עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לכרטיס קול שלי שמתאים לוינדוס 7 .הכרטיס שלי זה מדגם -(Cirrus Logic (Crystal Cirrus Logic CS4281 Audio Accelerator בדקתי באתר החברה וגילתי לתדהמתי שהם אינם תומכים יותר במוצרי האודיאו שלהם יותר מה לעשות ?? :s05:

2. אחרי שאני שולח הודעה אם זה באינטר ואם ע"י העכבר העברית קופצת לי כל הזמן לאנגלית ואני צריך בחזרה לשנות.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by moshiko69,

בכל פעם שאני מעלה את מחשב אני מקבל את ההודעה (מצורף קובץ) שגיאה על OVERCLK. רציתי לדעת מה זה אומר? מה עושים כדי לפתור את הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום לכולם אני חייב עזרה במציאת תוכנה שנועלת תיקיות במחשב עם קוד הדבר הזה חשוב לי מאוד אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תוכנה שנועלת את התיקיות שאני רוצה עם קוד שישים פה לינק כמובן תוכנה עם קראק או עם סיריאל , כי אני לא משלם על שום דבר באינטרנט דבר נוסף עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהוא ממליץ עליה בלי לינק אנא המליצו לי על התוכנה ואיך קוראים לה שאני אוכל לחפש אותה באימיול אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by ThaPhoeniX,

מישהו אולי מכיר תוכנה שמצלמת תמונות מWEBCAM ומציגה אותם נגיד דרך HTTP אבל שיש לה אפשרות להיות מוסתרת בWINDOWS?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by Thug Love,

בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. Started by K0sTa,

אני מחפש תוכנה שאפשר באזרתה להקליט קול תוך כדי שאתה צופה בסירטון לדוגמא לקחת את הסירטון למחוק ממנו את הקול שלו ולהקליט קול חדש תוך כדי שרואים את הסירטון יש תוכנה כזאת ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , הורדתי קובץ מסוג ape שאמור להיות קובץ של מוסיקה כלשהו. הקובץ גם הגיע עם קובץ cue ... מישהו יודע איך פותחים את הסוג הזה של הקובץ? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by alone66,

שלום רב החפלתי מסך ל LG1760R יש לי כרטיס מסך fx 5200 palit עכשיו שאני מתקין את הדרייברים לאחר שהווינדוס עולה מתקבל מסך שחור (אני צריך להכנס למצב בטוח ולמחוק את הדרייברים) איפה אני יכול למצוא דרייברים מתאימים שלא יעשו לי בעיות אני משתמש בחיבור DVI הבעיה היא כאשר אני מתקין את הדרייבר SM bus Controller הבנתי שזו בעיה יודע איך אני פותר אותה או שעדיף פשוט לא להתקין את sm bus.....ולהשאיר אותו כלה מזוהה כלומר סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים תודה [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 07:08:43 כלה= כלא

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by dima_ga,

שלום אני רוצה לעשות סרטון על מסע שעשינו. אני החלטתי לעשות אותו בMOVIE MAKER כי אני מכיר אותו מפעמים קודמות. הסרטון הולך ככה: כמה תמונות, קטע וידאו, כמה תמונות, קטע וידאו. עכשיו אני רוצה לשים מוזיקת רקע אבל אני לא רוצה שהיא תהיה בזמן הקטעים אלא רק בזמן התמונות. יש דרך לעשות את זה בתוכנה הזאת או אי אפשר? אם אי אפשר אז איך אני יכול לעשות את זה? אני מתכוון שהקטע וידאו יהיה כמו PAUSE בשביל השיר ולאחר שהקטע יסתייים ימשיך השיר מאיפה שהפסיק תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by omri_ro,

איך אני מסדר בMODERN SKIN שהוא יציג עיברית(בחלון הראשי שלו? (בחלון של ה-PLAYLIST אין בעיה וגם בCLASSIC SKIN הוא מציג עיברית)

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Dr. Hardware,

תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by FromHell,

אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת שעכשיו שאני נכנס למחשב יש לי שתי אפשרויות. הבקשה שלי היא בקיצור איך לתקן גם את 1 וגם 2, תודה לעוזרים. נ.ב מערכת הפעלה windows xp ואם יש צור…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. מישהו מכיר תוכנה טובה לVIVO בשביל הכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

לכל בעלי ה - Gamepad למינהם, האם ניתקלתם בפרופיילר בעל קהילה שמציעה מגוון רחב של פרופילים למשחקים? למי שלא מבין על מה אני מדבר, יש תוכנות שיכולות להמיר מקשים במקלדת לכפתורים בשלט, ואם אני רוצה לשחק משחק מסויים במקום להגדיר את המקשים לכל משחק אני יכול להוריד פרופיל מוכן, לדוגמא ל Splinter Cell , שבו הוגדרו כבר כל המקשים לפי משחק המקור ולהתחיל לשחק. הבעיה היא שהתוכנה היחידה שראיתי במציעה מגוון רחב של משחקים היא Pinnacle Game Profiler אבל היא לא חינמית (גם לא במיול) יש את הפרופיילר של Logitech שמגיע עם הדרייברים אבל לא מצאתי משחקים חדשים בשבילו. אשמח לשמוע המלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. התחילה לי הבעיה הזאת לפני יום-יומיים- כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, אני מקבל מסך שחור (אבל יש סאונד וכתוביות) יש לי קודקים (ניסיתי להפעיל גם עם k-lite וגם עם ace) וניסיתי בדי הרבה נגנים (Windows Media Played/Classic, MV2Player, Winamp, RealPlayer, VLC) למישהו יש פיתרון? או אולי קודקים רק לוידאו? X: תודה עריכה: לא משנה, הסתדר אחרי ריסטארט X:

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by חן וייסמן,

כשאני מריץ את הפקודה atiflash -i לראות את הרכיבים של ati שמותקנים אצלי אני מקבל איזה כל מיני דברים ורשום גם error... מישהו נתקל/מכיר?

18. Started by Home Boy,

אני צריך תוכנה שתחתוך לי קטעים מסרטים ותעשה מהם קובץ נפרד אז הורדתי את virtual dub ולאחר שניסיתי להעלות סרט אליה אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) ושאני רואה את הסרט בתוכנה הסאונד מקדים לתמונה... רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שתעשה את העבודה או אם יש לכם דרך לפתור את הבעייה??? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by idokadosh,

המעבד שלי בלפחות 50% מאמץ כל הזמן יש לי מעבד 6420 של אינטל וווינדוס xp sp2 . כאשר בד"כ הוא היה על בין 0 ל3 אחוז תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. היי אני צריך תוכנה שאומרת את המילים שאני מכתיב לה,אשמח אם זו תיהיה תוכנה ולא האפונקצייה שיש בווינדוס אם אין משהוא כזה,אז אשמח לדעת איך אני עושה זאת בעמצאות הוינדוס תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. מחפש תוכנה טובה לטיפול במערכת ל VISTA אחרי כמה חודשים שאני עובד עם המחשב החדש וVISTA הכוננים שלי מתחילים להתמלא אז אני מנקה אותם משטויות אז במקביל החלטתי לעשות קצת MAINTENANCE כדי שלא יהיו בעיות בעתיד. משיהו מכיר תוכנות או תוכנות ל VISTA שעושה ניקוי מערכת / ריגסט / DEFRAG וכדומה... כמו כן איזה ANTISPYWARE טוב יש היום? תאמת שקצת אחרי XP SP3 הפסקתי להשתמש באחד בכלל אחרי שמספר חודשים לא מצאתי שום דבר במחשב בSPYBOT ותוכנה נוספת שהשתמשתי בה. תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. שלום לכל העוזרים אני מעוניין ליצור IMAGE של XP (חוקית) מוכנה עם כל התוכנות ושאר ירקות אבל שלא תתקין גם דריברים אלא פשוט תזהה את הדרברים של אותו מחשב שהIMAGE יותקן עליו ותתקין את הIMAGE והדרברים של כל מחשב בנפרד. ממש תודה לכלהעוזרים כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי ויסטה ואת גרסת האקספלורר שבאה איתה עכשיו נהייתה לי תופעה שבהתחלה לא הייתה יש אתרים ספציפיים כמו וואלה שופס או של המכללה שלי ועוד כל מיני שאם אני נכנס אליהם הו נותן לי לסגור את כל החלונות או לחפש פתרון ולהפעיל מחדש! מה גורם להתנגשות הזו ואיך אני פותר זנ ממש מעצבן לפעמים אני בתוך מלא כרטיסיות פתאום הוא אומר לי סגור ואני מאבד את כל המידע שהיה לי! תודה מראש רן

24. Started by dordhn,

*כותרת*

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by guyh,

מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים