עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by atlas,

העתקתי את תוכנת icq לפני פןרמט ועכשיו אני רוצה לדעת את הסיסמא איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  2. אהלן יש לי חשבון EXCHANGE - ללא PST . הכל מנוהל על השרת. אני מעוניין ליצור סיסמא בעת הכניסה לחשבון. קיימת איזה אופציה בעת כניסה להגדרות חשבון>אבטחה>סיסמא אבל היא לא ניתנת לשינוי (צבועה באפור) למישהו יש רעיונות או למה זה מסומן באפור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SEangel,

יש לי קובץ זיפ שאני לא זוכר את הסיסמא שלו, יש איזו תוכנה יכולה לפתוח אותו בלי סיסמא?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rjjb7,

האם ישנה אופצייה לשים את הסיסמא של הווינדוס שלי על דיסק נשלף כלשהו בלי שיוכלו לראות מהי (בדגש על בלי שיוכלו לראות זה כל הרעיון) וברגע שמכניסים אותו למחשב הוא מזהה אותה ונכנס?? הרעיון הוא למקרים שאני למשל לא בבית וצריכים את המחשב בכדי להמנע מהחלפת הסיסמא בכל פעם שאני רוצה לאפשר נגישות באמצעות הפלאש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lior4543,

שלום, לחבר שלי יש וינדוס ויסטה על מחשב נייד, והוא קבע סיסמא ושכח אותה ולא יצר קובץ סיסמאות. הכונן דיסקים שלו לא עובד ולכן זה מוריד לי מלא אופציות של דיסקי אתחול, מה שמשאיר לי רק את הUSB. השאלה שלי, מה אני יכול לעשות אם יש ברשותי רק חיבור USB.. האם קיימת תוכנה bootable שעולה ישירות מהאחסן הנייד ומאפסת או עוקפת את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by הדר,

הי, איך נותנים למסמך word סיסמא - כך שרק מי שיודע את הסיסמא יכול לפתוח את המסמך?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Tzion,

לחבר שלי יש קובץ וידאו שכשהוא מפעיל אותו הוא פותח מין חלון כזה וצריך בשבילו סיסמא. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. Started by udi,

יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maormark,

שלום וברכה יש לי נתב של דילינק כאשר אני נכנס לכתובת הנתב 10.0.0.138 אז שם בתוך ההגדרות אני יכול לראות את השם משתמש שלי, והסיסמא היא בכוכביות האם יש תוכנה כלשהי שמראה את הכוכביות האלו? או שמראה מה הסיסמא של ספק אינטרנט?? (סיסמא של ספק אינטרנט כאשר הספק בלי חייגן, כי עם חייגן יש לי תוכנה כזאת) תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

מעניין אותי לדעת איך זה שאי אפשר ליראות סיסמא שמותקנת לי במחשב בדרך פשוטה... דוגמא, התקנתי תוכנה פשוטה מאוד שאמורה לנעול חלק מהתיקיות שלי ולכל תיקיה עשיתי קוד משלה, והשאלה שלי היא איפה בדיוק נשמר הקובץ של הסיסמא? הוא פשוט מוחבא איפשהו במחשב או שאני יכול לעבור קובץ קובץ בתוך תיקית ההתקנה של התוכנה הפשוטה הזאת עם Notepad ולמצוא ססמאות? תודה למי שיש לו מושג בזה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by Imtheman,

יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??

12. שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה

14. Started by neo690,

מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by omri_ro,

איפה הוא מחביא אותה? יש לי PERSONAL PRO תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by rtr,

הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by IME3,

כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. סירטוניי HD או FullHD נתקעים ביוטוב(הם זזים בצורה מקוטעת) זה קורה גם בsafari 4 beta וגם באקספלורר 8 הרישמי.. <-----מפרט בצד

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  19. שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה שאני לא ידוע מה גורם לה. יש קווים שחורים מעל ומתחת לסירטונים שאני רואה באינטרנט. אני משתמש בפיירפוקס 5. וגרטיס מסך 6870HD crossfire. מצורפות דוגמאות: במסך מחשב (רזולוציה 1920x1200) ובמסך טלויזיה (רזולוציה 1920x1980) במסך הטלויזיה בכלל התופעה היא מוזרה, מפני שכי שאפשר לראות, יש אזורים שחורים ממש מסביב ל Player עצמו! כאילו כל הנגן מכווץ. הדרך היחידה שמצאתי להתגבר על הבעיה היא האפשרות של הורדת הסירטונים למחשב, ואז לצפות בהם בעזרת VLC ולשנות את ה aspect ratio. והבעיה מתרחשת רק ב Full screen חשוב לציין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. לא הצלחתי לחשוב על דרך יותר טובה לתאר את זה בכותרת, ובכל מקרה הנה תמונה: ורק כדי לסבר את אוזניכם, התקנתי את הגירסה האחרונה של K-Lite ואת האחרונה של DivX. קבצי וידאו במחשב אני רואה ללא בעיה, וגם ב-youtube אין שום בעיה, זה רק הסירטונים האלה שמופיעים תמיד במסגרת כזאת של טלויזיה בכל מיני אתרים של קשת/רשת/וכו'. רעיונת מישהו? תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  21. שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by idan8871,

שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by frh,

אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by lharpaz,

היי, יצרתי טבלה ב-excel ואז עשיתי Data --> Filter --> AutoFilter ואין בעיה לעשות סכום על עמודות בטבלה והכל אחלה. השאלה שלי היא: איך עושים סכום על עמודה, כך שהפריטים שיחושבו בסכום הם רק אלו שבחרתי דרך הפילטרים? מה הכוונה? נגיד שזו הטבלה: A 2 A 3 B 2 B 5 עכשיו אני עושה סכום על העמודה הימנית ומקבל 12. מגניב. עכשיו אני עושה פילטר על העמודה השמאלית ובוחר את A. אני רוצה שהסכום ישתנה ל-5, אבל הוא נשאר 12. איך עושים את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by matizami,

פירמטתי את המחשב ושאני מחבר את האייפוד, אני מקבל הודעה שהאייפוד יכול להיות מסוכרן רק עם אייטיונס ספציפי אחד. כדי לסכרן, אני צריך קודם למחוק אתכל מה שיש באייפוד. אין דרך לעקוף את זה? שאני לא יצטרך למחוק את כל התוכן?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.