תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, במסגרת עבודתי עלי לערוך סרטונים רבים, כאשר בכל אחד מהם יש קטעי טקסט חשובים (שנוספו בעזרת פרימייר). לצערי המחשב שלי קרס, וכל קבצי הטקסט המקוריים נמחקו. למזלי הדיסקים עדיין קיימים, כך שאני יכול להוציא מהם תמונות מסך של הטקסט. האם יש אפשרות להפוך אוטומטית את התמונה לטקסט? (אני זוכר משהו כזה שעשיתי עם קובץ PDF) אם לא, אני פשוט אשב ואקליד כל אחד מהקבצים מחדש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני קניתי לא מזמן את הmx518 של לוג'יטק ויש עליו כפתור שאמור לשמש כמו ALT+TAB.. עכשיו התקנתי את התוכנה והכפתור הזה עדיין לא עובד... מישהו יכול לעזור לי?. אני ניסיתי לבדוק אם צריך לשנות הגדרות בתוכנה אבל לא מצאתי כלום... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן, עיינתי בנעוץ אך ראיתי שחלק מהאנטי וירוסים לא מתאימים לויסטה.. אשמח להמלצה לכאלה שכן מתאימים ועושים את עבודתם טוב.. (חינמיים)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי את האיסיקיו החדש באנגלית, ורציתי לדעת איך אני מחליף שם את הססמא ? חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
לוח אם אינו מופיע באתר היצרן:asus p5glv-mx כרטיס קול מובנה:soundmax ad1888 intel מישהוא יכול לעזור לי למצוא הדרייבר בבקשה? הלוח גם אינו מזוהה בתוכנת everest
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
גם עברית יהיה מצויין הכוונה לכמו מה שיש בטקסט טו ספיצ בבילון רק למסמכים שלמים.. מספיק שם תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב. פשוט תוכנה, שאני אכתוב לה איזה פורמט אני רוצה, היא תבחר ת'מקודד והכל, ואני פשוט אוכל לקבוע שהתוצאה תהייה אותו סרטון ממקודם, רק שהוא שוקל בערך 20 מגה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לגלוש באתר WWW.TORRENTBYTES.NET בבקשה תמצאו לי תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי קניתי היום כרטיס טלויזיה של לידטק [TV2000XP RM]שהגיע עם תוכנת הצפיה שלהם, Winfast PVR. כשאני לוחץ בשלט על כפתור ההקלטה התוכנה קורסת ואני לא יודע למה או איך לסדר את זה. חיפשתי ולא מצאתי תשובות. למישהו יש נסיון עם התוכנה? מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? וחוץ מזה, עם הכרטיס הגיע שלט ששולט בתוכנה: - יש על השלט כפתורי Play, Pause, FF, Stop וכו'... כשאני לוחץ עליהם אין השפעה על התוכנה. איך אני מסדר שיעבדו? - עם איזו תוכנה אני יכול לתכנת אותו שישלוט על עוד תוכנות? תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני רוצה להוריד את כל התמונות ממנו יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין את התוכנה של הסורק ןלא מצליח ניסיתי הכל הדיסק מקורי יש למישהו עצה טובה ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש בגרסת אימיול 5.3 של ליונטוורק. לפני הפרמוט העתקתי את תיקיית הTemp ואחריו החזרתי אותה למקומה אחרי ההתקנה. כשאני מפעיל את האימיול בשורת סטטוס רשומים שמות הקבצים, הבעיה היא שמסך הפתיחה נשאר קבוע והאימיול נתקע (כתוב לא מגיב במנהל המשימות). למישהו יש איזשהו פתרון? אולי התקנה של אימיול אחר באה בחשבון? כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן :]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
היי חבר ביקש ממני עזרה בלהעתיק קטע טקסט מ-PDF הבעיה שזה מוגן..(כלומר שאני מנסה להעתיק עם Foxit הוא לא נותן בכלל את הכלי העתקה) איך אפשר לעקוף את ההגנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי את הקודקים של K LITE אבל שאני רוצה לפתוח את הקובץ זה נותן לי הודעת שגיאה (זה אמנם נפתח אבל עם שגיאה). עריכה : ניסיתי גם עם חבילת המקודדים Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22 ולא היה שום שינוי. אגב הסיומת של הקובץ היא XviD-CTU
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי רישיון (חוקי כמובן) של אנטי וירוס החדש-6 של KASPERSKY רציתי לדעת אם אפשר להתקין אותו גם בבית של אחותי (באותו SERIAL כמובן) מבלי שיהיה בעיות הודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת? או אתר או כל דבר? עדיף משהו שיכול לתרגם הרבה עמודים.. מקבצי אקרובט או וורד
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קניתי נגן של סאןדיסק מדגם SANSA250 ואני רואה את השירים בעיברית בכתב ראי ואני מחפש דרייבר להפוך את זה....היכן ניתן למצוא ומה עושים???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
גם לקבצים לא שלמים שעדיין בהורדה........
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-