תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי טיפה בעיה על הסאונד במחשב....האקווליזר של REALplayer לא ממש עובד ודי נמאס לי להתאים אקווליזר של כל תוכנה כל פעם מחדש... רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לשלוט בעזרתה על כל הסאונד שהמחשב מוציא(יש לי כרטיס קול מובנה) חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי. תודה (אם זה לא הפורום הנכון נא להעביר)
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך גורמים להאפקטים של התוכנה Fx Effects Video Canopus להופיע בפריימיר פרו 2?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני משתמש בוורד 2003 בעברית על חלונות XP באנגלית. הבעיה היא שהותכרת של וורד ב-TASKBAR היא: Microsoft word - name of documents, ולא ניתן לראות בקלות את שם המסמך עליו אני עובד כשיש כמה חלונות פתוחים, כך שבד"כ אני רואה רק Microsof... וכו'. יש אפשרות לשנות את הכותרת הזאת, כמו שמשנים את ה-TITLEBAR לדפדפן אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, יש לי קבצים במחשב שהם מעל 5 GB (משחקים, תוכנות וכו'). אני רוצה לדעת האם אני יכול לחלק אותם ל 2 קבצים קטנים יותר כדי שיכנסו לדיסק DVD רגיל אחד. כרגע אין לי בהישג יד DVD 9 או מקום לקנות ואני צריך דיי דחוף את הנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נתקלתי בבעייה מוזרה אצל מישהו, יש לו כרטיס FX ישן כלשהו על AGP, עם חיבור AGP וDVI, הוא חיבר אחד לפלזמה ואחד למסך וכשהדרייבר לא מותקן יש CLONE DISPLAY בשניהם והכל טוב ויפה (2 המסכים מציגים באותו הזמן את אותו דבר) כשהתקנתי את הדרייבר החדש ביותר לדגם מהאתר של NVIDIA, כמובן איכות התצוגה השתפרה אבל אז יכלתי לבחור בין המסך לפלזמה (בהגדרות דרייבר) ולא הצלחתי לגרום לשניהם לפעול... מישהו יודע מה הגורמים שיכולים להשפיע על זה, ומה התהליך המדוייק שצריך לעשות בדרייבר האחרון של FX SERIES כדי לקבל CLONE DISPLAY ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כבר חודש אני סובל את ואני לא מצליח לפתור את הבעיה! כל פעם שאני כותב בICQ \ זה הופך את זה לסמיילי!!! וזה לא יפה!! הסמיילים האלה מה זה גיינסים! אני לא סובל אותם! שמישהו יעזור לי להפטר מהם
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי. אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה. לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית) השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אין מה לעשות הבית ספר שלי דורש דיסקטים ולי אין ברירה... בגלל זה אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה של פירמוט ותיקון דיסקטים. האופציה בווינדוס לא עובדת כמו שצריך משום מה... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, יש לי NERO 7 וצורב ASUS 1814BLT ורציתי לצרוב דיסקים של מוסיקה. אבל כאשני מנסה לנגן את הדיסקים על חלק מהמערכות בבית/ברכב יש קפיצות בטראקים הראשונים לאחר מכן זה מסתדר. אז חשבתי אולי זה קשור באיכות הצריבה, אז איך אני משפר את איכות הצריבה בNERO 7? או שיש אולי תוכנת צריבה אחרת שעליה הייתם ממליצים יותר? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. יש באמת הבדל גדול בין 9 ל 10? 2.אם אין לי ווינדוס מקורי אני לא יכול להתקין DX10?(יש לי ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עולה והכל עושה תצלילים של המערכת הפעלה והכל אבל אז משתתק אין קול ובמדיה פלייר הוא רושם שיש בעייה .. נכנסתי להגדרות צילילם לא מופיעה שם בחירה של התקן . הבעייה חוזרת על עצמה גם כאשר אני מחבר כרטיס חיצוני ומתקין דרייברים, הוא עולה עושה תצליל של המחשב שעולה ואחר כך משתתק ומראה אותה בעייה.. אין לי מושג איפה לעשים את זה אפשר בבקשה להעביר את זה עם לא קשור לפה לפורום המתאים תודה מראש AMIT_R
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Backup לכונן C ואני צריך תוכנה טובה, כי אני רוצה לשנות פורמט מ-FAT32 ל-NTFS שיניתי מקודם ל-FAT32 וגיליתי שזה לא טוב באמצא השינוי כל מה שהיה בדיסק הקשיח נמחק, אז בבקשה, צריך תוכנה טובה, ועוד שאלה איך אני עושה את הגיבוי, אני מאכסן את המידע בדיסק הקשיח או בדיסק לצריבה? כי אני רוצה לאכסן איזה 20GB.... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפעמים באתרים מסוימים אני נתקל במשחקים או במצגות FLASH יפים איך אפשר להוריד אותם לדיסק הקשיח - שיהיו קבצים עצמאיים להרצה? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
nvidia 6800GT שאני לא מצליח להתקין את הדרייבר המקורי כי יש לי 64 ביט תודה לעל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי דפדפן IE 7 גם כאשר אני מסמן "זכור את הפרטים" בכל מיני פורומים או למשל דוא"ל הדפדפן לא זוכר את הפרטים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הורדתי וישבתי על הנושא המון זמן אני מקבל הודעה לגבי ה ROXY מישהו הצליח לדבר?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, קרתה לי בעיה שלא ראיתי מעולם. אשמח לעזרה... בלפטופ שלי מותקנים פיירפוקס וIE8 ופתאום, החל מאתמול, רק ה-IE8 לא מאפשר לי לבצע חיפוש בגוגל כאשר מנסים לחפש בגוגל ולוחצים ENTER זה לא מחפש, אלא פיתח חלון המבקש ממני להוריד קובץ (האפשרויות הן: find search cancel) כשאני לוחצת על FIND זה פותח איזה דף (מצרפת תמונה של התוכן שלו) אגב, כשזה פותח את דף הבית של גוגל למטה רשום DONE BUT WITH ERRORS ON PAGE ואם אני לוחצת לפרטים אז רשום: Message: Invalid argument. Line: 40 Char: 92 Code: 0 URI: http://www.google.co.il/extern_ _js/f/CgJpdxICaWwrMAo4QUAdLCswD DjgJLCswEzgFLCswFjgQLCswFzgELCs swGDgELCswJTjJiAEsKzAmOAUsKzAnO OAIs/yI5tBQIlF6c.js מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את הטימר מסיים את פעולותו ושומר את הערך של התוצאה