עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by בר שאטי,

שלום נמחקה לי הקאזה לפני כמה ימים ועכשיו יש לי בעיה שהייתה גם לפני שהורדתי את הקאזה הקודמת. אחרי ההורדה מהאתר אז הקאזה נכנסת להתקנה ובהתקנה היא מתמזערת (נראה לי שככה אומרים) לשורה של התחל. וכאשר לוחצים עליה.היא לא נפתחת...... הורדתי מכל אתר ובכל אתר זה עושה לי את אותו הדבר. גם מואלה ומגם מהאתר עצמו של קאזה. אםיש לכם לינק שלא עשה לכם בעיות אז אולי תביאו לי כי..לפי דעתי זו תוכנה חוקית באינטרנט..כולם מורידים..שלא נדבר על הפוטושופ.

2. Started by free fraek,

אפשר הסבר איך אני מחלף אותם? ואם יש אפשרות לעשות את זה...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by mosh18,

אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. התקנתי את internet Explorer 7 ואני רוצה להתקין את הexplorer 6 ואני לא יכול.. כתוב לי: תוכנית התקנה זיהתה גירסא חדשה יותר של explorer המותקנת כבר במחשב זה. אין אפשרות להמשיך בתהליך התקנה.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by מאור247,

יש לי תוכנה של אנטי רוגלות והיא לא מצליחה להתעדכן לי...המחשב כותב לי את הסיבות הבאות::: Please check your Internet connection. Updating the Spyware Terminator requires an Internet connection. Please check your firewall settings, so that it does not block the update process of Spyware Terminator. Please check your proxy settings. For example: if you do not use Internet Explorer browser and your proxy is set to invalid server, the Spyware Terminator update will not work. Please check your system32 (hosts) settings. One of the following items may be modified: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\lmhosts.sam When you try to go to www.spywarete…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה באיסיקיו.. אני מסמן בהגדרות "שימוש ב firewall " והכל טוב ויפה... אבל שאני מתחבר מחדש לאיסיקיו (לא משנה מאיזה סיבה..כיביתי את המחשב וכו'...) ההגדרות חוזרות למה שהיה קודם זה קורה רק פה כל השאר נשאר אותו דבר(פרטים וכו'...) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by amit71,

קיבלתי את המלצת המנהל והתקנתי את התוכנה הנ"ל ורציתי לשאול האם ניתן לראות גם את הטמפ' של כרטיס המסך (HD3850)ובנוסף האם יש דרך להציג את נתוני הבסיס (טמפ',מאוורר וכו')בסרגל הכלים על לוח העבודה או באיזה חלון קטן בצד[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:10:14 ???עזרה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 18:38:11Vatos-Locos איפה אתה ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. Started by אוריפ,

שלום! לאחרונה רכשתי את הMyBook Essential Edition בנפח של 250GB. הערכה אינה כוללת בתוכה תוכנה המאפשרת עדכון אוטומטי של תיקיות נבחרות מהמחשב אל הדיסק הקשיח החיצוני. רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנות (עדיף חינמיות אך לא חובה) שיאפשרו זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by idofr,

לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by dima_ga,

איזה תוכנת הקלטה אתם מכירים שכאשר אני יקליט מכרטיס הTV למחשב יהיה סנכרון בין קול ותמונה. עכשיו הסכרון עובד אבל אם מריצים אותו קדימה או אחרוה הוא נאבד ואחרי כ-30 דקות נאבד בכל מקרה גם כן. בקשה עזרה. כעת משתמש בתוכנה PVR150

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. שלום,לכבוד אירוע משפחתי קטן ערכתי והכנתי במובי מייקר 2 של הווינדוס סרטון קל בן 8 דקות,המובי מייקר שמר את הסרטון בתור WMV . הסרט היה אמור להיות מוקרן במן מכשיר DVD כזה שתומך בדי הרבה פורמטים שונים (DIVX,VCD וכאלה),והייתי בטוח שהDVD יוכל לנגן את הסרט בפורמט WMV,אבל בהקרנה הוא ניגן רק את הסאונד (MP3) שצורף לווידאו בעריכה. אני לא יודע עם זה משנה,אבל צרבתי את הסרטון בצורב CD רגיל,ולא בצורב DVD,והצריבה נעשתה דרך המובי מייקר. רציתי לשאול,באיזה פורמט אני יכול לשמור\להעביר את הסרט כך שיוכל להתנגן בנגן DVD,ואיך אני יכול לעשות את זה (עם איזה תוכנה וכו')? תודות רבות,ואשמח לתשובות בהקדם.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. Started by שניצל,

אני גולש בפיירפוקס, ומשתמש ב-IE6 רק עבור אתרי האינטרנט שלא עובדים טוב בפיירפוקס (אני עובד עם IETab, כמובן). ה-windows update כמובן מציק לי ומציע לי לשדרג ל-IE7. יש סיבה לשדרג? יש סיבה לא לשדרג?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. אני רוצה להוריד אותה לסמלים ליד השעון?...איך אפשר אם בכלל אפשר?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה להכניס כתוביות לסרטים בקובץ אחד אני ישמח למדריך בנושא

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזו תוכנה מטפלת בקבצי mdf ו-mds? הם כמו cue ו-bin? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by desert,

איך אני עושה שאני סורק דף והוא ייצא לי בדיוק באותו גודל?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. יש לי תאימיול דיסראל ואני רוצה להחליף אותו לאחר.. אבל הבעיה שזה באמצע הורדה.... מה עושים??

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר המון זמן ונראה לי שהיא מאיצה את ההרד דיסק יותר מידי ובכך הורסת אותו וגם לגבי התצוגה היא גרמה לביטול החלקת השינון במחשב שלי ויש לי זיגזגים בשוליים סביב המון אובייקטים כמו :WELCOME בכניסה לWINDOWS XP

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by kinggil,

תודה!

23. בלחיצה על BOOKMARKS בFF נפתח הטור של הלינקים - איך עושים אותו רחב יותר ע"מ שיופיע יותר טקסט?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by Snufkin,

אחרי שהמגש יוצא החוצה (ידנית או ע"י לחיצה על EJECT), אני לא יכול להכניס אותו דרך ה-XP! אני חייב לקום וללחוץ על הכפתור, לפי מה שאני מכיר ה-EJECT אמור להשתנות ל-LOAD. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים