תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך מבצעים בדיקת איות ודקדוק לשפה הערבית באופיס שהוא באנגלית או בעברית? או שהוא חייב להיות בשפה הערבית כדי לבדוק את האיות הזה? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
this one is realy chalenging..... a free software for manging hotels... anyone knows? ido
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש שני בעיות מציקות: 1) דפדפן IE6 נופל כל הזמן....בשגיאה המוכרת DONT SEND גם לאחר עדכון ל IE7..יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ? 2) ברגע שאני מעלה FIREFOX ואתר יוטיוב לא שומעים מוסיקה...אישזהוא באג מעצבן הודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אאוטלוק 2013 על מחשב חדש והעברתי את פרטי החשבון באופן זהה לאאוטלוק החדש אך משום מה אני לא מצליח לשלוח הודעות ולקבל אני כן מצליח. כך נראית השגיאה (מצורפות תמונות 1 + 2). אני מציין שעברתי כבר על מדריך שהכווין אותי מהפורום הזה אך זה לא עבד (ראו תמונה 3) תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל להשתמש בסקייפ לחיוג לטלפונים קוויים בארץ (עולה כ-5$ בחודש), איני רוצה לקנות טלפון המתחבר למחשב ב-USB, אלא להפעיל אותה במקביל על המחשבים בבית. 1. האם ניתן להריץ אותו יוזר ב-skype על יותר ממחשב אחד בו זמנית? (בהנחה ויש להם אותו IP חיצוני ובהנחה ולא). במידה וכן, אם יש שיחה נכסת איפה הסקייפ יצלצל? האם ניתן להוציא יותר משיחה אחת בו זמנית? האם בזמן שיחה במחשב אחד, ניתן לשמוע אותה גם ממחשב אחר? 2. האם ניתן להריץ יותר מיוזר סקייפ אחד על אותו מחשב? 3. (לא קשור) - במידה והסקייפ מאחורי ראוטר ויש שיחה נכנסת, איך הסקייפ יודע לזהות זאת, והראוטר לא "זורק" את המידע הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לעזור לי להפתר מתוכנות ריגול שלא נותנות לי לעבוד בWIN כמו שצריך ניסיתי כמעט הכל,יש תוכנה שעוזרת בזה? או שחייב פרמוט
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז כך מצאתי משחק קטן עם רקעים יפים ורציתי "להוציא" אותם ולהשמש בהם כוולפאפרס לווינדוס בתקיה של המשחק לא היו קבצי אימג' רק כמה קבצי קול וקובץ DAT אחד גדולת, איך אני מוציא את התמונות מהקובץ הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו שאני מנסה להכנס לקישור באינטרנט במקום להיכנס לאתר זה מוריד לי קובץ זה דוגמא זה קורה כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני עשיתי מצגת Presentation אבל עכשיו רוצים שזה יהיה במכשיר DVD איך אני עושה את זה שאפשר יהיה ליראות את זה בDVD?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
הורדתי סרט (דוגמא: צ'ה חלק 2) ואת התרגום שלו אבל התרגום בג'יבריש.
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
למי שמכיר ישנו מעין רכיב חומרה שנקרא MAGIC CARD שהוא נכנס לאחד מכונני ה IDE ואז מונע שמירת שינויים במחשב לאחר כיבוי או RESTART, לרוב הוא בתוך בתי ספר וכדומה למנוע נזקים, השאלה שלי האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות את אותו הדבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי המון קבצי avi של סדרות מסוימות , וכול מה שאני מבקש האם מישהו יוכל להדריך אותי איך אוכל לקצץ את הפתיחים (intro) של אותם קבצים . כך שאוכל לדלג על הפתיח (ועל הקרדיט בסיום) וישר לצפות בסדרה וכמו כן לחסוך במקום . ניסיתי לערוך בVD אבל לא ממש הצלחתי, אני מחפש סריפט שאוכל להפעיל על מספר קבצים גדול . אשמח גם להצעות בשימוש בתוכנה אחרת . תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שתהייה טובה, לא יקרה בטירוף ושלא תהרוג את הסטורג'.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
לחבר שלי יש MINI IPOD אני מחפש בשבילו תוכנה שתהפוך את האיפוד לכונן במחשב ואז יהיה אפשר להעביר אליו גם קבצים אחרים תודה למי שיעזור נ.ב. התוכנה הייתה פעם בטק טיוי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה WINDOWS8 64bit - מקורית\חוקית ברגע שאני מנסה להתקין עליו JAVA אני מקבל הודעה שאומרת 'הגישה נדחתה' ניסיתי גרסאות של 64 ו32 ביט, הWINDOWS מוגדר כמובן למצב DESKTOP מותקן גם CHROME בנוסף לאקספלורר.. צירפתי את ההודעה שקיבלתי מקווה שמישהו יוכל לעזור בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בטימר שנמצא במערכת ההפעלה Scheduled Tasks טוב השתמשתי עד כה ב WIN2000 ואם תוכנת AUTOIT ועם סקריפט קטן שהיה מזיז את העכבר לנקודה מסוימת במסך מקיש קליק שמאלי ואחר מכן זז הצידה בעיקרון השתמשתי בזה לצורך הקלטה עם תוכנת DR. DIVX אם אני מפעיל את הסקריפט מתוך RUN או הקלקה עליו הוא עובד אבל Scheduled Tasks לא מפעיל אותו כלל הסיומת שלו VBE והדוגמה היא -------------------------------------------------------------------- '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' ' Example WSH Script (VBScript) ' ' ' ©1999 Jonathan Bennett, jbennett@hidden.demon.co.uk ' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תכנה שכל פעם שאני יכנס לאתר כל שהוא או כל פעם שאני יצתרך היא תחליף לי כתובת אייפי בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-