עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by prager,

במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Kenny,

שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by gt6,

כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה ג'יבריש או שאני מוריד מסמך טקסט מהאינטרנט הכל בג'יבריש יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by pringles,

מחפש תוכנה אמינה לשיתוף קבצים שיש בה את הקבצים שיש באימיול

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Asot,

שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה

7. http://filehippo.com/download_dotnet_framework_3/

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by fp581,

כל וידיאו שאני מנסה ליראות המדיה פלייר אומר לי class not registered

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. כשאני מנסה להפוך תמונה מסויימת במציג התמונות שבווינדוס, אז התמונה נהיית אדומה. (למה זה קורה אגב?) לכן אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך תמונות בלי להוריד איכות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Evil_Mind,

האם ישנה תוכנה פשוטה לסידור וקיטלוג תמונות והפיכתם למצגת נוחה לצפייה בטלוויזיה\מחשב? המטרה היא לסרוק תמונות נבחרות מאלבומי התמונות ה"מוחשיות" שלי ולצרוב את הכל על דיסק(ים) כמו כן, מה הרזולוציה והאיכות המומלצים לסריקת תמונות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by nicknone,

לאייבורי יש את הגרסה החדשה (3.0) של NOD32 בגרסת OEM. אני יכול לקנות את זה ולהפעיל בכמה מחשבים בו זמנית או שESET יחסמו לי את העדכונים אם אני יהיה מחובר מכמה מקומות שונים עם התוכנה? על כמה מקסימום מחשבים אפשר לשים את התוכנה?

12. Started by meirtz4,

אם מישהו מכיר תוכנה שממירה DVD לFLV או SWF אני אשמח אם יוכל לעזור לי. כמו כן יש לי תוכנה שממירה מ-AVI לפורמטים האלה. אבל הבעיה שהתוכנת המרה שלי מDVD ל-AVI מורידה את הרמה בטירוף אז גם תוכנה שממירה DVD ל-AVI תוכל לעזור לי מאוד. תודה

13. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. היי, אחרי הפסקת חשמל בזמן שה-Firefox היה פתוח, הפעלתי אותו עכשיו ופתאום כל ההגדרות שלו חזרו לברירת מחדל, כולל כל ההגדרות של כל התוספים. הפרופיל לא נהרס, הכל עובד, הכל קיים (execption rules ב-adblock, כל ה-bookmarks, וכו') - אבל כל ההגדרות חזרו לברירת מחדל: 1. ה-homepage השתנה מ-blank לדף הבית של ff 2. כל ההגדרות ב-google toolbar התאפסו 3. ה-adblock plus למשל הופיע רק למעלה ולא ב-status bar 4. ה-Google browser sync הפעיל לי את החלון של ההפעלה הראשונה (כמו שגם ה-google toolbar עשה) 5. ההגדרה של "לאן לשמור קבצים" חזרה ל-desktop במקום "always ask" 6. ה-FF שאל אותי כמו בהפעלה הראשונה אם אני רוצה להשתמש ב-session restore המובנה שלו 7. כל ההגדרות של tab mix plus התאפסו.. וכו' וכ…

15. Started by player_1,

לפניי ככה שבוע התחילה לי הבעיה הזאת של הפופ אפ האלו , פשוט כל ריענון או מעבר דף קופץ לי אתר אל מול הפנים ניסיתי להפעיל את חוסם החלונות הקופצים באקספלורר ובפירפוקס וניסיתי דרך תוכנות צד שלישי אבל זה לא עוזר פעם אפילו עזבתי את המחשב עם אתר פתוח לחצי שעה ועלו לי אייזה 20 חלונות כאלה ,אני לא יודע מה לעשות זה קורה בכל אתר זה הפך את פעולת הגלישה לבלתי נסבלת ,מישהו יודע איך אני יכול להיפטר מהבעיה הזאת \או יכול להביא לי שם של תוכנה שתעשה את זה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Chymes,

יש לי מספר בעיות עם האנטי וירוס: א. משום מה חומת אש חוסמת סרטונים ב-YouTube. למה? איך אפשר לבטל את זה? ב. יש לי רשת אלחוטית בבית. האינטרנט במחשב השני (נייד) עובד ממש לאט. זה יכול להיות בגלל חומת אש? אם כן, איך אני מטפל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. שלום לכולם! עוד כמה ימים יש לסבא שלי יום הולדת ואני עושה לו מצגת יפה!! עושים לו מסיבת הפתעה רציתי לעשות אנימצייה קאילו נגיד בצבע כחול זוהר כזה מ 1 עד 70 רצה מהר מהר וב 70 זה עוצר ועושה זיקוק כזה האם אין לכם אפשרות לעשות לי עד 70 לפחות ככה: 10,20,30,40,50.... עד 70 לפחות ככה בבקשה זה באמת דחוף!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by llime,

יש לי כמה סרטי AVI באיכות טובה אבל ביחס של 800X448,כך שאי -אפשר לנגן אותם על נגן DVD (לא זה שבמחשב אלא זה שמחובר לטלויזיה כמובן). נגנים כאלו לא יכולים לקרוא רוחב שעובר את ה-720. האם יש תוכנה שיכולה לשנות את היחס ל 720x576 או לכל יחס אחר שיתנגן ב DVD הביתי? קראתי בפוסט אחר ש windows movie maker יכולה לעשות את זה אבל אין לי מושג איך להשתמש בה....קראתי שיש גם תוכנה בשם AVISYNTH או משהו כזה... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by HydroIT,

כשאני מפעיל את ה-Winamp אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי כבר פעמיים להתקין מחדש את WINAMP, ובגרסאות הישנות שלו (2.95, למשל) זה לא קורה. אחרי שאני לוחץ OK השגיאה מופיע שוב - ממש אותה שגיאה - ואז אחרי לחיצה נוספת על OK הווינאמפ עולה. (העתקתי מילה-במילה את השגיאה, מצטער שאין תמונה). איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

היי פתאום הICQ הפסיק לפעול,ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר ניסיתי ICQ 6 ולא עזר גם כן כשאני מכניס את הסיסמא הוא כאילו מתחבר אבל יוצא לDESKTOP האם לעוד אנשים זה קרה?

23. Started by noodle,

יש לי דפדפן IE 7 גם כאשר אני מסמן "זכור את הפרטים" בכל מיני פורומים או למשל דוא"ל הדפדפן לא זוכר את הפרטים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים