תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש גירסה לתוכנה שלא מצריכה התקנה, מישהו מכיר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר למרות שאני עושה הכל בדיוק לפי המדריך של K-a-M-u-Z-u's KVCD2 Guide כי השארתי את זה 8 שעות והוא היה רק ב 25 אחוז כשאומר שנותר עוד 23 שעות , ועוד זה איכות לא הכי גבוהה אלא HIGH ויש HIGHEST , ולי יש P4 2800 עם 512 RAM אז אני לא רואה סיבה למה זה כל כך איטי , צירפתי תמונה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, די חדשה ב FFOX כשאני כותב בפורומים, ועובר את גודל תיבת הטקסט שאפשר לכתוב בה, אז אני לא רואה את מה שאני כותב, זה נכתב למטה, והתצוגה נשארת "למעלה" אני יכול לגלול למטה, ולראות את מה שכתבתי שם, אבל כשאני ממשיך לכתוב, התצוגה "קופצת" חזרה להציג את הקטע העליון של מה שכתבתי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהעסק הזה לא קורה תמיד, אלא לפעמים כן ולפעמים לא, באותו פורום ! (גם כאן בין היתר, לפעמים קורה ולפעמים לא..) את רוב הפלאגינים שלי ל FOX התקנתי ביומיים האחרונים, אחרי מעבר קצר על הת'רד המצויין בסטיקי. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה ? ולמה זה קורה לפעמים כן ולפעמים לא ?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי WInXp. דרך שורת המשימות, סימנתי V, בתפריט סרגלי כלים, לצד הפקודה "סרגל שפה". מסיבה מסויימת, אעפ"י שמסומן V, ה- ICON של HE אן En (אשר מופיעים ליד השעון) - לא מוצגים. איך פותרים זאת?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הייתה איזה קיפצה של החשמל לשבריר שנייה ואיכשהו זה דפק לי תדרייבר של הכרטיס קול! יש לי כרטיס קול soundmax והעדכון שאני עושה דרך מנהל ההתקנים לא עובד כי הוא מבקש דיסק ואין לי מושג איפה הוא. מה שמצאתי בגוגל לא עובד (דרייבר אחד ניסיתי ששוקל 14 מגה). עכשיו אני צריך מישהו שירשם לאתר הזה DriverGuide וישלח לי תדרייבר או יביא לי תמשתמש כי אני לא מצליח...הוא לא שולח לי לאימייל אישור של המשתמש. בבקשה תעזרו כי נשבר לי כבר מהנאחס הזה כלום לא עובד פתאום, כולה דרייבר מסכן אני צריך ואין לי איך להשיג אותו
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני). האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...) אם לא - מה האופציות? NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל). תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בשולחן העבודה למטה בצד שמאל איפה שהאנטי וירוס והתוכנות שפועלות אין לי את הלחצן של הקול בצורת עיגול אפור שאפשר להנמיך ולהגביה איך אני מחזיר אותו לשם
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך riva tnt 32mb ויש באתר התקנות של דרייברים ואני לא יודע איזה אני צריך להוריד .אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה..
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, מכירים תוכנה שבודקת את הזמינות של הקישורים במועדפים ומציגה תוצאות? תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי הרבה תמונות JPEG שכוללות מידע של תאריך ושעה ואני רוצה להפוך אותם לBMP להסרת המידע ואז בחזרה לJPEG. איך עושים את זה מרוכז בפוטושופ או תוכנה אחרת בלי לעבור תמונה תמונה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אני רוצה לעשות שתקייה לא שתוכל להימחק או שבשביל למחוק צריך להקיש קוד. אני יודע שאני יכול לעשות קובץ מקובץ שתיהיה לו סיסמה אבל אפשר למחוק אותם ורק לפתוח אותם אי אפשר. אני רוצה שלא יוכלו למחוק אותו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם הן יכולות לפעול באופן תקין,כשמאשרים את שתיהן כהרחבות זמינות בIE9,כשהעדיפות על פלאש? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא מזמן הציעו לי את התוכנה Pocket DivX Encoder כדי לקודד לפורמט Divx סרטים לנגני Mp4. כעת אני זקוק לתוכנה פשוטה שבה אני יכול לקודד סרטים שאני מקליט מנגן ה-Mp4 שלי למחשב ל-Divx. למשל: הקלטתי על גבי הנגן שלי תוכנית של חצי שעה והיא שוקלת 450 מגה. אני רוצה להוריד אותה למחשב ולקודד אותה ל-Divx. באיזה תוכנה אניע יכול להשתמש? רצוי שתהיה עם ממשק פשוט. אני לא צריך תוכנה מפוצצת. תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס את הדיסק וקופצת ההתקנה אני מתקין את הדרייברים... עובד... לאחר מכן אני מתקין את התוכנה (מס' 2) הוא נתקע על המסך הבא (קובץ מצורף): מישהו מכיר/נתקע בזה כבר ? תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע access טוב כדי לכתוב תוכנית פשוטה מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים בשעה טוה קניתי צורב יוידי פיליפס 1628 אבל..... בכל תוכנה שאני מנסה אני לא מצליח לעשות rip לדיסקי מוזיקה (גם מקוריים), אין בעיה להשמיע. רק ב cdex אבל עם errors שאותם אח"כ שומעים יופי לפני זה היה לי צורב רגיל של פיליפס ולא היו בעיות מה דעתכם??
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-