עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by x-dude,

האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maverick,

האם ישנה דרך להפעיל מס' חשבונות ICQ? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by snir_the_king,

יש לי כונן קשיח אחד של 80 ג'יגה ובתוכו 2 מחיצות אחד C ..... עם 15 ג'יגה והשני D ..... עם 60 ג'יגה אני רוצה להעביר מ D ל C שש ג'יגה ..... אני עושה בתוכנה RESIZE ואח"כ APLLY כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא טוען משהו ואז אומר ERORR מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by erix99,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. שאלה קצרה אני לא מצליח לשלב תרגום ב T.V. כשאני רואה סרט, כלומר התרגום מופיע על מסך המחשב אך אינו מופיע בטלויזיה. הבעיה כאמור היא שאני נמצא במצב של Overlay control->full screen device->secondary display. האם יש דרך לפתור בעיה זאת ? תודה מראש. אריק.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by ofeky1,

השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

כל סרטון שאני מנגן יוצא כמן בתמונה ששמתי. זה קורה גם בתוך סרטונים שנטענים בתוך אתר/תוכנה כלשהי. כל תוכנה אחרת מפעילה את הסרטים כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  7. שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. אני מדבר על ההשוואה הזו: http://pixelpros.net/box/antivirus-conclusion.shtml בארץ משווקים בכלל את כל התוכנות האלה? התוכנה היחידה שאני ראיתי בארץ זו נורטון אנטי וירוס ולפי המאמר היא כנראה לא הכי איכותית

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by Genom_g,

ב 3DSM רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה ישבתי על זה הרבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by nore0,

אני שואל כי שמעתי שיש סקינים שדופקים את ה-boot screen

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by mimoni9,

הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…

13. אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  15. למה זה ככה? ניסיתי איזה 6 תוכנות ובכולם כשאני מצלם ואז יוצא מהתוכנה ונכנס ל"צייר" אז התמונה בורחת לי והכל נראה כזה שחור! מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by big foot,

שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  17. היי חברים, תהיתי האם ניתן ליצור קובץ שבהפעלה שלו מעלה אוטומטית מספר אתרים \ תוכנות שונות. לדוגמא בלחיצה יפתחו מספר לשוניות בFF וגם WINAMP ווכד'. יתרה על כך, האם ניתן להגדיר לאתר שהDEFAULT שלו לא שומר נתונים (בנקים, מכללה וכד') שכן ישמור את הנתונים ויכניס אותם אוטומטית? תודה רבה! צחי

18. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה להורדת סרטים/קטעי ווידאו מאתרי צפייה ישירה. למשל אני רוצה להוריד מהאתר של היורוליג משחק של מכבי(שאין אותו ברשת אני מחפש אותו כבר שנים) יש דרך לעשות זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני לא מצליח להחליף שפה בדפדפן שלי(אינטרנט אקספלורר גירסה 6), וניסיתי לשנות בהגדרות שפה בסרגל שפה וזה לא עוזר, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  20. Started by tiptipon,

מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by opaopa,

שלום לכם. יש לי מחשב חדש.. עם כרטיס 9800GT. מסך LCD 19 אינץ' של סאמסונג. התקנתי Call of Duty - World at War ו- Assassin's Creed ובשני המשחקים אני רואה את המשחק על חצי מסך עם שוליים שחורים למעלה ולמטה. איך אני יכול לסדר שאני אראה על מסך מלא? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, כתוב לי בדפים הרבה מילים עם המילה "חנות", אני רוצה שכל מילה עם המילה "חנות" תשתנה למילה "חברה". איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. Started by url,

אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. השאלה ^. תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.