תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה איחוי למחשב .עכשיו יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה וכשהתקנתי את הדיסק הקשיח היה לי מקום כולל פנוי בדיסק 298 ג'יגה 1.מה המחשב לוקח הרבה מקום מבלי שהשתמשתי בכלום מהדיסק הקשיח מ320 ירד ל298? 2.וכמה מקום פנוי צריך לפנות מהדיסק הקשיח כדי שהאיחוי יהיה הכי אפקטיבי והאם לחשב את פינוי המקום מה 320 או מה 298 הנוחכי?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ... יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בפעמים האחרונות שאני מנסה לעשות איחוי לכונן D אני לא מצליח!! אני לוחץ על איחוי המחשב סורק את הכונן לפני האיחוי ושהוא מגיע ל 100% המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי שום התראה או משהו ושהוא עולה הוא נותן לי לשלוח דוח שגיאות משהו יודע למה זה קורה?? נ.ב מחקתי והתקנתי שוב את התוכנה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-BitComet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בו נגיד שיש לי דיסק רגיל שצרבתי עם קובץ AVI וקובץ תרגום בעברית (פורמט Sub/Txt/Srt), האם אני אוכל לראות את הסרט בטלוויזיה עם התרגום דרך ה- Xbox?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאני מפעיל תוכנה מסויימת וסוגר אותה החלון הזה מופיע לי: http://img210.imageshack.us/my.php?image=15ah5.jpg http://img75.imageshack.us/my.php?image=16vj1.jpg אז איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת????
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב כרגע מחשב , וקיבלתי מפרטים דומים משתי חנויות (בקשר לשאר הרכיבים כבר ביררתי). אחת החנויות מציעה לי את הLeadtek עם קירור Heatpipe (מעין צינור מתכת) , והשניה של Gainward עם קירור Heatsink . שניהם עם Geforce 8500 ו256 מגה בייט DDR2. לא אכפת לי מHD. איזה קירור נחשב לטוב יותר גם מבחינת הביצועים וגם הרעש? איזו חברה נחשבת לאמינה יותר ? (כן, אני יודע ששתיהן לא GigaByte)... אין לי ממש אפשרות לחרוג מהתקציב, כך שאין מה לדבר על שדרוג הציפ עצמו...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של HP שעליו מותקינת תוכנת אנטי וירוס נורטון לתקופה של חודשיים שמעתי מחברים שאחרי תם התקופה שלה מומלץ להסיר אותה בגלל שהתוכנה הזאת כבדה על המחשב ותוקעת אותו לפעמים האם הדברים נכונים?ואם כן איזה תוכנה מומלצת היום? האם זה קשור למהירות המעבד או גודל זכרון או משהוא כזה?אפשר הבהרה בנושא?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כלומר, מה רמת השיתוף שלי, כמה מהר אני יכול להוריד וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף איש קשר בלי שיופיע ברשימה של אנשי הקשר.ואיך מדברים איתו כאשר כן רוצים לתקשר איתו.אני יודע שהשאלה אולי מוזרה אבל איזה חבר שאל אותי ואין לי מושג האם יש אופציה כזו בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת: כל פעם שאני מדליק את הסרטון. כשאני לוחץ CLOSE הוא מפעיל אותו אבל בלי הסאונד... איך אני פותר את הבעיה הזאת? E:\New Folder\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD.wmv::Raw Audio 0 ACM Wrapper::Output Media Type 0: -------------------------- Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71} subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71} formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 4 cbFormat: 18 WAVEFORMATEX: wFormatTag: 0x0001 nChannels: 2 nSamplesPerSec: 48000…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הצלחתי לשדר בהצלחה(שומעים ממש מדהים)אודיו. בפורום של ווינאמפ כולם בריטים מתורממים... במקום לספר מה עד עכשיו כן הצלחתי לעשות לפי מדריך מסכן שמצאתי,אני אבקש מדריך מכם. תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קודם אני רוצה להבין איך זה פעול הדבר הזה.. אני מוריד את זה כדי שמה יהיה? כדיש אחר כך המחשב שלי יוכל לקרוא פורמטים שלא יכל לקרוא קודם? זה כמו שלמשל הורדתי פעם פלאג אין לפוטושפ כדי שנאי אוכל לשמור קבצי אייקון? ואם אני מוריד את הדברי האלה, זה יגרום לכל נגן על המחשב שלי לדעת קלרוא תפורמט הזה שהורדתי את זה בשבילו? קודקים ומקודדים זה באמת אותו דבר כמו שאני הבנתי? ו.. הורדתי איזה סרט שהוא בפורמט DIV3 מסתבר פשוט באתי לפתוח את זה בBSplayer ואז זה כותב כזה can't read this format (DIV3) אז.. מישהו יכול לעזור שזה כן יוכל להציג לי את זה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ואי לכך אין לי העלאות?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס לחלק מהקבצים שלי אז זה עושה כאילו זה נכנס , ולא עושה כלום בסוף ... לא יודע למה זה ... קבצים: Mirc Cs 1.6 - המקורי עובד לי. Cz Busted - שאני מנסה להיכנס אז ההתחל נתקע לי. ולא קשור אנטי-וירוס... עזרה :'([br]פורסם בתאריך: 19.08.2009 בשעה 01:18:25 נו בבקשה !!!!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באיסיקיו.. אני מסמן בהגדרות "שימוש ב firewall " והכל טוב ויפה... אבל שאני מתחבר מחדש לאיסיקיו (לא משנה מאיזה סיבה..כיביתי את המחשב וכו'...) ההגדרות חוזרות למה שהיה קודם זה קורה רק פה כל השאר נשאר אותו דבר(פרטים וכו'...) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-