עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kooks,

שלום. הורדתי את GTA2 מהאתר NANA במחשב של אחי, עכשיו הוא סגר את המחשב אחרי ההורדה ולא התקין אותה, אבל מה שבטוח היא שההורדה הסתיימה בהצלחה אני פשוט לא יודע איפה :s05: , יש איזה שהיא דרך להכנס אולי לתיקה ששם אני מוריד את כל הקבצים אני משתמש בדפדפם IE 6 ואם יש דרך לראות את כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט ולמצוא את הקובץ ללא בעיה, אז בבקשה תנסו להסביר לי זה די דחוף אני רוצה לשחק ברשת עם אחי מחר אני לא יכול להוריד את זה מחדש.. איך אני מוצא את הקובץ כבר ניסיתי חפש בכוננים הקשיחים זה לא עזר תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן מצטער אם זה לא הפורום המתאים יש לי בעיה בסרטים מסוימים.... יש לי תיקיית סרטים עם איה 15 סרטים שבכולם נראה לי הסאונד ממש ממש נמוך אבל בקטעי וידאו שונים קצרים למשל אין בעיה של סאונד אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה בכמה סרטים הסאונד ממש נמוך אבל בסרטים אחרים (כשאני משתמש באותה תוכנה ואותם הגדרות סאונד) אין בעיה בסאונד.... מה יכולה להיות הבעיה כבר? תודה

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by avi_jan,

כשאני מוריד סרטים אני רואה אותם כאילו הם בפורמט של 256 צבעים פתרתי את הבעיה הזו ב Windows Media Player ע"י ביטול האפשור בשכבות על. כעת אני רוצה לעבור לנגן אחר ואיני יודע איך לבטל בו אפשרות זו. ובכל נגן אחר הסרט מופיע כאילו הוא ב256 צבעים! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

כאשר אני פותח קבצי PDF בחלון של האקספלורר וכשאני סוגר את החלון אז משום מה הadobe reader לא נסגר ב task manager -processes מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by GhostCow,

שלום, יש לי בעיה שאני לא רואה עברית במירנדה שלי, וזה לא ג'יבריש, וניסיתי לשנות את הפונט ל-HEBREW אבל זה עדיין נשאר סימני שאלה... גם כן אני רוצה להחליף סרטון פתיחה ב-IAUDIO X5L שלי. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by אוריפ,

חיפשתי באתר שלהם ובגוגל ולא מצאתי... יש לי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אבל אני רוצה לדעת אם יש גרסא חדשה יותר...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by eladbu,

טוב אז לא כולם יודעים מה זה ווידגטים בטח רק מעטים ומעטים מתוך המעטים הם בעלי osx אז אומרים שווידגטים הם הדבר הבא במחשב האישי שלנו ווידגטים אילו תוכנות קטנות שמתיישבות על הדסקטופ ועושות כל מיני דברים שהיינו רוצים לבקש מהם. והמבחר עצצצצצצום, ממש,אבל ממש עצום מכדורים שמופיעים על השולחן העבודה עם כמות הזכרון שיש לנו חום המעבד וכו עם החלפת צבעים ועד שעון חייזרי בינארי מומלץ בחום הנה אתר לדוגמה: http://www.widgetgallery.com/index.php?show=25

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by tiger3,

יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by triple_maxim188,

אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות

10. Started by Fertilizer,

יש לי קודק (העתק מהמאפינים) KS-MPEG-4 VKI Codec 3 מה הקודק הזה מכיל? ובמה הוא שונה מאחרים ? איפה ניתן למצוא עליו מידע קצת יותר עינייני? וברצוני להשוות את זה לקודק ISO MPEG-4 VIDEO, V2 שני הקודקים הם בפורמט ASF מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. מי יכול לעזור לי בבקשה אני צריך להתקין disk on key של חב' LG על מחשב עם WINDOWS 98 , ואין לי את הידסק התקנה מי יכול להסביר לי מה לעשות. נכנסתי לאתר של LG ולא מצאתי אולי מישהו יודע מה לעשות או להביא לי קישור מתאים? בבקשה דחוף כי אני נמצא בספריה ואני חייב לשמור את הקובץ לפני שאני הול ואז ימחקו לי הכל. תודה מראש מוש...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. או לפחות של הכרטיס מסך והמעבד? אם אפשר לינק בבקשה.. ועוד משו, איך אני יכול לדעת אם הספק שלי עומד בעומס? זתומרת יש איזשהי תוכנה שיכולה להגיד לי כזה דבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by saar2,

אני מנסה לבצע העתקה בין ארדיסק לארדיסק (כולל מערכת) , אני מבצע את העתקה דרך הוינדוס וכאשר העתקה מסתיימת ואני מחבר את הדיסק שמערכת ההפעלה הועתקה אליו המחשב לא מזהה שמותקנת מערכת הפעלה . מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ro-K,

אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו...אין לי מושג מה הבעיה כי לפני זה הצלחתי ודרך אגב יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה(זה מחשב שמחובר אלחוטית לראוטר) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by nivz,

אני משתמש חדש בפורום ( ) ורציתי לשאול שאלה בקשר לפלאפון, חיפשתי בכל המדורים ולא מצאתי איפה אני צריך לפרסם את ההודעה אז חשבתי שחומרה זה הכי קרוב בבקשה תקנו אותי אם מקום אחר מתאים לנושא הזה יותר... ושוב סליחה אם שמתי את הנושא במדור לא מתאים עכשיו לשאלה, יש לי Nokia 6230 וקיבלתי איתו את ה"דונגיל" (USB שמתחבר למחשב ושולח דרך BlueTooth נתונים למכשיר) עד עכשיו העברתי קבצים (שירים ותמונות) מהמחשב למכשיר ומהמכשיר למחשב בלי בעיה, עכשיו רציתי להעביר משחקים ומצאתי להוריד נגיד מ-http://www.pelemania.co.il משחקים להורדה הבעיה היא שאם אני מעביר בדרך הרגילה המכשיר לא יודע לפתוח את הקבצים. השאלה שלי היא אם יש איזה תוכנה שיודעת להגדיר לפלאפון שזה משחק ואיפה הוא צריך למקם את הקבצים או א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladbu,

מעוניין בהזמנה לגימייל אם מישהו יוכל לשלוח לי אשמח ;D בתודה מראש eladbob@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

המעלות האלה נורמליות? CPU 50 מעלות במנוחה. MotherBoard 40 מעלות במנוחה. וההרד דיסק גם 40 מעלות במנוחה. והכרטיס מסך זה לא מראה...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by kobi_af,

קבלו כאן http://rapidshare.de/files/995480/idan-t.rar.html זה קובץ ראר שניתן להורדה רק ב4.40 מב ובתוכו יש קובץ avi ששוקל 700 מב איך בדיוק עושים דחיסה כזאת חזקה(ראיתי קבצים גם יותר גדולים מזה בפשוט מגה בייטים בודדים בהורדה לראר)

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by POD,

שלום לכם, התקנתי אצלי BulletProof FTP Server ואצל חבר שלי יש SMARTFTP CLIENT. איך אני יכול לגרום לו להתחבר לשרת שלי ולראות את הקבצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי בעייה שהתחילה מהיום (ראשון) בבוקר... כשאני מנסה להפעיל את האייסי אני רואה שאין לי אנשים ברשימה כאילו נמחקו כולם, הבעיייה הזאת ידועה ולפי מיטב ידיעתי היא אמורה להיפתר לבד לאחר כמה זמן..אם יש פיתרון אחר אשמח לשמוע. אבל מה שמוזר כאן זה כשאני מנסה להחליף מצב לפרטיות נגיד אני מקבל הודעת שגיאה עם "אל תשלח" המפורסם. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. ומה יותר עדיף K-Lite 2.52 full - 11MB K-Lite 1.36 MEGA - 22MB ???

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
    • 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Pro modder,

תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים