עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. שלום כאשר אני מפעיל סרטים מסוימים (לא HD) על הBsplayer ו Media classic הסרט עובד בפריימים איטיים זאת אומרת כאילו הילוך איטי אך רק בכמה סרטים מסויימים . כאשר אני מפעיל את הסרט בתוכנה של NERO , SHOWTIME הסרט עובד חלק אין לי את הבעיה הנ"ל בסרטי HD מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by nazgull,

שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר המון זמן ונראה לי שהיא מאיצה את ההרד דיסק יותר מידי ובכך הורסת אותו וגם לגבי התצוגה היא גרמה לביטול החלקת השינון במחשב שלי ויש לי זיגזגים בשוליים סביב המון אובייקטים כמו :WELCOME בכניסה לWINDOWS XP

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by night-fire,

אממ מישהו פה יכול לאמר לי איזה מקודד דריך בשביל קבצי mpeg כי כל קובץ שאני מוריד לא עובד (יש סדרות אנימה להורדה ,כן כן יש גם הורדות חוקיות!!!) תודה רבה... נ.ב בגלל שהסדרה נגמרה שמו אותה באינטרנט... ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. אני צריך תוכנה שיכולה להוריד את קצב ה- kbps בקבציי Mp3 על מנת שישקלו פחות בשביל הפלאפון מכירים תוכנה כזאת? תגיבו

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנה "Panasonic MPEG Encoder", שכשאני מתחיל לקודד סרט, לאחר קידוד של 24MB (כאשר הקובץ החדש מגיע לגודל הנ"ל), התוכנה רושמת את ההודעה הבאה: Video Data Rate or VBV Buffer Size Is Too Small והקידוד נפסק. למישהו יש מושג מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי

10. Started by yuvalm2,

אני משתמש ב-IE8, וראיתי בכתבה באתר שניתן לשלוח דרכו SMSים. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. הורדתי גירסה שלא מתאימה והיא עשתה לי בעיות. מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

אני חושב שיש לי קילוגר , פרצו לי לסטים סתם ככה היום סטים Steam מי שיודע זה תוכנה של משחקים והיה לי שם משחקים בשווי 250 שקל+ אפשר תוכנה טובה שתנקה?

14. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים

15. Started by kobiatti,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. המפרט הוא: sapphire ati 4870,e8400,asus p5q pro,ocz 2x2gb,segate 500gb32mb מסך samsung 2253bw cm690+seasonic500w דוד שלי ירכיב לי תמחשב ויתקין לי vitsa 64 bit... השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות אחרי זה ....? מבחינת התקנת דרייברים..? יש איזה דברים שאני צריך להוריד מהאינטרנט? דברים שאני צריך לשנות בהגדרות תצוגה או במסך ..? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by _Daniel_,

הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום. אני משתמש בתוכנה של Ad-Aware SE Personal נגד רוגלות כבר כמעט שנה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כזאת כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה כל המחשב פשוט ניתקע מחקתי והתקנתי מחדש אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להכנס לתוכנה עשיתי סריקה עוד תוכנות נגד רוגלות נוספת ולא מצאתי בעיות לא שגרתיות של כמות של רוגלות וכדומה המחשב שלי פועל די מהר ולכן אני לא מבין מודע הוא לא מצליח לטעון את התוכנה אני רוצה להמשיך לעשות סריקות עם תוכנה זאת אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו מאוד תודה מראש. ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  19. מחפש תוכנה שפנה אוטמטית זכרון ולא תתן למעבד להגיע לאחוזים גבוהים מכירים משהו ? או עם מה אתם עובדים ?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by J.allmighty,

לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32mb ויש באתר התקנות של דרייברים ואני לא יודע איזה אני צריך להוריד .אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה..

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by נילס,

שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by בזיק,

כמצוין לעיל, בתפריט הadd ones אני מקבל רק theme אחד. אני חושב שזה הסטנדרטי של השוא"ש. זה למרות שהשוא"ש אצלי פועל עם theme אחר, והעידכונים דוקא מראים themes אחרים. יש הסבר למישהו?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.