תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמודדת דציבלים דרך המיקרופון של המחשב כאילו אתה מחבר את המיקרופון ליציאה שלו במחשב מפעיל תתוכנה ואז נגיד סתם שם ליד טייפ (חח סתם לצורך ההסברה) ואז היא (התוכנה) יכול בערך+- להגיד לך כמה דציבלים הוא מוציא?? מישהו מכיר דבר כזה??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
הסרתי את נורטון,ומופיע לי הסמל הבא: http://img362.imageshack.us/img362/2739/150015001488151315018cg.jpg מה לעשות??? ככה זה אמור להיות???
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מחפש נואשות תוכנה טובה לכיוון מיתרי הגיטרה...
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם? זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
בזמן צפייה בסרט ב-WMP, השומר מסך מבוטל באופן זמני אוטומאטית. איך אפשר לבטל את השומר מסך זמנית באופן אוטומאטי, בזמן צפייה בסרט ב-VLC?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום נכנסתי לאתר של קראקים אבל הדבר היחידי שהשגתי זה טוראנים ועוד כמה מזיקים, עכשיו יש לי אנטי ויורס AVAST אני משתמש ב סייגט פירוול 6.0 אד אוור SE SPY BOY וכל זה ולא הצלחתי להסיר את הרכיבי ריגול או מה שזה לא יהיה שגורם לכמה אתרים לא להמחק נכנסתי לאתר אחד בשביל קראקים וזה פתח לי במקום זה כל מיני אתרי סקס יצא מזה ההיסטורי נישמרה עשיתי DELDE HISTORY+COCIKES+FILES את כל זה בדפדפן שלי הכול מחקתי אבל כאשר אני לוחץ בשורת הכתובת נגיד T אז זה מראה לי כתובת של איזה אתר סקס TEENSFREE משהו ואני ממש לא יודע לעשות אךי אני נפטר מהכתובת הזאת בכלל לא נכנסתי לזה !! איך אני מוחק את הכתובת האילו? תודה מראש :'(
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעתי שסימנטק הוציאה כלי להסרת התוכנה,חיפשתי באתר שלהם את הכלי ולא מצאתי,מישהו יכול להביא לי הורדה? נ.ב:האם הכלי יסיר את נורטון ב-100% כולל את העידכונים והקבצים הנותרים מכונן C?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז איך זה עובד: כל משתמש שמקבל ספאם לתיבה (כולנו) נרשם באתר החברה ומוריד את התוכנה. מעכשיו, כל פעם שהמשתמש יקבל ספאם לתיבה התוכנה תשלח בקשה אחת (PING) לאתר שממנו הגיע הספאם במיקום אסטרטגי. אם הספאם יגיע להרבה אנשים, הרבה אנשים ישלחו בקשות, ובעזרת צוות המומחים של התוכנה האתר יואט כמעט עד שיופל. אז מאיפה הם מקבלים את הכסף? פשוט מאוד. חברות גדולות שלא רוצות לקבל ספאם רוכשות מהחברה רשיון מיוחד שמאפשר להם לשלוח בקשות רבות מבלי להשתמש בתוכנה. כך החברות הגדולות משלמות לחברה, אנחנו מקבלים פחות ספאם והרבה יותר סיפוק (בחינם יש לציין) והספאמרים מקבלים פחות רכישות. מושלם. להורדת התוכנה ( חינם) : http://www.bluesecurity.com/
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי שלמיראנדה כבר יש תמיכה ב - google talk ורציתי לדעת האם Trillian כבר תומך בזה גם כן...
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי את הפיירוול של סייגט לאחר המלצות פה בפורום (ב-1000 הת'ראדים להמצלה על פיירוול) אבל משום מה הוא חסם לי את הפורטים של ההתקשרות לאינטרנט ואת הדפדפן (לא יכולתי לגלוש) גם שאישרתי את הדפדפן דרכו, גם שכיוונתי אותו לא לחסום שום דבר, ואפילו שכיביתי אותו! לא יכולתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש...רק הסרה שלו מהמחשב לחלוטין פתרה את הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בו והוא לא יחסום לי את כל האינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני יודע שיש כזה אתר שאפשר לעלות אליו תמונות,אבל אין לי את הכתובת משהו יכול בבקשה יכול לתת לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
פתאום אני מפעיל את המחשב ורואה שהסמלים שלי נעלמו כאילו הם נהפכו כזה לסמל של קובץ שלא מזוהה ואני לא יודע מה קרה איך אני מסדר את זה?(זה לא בכל הסמלים)
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איך בדיוק כל האנשים שממדלים דברים כמו מכוניות ודברים מורכבים אחרים יודעים בדיוק את כל הזוויות ויחס שלהגודל וכל הפרטים הקטנים עד לגודל של הפנסים והצורה המדויקת של המראות ודברים כאלה? מספיק לראות תמונות של חפץ בשביל למדל אותו ב3D במדויק? או שצריך מידע אחר?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה יש לאח שלי מסמך ישן מאופיס 97 ושאני רוצה לפתוח אותו באופיס XP הוא מופיע לי בגיבריש מישהו מכיר תתופעה??
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני לוחץ על המשפט באתר: "יש לך 2 הודעות חדשות 2 מהם חדשות " אז פשוט האינטרנט אקספלורר נתקע.... וזה קורה רק שאני לוחץ על הדבר הזה וגם אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אחרי שזה שולח הודעה פרטית זה מגיע אוטומטית למסך של ההודעות הפרטיות וזה נתקע.... מה עושים ? אין לי וירוסים ואין לי ספייוורים עשיתי עכשיו בדיקה.... וזה התחיל לי רק היום.... מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזו, שהופכת את הקבצים בלחיצה אחת על רשימת הקבצים.. יש לי advanced WMA workshop שהיא ידנית, כלומר כל קובץ לעשות בנפרד. למישהו יש תוכנה כזו שאני מדבר עליה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-