עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hofshi,

נמאס לכם מהכותרת הקבועה של Internet Explorer , ואתם רוצים להחליף אותה במשהו יותר מקורי? מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/internet-explorer.html

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by dorix,

היי חברה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש כמה התקנים שלא מותקנים כראוי: http://www.UpFile4u.Net/Files/5y1t1m.JPG חיפשתי דרייברים אליהם אך ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי במציאת הדרייברים

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  3. שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by eranisra,

שלום, יש לי את הגרסה החדשה של הutorrent 1.8 אך כעת אני רואה שאם אני בודק אם הפורט מנותב כראוי אז הוא מראה לי שלא.. יש לי את הלינקסיס wrt54gl ועד עכשיו היה צריך בהגדרות של הutorrent לא לאפשר את הupnp porting אני רואה שבחדשה יש אופצייה של NAT-PMP PORTING האם אני אמור להשאיר אותה או לכבות גם אותה?? ניסיתי את השניהם דרך אגב אך עדיין לא עזר

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by kobiatti,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. המפרט הוא: sapphire ati 4870,e8400,asus p5q pro,ocz 2x2gb,segate 500gb32mb מסך samsung 2253bw cm690+seasonic500w דוד שלי ירכיב לי תמחשב ויתקין לי vitsa 64 bit... השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות אחרי זה ....? מבחינת התקנת דרייברים..? יש איזה דברים שאני צריך להוריד מהאינטרנט? דברים שאני צריך לשנות בהגדרות תצוגה או במסך ..? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי ויסטה ואת גרסת האקספלורר שבאה איתה עכשיו נהייתה לי תופעה שבהתחלה לא הייתה יש אתרים ספציפיים כמו וואלה שופס או של המכללה שלי ועוד כל מיני שאם אני נכנס אליהם הו נותן לי לסגור את כל החלונות או לחפש פתרון ולהפעיל מחדש! מה גורם להתנגשות הזו ואיך אני פותר זנ ממש מעצבן לפעמים אני בתוך מלא כרטיסיות פתאום הוא אומר לי סגור ואני מאבד את כל המידע שהיה לי! תודה מראש רן

7. למשל אני כותב את הפונקציה today() אבל אני לא רוצה שביום למחרת הוא יעדכן לי את השדה הזה באופן אוטומטי. אני רוצה לשלוט על העידכון באופן ידני. כיצד?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by alex125,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by natan805,

הבנתי שהגירסה 7 כוללת גם anti virus רוגלות ופירוול .עכשיו מה שאני רוצה מהתוכנה זה רק את הפיירוול .הבעיה שהגירסה הזאת לא חינמית .האם לאחר שתגמר ה15 יום נסיון הפיירוול יתנתק ? או שרק נ antivirus וה antispye ? ואם כן איזה גירסה יש בא פיירוול חינמי שאפשר לעדכן אותו אגב גם את הפיירוול sygate חשבתי להתקין אבל שמעתי שהוא לא בחינם כבר ואי אפשר לעדכן אותו.יש למשהו מוסג אם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by halo,

כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. שלום , אולי מישהו יודע איך אני מטמיע תרגום בסרט בחלק התחתון שלו , זאת אומרת בקטע השחור הזה מתחת לסרט .. אשמח לתשובה. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by xlSnaK,

עשיתי update ל Windows Media player 11 ועכשיו תיראו מה יש לי בהתקנה :

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by Triple-z,

היי מאז שאני עם ויסטה, הלינקים שאנשים נותנים בחדרים במירק (6.21) נפתחים לי באקספלורר ולא בפייפוקס, חיפשתי קצת בגוגל ופה וראיתי שיש את הבעיה אצל עוד אנשים ולא מצאתי פתרון, פיירפוקס מוגדר בתור הברירת מחדל וזה בכל זאת עושה את הבעיה המעצבנת הזאת מישהו נתקל בזה ויודע פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אוקי אז ככה, קודם כל למה הוא קובע לי שהשפה בלוח בקרה תיהיה בעברית? אני רוצה שהיא תיהיה באנגלית ואין לי דרך לבחור זאת. בעיה היותר עיקרית כאן היא שאין לי שום אפשרויות מוצגות, אני אדגים לך בתמונות. אתם רואים? אין לי שום דבר להתעסק איתו, וזה מטריף אותי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. אני מקבל את ההודעה הזאת: כל פעם שאני מדליק את הסרטון. כשאני לוחץ CLOSE הוא מפעיל אותו אבל בלי הסאונד... איך אני פותר את הבעיה הזאת? E:\New Folder\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD.wmv::Raw Audio 0 ACM Wrapper::Output Media Type 0: -------------------------- Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71} subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71} formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 4 cbFormat: 18 WAVEFORMATEX: wFormatTag: 0x0001 nChannels: 2 nSamplesPerSec: 48000…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by Moshep,

אממ יש לי בעיה מעצבנת כשאני מתחיל להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה [מהטלויזיה כמובן] יש בעיה עם הוירטואל דאב התמונה סבבה והכל אבל אחרי שלוחצים על הכפתור של הרקורד התמונה הופכת להיות שחור לבן והפלט יוצא ללא קול מה שמוזר שהפלט [ כלומר הוידאו שמוקלט אחרי השמירה ] יוצא בצבע אבל ללא קול למרות שזה הופך לשחור לבן אחרי שלוחצים על Record תודה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. כדיי לקבל כל מה שהוא נותן תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by Dan1919,

הי, הזון אלארם בזמן האחרון כל כמה זמן מראה לי הודעה כזאת: מה זה אומר? מישהו מנסה לפרוץ לי? זה כל כמה דקות אותה הודעה.. כדי לראות בגדול: http://www.up2.co.il/pics1/1/t0ybhh6qw.jpg

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

אילו תוכנות אפשר להוריד מה TESK MENAGER כדי לקבל יותר ביצועים למשל ה ANTIVRUS בעקרון הורדתי את כל מש אפשר זה לןקח לי 95 MB מתוך 922 אכשיו יש דברים שאסור להוריד אותם (אני משחק ברשת )?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by at,

מחפש תוכנה להמרנ וצריבה של DIVX , XVID וכד' לפורמט DVD רגיל. עדיפות לתוכנה אחת שתעשה הכל מעדיף שתוכל להוסיף כתוביות בעברית לסרט עדיף ולא חובה שתוכל להמיר כמה קבצים ל DVD אחד. {עוד אופציה נחמדה אבל לא הכרחיות זה שתכבה את מחשב בתום התהליך} ראיתי שיש את nero vision או משהו כזה איך היא?באיזה חבילה של nero היא באה? איך התוכנה הזאת ? http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=25175&archive=&ttitle=המרת_סרטים_לדי-וי-די_2.0.11_/_ConvertXto<b>DVD</b>_v2.0.11 שמעתי על Avi 2 Dvd , איך היא ? האם היא רק מ VCD ל DVD או בכלל לקבצים של DIVX? שאלות אחרות שקשורות לנושא: 1. האם יש פורמטים ואיכויות שונות שניתן לצרוב בהן את…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by Mr.positive,

יש לי מחשב נייד ישן יש שם כ.מסך RADEON 340M לAGP אני לא מוצא דרייבר לזה ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים