עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ashkenazone,

איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי מהירה? אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים בעיקר לסרטים, ממש בעיקר... פעם בOVERNET הייתי מוריד על 100KB\S ועכשיו אני משתמש באזוראוס על טופ 40. אז מה הכי כדאי? זרקו הצעות

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. ערב טוב לכולם! אני מנסה להסיר את הקאזה 3 שהתקנתי והמחשב מראה לי שגיאה מוזרה כזאת ואני לא מצליח להפתר מהתוכנה הזאת..... מה עושים? ההערה מוצגת למטה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by RDS,

טוב אז כמו כל אחד רציתי לדעת אם אני ממצא מהמחשב שלי את המיטב.... מפרט: AMD 3800 Dual Core GigaByte M55S-S3 TwinMose 1G 667 Sapphire X1950 PRO זה בערך... התוצאה שלי הייתה 4573 זה טוב? איך אפשר לקבל ביצועים טובים יותר מהמערכת שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם פוטושופ 9 CS2. נגמר לי ה 30 יום. בקיצור,אני מקיש סיריאל (סיריאל נכון,וזה בדוק!) והוא מאמת את הסיריאל,ובאמצע הוא מציג לי שגיאה שתוכלו לראות בתמונה מתחת. שום סיריאל אחר לא מצליח להגיע למד הירוק שמאמת את הסיריאל,רק הסריאל הזה. מה לא עשיתי? שחזור מערכת,הפיכת התאריך,שום דבר לא עזר. התמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by ruff stuff,

שלום יש לי את המקודדים cccp התקנתי אותם לפני 5 חודשים רציתי לדעת האם מידי פעם יוצאים עידכונים למקודדים ומשפרים את האיכות שלהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  9. המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by most,

בוקר טוב אנשים בשעה טוה קניתי צורב יוידי פיליפס 1628 אבל..... בכל תוכנה שאני מנסה אני לא מצליח לעשות rip לדיסקי מוזיקה (גם מקוריים), אין בעיה להשמיע. רק ב cdex אבל עם errors שאותם אח"כ שומעים יופי לפני זה היה לי צורב רגיל של פיליפס ולא היו בעיות מה דעתכם??

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם במציאת תוכנת FIREWALL במקום ZA שמאוד מכבידה על המחשב שלי וגורמת לאיטיות מרגיזה בגלישה . אני יודע ש-ZA נותנת את ההגנה המקסימלית אבל הגלישה פשוט בלתי נסבלת שהיא פועלת. אם מישהו מכם מכיר תוכנת פיירוול "קלה" שתהווה תחליף ראוי ל-ZA אשמח לקבל המלצות... (לא חייב תוכנה חינמית) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Triple-z,

היי מאז שאני עם ויסטה, הלינקים שאנשים נותנים בחדרים במירק (6.21) נפתחים לי באקספלורר ולא בפייפוקס, חיפשתי קצת בגוגל ופה וראיתי שיש את הבעיה אצל עוד אנשים ולא מצאתי פתרון, פיירפוקס מוגדר בתור הברירת מחדל וזה בכל זאת עושה את הבעיה המעצבנת הזאת מישהו נתקל בזה ויודע פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום, יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי. אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה. לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית) השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by edeNF,

האם אפשר לעשות שהוא יזכור את המיקום שהייתי בקובץ לאחר שסגרתי אותו? למשל אם אני יוצא כשהסרט ב 40:55 אז הוא יפתח לי את הקובץ ויעביר לזמן שבו הפסקתי. אני יודע שיש את זה ב bsplayer, אבל MPC יותר נוח לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Evil_Mind,

האם ישנה תוכנה פשוטה לסידור וקיטלוג תמונות והפיכתם למצגת נוחה לצפייה בטלוויזיה\מחשב? המטרה היא לסרוק תמונות נבחרות מאלבומי התמונות ה"מוחשיות" שלי ולצרוב את הכל על דיסק(ים) כמו כן, מה הרזולוציה והאיכות המומלצים לסריקת תמונות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. Started by POD,

מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by TrancEnergY,

משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by sgt_flippy,

איך פותרים את הבעיה הזאת? http://img99.imageshack.us/my.php?image=89999999999zn2.jpg

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. היי, יש לי NERO 7 וצורב ASUS 1814BLT ורציתי לצרוב דיסקים של מוסיקה. אבל כאשני מנסה לנגן את הדיסקים על חלק מהמערכות בבית/ברכב יש קפיצות בטראקים הראשונים לאחר מכן זה מסתדר. אז חשבתי אולי זה קשור באיכות הצריבה, אז איך אני משפר את איכות הצריבה בNERO 7? או שיש אולי תוכנת צריבה אחרת שעליה הייתם ממליצים יותר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בנייד את הווינדוס VISTA HOME PREMIUM מה שקורה זה שיש לי המון סרטים בפורמט AVI שהווינדוס מדיה פלייר לא מזהה אותם אלא רק משמיע את הקול של הסרט בלי תצוגה לעומת זאת יש לי סרטים אחרים באותו פורמט שהווינדוס מדיה פלייר מעלה בקלות הבנתי שצריך להוריד מקודדים למדיה פלייר מהאינטרנט אבל אין לי מושג איך עושים את זה זתומרת.....כדי שהווינדוס מדיה פלייר יזהה לי את כל הסרטים מה צריך לעשות? או שיותר טוב לראות סרטים עם ה VLC או עם ה MEDIA CODEC בנוסף הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות שהתוכנות DVIX שהורדתי מזיקות ומורידות זמנית מהאיכות של הצבע אשמח לפיתרון בעניין הקולנוע בלפ טופ

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. nvidia 6800GT שאני לא מצליח להתקין את הדרייבר המקורי כי יש לי 64 ביט תודה לעל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  25. זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.