תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הנה אתר לדוגמא http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1270&CategoryID=343&Page=1 החומר כתוב אבל הוא חסום להעתקה אי אפשר לסמן אותו. האם יש תוכנה או plugin שפותח את זה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מעל לשעה וזה קורה בכל הקבצים קטנים וגדולים... מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי את מסנגר לייב ואחרי קצת חפירות מצאתי קובץ ששוקל 8 גיגה!!!!!!!!!!!!!!!! של מסנגר בשם SimilarityTable_2 מישהו יש לו מושג במה מדובר
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדת גירסת ניסיון של 3dmax?(אם זה חוקי) תודה לעוזרים, נדב.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ואי לכך אין לי העלאות?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש ITunes 64 Bit ולא מוצא חיפשתי גם באתר של אפל ומצאתי רק נפט.יש מצב לעזרה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים אני מעוניין ליצור IMAGE של XP (חוקית) מוכנה עם כל התוכנות ושאר ירקות אבל שלא תתקין גם דריברים אלא פשוט תזהה את הדרברים של אותו מחשב שהIMAGE יותקן עליו ותתקין את הIMAGE והדרברים של כל מחשב בנפרד. ממש תודה לכלהעוזרים כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם התקנתי OFFICE2007 באנגלית אך לאחר לחצי פיזי מתון מהמשפחה התבקשתי להתקין גרסא בעברית, העניין הוא שאני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: the language of this installation package is not supported by your system גם לאחר הסרה של הגרסא האנגלית - אותה הודעת שגיאה, ולא הצלחתי למצוא פתרון ממשי. אודה לעזרתכם עד מאוד obli
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ומתי *לעזאזל* יוצא KASPERSKY ANTI-VIRUS 6? ואנשים אל תאמרו לי NOD32 הכי טוב כי זה מש לא קשור לנושא....
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האנטי וירוס מזהה אותה והוא מכניס אותה ל vault שלו אבל משום מה נראה לי שהיא עדיין פעילה, כתוב שהיא משפיעה על הקובץ svchost.exe של הווינדוס והיא מגדילה אותו ככה שיעמיס על המחשב, עכשיו הוא שוקל איזה 30 מגה ואני חושב שהוא לפני זה שקל רק 15 מגה.. אז אני מחפש מה לעשות.. תודה רבה למי שיעזור =]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסגירת מעגל האבטחה שלי.. (nod 32 and webroot spysweeper) אני מחפש תוכנה פשוטה לתפעול, שלא זוללת משאבים ושעושה הכל אוטומטית. עם זאת שתיהיה מצויינת (אם אפשר) ברמת האבטחה שלה. ההבנה שלי בתוכנות האלה שואפת ל 0 ואני לא רוצה להתחיל עם פתיחה של פורטים כשאני מוריד מתוכנות שיתוף שונות. כרגע אני משתמש ב kaspersky anti hacker ואני מאוד מרוצה. התוכנה לא עושה בעיות והיא אוטומטית ופשוטה. האם יש תוכנה יותר טובה או שעדיף להשאר עם ה anti hacker? תודה לממליצים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב ! הופיעה אצלי במחשב תופעה מאוד מוזרה..כאשר אם מדליק את המחשב או שעושה RESTART, כאשר המחשב מגיע לקטע שבו מוצג לוגו של windows xp על רקע שחור, המחשב פשוט נתקע על המסך הזה בערך ל 4-5 דקות ואז ממשיך לעלות כרגיל... התופעה הופיעה באופן פתאומי בלי שהתקנתי איזה תוכנה... אודה אם מישהו יידע לפתור לי את "התקלה"
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי היו מותקנים אוטוקד 2006 ו2007. הסרתי את גרסת 2006 לצורך התקנתה מחדש באמצעות התוכנה Cleanse Uninstaller. מה שקרה זה שהתוכנה הסירה גם את 2007 והמצב כעת הוא כזה: בהכניסי את דיסק ההתקנה של אוטוקד, התוכנה לא מאפשרת לי להתקין מחדש בטענה כי התוכנה כבר קיימת על המחשב ושיש להסירה קודם לכן.... אין לי מושג איך לפתור את זה ואשמח לעזרה!! תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הי, החלפתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לחלונות 7 מ XP. במערכת ההפעלה הקודמת עבדתי עם speedfan הנוחה, גירסא 4.38. כאשר החלפתי את מערכת ההפעלה התקנתי את הגירסא האחרונה של speedfan - 4.40, אך התוכנה לא עבדה. מישהו יודע האם צריך לשנות משהו בהגדרות על מנת שהתוכנה תעבוד ב win7 או לחילופין מכיר תוכנה טובה לניטור החום ומהירות המאורר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, סיימתי להתקין את כל הדרייברים והעדכונים של ווינדוס ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה לא ברורה: "Your version is the latest version". כותרת ההודעה היא- Msg, ושם התוכנה המפעילה כפי שמופיע ליד ההתחלה הוא גם Msg (תמונה מצורפת). אין עם זה שם נזק וזה לא עושה בעיות אבל זה קצת מרגיז, בעיקר כי אני לא יודע של מה זה. חשבתי שזה העדכונים של אפל כי האייקון נראה דומה אבל זה גם לא זה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ממש חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
youtube לא אוגר לי את הסרט, אני יכול לצפות בו אבל הוא לא אוגר את הסרט (אין את הפס האפור הזה) פתרונות למישהו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לפתוח מסמך מסויים בעיברית של WORD ,באופיס 2003 ,הוא נפתח בשפת ג'יבריש עם הרבה ריבועים כאלה במקום אותיות עברית. ניסית להחליף סוגי קידוד הקיימים שם בתוכנה עצמה,אך אף אחד מהם לא עוזר. עכשיו אני מאמין שצריך בסך הכל מקודד או משהו.אז מאיפה אפשר להוריד מקודדים עדכניים? או שחייב להתקין אופיס עדכני יותר?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה עם ה Labels בג'ימייל שלי. לדוגמא מיילים שאני מקבל כידוע מהפורום מגיעים אצלי לתיקייה של Notifications ואני רוצה שיגיעו לתיקייה של Forums. ושיניתי את זה פעם אחת ועשיתי Apply ועדיין זה לא עזר. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ללא שימוש בקוד HTML חינמי וטוב לעיצוב דפים בסיסיים בלבד לא צריך משהוא מתוחכם
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-