עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by haika7278,

יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by ophir555,

כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by shafankis,

מישהו יודע אם ואיך מנקדים ב-WORD? תודה מראש שפן כיס

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by MDK,

יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by mgm90210,

שלום לכם תקופת הניסיון בתוכנה הסתימה ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הקראק רציתי לדעת איך אני מוחק את העקבות שלה במחשב שלי שבכלל אי פעם מבחינתה השתמשתי בתוכנה

6. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך תוכנה שמוצאת כפילויות של קבצים שנמצאים פעמיים אצלי על המחשב. בעיקר שירים. אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה שעושה את זה הכי טוב אני הודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by moshiko69,

הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by SheZiF,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעלות לאט אז בדקתי ושמתי לב שהדרייברים של הכרטיס קול דורשים הרבה תוכניות בזמן ההפעלה רציתי לברר אילו מבין התוכניות הבאות של Creative אני יכול להסיר מהרשימה? בתודה,

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. Started by kobi_sion,

יש לי פרסומות שהתלבשו לי על האקספלורר יש איזה תוכנה אם אפשר חופשית שתנקה את הפרסומת / רוגלה הזו שקופצת עם פתיחת הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by danezeq,

יש כל מיני תוכנות שעושות לו ניקוי. אבל מאמרים שמסבירים איך להפוך את מערכת ההפעלה למהירה יותר מפנים לכל מיני תוכנות בסוג הזה, השאלה האם התוכנות האלה בהכרח רק מנקות או שגם שותלות משהו לא רצוי? יש המלצה לכלי מהיר לניקוי הרגיסטרי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by roeiw,

שלום אני עובד עם שתי תוכנות לניקוי הרגיסטרי: 1.RegSupreme 2.Registry First Aid שתיהין בגרסאות האחרונות ואחרי הניקוי עדיין ישנם רישומים ברגיסטרי של תוכנות ישנות שהוסרו וכו'... איזו תוכנה טובה יש עוד לניקוי? ואיזו תוכנה טובה יש לאיחוי דיסק תודה..

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Griffin,

אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by hagai-,

???

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by רוני1,

איך אני מוחק את כל מה שחיפשת עד היום באימיול בשורת חיפוש??

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?

18. Started by sean.paul,

היי, בחודש-חודשיים האחרונים הנירו מסרב להמשיך לי דיסקים מולטיסשן. בדקתי שאני צורב אותם כמו שצריך ומסמן את ה-V של מולטיסשן דיסק ולא מסומן סגירת דיסק. אני מכניס את הדיסק חזרה ובנירו אני בוחר קונטיניו מולטיסשן דיסק, הוא מראה לי בטראק סלקט את הטראק הצרוב, אבל לא מאפשר לי ללחוץ עליו והכפתור אוקי באפור. אגב, הצורב נק 3540 עם הפרימוור האחרון. הסרתי והתקנתי מחדש את הנירו וזה לא השתנה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. פיצלתי סרט לשני חלקים צרבתי את החלק הראשון עם נירו כVCD אבל כשאני מנסה לצרוב את החלק השני לאותו הפורמט הוא ניתקע. זה קורה אחרי שאני גורר (ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בדרך הרגילה וזה ניתקע בכל זאת) את הקובץ לחלון -הוא מפענח ואז ניתקע. ניסיתי לרסטט- לא עוזר. ניסיתי להחליף דיסק ריק לאחד אחר - לא עזר. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. שלום לכם. אני אוהב להשתעשע בתוכנת המקסים וירטואל די ג'יי. כדי שהקבצים שלי ישמעו באותה העוצמה עשיתי נירמול אודיו בתוכנת MP3 GAIN. כאשר ניגנתי אותם במדיה פלייר הם באמת נהיו באותה העוצמה אך כשניסיתי לנגן בוירטואל התוכנה הרימה לי את העוצמה בחלק מהקבצים.מה עושים?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by kikkler,

אם צורבים דיסק אמפים, אפשר לנרמל את הווליום של כולם לרמה אחידה לפני הצריבה איפהשהו ? התוכנה היא נרו ברנינג רום 6

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by amitaiz,

שלום יש לי כמה חשבונות מייל באאוטלוק אקספרס. אני רוצה שההודעות יגיעו לתקיות נפרדות ולא כולם לinbox, לדוגמא הודעות מהמייל של העבודה יכנסו אוטומטית לתקיה "עבודה", מהמייל הפרטי ל"בית" וכן הלאה. יש אפשרות כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by celad,

בוקר טוב לכולם, לפני מס' שבועות הורדתי קובץ שהיה אמור להיות קובץ TXT אבל בעצם היה .SCR עם איקון של Notepad שהריץ משהו על המחשב. כמובן שברקע פעלה תוכנת MSE של גילתה דבר אודות הקובץ. מאז ישנה איטיות מסויימת בהרצת תוכניות. ערכתי סריקות ולא נמצא דבר. היום הרצתי את תוכנת ה HIJACK ורציתי לדעת אולי אתם רואים משהו שאני לא. תודה רבה ויום טוב. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 09:12:50, on 16/11/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16671) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskhost.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nim901,

אני כרגע משתמש ב mediainfo שנותנת לי רק קצב העברה ממוצע של הסרט. אני מחפש משהו שגם יתן לי מידע על הpeek שהסרט מגיע אליו, מישהו מכיר תכונה כזו?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.