עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by llime,

יש לי כמה סרטי AVI באיכות טובה אבל ביחס של 800X448,כך שאי -אפשר לנגן אותם על נגן DVD (לא זה שבמחשב אלא זה שמחובר לטלויזיה כמובן). נגנים כאלו לא יכולים לקרוא רוחב שעובר את ה-720. האם יש תוכנה שיכולה לשנות את היחס ל 720x576 או לכל יחס אחר שיתנגן ב DVD הביתי? קראתי בפוסט אחר ש windows movie maker יכולה לעשות את זה אבל אין לי מושג איך להשתמש בה....קראתי שיש גם תוכנה בשם AVISYNTH או משהו כזה... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by HydroIT,

כשאני מפעיל את ה-Winamp אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי כבר פעמיים להתקין מחדש את WINAMP, ובגרסאות הישנות שלו (2.95, למשל) זה לא קורה. אחרי שאני לוחץ OK השגיאה מופיע שוב - ממש אותה שגיאה - ואז אחרי לחיצה נוספת על OK הווינאמפ עולה. (העתקתי מילה-במילה את השגיאה, מצטער שאין תמונה). איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי פתאום הICQ הפסיק לפעול,ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר ניסיתי ICQ 6 ולא עזר גם כן כשאני מכניס את הסיסמא הוא כאילו מתחבר אבל יוצא לDESKTOP האם לעוד אנשים זה קרה?

5. אני קניתי לא מזמן את הmx518 של לוג'יטק ויש עליו כפתור שאמור לשמש כמו ALT+TAB.. עכשיו התקנתי את התוכנה והכפתור הזה עדיין לא עובד... מישהו יכול לעזור לי?. אני ניסיתי לבדוק אם צריך לשנות הגדרות בתוכנה אבל לא מצאתי כלום... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by prager,

במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Kenny,

שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by gt6,

כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה ג'יבריש או שאני מוריד מסמך טקסט מהאינטרנט הכל בג'יבריש יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by pringles,

מחפש תוכנה אמינה לשיתוף קבצים שיש בה את הקבצים שיש באימיול

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Asot,

שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה

12. : זה הplug: http://www.cult3d.com/download/viewer/win_mozilla.asp תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. משום מה אני לא מצליח להכנס לתמונות שהן לינקים לעמודים אחרים, אין לי מושג למה. אני צריך עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. ככה שהקו האדום והצהוב יהיו נגיד על 800 מגה ולא על 700 ובנוסף איך אני עושה overburn בגירסה 7 והאם יש עידכון לתמיכה במדיות נוספות או שזה קשור לכונן?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה במסנג'ר עם חלק קטן מהאנשים ברשימה שלי[בערך 2 אנשים..] שלפעמים אחרי שאני מקבל מהם קובץ, המסנג'ר מקפיץ לי הודעה עם הסמל של הפיירוול של מיקרוסופט שאומרת שאני לא יכול לקבל את הקובץ כי הוא נחשד למסוכן ואני לא יכול לקבל אותו אחרי ההודעה אני לא יכול לפתוח את הקובץ, והוא נעלם מתיקית הקבצים שקיבלתי... גם בחיפוש במחשב אני לא מוצא. מיותר לציין שהקובץ ממש לא מסוכן, ושאנשים אחרים קיבלו אותו בהצלחה וזה לא הקפיץ להם שום הודעה.. הפיירוול של הווינדוס מכובה, והגדרתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יסרוק קבצים עם אנטיווירוס. הבעיה הזאת מאוד מעצבנת אותי - יש פתרון? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Chymes,

אני מבקש שתתנו לי קישור לתוכנה הכי פשוטה ובסיסית שיש. מומלץ בעברית. היא מיועדת לנגד.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by fireskill,

שלום לפני איזה שבוע ה-nis התחיל לעשות בעיות אז החלפתי anti virus + Fire Wall בזה של AVG בנתיים ה-AVG לא עושה לי בעיות חוץ מזה שאני צריך לעשות אישור לכל דבר שאני פותח בפעם הראשונה אבל, זה בסדר, זה רק פעם אחת מה שכן ראיתי שהמון אנשים ממיליצם על התוכנה BitDefender כ-anti virus איך התוכנה הזאת? עם כדי לי להחליף את זה ב-.AVG? דעות כנות בבקשה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. ראשית כל צהריים טובים , לאחרונה אני נתקל בתופעה בUTORRENTS שמודיעה על שגיאה של FAILED HASH CHECK בהמון קבצים ואף לעיתים ימים שלמים (אם בכלל) שקובץ מסויים לא יורד בגלל קבצים פגומים אלו... השאלה שלי אם זו תופעה רגילה או שמא רק אצלי ? כמו כן אציין שאחרי כל הודעת שגיאה מהסוג הנ"ל מגיע BAN IP. אודה לתשובות...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. שלום אז ככה, היה לי נורטון 2002 (אני חושב) ואחרי שקראתי כאן קצת החלטתי לעבור לNOD32 ועכשיו הוורד לא עולה לי (ניסיתי להתקין אותו מחדש ולא עזר) הוא כיבול עולה אבל עם הודעת שגיאה, משהו על זה שהנורטון לא מותקן אז הוא לא יכול לבדוק את הקובץ ואז הוורד נשאר פתוח בלי המסמך. אולי אתם יכולים לעזור

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים

21. Started by The UnKnown,

What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Holy,

יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. קיימת כזאת ? חיפשתי ב download.com ואין שם קונברטרים מתאימים. זה מאוד חשוב לי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים