כל שם האתר שביקרתי בו .
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא מצליח להכנס ל HWZONE מה- IE6 ,כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר אני מקבל הודעה על הורדת איזשהו קובץ txt ומה אני רוצה לעשות איתו ( לשמור או לפתוח ). לא משנה במה אני בוחר אני לא מצליח להכנס לאתר .
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור פשוט לא מצאתי חלק מתאים יותר בפורום אולי אני אכתוב גם בתמיכה לתוכנה קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר \= יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צריך בבקשה תוכנה להכנת באנרים ... בברכה שלומי.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרנ וצריבה של DIVX , XVID וכד' לפורמט DVD רגיל. עדיפות לתוכנה אחת שתעשה הכל מעדיף שתוכל להוסיף כתוביות בעברית לסרט עדיף ולא חובה שתוכל להמיר כמה קבצים ל DVD אחד. {עוד אופציה נחמדה אבל לא הכרחיות זה שתכבה את מחשב בתום התהליך} ראיתי שיש את nero vision או משהו כזה איך היא?באיזה חבילה של nero היא באה? איך התוכנה הזאת ? http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=25175&archive=&ttitle=המרת_סרטים_לדי-וי-די_2.0.11_/_ConvertXto<b>DVD</b>_v2.0.11 שמעתי על Avi 2 Dvd , איך היא ? האם היא רק מ VCD ל DVD או בכלל לקבצים של DIVX? שאלות אחרות שקשורות לנושא: 1. האם יש פורמטים ואיכויות שונות שניתן לצרוב בהן את…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני משתמש בוורד 2003 בעברית על חלונות XP באנגלית. הבעיה היא שהותכרת של וורד ב-TASKBAR היא: Microsoft word - name of documents, ולא ניתן לראות בקלות את שם המסמך עליו אני עובד כשיש כמה חלונות פתוחים, כך שבד"כ אני רואה רק Microsof... וכו'. יש אפשרות לשנות את הכותרת הזאת, כמו שמשנים את ה-TITLEBAR לדפדפן אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תראו אני כבר איזה 2-3 ימים עם מחשב דולק כל הזמן מחובר לאימיול (גרסה(0.44d(warezfaw.com 2.0)) אני משתף במהירות מקסימלית של 10 אני מוריד איזה 17 קבצים (שיש להם מקורות (בערך)בין 50 ל 600) הקיצר זה בנתיים הוריד לי במהירות הכי גבוה (המהירות של כלל ההורדות) ב 30 הקיצר למה זה כזה איטי שמעתי מכמה שהם מורידים לפעמים על 100 ואפילו יותר הקיצר יש למשהו תשובה?????(מקווה שכן) (אה יש לי מהירות באינטרנט של 1.5 ולא ממש דיקתי בדברים שאמרתי(בערך))
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן יש מערכות קולנוע היום וגם טלויזיות שיש להם כניסת USB שניתן להכניס שירים וסרטים ע"י הכנסת DISK ON KEY. אני מחפש תוכנה, שיכולה לקחת תיקיה במחשב או אפילו את כל המחשב ומדמה אותו כמו התקן FLASH (כמו DISK ON KEY), כשהמטרה היא לחבר את המחשב בחיבור USB זכר לזכר למערת קולנוע או לטלויזיה וכך שהוא יזהה את המחשב כאילו הוא DISK ON KEY. אשמח אם מישהו יפנה אותי לתוכנה כזו? או אם איןת אז יציע לחילופין ]יתרון אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה לניקוי דואר זבל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה קורה חברההה אז ככה אני מפעיל סרט מסוים אם התוכנה הזאות והסרט טקוע ישר מהרגע שאני לחוץ על PLAY ושמועים רק תמוזיקה ויש לי את כול הקודקים וגם את המדיה פלייר האחרון אז מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שנגיד אני מגדיר לה לעשות משהו והיא עושה נגיד שתפתח את הפורום הזה ותיכנס לפורום הזה ותפתח הודעה! או כול פעולה שונה בלחיצה על נגיד t8 סתם לדוגמא. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת איך אני פותח קובץ מסוג BIN עם יש תוכנית תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שום דפדפן לא עובד חוץ מהאקספלורר אני פשוט משתגע!! הפורטים פתוחים הכול בסדר אבל שאני בא להיכנס הוא מראה לי כאילו האתר מנותק.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-