עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם אני משתמש באנטי וירוס אוירה גרסגא חינמית הבעיה החלב לפני כמה ימים שהוא פשוט מסרב לעדכן היום הורדתי קובץ עידכונים מוכן מהאינטרנט שאמור להתעדכן ללא קשר לרשת וגם פה הוא אומר שגיאה קצת פרטים מחשב WINDOWS XP SP3 תוכנות אבטחה נוספות מותקנות Malwarebytes' Anti-Malware .Spybot .COMODO Firewall. זה נראה ליכל הפרטים הרלווינטים אני יצרגם את הדוח לאחר ה"עידכונים"

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by DXter,

הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. היי! אבקש את עזרתכם במציאת כל הדרייברים למחשב נייד מסוג dell 600 m inspiron אני חושב שזה on-bord המון תודה!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. יש לי את תוכנת הדואר eMailaya [אחלה תוכנה],אבל אני רוצה להעביר אליה את הדואר שכבר יש לי מ -Microsoft Outlook Express [בערך 40,000 מיכתבים].

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by waizman,

ZoneAlarm כל הזמן סוגר לי את האימיול (מתנתק משרתים), Sygate כל כמה זמן מפסיקה לעבוד, Norton כבדה ומסובכת מדי. צריך המלצה לאחת פשוטה כמו 2 הראשונות אבל טובה שתחסום לי את כל מה שאני רוצה. תודה

7. Started by danidin1313,

כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים. (וניסיתי גם את הדרייבר הכי מעודכן שייש ללוח שלי. אסוס פרו)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by F430,

http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. ערב טוב לכולם! אני מנסה להסיר את הקאזה 3 שהתקנתי והמחשב מראה לי שגיאה מוזרה כזאת ואני לא מצליח להפתר מהתוכנה הזאת..... מה עושים? ההערה מוצגת למטה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC883 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player,last.fm player, וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל דפדפן, פירפוקס, אקספלורר וכו' אני שומע אך ורק סטריאו. אני מבין שזה אמור להיות תקין, והסאונד המגיע הוא סטריאו, אבל אפילו תוכנה פשוטה כמו הנגן של לאסט מנגנת בסראונד. מישהו יודע איך לגרום לדפדפן לעשות זאת גם כן? אני מניח שזה עובר קודקים כלשיהם או משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. שלום... ובכן, כמו שהכותרת אומרת, הייתה לי פעם את התוכנה הזו, והיא הייתה מעולה. אני לא זוכר כלום, חוץ מהאייקון, שהוא היה רבע חיה אדומה מוזרה \ רבע ארנב \ רבע סמור \ רבע דביבון. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. Started by vourt,

שלום, בכל חתימה שאני מנסה ליצור בתוכנה MICROSOFT OUTLOOK 2000 לאחר שאני יוצר מייל, החתימה מופיעה עם המון רווחים בין המשפטים, מה שלא נראה בתוכן החתימה המקורית. מישהו יודע איך לפתור תקלה זו? תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by ccc,

נתקלתי בבעייה מוזרה אצל מישהו, יש לו כרטיס FX ישן כלשהו על AGP, עם חיבור AGP וDVI, הוא חיבר אחד לפלזמה ואחד למסך וכשהדרייבר לא מותקן יש CLONE DISPLAY בשניהם והכל טוב ויפה (2 המסכים מציגים באותו הזמן את אותו דבר) כשהתקנתי את הדרייבר החדש ביותר לדגם מהאתר של NVIDIA, כמובן איכות התצוגה השתפרה אבל אז יכלתי לבחור בין המסך לפלזמה (בהגדרות דרייבר) ולא הצלחתי לגרום לשניהם לפעול... מישהו יודע מה הגורמים שיכולים להשפיע על זה, ומה התהליך המדוייק שצריך לעשות בדרייבר האחרון של FX SERIES כדי לקבל CLONE DISPLAY ? תודה מראש !

15. Started by tiger3,

כשאני לוחץ על ההתקנה של נרו זה פותח את ההתקנה הראשונית שזה חילוץ הקבצים ל - TEMP של ווינדוס לאחר שזה מסתיים לא קורה כלום ממש כלום נאדה בדקתי ברשימת ה - Processes והקובץ SetupX (קובץ ההתקנה של נרו) רץ שם ניסתי גם לחלץ את קובץ ההתקנה הראשוני לבד ולאחר מכן ללחוץ על קובץ ההתקנה SetupX וגם כאן הוא רק רץ ב- Processes יש למישהו מושג למה זה קורה??? ואיף אפשר לפתור את זה???

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Xilver,

חתימה חדשה, לאתגר בפורום:

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. Started by idofr,

הייייי בנתיים זה רק הגוף למה ניראה לי לא יאהבו את זה פה ממש אם אני יפרסם תמונות שלה ערומה... שיהיו בגדים יהיה גם תמונות של הגוף תהנו וכרגיל תגיבוו חג שמח היייי אז ככה סיימתי אותה אבל לא הייתי מרוצה מהיד אז עשיתי יד חדשה ואז מהרגע שבאתי לחבר אותה הכול התחיל ליפול בגלל בעיות של אי התאמת פולינומים אחד לשני עכשיו אפשר לסדר את זה אבל זה יקח לפחות 3-4 שעות ולפחות גיגה של ראם ואת שינהם יש לי מה גם שהמטרה הייתה ללמוד לעצב גוף אנושי כמו שצריך ואני בהחלט יכול להגיד שאני יודע לעשות את זה עכשיו... בכול מיקרה אז ככה אין לה עיניים כי שוב המטרה הייתה למדל גוף אין לה שיער כי זה דורש המון ראם אז אין לי כוח לעשות את זה בסתם עבודה כדי ללמוד ויש לה חתך באמצע שוב בגלל חוסר זמן…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. כבר חודש אני סובל את ואני לא מצליח לפתור את הבעיה! כל פעם שאני כותב בICQ \ זה הופך את זה לסמיילי!!! וזה לא יפה!! הסמיילים האלה מה זה גיינסים! אני לא סובל אותם! שמישהו יעזור לי להפטר מהם

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by TrancEnergY,

משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום קיבלתי היום את המדפסת החדשה שלי hp officejet 5510 ומופיעה לי השגיאה הבאה: אני לא מבין מה זה אומר בבקשה עזרה...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. חיפשתי המון באינטרנט, ולא מצאתי. אני מחפש תמונה של שמיים, ושהעננים הם בעצם כתב. למשל, שכתוב i love you או Love או משהו כזה...... קיים אולי פונט כזה? או שמישהו יודע לעשות את זה בפוטושופ בקלות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by noodle,

יש לי דפדפן IE 7 גם כאשר אני מסמן "זכור את הפרטים" בכל מיני פורומים או למשל דוא"ל הדפדפן לא זוכר את הפרטים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by אשר,

אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לפתוח קובץ nfo

24. שלום לכם, לפני מספר חודשים הצפנתי מספר קבצי טקסט שבכונן הקשיח שלי ע"י ההגנה של מערכת הקבצים NTFS (קליק ימני, Properties, שם בחרתי Advance ואז ...Encrypt) , הקבצים היו מוצפנים ורק אני יכלתי לראותם כשאני מחובר על היוזר שלי. בדיוק כפי שרציתי. הבעיה שלי היא, שפירמטתי את המחשב ושכחתי להחזיר את הקבצים מהצפנתם... והם נשארו מוצפנים ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותם אני לא יכול, הם מסומנים בצבע ירוק, שאומר שהם מוצפנים ע"י NTFS, אבל לפתוח אותם אני לא יכול, כנראה בגלל הפירמוט משהו השתנה... יש לי את הסיסמא של היוזר שלי מהפעם הקודמת - קיימת דרך שאוכל לשחזר את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. שלום רב, אני מנסה להצמיד כתובית בשפה רוסית לסרט באמצעות התוכנה AVI-RECOMP כשאני צופה בסרט בעזרת subtitle workshop או באמצעות נגן VLC (לפני פעולת ההצמדה כמובן), הרי שהכול מופיע בסדר גמור. אבל אחרי סיום הפעולה של AVI-RECOMP הכתובית מופיעה בג'יבריש. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים