תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת+האם הן יכולות לפעול באופן תקין,כשמאשרים את שתיהן כהרחבות זמינות בIE9,כשהעדיפות על פלאש? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות את שורת המשימות שDisplayFusion יוצר במסך המשני מימין לשמאל ולא להפך? גרסה 4.0.1.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
External HDD to External HDD ללא ענן, ללא אימג'ינג ממשק חלונות תכנה שתעשה בדיוק כפי שאנחנו מגבים ידנית. גם בתשלום זה טוב. העיקר שתהיה אמינה וברורה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה להחלפת ערוץ ימין בשמאל ולהיפך ברמקולים. יש ברשותי Logitec X-530 ווינדוס 7 64BIT הסיבה היא שאני מיקמתי את רמקול ימין בצד שמאל היא שאליו נכנסים החוטים של הקול מהמחשב (שקצרים...) ואני לא יכול להחליף בינו לבין רמקול שמאל. מקווה שתעזרו למרות שניסיתי לחפש בגוגל...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי מאז שאני עם ויסטה, הלינקים שאנשים נותנים בחדרים במירק (6.21) נפתחים לי באקספלורר ולא בפייפוקס, חיפשתי קצת בגוגל ופה וראיתי שיש את הבעיה אצל עוד אנשים ולא מצאתי פתרון, פיירפוקס מוגדר בתור הברירת מחדל וזה בכל זאת עושה את הבעיה המעצבנת הזאת מישהו נתקל בזה ויודע פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת: כל פעם שאני מדליק את הסרטון. כשאני לוחץ CLOSE הוא מפעיל אותו אבל בלי הסאונד... איך אני פותר את הבעיה הזאת? E:\New Folder\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD.wmv::Raw Audio 0 ACM Wrapper::Output Media Type 0: -------------------------- Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71} subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71} formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 4 cbFormat: 18 WAVEFORMATEX: wFormatTag: 0x0001 nChannels: 2 nSamplesPerSec: 48000…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם איך אני מיבא את אנשי הקשר מהGMAIL לאוטלוק 2007 שמרתי תקובץ עם הסיומת CSV ולאן אני אמור להכניס אותו?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כדיי לקבל כל מה שהוא נותן תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://img516.imageshack.us/my.php?image=baaaaql8.jpg מצטער על הצינזור המוגזם אני פשוט מוסדניק כמו שראיתם אי אפשר לפתוח את הקובץ וזה לא בדיוק התקנה זה קובץ שאמור להיפתח ישר
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יכתוב לכונן מידע חדש כל חצי מגה(נניח), איך אני עושה את זה? ב FLASHGET אפשר. האם באימיול אי איפשר? האם יש מוד שעושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי חברה... הורדתי קובץ מוסיקה בeMule ירד קובץ של 240MB עם סיומת CDImage.ape למישהו יש מושג עם איזו תוכנה פותחים את הקובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
איזה גירסא/מהדורה טובה יותר ? 1 - Premium Edition 2 - Ultra Edition ואם מישהו יוכל להסביר לי מההבדלים ביניהם אני גם אשמח..
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הי. לאחר שפרמטתי את המחשב,והתקנתי את הפיירפוקס מחדש, העתקתי את כל תיקיית ה-Mozilla הקודמת בכדי שכל הטאבים,הסימניות והפרטים שלי ישארו. מאז,אני לא מצליח להתקין שום תוסף. מישהוא חווה בעיה זאת בעבר ויודע על פתרונה? (תמונה מצורפת). בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
היי, תגידו למה לא מופיע לי עדכון מפיירפוקס שיצא גרסה 3? אם אני מוריד את הגרסה השלישית אז המועדפים נמחקים? הגרסה הקודמת נמחקת? מה ההבדלים בין שני הגרסאות? תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-