עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xardas,

אני נכנס לאמיול בודק אם הפורטים פתוחים... בסדר הם פתוחים אחרי כמה זמן אני שוב בודק, הם סגורים!! ובפיירוול והכל הם פתוחים 100 פעם וככה זה כל הזמן וזה מוריד לי אבל לאטטטט תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות אולי אחד, ורציתי לבדוק איך אני מעבירים סרטים... האם זה מסובך/קשה או אפילו קל.... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

הוא מודיע לי שאני מקבל אימייל...אבל איך אני קורא אותו??..איפה הוא בכלל נמצא...מצורפת תמונה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by dani44,

היום התקנתי תוכנה של CARPC הרצתי אותה לראות איך היא עובדת ולראות מה זה באמת,אחרי ההתקנה זה שינה לי את הרזולוציה ל 800X600 והכל נהיה לי ענק פתאום,הרזולוציה המקורית שלי הייתה 1280X1024 אחרי ההתקנה ניסיתי לשנות את הרזולוציה חזרה ל1280 וזה פשוט חזר לי לעשה (מסך שחור) ואז חזר לרזולוציה של 800X600.. החלטתי למחוק את התוכנה ואולי זה מה שהיה עוזר,אחרי המחיקה דרך ADD REMOVE PROGRAMS זה ביקש לעשות ממני ריסט,כמובן שעשיתי כי חשבתי שאחרי זהאוכל להחזיר לרזולוציה המקורית שהייתה לי,ופתאום זה הראה לי מסך שכתוב שם: WINDOWS COULD NOT START BECAUSE THE FILE IS MISSING OR CORRUPTף WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STERTING WINDOWS SETUP USING THE ORIGINAL S…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by djgoose,

שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by apelzig,

בו נגיד שיש לי דיסק רגיל שצרבתי עם קובץ AVI וקובץ תרגום בעברית (פורמט Sub/Txt/Srt), האם אני אוכל לראות את הסרט בטלוויזיה עם התרגום דרך ה- Xbox?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום רב, מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שבו אפשר להוריד דפדפן מולזיה בעיברית? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by FinaLMakeRr,

אני פשוט לא מצליח ולא יודע איך לשנות דברים למרות שיש לי המון תוכנות אבל אני לא מצליח להבין איך סדר הדברים מתבצע באתר ואיך לשנות בעיקר בגלל הפלאש הארור הזה! www.gaash1.co.il אם מישהו מבין בבקשה תשימו לינק טוב או תעזרו, תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by _idank_,

התקנתי דפדפן של FireFox. הוא ביקש ממני להתקין איזשהו PLUG IN. אישרתי את ההתקנה ומאז אני לא יכול לראות סרטוני וידאו ב-Explorer וגם ב-FireFox. הסרתי את ה-FireFox אך הבעיה לא נפתרה. מבקש את עזרכתם דחוף. תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by EyalRDT,

משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by djefi,

האם נתקלתם בוירוס הזה? Diskrun.exe אפשר לראות אותו בכל כונן (אם קבצי מערכת וקבצים נסתרים גלויים אצלכם) אפשר לראות את זה נכנס גם לAutorun.inf [autorun] shellexecute=Diskrun.exe הוירוס מתרבה בקלות וקיים על כל כונן נייד שמתחבר למחשב מותקן אצלי נורטון סימנטק ENDPOINT 12 אבל הוא לא מזהה את זה כוירוס חיפוש ברשת העלה כמה תוצאות שמתיחסות לזה כאל וירוס אבל באתרי האנטיוירוס הגדולים לא מצאתי כלום שאלתי האם מישהו נתקל בזה והצליח להסיר? ובאיזה תוכנה (מקווה שרשמתי את ההודעה בפורום הנכון)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי ווינדווס XP ובהתקנה פיצלתי ל 2 מחיצות... ועכשיו יש לי כונן C - מערכת ההפעלה וכו' כונן D - הצורב שלי כונן E - המחיצה השנייה יש איזו תוכנה שמאפשרת דרך להחליף בין אותיות המחיצות או אפילו בלי תוכנה מסויימת לשנות את זה? בשביל ש E יהיה כונן הצורב, ו D יהיה המחיצה השנייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  16. מישהו מכיר משהו טוב?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by eladbu,

מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. יהיה נחמד אם יהיה סטיקי שבו יהיה אתרים ללימוד תוכנות לעיבוד גרפיקה ממוחשבת. כך יהיה יותר רצון למשתשמשים לנסות את התוכנות ולהיפתח לתחום זה במחשבים. למשל אני מוסיף את האתר http://www.kirupa.com/developer/flash/index.htm שבו יש מדריך לFLASH כולל הצגות בוידאו ותמונות. אני מקווה שעוד משתמשים יוסיפו אתרים או קישורים למדריכים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. הורדתי את השיפור לאקספלורר ופתאום כשאני רוצה לפתוח דרכו קבצי PDF הוא עושה לי משהו מוזר... יש את כל התפריט מסביב אבל פשוט לא רואים את התוכן (צרפתי תמונה) אם מישהו יודע איך לסדר אני אשמח לשמוע, אם לא אז אשמח לדעת איך החזיר אותו לגירסה הקודמת תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  20. ראיתי את הוידאו הזה ולפי מה שהבנתי הוא פשוט משנה את הזמן שווינדוס מחכה לפני שהוא סוגר את כל התוכניות... השאלה אם זה יכול לעשות נזק... עריכה: ראיתי גם את אלה....מה דעתכם עליהם?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. ומאלץ אותי להקיש את כתובת הלייב אימייל שלי והסיסמה שלי ידנית. זאת על אף שאני מבקש ממנו לזכור פרטים ולהתחבר אוטומטית בעת ההפעלה. זה לא קרה כאשר התקנתי לראשונה את המסנג'ר. למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by x-dude,

התחילה לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו שאמור להיפתח בדף חדש (לא טאב), אני מקבל שגיאה: TypeError: url has no properties (אם אני לוחץ על הכפתור הימני ובוחר open link in a new window אין את השגיאה). אני לוחץ על OK והדף עולה לי בסדר אבל השגיאה מעצבנת, הכל התחיל עם איזה תוסף שהתקנתי אבל העפתי אותו, איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.

25. Started by meirtz4,

מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים