עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by VanGuard,

התקנתי את מירנדה תחת WINXP אך כל העברית בתכנה מופיעה כסימני שאלה. ניסיתי לשנות את כל הפונטים בתכנה לקידוד HEBREW ב- messeging log אך הדבר לא עזר. גם השמות ברשימה וגם כל מה שכתוב ואמור להיות בעברית מופיעה ככה : "?????". יש לציין שאצלי בבית אין את הבעיה הזו ולכן אני משער שזו בעיה בהגדרות של המחשב. מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by VL,

שלום , היום מישהו שלח לי הודעה ורשם לי שים את הקוד הזה: "na_?ay±ma ??בח±?ב±?ב§?a?ב?±O?ב±?ב§±?בr?? ? ב+N? בLב?ב" בהודעה אישית ואז המסנג'ר התנתק ולא נכנס לי יותר מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Las@Vegas,

דבר ראשון האם באמת יש הבדל בין 64 ביט ו - 32 ביט במבחן ביצועים? הדבר השני זה האם 64 ביט צורך יותר זיכרון לשם עיבוד מקבילי ? האם התמיכה לאחור פועלת טוב? רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם 4GB זיכרון פיזי, המחשב אמור להיות משומש יותר לעבודה עם VMWARE ופחות משחקים. ככה שאני צריך יותר ביצועים ככה שאני חושב על 64 ביט, המערכת שלי אמורה להחזיק בין בערך 4 מערכות בו זמנית. אם אני מפעיל אותם ב - 64 ביט אני צריך עוד זיכרון ? תודה יבגני

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by puvsc,

יש לי כרטיס מסך של HD7970- למה יש לי את ההערה הבאהמצורף תמונה*) הערה שאני לא ממש יורד לסוף דעתה - יש לי POENGL או לא ??? כשאני מרנדר סרט - הכרטיס מסך לא עוזר לרינדור??? אשמח למידע ועזרה... (הבנתי שה CUDA מיועד רק ל NVIDIA)

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by BadMan,

אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה

7. Started by eladbu,

שלום לכול םאני משתמש בתוכנה שנקראת ACE-HIGH MP3 WAV WMA OGG Converter שהיא תוכנה מעולה! העניין הוא שקניתי עכשיו נגן מאוד איכותי ואני רוצה להעביר את קבצי ה WAV שלי לפורמט MP3! וכוון שאני רוצה להגיע לאיכות מירבית בהמרה יש בתוכנה כמה פילטרים שהייתי רוצה שתעזרו לי לכוון בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by tulz,

שלום לכולם,אני כרגע עובד עם Norton Internet Security 2005 המעפן,אני מת להחליף אותו,יש אנטי-וירוס מומלץ?

• 113 תגובות
    • 14.4k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . יש לי כרגע FlashGet והוא כל פעם מביא לי את העצבים . למשל אני מוריד קובץ ראר עם תמונות (לא חשוב מה אני מוריד זה עושה את זה לכול קובץ ) זה תמיד נתקע לי על 99% ויש קבצים שאחרי מלא זמן הוא מסיים להוריד ויש קבצים שהוא לא מסיים את האחוז האחרון . אם אני מוחק את ההורדה אז אני לא מצליח לחלץ מהראר . את הקבצים שהוא מסיים להוריד הקובץ נקרא winrar archive ואת הקובץ שהוא לא מסיים נקרא JC file . ובקובץ של ה JC יש בעיה בחילוץ . אז אני מחפש המצלצה למנהל הורדות טוב וחינמי . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by tepez,

אני משתמש בoutlook express ומדי פעם מישהו שולח לי אימייל כשבמקום אותיות בעברית אני רואה ג'יבריש. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by stingeR-,

ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. כמה פעמים יצא לכם להתקל במצב שסמן העכבר שלכם הגיע לקצה אחד של שולחן העבודה כאשר העכבר עצמו נמצא בקצה הקיצוני ההפוך של משטח העבודה (הפיסי) שלכם? זה בטח קורה לכם לפחות איזה 20 פעמים ביום. ואז: מה אתם עושים??? נו כן... מרימים את העכבר ומניחים אותו קרוב לאמצע של משטח העבודה. ואז "משחקים" עם הסמן כדי שגם הוא יגיע למרכז. לא מעצבן? חשבתי פה על משהו... אין בווינדווס (יש לי 7) איזשהו צירוף מקשים (במקלדת) ש"ממרכז" את הסמן? אני אגיד לכם למה אני שואל. יש לי את LOGITECH G9X וחוץ מכמה דברים קטנים זהו עכבר מעולה. הוא מגיע עם תוכנת SETPOINT שמציעה ים של שליטה על תכונות העכבר.ב-G9X יש יותר מקשים ממה שיש לעכבר רגיל ואני יכול, למשל, לקבוע לכל מקש לבצע פונקציות שונות. אני יכול לקבוע שמקש מסו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.

15. Started by manorking,

לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dmaster1984,

אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by רועי1984,

איך אני צורב בנרו 8 קובץ IMAGE ?

19. MSN Messenger ו Windows Live Messenger. כי זה עבודה שחורה לאסוף אותם אחד אחד אחרי פרמוט. תודה, רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. באמצע המשחק זה מראה מסך כחול עם הודאה שיש שגיאה בקובץ NV4_DISP.DLL האם זה אומר שהמשהו בכרטיס מסך לא טוב? הדרייבירים מעודכנים, זה עובד בסדר במשחקים אחרים אבל בAC אחרי איזה 10-15 דקות זה מגיע למסך הכחול מה זה הקובץ הזה וכיצד ניתן לתקן אותו? תודה רבה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

פיתאום שמתי לב למהירות הורדה נמוכה ב µTorrent אני שם לב שבחלק התחתון של חלון התוכנה כתוב לי שקצב ההורדה מוגבל, למה זה? פעם ראשונה שאני מבחין בדבר כזה אוי איזה דביל אני, כניראה שבלי כוונה הגבלתי את מהירות ההעלאה וזה מה שגרם להגבלה אפשר לנעול... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by leoleo,

זקוק להפניה לקובץ להורדת תמיכה ל-IPOD MINI. תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. אני אחרי פירמוט כי לא הצלחתי בשום דרך להיפטר מזה אך שאתה פותח את האקספלור נפתח כזה tool bar ועוד משהו וזה משנה לך כל פעם את דף הבית מה שלא ניסיתי לקפוץ 90 פעם על הריצפה לרוץ 5000 כלום כלום . אז אנשים ? אך אפשר להתקין את הדבר הזה שאני יכל לשנות שמות במסנגר מבלי הפרוסמות משהו כמו איסיקיו לייט תודה !

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי בעייה בהצגת וידאו באתרים מסוימים ומפנים אותי להורדת Flash Player אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הנגן ניסיתי מכל מיני דפדפנים אך ללא הועיל וגם לא מקבל חיווי על שגיאה מסוימת פשוט רואים חלון לבן עם סמל של הפלאש אנא עזרתכם האדיבה והמהירה נ.ב מותקנת מע הפעלה XP PRO על מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  25. שלום חברים, אני מעריך שהנושא הזה עלה כאן לא מעט, אך בחיפוש שערכתי בפורום לא מצאתי תוצאות מועילות. אולי לא השתמשתי במילות המפתח הנכונות... העניין הוא כזה - אני מחפש תוכנה לשליפת וידאו מ - DVD, כזו שאוכל להגדיר בעזרתה במדוייק את החלק הרצוי (גם אם מדובר בחלק מתוך 'פרק'), וכך שהתוצאה שתתקבל תהיה חלקה לחלוטין, ללא העיוותים שמופיעים בשולי דמות בעת שהיא מבצעת תנועה מהירה (אפקט הזיג-זג). ניסיתי לעבוד עם DVDfabplatinum 5.0.9 (הגרסה החדשה ביותר). התוכנה הזו מאפשרת לי לחלץ רק פרקים שלמים. בנוסף, תוכנת עריכת הוידאו של חלונות (windows movie maker) לא זיהתה את הוידאו בקובץ שחולץ, גם לאחר ששיניתי את הפורמט של הקובץ מ- VOB ל-AVI או ל- MPEG (טוב, לא ממש שינית את הפורמט, רק את השם והסיומת.…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.