עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KOBRA CHOPER,

what is firewall ? and from where i can download it i have sp1

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת האם מדיה פלייר 10 יצא בגרסה מלאה ואם כן אפשר לינק..?? תודה..!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. אני לא מצליח לסדר את העברית ואם האנגלית כשאני צורב הוא משנה את השמות של התקיות או כל קובץ אחר למישהוא יש פיתרון בשבילי תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by hunterr12,

איך שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי שזה מנצל 40-60cpu זה לא הגיוני לא פועלות אצלי הרבה תוכנות השארתי רק את האנטי ווירוס.. מה אני צריך לעשות..? המחשב שלי עובד ממש לאט

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. התקנתי לtoolbar רדיו ישראל ושאני מחפש משהו אני מקבל עדיפות בעברית? יש קשר בינהם? שאני מחפש בגוגל או ביוטיוב זה נותן עדיפות בעיברית ואני מעדיף שיתן באנגלית יש קשר בין רדיו ישראל למה שקרה לי ?

7. היי, יש איזה תוכנה חינמית פשוטה שאני יכול לראות איתה סרט שלא הורד במלואו? תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. שלום. ישנה תמונה מאוד חשובה שאני מעוניין לשמור מאתר כלשהו. כשאני לוחץ קליק ימני על מנת לשמור רשום : SETTINGS ABOUT ADOBE FLASH PLAYER 10 ולא ניתנת האפשרות לשמור את התמונה. אני מאוד אשמח אם למשהו יש פתרון. תודה, ניצן

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by Holy,

יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום. בדיוק התקנתי sp2. כשאני נכנס לאתרי אינטרנט קבצי ה-html, וכל הדברים האחרים לא נשמרים בתיקיית ה-temporary internet files, חוץ מכמה קבצי swf. אני רוצה להחזיר את המצב שבו דפי אינטרנט היו נשמרים בתיקייה, קוקיס ועוד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by Xanadu,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם במציאת תוכנת FIREWALL במקום ZA שמאוד מכבידה על המחשב שלי וגורמת לאיטיות מרגיזה בגלישה . אני יודע ש-ZA נותנת את ההגנה המקסימלית אבל הגלישה פשוט בלתי נסבלת שהיא פועלת. אם מישהו מכם מכיר תוכנת פיירוול "קלה" שתהווה תחליף ראוי ל-ZA אשמח לקבל המלצות... (לא חייב תוכנה חינמית) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by den,

בכל פעם שאני משתמש בתוכנות: Winamp,Jet Audio (ואני בטוח שיש עוד) אני שומע תקיעות וקולות מוזרים, הבעיה הזאת לא מתרחשת כאשר אני משתמש ב- Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. אני רוצה לצלם ולהעלות לפורום אך אפשר רק 250 ק"ב

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…

15. מי מכיר ויודע איך משתמשים בתוכנה anfy? אני רוצה לעצב בעזרתה תמונה ולשמור אותה כ-Imge?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. אני מקבל ב LIVE MESSENGER הודעת שגיעה 80072f78 לא הצלחתי למצא פתרון לבד משהו יכול לעזור לי ? תודה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by GuyMiz,

אהלן, יש לי שאלה.. אני צריך לקדד קבצי מוזיקה כגון MP3 ו- WMV או לפחות אחד מהם לקובץ MIDI יש איזהשהו מקודד או תוכנה שעושים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by nim901,

שלום לכולם, הרגע קיבלתי לידי דיסק מאד חשוב של מישהו שאני מכיר, יש בו סרט מאד חשוב שהוא מקורי. הדיסק הגיע אלי במצב לא הכי טוב ובגלל זה הוא מעוניין שאני אצור לו גיבוי. הדיסק שוקל 7 גיגה (לערך) ויש לי דיסקים של 4 גיגה, יש דרך כלשהיא לגבות את הסרט? (אם זה חשוב, יש בו אפשרות לבחירה - 2 שפות, ותרגום. אז חשבתי שאולי אם אפשר לקצץ ולקחת ישר את הדיסק עם התרגום העברי ולהוציא את השאר) בכל מקרה, אשמח לעצות במהירות האפשרית! תודה הנה תמונות אם זה יעזור למישהו 1. התיקה שבדיסק 2. הקבצים שבתוך התיקייה (יש מספר סיומות - pub, ifo, vob) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by moshiko69,

בכל פעם שאני מעלה את מחשב אני מקבל את ההודעה (מצורף קובץ) שגיאה על OVERCLK. רציתי לדעת מה זה אומר? מה עושים כדי לפתור את הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by NaNdoS,

אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. המייל מבוסס GMAIL ואני רק רוצה שישלח לי איזה התראה יפה על המסך.. איזה אנימציה עם סאונד או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום אני מחפש תוכנה שהיא מעין סרגל (או אפילו סתם קו ישר) שתמיד נמצא on top גם כאשר אני נכנס למשחק. שמאפשר להזיז את הקו ואת הזוית שלו לרוחב המסך לצורך חישוב של מרחק בין אובייקטים במשחק. מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך להעיף את המסנג'ר זה לא מופיע כתוכנה ב-"הוספה והסרה של תוכניות" רציתי לדעת אם יש דרך להעיף אותו מהמחשב

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים