עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by djgoose,

שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ... יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  3. יכול להיות שבקומפליטד יופיע ערך גדול מבטרנספרד? במקרה זה זה 720/690. תודה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by shlevnl45,

יש לי בדיסק הקשיח 160 ג'יגה שהדלקתי תמחשב אני קולט שמשלוש כוננים שהיו לי נישאר שתיים במחשב שלי ויש בשניהם בסך הכול 80 ג'יגה ואני לא מבין לאן 80 ג'יגה נעלמו בבקשה עזרה מדריך משהוא תודה לכל העוזרים ואם זה עוזר לכם כונן c-עובד על קבצי fat32 כונן d-עובד על קבצי ntfs

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-BitComet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום רב אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1 ...........תודה רבה................

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. קניתי מחשב נייד של HP שעליו מותקינת תוכנת אנטי וירוס נורטון לתקופה של חודשיים שמעתי מחברים שאחרי תם התקופה שלה מומלץ להסיר אותה בגלל שהתוכנה הזאת כבדה על המחשב ותוקעת אותו לפעמים האם הדברים נכונים?ואם כן איזה תוכנה מומלצת היום? האם זה קשור למהירות המעבד או גודל זכרון או משהוא כזה?אפשר הבהרה בנושא?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. כל פעם שאני עושה הוסף קובץ, התוכנה קוראת אותו ואז מתרסקת. הסרה של התוכנה גורמת לכך שה- classic media player מתרסקת כשאני מנסה לצפות בסרט. מה לעשות? חוצמיזה, מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שמוסיפה כתוביות לצמיתות? (לא חובה שתדע גם לצרוב)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. לפני המון זמן השתמשתי ב XILISOFT שחשבתי שזו תוכנה טובה אבל היא מכווצת שירים על איכות נמוכה (128KB) עד שהבנתי שאפשר גם להפוך עם הITUNES את השירים ל MP3 וזה איכות יותר גבוהה (190KB). אני עכשיו מחפש תוכנה שתהפוך לי את השירים לאיכות יותר טובה מ 190KB ... תודה לעוזרים (ד"א OGG מבחינת סאונד יותר טוב מ MP3? יש לי IAUDIO X5L )

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. אני צריך תוכנה למחיקת דרייברים שתעבוד על ויטסה ! תודה לעוזרים חג שמח ! ושנה טובה !

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. כלומר, מה רמת השיתוף שלי, כמה מהר אני יכול להוריד וכדומה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. הורדתי את השיפור לאקספלורר ופתאום כשאני רוצה לפתוח דרכו קבצי PDF הוא עושה לי משהו מוזר... יש את כל התפריט מסביב אבל פשוט לא רואים את התוכן (צרפתי תמונה) אם מישהו יודע איך לסדר אני אשמח לשמוע, אם לא אז אשמח לדעת איך החזיר אותו לגירסה הקודמת תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  14. בבקשה?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  15. ומאלץ אותי להקיש את כתובת הלייב אימייל שלי והסיסמה שלי ידנית. זאת על אף שאני מבקש ממנו לזכור פרטים ולהתחבר אוטומטית בעת ההפעלה. זה לא קרה כאשר התקנתי לראשונה את המסנג'ר. למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. התחילה לי הבעיה הזאת לפני יום-יומיים- כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, אני מקבל מסך שחור (אבל יש סאונד וכתוביות) יש לי קודקים (ניסיתי להפעיל גם עם k-lite וגם עם ace) וניסיתי בדי הרבה נגנים (Windows Media Played/Classic, MV2Player, Winamp, RealPlayer, VLC) למישהו יש פיתרון? או אולי קודקים רק לוידאו? X: תודה עריכה: לא משנה, הסתדר אחרי ריסטארט X:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by meirtz4,

מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by idokadosh,

המעבד שלי בלפחות 50% מאמץ כל הזמן יש לי מעבד 6420 של אינטל וווינדוס xp sp2 . כאשר בד"כ הוא היה על בין 0 ל3 אחוז תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. קודם אני רוצה להבין איך זה פעול הדבר הזה.. אני מוריד את זה כדי שמה יהיה? כדיש אחר כך המחשב שלי יוכל לקרוא פורמטים שלא יכל לקרוא קודם? זה כמו שלמשל הורדתי פעם פלאג אין לפוטושפ כדי שנאי אוכל לשמור קבצי אייקון? ואם אני מוריד את הדברי האלה, זה יגרום לכל נגן על המחשב שלי לדעת קלרוא תפורמט הזה שהורדתי את זה בשבילו? קודקים ומקודדים זה באמת אותו דבר כמו שאני הבנתי? ו.. הורדתי איזה סרט שהוא בפורמט DIV3 מסתבר פשוט באתי לפתוח את זה בBSplayer ואז זה כותב כזה can't read this format (DIV3) אז.. מישהו יכול לעזור שזה כן יוכל להציג לי את זה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by liordavid,

KASPERSKY או MCAFEE ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם! בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה חוזרת מידיי פעם. כשאני משחק במשחק דיי כבד המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול עם השגיאה שכולם שונאים רק ריסט עוזר. השגיאה היא nv4_disp.dll בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  23. ככה שהקו האדום והצהוב יהיו נגיד על 800 מגה ולא על 700 ובנוסף איך אני עושה overburn בגירסה 7 והאם יש עידכון לתמיכה במדיות נוספות או שזה קשור לכונן?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by lioron7,

אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. גם אחרי שנכנסתי ל-msconfig וסינתי אותם שלא יעלו זה לא משפיע פשוט הן עולות

• 8 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים