תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתחיל להתענין במחשב מרכזי שישמש בעצם להכל-מרכז בידור בסלון חיבור ראשי לרשת האינטרנט ולרשת ביתית(ממנו כל ההתפצלויות) אין צורך עדיין במפרט אבל חשבתי על 8000 ש"ח +-.(ההתייחסות לתווך של 5שנים של שימוש) 1.מחשב כזה יכול לעמוד בתחרות מול הקונסולות למניהם מבחינת הרצת משחקים? 2.המערכת החדשה של מיקרוסופט שנעשתה בשביל זה מספיק טובה(הכוונה לא לויסטה)? 3.יש מערכות הפעלה אלטרנטיביות לזה? 4.אמולטור זה חוקי? אם כן זו אופציה מספיק איכותית להרצת משחקים של קונסולות? 5.יש רכיבים מיוחדים לשימוש הנ"ל מבחינת חומרה שצריך להתחשב בהם? 6.קירור פסיבי איכותי לכל הרכיבים זה מספיק טוב או בעייתי? תודה
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מהו הדפדפן הקל ביותר שלא מעמיס על המעבד וצורך מינימום זיכרון עם תמיכה בהצגה תקינה של עברית ושלא סובל מבעיות אבטחה ,באגים וקריסות? אני משתמש במעבד חלש יחסית -2500xp , זיכרון-512mb אם אני פותח יותר מ-8 חלונות\ טאבים ב-ie7 אני מגיע ל-100 אחוז cpu usage וצריכת הזיכרון עוברת את כמות הזיכרון הפיזית והמערכת מתחילה להשתמש בדיסק הקשיח בתור זיכרון הווירטואלי והמחשב הופך איטי ובלתי נסבל לשימוש. אין לי כוונה לשדרג לעת עתה את המחשב הישן הזה ולכן אני מחפש דפדפן חילופי שפחות דורש משאבי מערכת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי! מדוע איני יכול להוריד את הגרסה הנסיונית של תוכנת Acronis Universal Restore?מישהו לומר לי כיצד להוריד? הנה קישור: http://www.acronis.com/enterprise/products/ATIESWin/universal-restore.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה האם יש תוכנה כלשהי שעוזרת לכייל את המסך? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי רק קובץ bin ואני מחפש תוכנה ליצירת קובץ cue מקובץbin .תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מתי זה קורה, אבל לפעמים טאב של כרום הופך לשחור לא משנה מה עושים במסך אחר (כנראה המסך שהוא לא נוצר בו) גם F5 לא עוזר וצריכים לגרור אותו חזרה בשביל לראות. מישהו נתקל בזה ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדת תוכנה חינמית לצילום וידאו באיכות טובה אשר הפעלת הצילום דרכה נעשת בלחצה על אחד ממקשי המקלדת וניתן לשמור את הקובץ כ-WMV ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ל- Media Player יש אופציה לחפש על פי שם הקובץ מידע על השיר (אלבום, זמר, שנת יציאה וכו'). האם יש עוד תוכנות שיכולות לעשות זאת? האם יש תוכנות שעושות רק את זה (מין ID Taggers שמסתנכרנים עם מסד נתונים און ליין)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הבאנר הבא: http://www.serethd.com/image_upload/images/2009/02/rapidshare2.png אני רוצה ליצור עוד שניים חדשים כאשר באחד מהם יהיה כתוב בתוך המסגרת של מה שכבר יש לי INFORMATION ובאחד יהיה רשום SCREENSHOTS. אני רוצה שזה יהיה בדיוק באותו הפונט והצבע,אין לי שום מושג בפוטושופ והייתי מאוד שמח אם מישהו היה עוזר לי בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, השתמשתי בVirtual Dub כדי לכווץ ולהעלות את הקטע הבא לyoutube באיכות גבוהה(תלחצו על Watch in HD) הבעיה היא כשאשר הוידאו מנוגן בשיטה הזו בYoutube יש Frame skip מעצבן שגורע מהאיכות של הוידאו וזה קריטי מאחר והוידאו הזה מיועד להיות חלק מביקורת שאני מפרסם מדי פעם באתר שלי. בשביל הקידוד השתמשתי ב "XviD ISO MPEG-4" השאלה היא האם יש מקודד אחר שיתן לי להעלות את הקטעים האלו באיכות גבוהה בלי הקפיצות הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את קריו פיירוול עשיתי לכל חיבורי NCOMING והOUTCOMIONG שצצו לי PERMIT וגם בהגדרות התוכנה עשיתי לכל ארוע PERMIT כולל הI.E האופציה של STOP TRAFIC לא מסומנת. אז אני לא מבין למה אין לי אינטרנט. רק אם אני עושה STOP FIREWALL אז האינטרנט חוזר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שאני מנסה לקודד ולהעביר את הפריימים דרך וירטואל דאב.... את השגיאה שבתמונה... ויש שם גם משהו לא ברור עם וירטואל דאב מסומן בירוק אין שגיאת VBR [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! עברתי על הנושא של הצגת שולחן העבודה שלך - הנושא שבפורום כללי. מצאתי שם את התמונה הנ"ל: http://img408.imageshack.us/my.php?image=84966892ed8.jpg ראיתי שבצד שמאל למטה, ממש מעל כפתור ה-Start, ניתן לראות את הטמפרטורה של הלוח, המעבד, הספק, והכונן הקשיח. רציתי לשאול בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מספר בעיות עם יוטיוב כשאני גולש עם הדפדפן (FireFox): 1. אני לא יכול לנגן סרטונים של 1080P (ומעלה) שעובדים בקצב ריענון של 60FPS - אחרי כמה פריימים אני מקבל דרופ ענק של כמה מאות פריימים ומלא תקיעות ואני נאלץ להסתפק "רק" ב-720P. עם כרום זה לא קורה. 2. קורה לי ראנדומאלית בסרטונים שונים - לפעמים ה-BUFFER טוען על אינסוף ונתקע ככה 5 דקות עד שהנגן (ה-HTML5) קורס ועובר לנגן ה-Flash. בכרום זה לא קורה אף פעם. אציין שאני לא סובל את נגן הפלאש כי הוא גורם לי לתקיעות לפעמים בדפדפן. ניסיתי לנטרל את כל התוספות - לא עוזר. מצב בטוח - לא עוזר. כמו כן: זה תקוע לי ככה. ובנוסף: עזרה?
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה אם הסמלים של הקבצים אין שם סמל יש רק את שם הקובץ (הקבצים שנמצאים בשולחן העבודה) מה אני צריך לעשות..? תודה לעוזרים..!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-PanitShopPro 9 ופוטושופ CS ואני צריך לכתוב באחת מהן בערבית. הבעיה היא שבערבית יש אותיות סופיות ותחיליות ויש חיבורים בין חלק מהאותיות איך שתי התוכנות לו עושות לי חיבורים ושמות רק אותיות סופיות. עליי לציין שבוורד אין את הבעיה הזו. יש למישהו פיתרון? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-