תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התקנתי איסיקיו והוא לא שומר לי הסטוריה... הכפתור מסומן באפור כך שאי אפשר לסמן בו V.... התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עוד אפשר לנסות? מצורפת תמונה...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, כשהסתיימה הורדת Adobe Acrobat 8.0 3D, אני מנסה לפתוח את הקובץ (ניסיתי גם עם daemon tools), אבל קופצת הודעת שגיאה: "ל-windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-windows. " האם אפשר לפתוח את הקובץ בדרך כלשהיא או שהוא פגום וצריך להוריד מחדש? תודה מראש, osherob.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה מאוד ישן לפני 8 שנים 98 Lifeview FlyVideo לאחרונה חיברתי אותו , אך הדרייברים שהיו לי היו עבור WIN95 ולכן הורדתי דרייברים מהאינטרנט , חיברתי כבל אנטנה לכרטיס והצלחתי ל"תפוס" מונה אך ללא קול (חיברתי את יציאת הקול של הכרטיס לכניסה של הקול במחשב) , למשהו יש רעיון מה הבעיה , אולי הדרייבר שהורדתי לא טוב (למי שיש אני השמח) בברכה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת MOVE MAKER לעיבוד ולהורדת סרטים מווידיאו דיגיטלי. ואני מחפש תוכנה משוכללת וטובה יותר ליצירת DVX או פורמטים אחרים מרצף הביטים שמתקבל מהמצלמה. מי שמע ? מי יודע ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שתהיה קלה לשימוש.... שיהיה אפשר לשים אפקטים כמו הילוך איטי, הרצה לאחור וכאלה... לשים תמונות, מוזיקה וכל מה שצריך כדי להכין סרטון ביתי איכותי בסגנון של MM של מיקרוסופט אההה ושזה לא יהיה ADOBE PREMIERE תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התוכנה אמורה לבטל את הCD'S אני לא יודע בדיוק למה. אני מנסה להפעיל **משהו** דרכה ואני פשוט לא יודע איך. ד"א התוכנה חוקית 100%.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך,סוף סוף נזכרתי להתקין את PEER GUARDIAN(אחרי שהשתמשתי בתוכנות שיתוף כבר שנה ולבטח יש לכולם את הIP שלי ),אבל מה פתאום אני מגלה שהאימיול שלי לא עובר את ה5-8 KBS. המצב נמשך כבר שבוע ואם קבצים בעלי מספר סביר של מקורות.חוץ מזה יש לי גם הרגשה שהאינטרנט אקספלורר שלי גם מאט(למרות שאני לא יכול להגיד בוודאות). אז השאלה הנשאלת כמובן היא-מה עושים? וכמובן האם ישנם עוד תוכנות טובות בסגנון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הפיירוול keiro ממש מצויין אני מרוצה ממנו רק שיש לי איתו בעיה אחת קטנה... הוא מונע ממני להריץ תוכנה קטנה בלי תשאול אני יכול לראות אותה רצה ב task manager אבל אני לא יכול להתמש בה... כשאני סוגר את הפיירוול.. חלון התוכנה מופיע... ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות ופשוט לא הצלחתי להתגבר על זה... למשהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
זה מחשב חדש. שאני גולש בו דרך נתב של אדימקס. הפכתי ל DISABLE ן את הפיירוול שלי של מקאפיי ואת את הפיירול של הנתב.\ למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס ללינק, דרך כתובת רשומה במקרה הזה במסנג'ר בתיבת דואר, אז ישר מזנק לו חלון של האקספלורר שכמובן ריק, ואחרי נפתח לי טאב ב-FF עם הלינק המקורי. למה? מדוע ואיך? איך אני פשוט מאוד עושה שכתובות יפתחו לי ב-FF אך ורק בלבד? תודה, ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ומאז שהחזרתי הכל כולל את המועדפים שלי לפי הסדר אז המועדפים נעלמים כאילו אלה שאני לא משתמש וזה מעצבן ואני לא מבין איך לשנות את ההגדרות שרשום לי לשנות.. כי סימנתי באפשרויות "אפשר תפריט מועדפים מותאם אישית" והורדתי את הסימון מ"סגור תיקיות שלא בשימוש"... איך מחזירים את זה.. זה פשוט מעיק... כי אם נגיד אני לוחץ על כל המועדפים הם מופיעים ואז אחרי כמה זמן שוב נעלמים.. הנה תמונה שתבינו תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מה זה ?!?!? האייסיי מראה כאילו שהוא מחובר אבל אין אף אחד באוןלין ... והרשימה שלי לא נימחקה או משהו ... אני רואה את כל הרשימה כלא מחוברת (יש לי המון אנשים ותמיד יש לפחות40 מחוברים) אז זה לא הגיוני עשיתי סריקה של וירוסים עם מקפי .... סריקה עם Ad-AWARE ועשיתי ריסטרט אך שום דבר לא עוזר ... ניסיתי להריץ גירסא אחרת של האייסייקיו ,וגם אותה תופעה האם זה אצל כולם ? משהו בשרתים של האייסיי ? או שזה רק אצלי ? מה לעשות ?????????????????? בתודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, שאני קורא דואר ב-HOTMAIL (דרך IE6) אני לפעמים רואה בג'יבריש, אני משנה את ה-ENCODING וזה מסתדר, אך לפעמים שולחים לי EMAIL שגם אחרי שאני משנה את ה-ENCODING אני רואה גי'בריש, מישהו יודע איך פותרים את הבעייה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע האם וכיצד ניתן ליצור קובץ הגדרות של התאנטיוירוס NOD32? בקספרסקי אין בעיה לעשות את זה...וככה ניתן להתקין על כמה מחשבים ללא להגדיר כל אחד ספציפית... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פרויקט "מוזילה ישראל" הכריז על חבילת שפה חדשה, שמתרגמת את שפת הממשק של הדפדפן החופשי לעברית וניתנת להורדה מאתר האינטרנט של הפרויקט. לכתבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-