עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ואי לכך אין לי העלאות?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. הורדתי והתקנתי את קריו פיירוול עשיתי לכל חיבורי NCOMING והOUTCOMIONG שצצו לי PERMIT וגם בהגדרות התוכנה עשיתי לכל ארוע PERMIT כולל הI.E האופציה של STOP TRAFIC לא מסומנת. אז אני לא מבין למה אין לי אינטרנט. רק אם אני עושה STOP FIREWALL אז האינטרנט חוזר

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. ככה שהקו האדום והצהוב יהיו נגיד על 800 מגה ולא על 700 ובנוסף איך אני עושה overburn בגירסה 7 והאם יש עידכון לתמיכה במדיות נוספות או שזה קשור לכונן?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. גם אחרי שנכנסתי ל-msconfig וסינתי אותם שלא יעלו זה לא משפיע פשוט הן עולות

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by player_1,

בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. אשמח לקבל עזרה. במידה ולא ניתן, אשמח לקבל תוכנה חינמית שבעצם מוסיפה ADD-ON לאאוטלוק שיאפשר פיצ'ר זה. תודה רבה על תשומת הלב וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by oz12,

אני מריץ איזה סירטון הוא סרט או כול דבר במדיה פלייר 11 או בנגן אחר BSplayer כול נגן שהוא ואני רק שומע ולא רואה תמונה הורדתי k-lite codek הכי חדש וגם לא עובד אני רק שומע ולא רואה תמונה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. טוב, הכותרת כבר אמרה הכל ה ICQ השתלט לי על החיפוש שהאקספלורר/FF עושה כרושמים משהו ב Adress Bar ולוחצים אנטר מחקתי כבר ממזמן את ה tool bar שלו.. איך מגדירים את זה? ועוד שאלה איך קובעים שיפתח אתר קבוע בכל פעם שפותחים TAB חדש ctrl+t :o

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. שש שנים אחרי יציאת הדואר של גוגל החליטו בשירות לאפשר לצפות במיילים כבודדים ולא רק כחלק מ"שיחות". כדי לשנות את התצוגה יש להיכנס להגדרות ולבחור שלא להפעיל את תצוגת השיחה (קיים גם בעברית). מניסיון ראשוני, עובד כמו שדואר צריך לעבוד. לכתבה במלואה: http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1191439.html

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. יש לי כרגע את NOD32, AD-AWARE, SPYWARE DOCTOR.... עכשיו אני מפעיל רק את NOD32 "בזמן אמת". האם צריך גם להפעיל את אחת מהתוכנות מהאחרות, או שמספיק רק הנוד? כמו כן אני "מטפל" במחשב בעזרת Registry Mechanic ו-TuneUp Utilities 2007... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. אני מקווה שיש כזה דבר...תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by benor,

אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by dima_ga,

איזה תוכנת הקלטה אתם מכירים שכאשר אני יקליט מכרטיס הTV למחשב יהיה סנכרון בין קול ותמונה. עכשיו הסכרון עובד אבל אם מריצים אותו קדימה או אחרוה הוא נאבד ואחרי כ-30 דקות נאבד בכל מקרה גם כן. בקשה עזרה. כעת משתמש בתוכנה PVR150

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0. בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת). נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, לאחר שוטטות קצרה באתר ראיתי שסוני השיקה ערכת הדרכה אינטראקטיבית לתוכנת עריכת הסאונד המשובחת. הטריילרים מרשימים מאוד ומסבירים בפשטות כיצד מבצעים עריכות, אפקטים וסינון רעשים מקובץ קול. רציתי לדעת עם מישהו התנסה בלימוד בעזרת הDVD והיכן ניתן השיגו בארץ. תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום לכל המומחים! שאלתי היא האם יש אפשרות בתוכנה MEDIA PLAYER 11 (או באמצעות PLUGIN כלשהוא) להציג PLAYLIST כמו שהוא מוצג בWINAMP פשוט . כלומר חלון תוכנה ממוזער של MP11 ומתחתיו PLAYLIST שמוצג בו שם השיר, מספרו הכרונולוגי ומה אורכו (כמו WINAMP PLAYLIST). תודה רבה לעוזרים! המשך יום מצויין!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. אני צריך תוכנה שיכולה להוריד את קצב ה- kbps בקבציי Mp3 על מנת שישקלו פחות בשביל הפלאפון מכירים תוכנה כזאת? תגיבו

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by MarioPolo,

שלום רב יש לי סרט שממנו אני רוצה לחלץ אודיו (מוזיקה), עכשיו הבעיה היא שבסרט יש שני סוגי אודיו, ואני רוצה לבחור באודיו שאני רוצה. ישנה תוכנה שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי

22. שלום. כשיש לי קובץ וידאו MPG אז כשאני לוחץ עליו בפיירפוקס 3 זה נפתח לי באותו עמוד באמצעות Quick Time וזה די מקרטע ומגעיל. איך אני גורם לו לתת לי אפשרות לפתוח את זה במדייה פלייר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אין אפשרות לשנות אפילו איזה משהו שמוספים לתוכנה ? שאפשר לשנות את השמות כי זה מזה מבלבל .

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by t d,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4, והשני של שאר המשפחה p3. ברשותי אינטרנט 750 אשר מחובר אצל המחשב שלי, ודרך כבל רשת המחשב השני בבית מתחבר אלי ולאינטרנט. אני משתמש בתכנה : zonealarm firewall , ולפני שפירמטתי את המחשב, זה עבד ככה שגם עם הfirewall עובד החשב השני נכנס לאינטרנט כרגיל. אך עכשיו התקנתי הכל מחדש ואני לא זוכר אילו הגדרות צריך לשנות בשביל לאפשר זאת, אם הfirewall פועל עכשיו המחשב השני לא נכנס לאינטרנט, וברגע שאני מכבה אותו הוא כן... מה אתם אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.