תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לכתוב בעברית! שאני מנסה למשל לכתוב את המשפט "ילד מכוער הלך לגן" - זה מה שיוצא: ? ?גט ? ? מה לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדשה מקווה שלא היה תגובות מפגרות כמו : לא משהו, הכול גרוע , שפר הכול ממש על הפנים וכ"ו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למה היא חייבת ג'אבהההההה אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט ואני שומע שיש לו 2 רצועות אודיו במקביל אחד ביפנית ואחד באנגלית הצלחתי להפריד ביניהם בתוכנת mv2player כשאני רואה את הסרט השאלה אם יש דרך להסיר אחד מערוצי האודיו לתמיד כדי שאוכל לראות את הסרט בצורה נורמלית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה nod32 ואני רוצה לדעת איך משתמשים בה מה זה כל התיקיות dmon? emon? imon? amon? nod32? מה זה כל התיקיות האלה מה החוצץ log? ואם אני יכול לעשות כמו בנורטון שזה יעשה לי סריקה כל יום שאני בוחר ובאיזה שעה שאני בוחר לבד? אני חייב להגיד שזאת תוכנה טובה היא מצאה לי 9 וירוסים שנורטון לא מצאה לי גם לא באון ליין
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את MCAFEE PERSONAL FIREWALL PLUS 2006 עכשיו אני מצליח להכנס לאיסיקיו לאימיול ושאר תוכנות האינטרנט אבל ה - internet explorer מסרב להציג אתרים אני יודע שהבעיה היא בגלל הפירואל מכיוון שכאשר אני מכבה אותו האתרים עולים כרגיל באזור של הרשאה של התוכנות ה ieplorer הוא על אישור מלא
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תסתכלו ותראו לבד... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled121212.JPG
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתמיר לי קבצי divx ל פורמט סרטים של ווינדוס מדיה-פלייר, כי אני רוצה לנגן את הסרט באייפק
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת טלפוניה (משהו כמו סקייפ) לרשת שלי, עדיף עם תמיכה בwebcam תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לדעת בשרת IBM 345 כמה סלוטים של זיכרון קיימים לי שם וכמה מהם תפוסים. האם מישהו מכיר תוכנת ניתור טובה וחינמית או כל שיטה אחרת ?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בעיה מעצבנת! אני מוריד משו בביטורנט ופתאום קפץ הפיוז! ועכשיו כשאני מכמס לביטורנט הוא מראה כמה הורדתי וכמה נשאר לי אבל האחוזים ב 0 % ובמקום להמשיך את הקבצים שירדו כבר זה ממשיך את אותם קבצים מההתחלה בתיקיה נפרדת! מה אני עושההה יש דרך לתקן את זה? זה כבר קרה לי פעם במשהו שהורדתי וזה פשוט המשיך להוריד אחריי(הרבה אחריי) גודל הקובץ שאמור להיות! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעביר קבצים עם השיתוף של הוינדוס, אבל זאת צורה מאוד פשוטה, אין מידע על קצב ההעברה, וזמן משוער מדוייק באמת... אני מחפש תכנה שיודעת להעביר קבצים ברשת, ומציגה קצב העברה לפחות, לא חייב זמן משוער וכל זה. פשוט נמאס לי מהעברה הרגילה של הוינדוס. מישהו מכיר משהו? בקשה נוספת, אם אני כבר פותח אשכול. אם מישהו מכיר איזשהי תכנה שאפשר לשלוט במחשבים מרחוק, דרך הרשת, פעולות כמו כיבוי וזה..זה יהיה נחמד גם.. אז תודה מראש! ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט מהמצלמת וידאו והוא ירד לי בפורמט wmv והגודל שלו זה 218MB ניסיתי להמיר אותו לavi וגם לשפר את האיכות ע"י הגדלת הביטרייט, אני מעוניין שהקובץ שלי יהיה באזור 650MB והביטרייט שמתאים לזה יוצא 1450 (החישוב בסוף ההודעה) הבעיה היא שכשאני שם בתוכנה קידוד וידאו של divx 6 וביטרייט של 1450 יוצא לי קובץ שגודלו יותר מ10GB , גם אם אני מקדד אותו לפי divx6 ובמקום הביטרייט אני שם "home theater profile " אז יוצא לי אותו גודל מה אני עושה לא בסדר? חישוב ביטרייט (אורך הסרט 61 דקות) לדוגמה ויש לכם סרט ואתם רוצים לדעת כמה מגה יצא לפי הביטרייט ששמתם, אז הנה חישוב קטן: לדוגמא הביטרייט הוא 1021 והסרט הוא 42 דקות, אז את הדקות, הופכים לשניות בכך שמבצעים את התרגיל 60*42 כלומר, כשמכפילים מס…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי יש לי קצת בעיה עם כתוביות (יענו תרגום) בפאור DVD גירסת DELUX אני חושב הבעיה היא שאני לא יכול להוסיף למה שאני רואה כתוביות חיצוניות כלומר אם אני רואה סרט על דיסק DVD שהסרט בא עם כתוביות והכול אז ס22ה הוא מזהה אותם אבל אם אני מוריד כתוביות לסרט הוא לא להראות לי אותם מישו בבקשה יכול להסביר לי מה הקטע??.....
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היום אחרה שסרקתי עם Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הקבצים הוא שאל אותי על קובץ ספציפי אם אני רוצה למחוק אותו אחרה הריסטרט הראשון אמרתי לו שכן ועכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי ההודעה הזאת כנראה מחקתי קובץ מערכת אולי או משהו למישהו יש מושג מה זה?? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת שמשנה wmv לavi או לmpeg תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה כנראה אמור להיות הדבר הבא התוכנה מבוססת על הורדה משרתים ויש תעריפים להורדה ממש נמוכים 30c לגיגה או משהו כזה למכורים ותשלומים חודשיים עד שנתיים (כן זה בתשלום) אבל אני לא בא לעשות פרסום כי עד כמה שאני הבנתי זה לא חוקי להוריד כאלה דברים (סרטים שירים וכל מה שנמצא תחת הגנת זכויות יוצרים) למרות שזה בתשלום לא נראה לי שהכסף הולך למשו חוץ מתחזוקת השרתים. וקראתי שמועות שבגללם אני מדפיס פה הודעה, בצוות האדמינים שלהם קיים עורך דין שיש לו גישה לכל הIPים של מי שמשתמש בתוכנה והוא יכול להשתמש בהם כנראה. הפרטים לא ממש ידועים כי זה שמועה. וקראתי שאולי מיקורוסופט היא זאת שמריצה את הדברים מאחורי הקלעים בשביל לעקוב אחרי הורדות משתמשים וכדומה. אני פותח את התרד הזה על מנת לשמוע מכם מסניון ש…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא רק לי יש את הבעיה הזו, אבל בגרסה העברית של המסנג'ר "המשופר", בעת ההתחברות,אני מקבל שגיאה,שיש לכבות חומת אש.. כיביתי אנטי-וירוס,לא עבד. אין לי עוד חומות אש.. חוץ מ SP2. בכל מקרה, איך פותרים את הבעיה? למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-