עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by webber44,

שלום, נשלח אליי מייל בoutlook ממחשב MAC (כנראה), לי יש win7. הבעיה היא שכנראה הקידוד של המייל לא מוכר אצלי. ניסתי לשמור את המייל כקובץ HTML ולהמיר את הקידוד בדפדפן אבל זה עדיין ג'יבריש. מי שיודע איך ניתן להמיר את הכתב למשהו קריא אני אשמח לעזרה. זה התוכן של המייל: ��堤庠쪠젧 ᩷帠�� ���ᩧ頣ᯠ58 젧 CVA 堡簤 젱诠졬ᠢ帺頤 벺 ᮧ췺頬�� 鷥�o:p> ॣ䠬꠬䣸骠ॺnbsp;᷹ 졩��ᣩ��pan class="Apple-converted-space"> BRC : 䠭 鹠�� ᠩ帠᩠, 젯 칬姠ຠ䮡簤 室 쩧䠿 ᰥ렡魠ᠦ帠䠢�Ჩ䠤麠벺, 䥧젨鴥젠崩਩ 塼span class="Apple-converted-space"> LYRICA ઠ䫠ᩭ . 죡饠ᯠ䧥줠젠亸鲤 쩨麠ἳpan class="Apple-converted-space"> CT ( 령 ᣥ砹젤CT ᨯ ��㡸魠 쩨頰硩 . 䠭 鹠�� ᮩ�� ॼspan class="Apple-converted-space"> CT 寠 룩 칷嬠᤮ꠤ�� బ⨩ ? 壤  塤

2. 1. אני ממיר סרטים מAVI ל MPEG ב super dvd creator 8.5 אולם התוכנה מנצלת רק ליבה אחת מתוך ה4 האם יש תוכנה שכן תנצל יותר ליבות ככה שההמרה תלך יותר מהר ? 2. עם איזה תוכנה אני יכול לקחת את הסרטים שקידדתי לMPEG ולהפוך אותם לפורמט DVD עם חלוקה בתפריט לכל סרט ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. יש לי NOD32 שהיא על הכיפאק מול וירוסים. יש לי ראוטר שמשמש גם כחומת אש. עכשיו אני צריך המלצה על תוכנות חזקות נגד תולעים, רוגלות וטרויאנים תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. Started by coorva,

אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להמיר קבצי mp3 או ogg ל- wav. לאחר מכן נרו צורבת לי את השירים ומשנה הסיומת ל- CDA. האם נרו עושה המרה נוספת של הקובץ מ- wav ל- cda או שפשוט רק משנה את סיומת הקובץ? אם היא אכן עושה המרה נוספת, מדוע התוכנה dbpoweramp לא מאפשרת לי לעשות המרה ישירה מ-mp3 ל-cda ולדלג על ההמרה ל- wav?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  5. Started by liadk,

חיפשתי קראק לoffice 2013, ולא מצלאתי שום אחד שעובד. אחד לא הבנתי איך מפעילים ואין מדריך, אחד יש שגיאה, אחד לא עולה אפילו, וכו'... איפה אפשר למצוא קראק מעוכן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Guy King,

דרך איפה אני נכנס לאפשרות שמאפשרת לי לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  7. Started by avi.hagit,

שאני מדליק את המחשב אני מקבל שני שורות שרשום שם sata driver not found אני לי מושג מה זה אומר ואיך אני מבטל את זה דרך אגב המחשב הוא פנטיום 4 לוח אסוס המחשב עולה בסדר אבל זה לא הופיע לי אף פעם רק בחודש האחרון

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by beni125,

לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by maormark,

המחשב עולה לווינדוס מציג שגיאה של refistry mechanics שכתוב בה "unicode system not supported....." ואז צריך ללחוץ אישור והוא מפעיל את עצמו מחדש, אני לא יודע אם זה קשור לתוכנה הזאת, כי גם אם אני לא לוחץ אישור אחרי חצי דקה דקה הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. Started by MasterNaor,

שלום לכולם ואני מקווה שזהו הפורום הנכון עבור דיון זה. התחלתי להשתמש ב- OneDrive כפתרון נוח עבור אחסון המוזיקה שלי ויכולת הגישה מכל נקודה, היה לי חשוב שאוכל להשמיע את המוזיקה כשאני ברכב או בכל נקודה בעולם, אני משתמש בתוכנה CloudBeats ע"מ להזרים את המוזיקה בצורה מייטבית. השאלה היא כזו, חלק מהקבצים ל ניתנים להשמעה ע"י התוכנה, וגם לא ע"י האפליקציה של OneDrive עצמה... רק דרך ווינדוס/מחשב... יש למישהו רעיון למה ומדוע זה קורה ואיך ניתן לפתור את הבעיה? ואם יש מחשבות לשיפור השימוש ע"י המלצה לתוכנות/פלטפורומות אחרות, אני יותר מאשמח לשמוע... תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי תכנה שעובדת רק בדוס ואני צריך להכין דיסקט הפעלה לדוס יש לי xp ואני צריך שיעבדו העכבר(אלחוטי של מיקרוסופט) והכרטיס קול רילטק 97 אונבורד מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה כמובן תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. טוב חברה הייתה לי בעיה רצינית במחשב וקניתי הארדיסק חדש וסידרתי הכל עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא את כל הfavs שלי וגם את הלינקים על הaddress bar זה אמור להיות בפרופיל בתוך הפיירפוקס אבל זה לא שם אולי בגלל שאני משתמש בזה זמן רב אז פעם היה להם תיקיה אחרת אבל אני פשוט לא מוצא...יכול להיות שנעלם? תודה על העזרה משה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by shon,

שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  14. Started by wooper,

היי אני מנסה לשלוח מייל למשהו ב gmail ואני מקבל הודעה Delivery to the following recipient failed permanently Technical details of permanent failure: DNS Error: Domain name not found

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  15. שלום בעבודה אני עובד עם אאוטלוק 2010 ויש לי תיקיות אישיות שאני לא מעוניין שיגעו לי בהם רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לחסום אותם עם סיסמא? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 8.5k צפיות
  16. ניסיתי במספר אתרים כולל האתר של מוזילה ואני לא מצליח להוריד את ההתקנה של הקובץ..הקובץ עצמו שוקל 9 מגה והוא מוריד לי 7.2 באופן קבוע ניסיתי גם במספר דפדפנים גם לא עזר וניסיתי גם מהפלאפון...מישהו יכול להציע פיתרון?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. משהו בסגנון ERD, אבל אני רוצה שהוא יעלה הכי מהר שאפשר, שיהיה אפילו דוסי אבל העיקר שידע לעשות chkdsk. טנקס!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים כמו גוגל שהגופן נהיה שם מאוד גדול, איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. בעקבות קניית די וי, החלטתי להתעניין בנושא זה שתמיד לא עניין אותי, אין לי מושג כל כך והייי מעוניין בהסברים מלאים. אני רוצה להפוך את סרטיי הAVI לפורמט שהדי וי די יכול לקרוא (אין לי מושג לאיזה פורמט). בנוסף לקח אני רוצה להדביק תרגום לסרט כדי שיהיה אפשר לראות את זה בדי וי די, האם אני עושה את זה אחרי שאני משנה את הפורמט או אחרי? בעקרון אלו השאלות העיקריות, הייתי מעוניין לדעת מה אני אמור לעשות ובעזרת אילו תוכנות. תודה על העזרה 8)

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. Started by shaul,

דבר ראשון, באמת מזה... דבר שני, גילתי שיש לי בעיה עם הCRC כאשר ניסתי להתקין מקס פיין, יצאתי מההתקנה והתקנתי שוב, גם במשחק עצמו יש לי בעיות, היכול להיות שזה שוב, כתוצאה מכך ודבר שלישי, אם אני מנסה לעשות אקסטרקט לקובץ BIN הוא אומר לי שהוא לא יכול בגלל שיש CRC ERROR

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  21. Started by Snufkin,

אני רוצה ליצור לוגו בעזרת האותיות JSM לוגו לאתר אינטרנט שאני רוצה לעשות וחשבתי גם להוסיף מאזניים (בגלל שזה קשור לשיפוט). אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי להכין משהו (או אפילו לשלוח לי משהו מוכן : )

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by tovtov,

שלום, במחשב החדש שלי יש אופציה להתקין Norton Firewall, כאשר הוא מגיע עם לוח האם (FOXCONN NF4UK8AA) מסוג NFORCE4ULTRA , האם כדאי וצריך להתקין או לא כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by Thunder-Head,

ערב טוב! קניתי היום דיסק דואל לייאר וניסיתי לצרוב עליו סרט (6.93 ג'יגה). לקראת סוף הצריבה היה רשום לי בתוכנה: Burn process failed at 2.4x (3,324 KB/s) אבל לפי מה שבדקתי הסרט עובד טוב. השאלה שלי היא מה גרם לתקלה כדי שהיא לא תחזור על עצמה ? האם זו בעיית חומרה או בעיית מדיה ? הדיסק שהשתמשתי בו הוא Ritek DVD+R DL 2.4x. פרטי מחשב: Intel Pentium 2.6 Ghz 800 Mhz 1024MB (Kingston) Western Digital WD1600JD GSA-4163B (צורב של אל ג'י) בנוסף מצורף הלוג של התוכנה (Ahead Nero Burning Rom 6.3.1.25). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  25. Started by rafi100,

איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.