תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קראו בבקשה את המפרט שלי ושימו לב לקובץ המצורף. בתודה מראש (= [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, שמרתי איזה קובץ עם דברים שכתבתי בעברית, כשאני חוזר לזה זה פיתאום מציג לי את זה בהמון סימני שאלה, יש דרך לפתור את זה? ניסיתי שינויי גופן אבל זה לא הצליח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מאז שחיברתי רשת בין שני המחשבים בבית אני לא יכול לשלוח או לקבל קצבים באייסיקיו (רק במסנג'ר) יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה לטיפול במערכת ל VISTA אחרי כמה חודשים שאני עובד עם המחשב החדש וVISTA הכוננים שלי מתחילים להתמלא אז אני מנקה אותם משטויות אז במקביל החלטתי לעשות קצת MAINTENANCE כדי שלא יהיו בעיות בעתיד. משיהו מכיר תוכנות או תוכנות ל VISTA שעושה ניקוי מערכת / ריגסט / DEFRAG וכדומה... כמו כן איזה ANTISPYWARE טוב יש היום? תאמת שקצת אחרי XP SP3 הפסקתי להשתמש באחד בכלל אחרי שמספר חודשים לא מצאתי שום דבר במחשב בSPYBOT ותוכנה נוספת שהשתמשתי בה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קיבלתי אותה יחד עם ה-IPOD שלי ודרך התוכנה אני מעביר את השירים ל-IPOD? ואם כן אז איך עושים את זה ואם לא אז עם איזה תוכנה אני יכול להעביר. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
סרטון שעושים ב movie maker של ה windows אז אחרי שמסיימים איך רואים אותו media player או תוכנה שמנגנת שירים? כי זה נשמר כקובץ שאפשר לראות רק ב movie maker... תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב על החתימה שלי עם כתב זהר ויפה, מה אני צריך לעשות , האם אני צריך להוריד משהו? תסבירו לי איך אני עושה את זה בבקשה תודה ::StorM FighteR::
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי כרגע את NOD32, AD-AWARE, SPYWARE DOCTOR.... עכשיו אני מפעיל רק את NOD32 "בזמן אמת". האם צריך גם להפעיל את אחת מהתוכנות מהאחרות, או שמספיק רק הנוד? כמו כן אני "מטפל" במחשב בעזרת Registry Mechanic ו-TuneUp Utilities 2007... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לתוכנה (חינמית / מסחרית) שמאפשרת גיבוי ושחזור מחיצות / כוננים באמצעות כתיבה לצורב DVD. באתר של סימנטק נאמר שהגרסה החדשה של Ghost תומכת בפונקציה כזו, אבל אין שם הורדה של גרסת נסיון... אז, האם מישהו מכיר עוד תוכנות שעושות את זה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש למישהו מושג על אחת כזאת.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי חברים התקנתי את הדרייברים של הלוח אם , כרטיס קול מובנה , תחילה היה קול ועכשיו אין קול משום מה , בבדיקה של ההגדרות קול יש קול- לא במשחקים לא בסרטים ולא במוזיקה אין בכלל. האיקון של הרמקול מצד שמאל מסומן באדום, בדקתי את הפקדים של הווליום כולם למעלה. מערכת הפעלה: VISTA 64 תודה
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בעיה אחת זה שהתוכנה TUNATIC לא מצליחה להתחבר לשרת. אני מקבל הודעה server unreachable הבעיה השניה, שהיא בעצם בכמה תוכנות, התוכנות לא מצליחות "לשמוע" צלילים מהמחשב. תיסתכלו בתמונה, זאת הבעיה. יש מוזיקה ברקע, אבל TUNATIC לא מצליח לזהות צליל אפילו שמוגדר לו מSTERIO MIX (וגם לא באחרים) זה קורה בתוכנות הקלטה אחרות. לדוגמה ניסיתי להקליט סרטון מהאינטרנט עם CAMTASIA STUDIO עם צליל, אבל גם הוא לא זיהה צליל...[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 13:11:53 מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להוריד את קצב ה- kbps בקבציי Mp3 על מנת שישקלו פחות בשביל הפלאפון מכירים תוכנה כזאת? תגיבו
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני צריך להתקין NET. כדי להריץ איזה תוכנה קטנה של הזנת ציונים. יש לי CURE 2 QUAD ו "WINDOWS XP PRO SP2" (לא 64 ביט). באתר של מיקרוסופט יש כל כך הרבה גרסאות שאני פשוט רוצה להיות בטוח... מה אתם ממליצים? אינני מפתח תוכנות בסביבה זו. לא הבנתי מה ההבדל בין RUNTIME ל DISTRIBUTIBLE וכל מני המספרים המקוצרים שם! מה אני צריך להוריד? אם אפשר אז תנו לינק בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-