עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dids22,

ראיתי שהמליצו כאן בסטיקי על azures אבל היא לוקחת הרבה זכרון על איזו תוכנה אתם ממליצים , שלא לוקחת הרבה זכרון וכמובן שהיא גם מהירה?

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by 1969jason,

הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED כיצד אוכל לפתוח אותו? (או לחילופין מה זו סיומת זו?)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by 1969jason,

הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED, כיצד ניתן לפתוח אותו (מה זה PHTACHED FILE ?)

4. Started by Eled,

שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כל מה שניסיתי לעשות לקובץ וכל התוכנות שהתקנתי כדי לשחזר אימיילים מקובץ DBX בעייתי לאחר ניקוי ודחיסה של התוכנה (OE) לא עזרו ואני מצליח לשחזר רק 35 מיילים גג. אני צריך הפניה דחופה למעבדה מקצועית שיודעת לטפל בדברים כאלו, בבקשה תעזרו לי. ירון - 052-8541981. ICQ 2667735

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by nice,

ראיתי פעם ב-TECHTV פינה של המומחה שלהם לפוטושופ והוא הראה איך אפשר להגדיל דברים על ידי "מעיכה" שלהם הצידה. כך שאפשר לקחת עין של ילד ולמעוך אותה ככה שהיא תתפרס על שטח גדול יותר. זה עבד אצלו ממש טוב. איך אפשר לעשות דבר כזה בפוטושופ?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by SABONIS,

אז ככה: בזמן האחרון המחשב שלי מאוד מאוד איטי. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.5 GHZ, 768 מגה RAM. היה לי אנטי ווירוס AVG 7 ולאחר שהמחשב נהיה איטי מאוד, החלפתי אותו לנוד 32, ולאחר מכן אתמול החלפתי אותו לKASPERSKY PRO 5.0.838 אנטי ווירוס מצויין, רק הבעיה איתו היא שמאז שהתקנתי אותו אני לא יכול להכנס לאינטרנט (אין לי חייגן, אלא חיבור DHCP, ע"י ROUTER של ECI). ראיתי שהבעייה היא בהגדרות של הKAV וביטלתי את הסעיף שאומר הגנה על הNETWORK, ועדיין הוא לא מתחבר לאינטרנט. מה שעשיתי זה ביטלתי הגנת KAV ואז נכנסתי לאינטרנט, ולאחר מכן החזרתי את KAV והכל פעל. הרצתי תוכנות אנטי ספיי כגון: SPYBOT ו AD AWARE והן לא מצאו כלום. כמו כן יש ברשותי פיירוול של SYGATE. מצורף לוג של HIJACK THIS: Logfile of Hi…

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

It comes when i am pressing the damn icon [which located next to the clock] and then it starts to "scream" like bombs, shooting... ITS DRIVING ME NUTTS ! how can i make it stop ? please help Thnx !

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by DaRKWoLF,

אחים שלי אתם יכולים לתת לי מדריך לפוטו שופ 8.0 בבקשה תודה ביי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. יש לי DVD שמחובר לטלויזיה שרואה תמונות JPG אבל אין לו את המצב של SLIDE SHOW. יש לי הרבה מאוד תמונות מחו'ל ואני רוצה שהם יעברו אחד אחרי השנייה בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור. האם יש תוכנה שעושה את זה? ואם היא הופכת את התמונות לוידיאו אני לא רוצה שהיא תהרוס את האיכות של התמונות.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. שלום לכולם, כבר כמה ימים מחפש דרייבר לכרטיס: Radius INC FireWire PCI 2330 ASSY חפרתי בגוגל ובאתרים הפופולריים ללא הצלחה וגם התקנתי dgt.exe למציאת דרייבר מתאים אך לשווא. שוקל כבר אם שווה לקנות כרטיס אחר והעיקר שיגיע עם דרייבר. לעזרתכם אודה

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by yaron10,

שלום שמי ירון ויש לי בעייה שהיא דיי נדירה רוב האנשים אומרים שאין להם את זה שמעו אני בא להכנס לאתרי הורדות שלא אפרסם את שמם רושם לי את ההודעה הבאה :This server does not accept known web page mining tools like Custo. powered whit Protector System ולכן זה לא מכניס אותי ויש לי נורטון 2003 ותוכנת רוגלות חלק אמרו לי שזה פייראוול פליז אנשים מי שיודע מזה אומר ואיך לפתור בבקשה

13. Started by eladbu,

או קי העניין הוא שפירמטתי את המחשב ועברתי לעדכן את האוטלוק 03 שלי עם GMAIL העניין הוא שאני פשוט לא מצליח למשוך הודעות וכל הזמן קופצת לי הודעה עם השם משתמש שלי והסיסמה.הלכתי לפי ההוראות באתר שלהם על העדכון פופ3 גם במייל עצמו באתר וגם באוטלוק העניין הוא שאני מצליח להכנס דרך האתר אבל לא דרך האוtלוק! מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by karpad,

רקע חדש שהכנתי: מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מחשב נייד של LG ויש במחשב כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON X300 ואני לא מוצא לכרטיס הזה דרייבר מתאים... ניסיתי כבר באתר של היצרן פה https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וגם פה... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 ושום דבר לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  16. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by yan,

למישהו יש תוכנה שאפשר להפעיל שתי מצלמות אינטרנט זהות בו זמנית? סתומרת לצפות במה שהן קולטות באותו מסך עם אותה תוכנה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. Started by if_ka,

מחקתי בטעות את השורה של הכתובות מהאקספלור ואני לא יודעת מה עושים עכשיו

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  19. Started by moran14,

שלום רב הורדתי כמה גרסאות של קאזה ובכל אחת מהן העברית נראית כג`יבריש. במשך כחצי שנה הקאזה עבדה מעולה ופתאום צצה לה בעיה זו אל תגידו לי למחוק את קאזה ולהתקין מחדש כי ניסיתי שוב ושוב וזה לא עזר. אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בתודה מורן

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by ExploiT,

אוקי היום הרצתי בדיקה מקיפה סריקה עם spybot מעודכן avg 7 מעודכן ad were se 1.6 מעודכן highjackthis בדיקת לוגים ב firewall של הכרטיס רשת וניקוי בדיקת לוגים של הראוטר וניקוי esay cleaner למחוק את כול הזבל קיצר עשיתי הכול אין שום דבר המחשב נקי הכול ניקתי אני מריץ תספי בוט נותן לו עידכון וסורק והוא מוצא לי dso exploit 5 ערכים ברגסטרי קיצר עשיתי לו fix selcted problames והוא תיקן את זה עשיית imunmzie גם ואז כיבתי תמחשב היום ליתר בטחון שוב סרקתי ושוב זה מצא לי לפי מה שקראתי פה http://www.greymagic.com/security/advisories/gm001-ie/ זה אקספלויט ל ie אבל אני בכלל משתמש ב firefox מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Danovich!,

shalom lekulam (sry only english installed on my win) i wanted to know if its posible that i will be able to play games like F.E.A.R. & BF2 with geforce4 mx 440 by using the program 3danalyzer or somthing els...if its posible plz tell me how to make it work thx in advance

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמשגעת אותי לגמרי, אני עוד שניה ישבור משהו! יש לי ICQ 5 ויש למטה, מתחת לכל האנשים מין פרסומת כזאת ל012 FUN משהו כזה.. שכל פעם שמעבירים עליו את העכבר הוא עושה רעש של מטוס קרב כזה. יש איזה שהיא דרך להוריד את זה? אני פשוט לא יכול עם הדבר המעצבן הזה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני יודע ששאלה זאת נשאלה מספר פעמים אבל ניסית כבר הכל!לעניננו....... אני משתמש באימיול 4.2 של ליון העניין הוא שכל פעם שאני מעלה את התוכנה זה פשוט תוקע לי את המחשב עד כדי כיבוי והדלקה מחדש גם נסיונות להתקין שוב עלו בתוהו!יאמר שחכיתי לעניין עדכון הקבצים השיתופיים בהאשינג ולא פה הבעיה.עשיתי גם את המתבקש מנורטון 05! גם לאחר פירמוט המחשב הבעיה לא נפתרה ופשוט תוקעת לי את המחשב עד לפני שבוע הכל עבד פיקס הייתי ממש מרוצה ופתאום הכל נפל ניסית להתקין גרסאות מאוחרות עד 5.3 אך ללא הצלחה עדיין תוקע את המחשב מה אפשר לעשות שלא נעשה עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים