עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

2. Started by rank,

אני מנסה כמה זמן כבר למצוא את הדרך לחלק קובץ מסויים לכמה חלקים כדי להעביר אותו בכמה דיסקים או משהו אחר ... מישהו יודע איך ??.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. מצרף לינק. http://www.dr-hardware.com/

4. כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש

5. Started by mimoni9,

נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום

6. שלום לכולם קיבלתי מהלימודים תוכנת גרפיקה אך היא הגיעה למחשב שלי כקובץ uif איך פותחים את זה?? כשאני אומר לו לפתוח לי את זה כ-rar אז הוא עושה חילוץ כלשהוא ובתוך הראר יש קובץ אחד שגם אי אפשר לפתוח אותו מה עושים עם הקובץ הזה?? לעשות rename ולרשום במקום UIF לרשום EXE? לא נראה לי שזה יעזור ואני חושש שזה יהרוס את הקובץ היה לי את התוכנה ULTRAISO אבל לא אהבתי אותה ומחקתי אשמח לעזרה תודה

7. Started by meirtz4,

אהלן, אני מתכנת צורה בסיסית מאוד בAS ורציתי לדעת איזה פקודה יש לי על מנת לבצע פתיחת תיקיה. כלומר ליצור - BUTTON שכשאני לוחץ עליו נפתחת לי תיקית יעד ע"פ מיקומה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…

9. Started by EagleX2,

היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

10. אהלן, ברשותי מחשב חדש שרכשתי, אשר מותקנת בו מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista. הלוח-אם הוא ASUS M2A-VM HDMI, בעל כרטיס PCIe עם יציאות לטלוויזיה (HDMI, S-Video, Video RCA, SPDIF) ועל הלוח עצמו יש יציאת DVI. הכרטיס מסך הוא ATI Readon Xpress 1250. הטלוויזיה מחוברת למחשב ע"י כבל RCA יחיד מהכרטיס הרחבה, ולאחר שהגדרתי (איכשהו) את הטלוויזיה ב Catalyst הזה שלהם, אני מקבל תמונה בשחור לבן - למרות שהפילטר מוגדר על PAL [ניסיתי את כולם, ממה שיש ברשימה - כולל לבחור Israel]. יש דרך לתקן את זה? תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.

12. מחפש תוכנה טובה לעדכון דריבריים?

13. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש במחשב כמו שעה+ זה מגיע לנקודה שהסאונד במחשב משתתק,המגבר עובד והכל עובד רק הווינדוס לא מגיב לסאונד. שאני למשל משחק ושם מוזיקה באותו זמן זה קורה או סתם באופן רנדומלי. ממה זה יכול לנבוע?אולי בגלל דריוורים?(בגלל זה כתבתי את זה פה ולא בווינדוס)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  15. Started by LORIANTA,

... [attachment deleted by admin]

16. שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה

17. Started by Ntress,

שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה

18. למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  19. Started by eleran,

שלום, אני שוקל לקנות את אחד מהניידים הבאים: Gigabyte W566N-DC15M2H16 או Gigabyte W566U-DC2TM2EH16 למטרות פיתוח. הבעייה היא שאני צריך להתקין WINDOWS 2000 (המחשבים מגיעים עם VISTA). נאמר לי שכיום הניידים באים עם דרייברים שמונעים התקנה של מערכות הפעלה ישנות. חיפשתי מידע על כך באתר של Gigabyte אך אין שם התייחסות בעניין (אם ניתן להתקים מערכת הפעלה שונה). האם מישהו יודע אם יכולה להיות בעייה בהתקנה של WINDOWS 2000 על אחד המחשבים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, אני רוצה לגבות את כתובת המאייל שלי, ואת הדוא"ל שיש לי בתוכנת outlook express ולעבירם לתוכנת ofifice outlook במחשב אחר. איך אני מגבה את הדברים ומכניס אותם בלי בעיות. אני יודע שמאותו מחשב זה לא בעיה הוא עושה לבד. הבעיה היא בגלל שמדובר בשני מחשבים שונים. בתודה רבה, עמיר

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  23. Started by guitarsuite,

שלום לכולם... לאחר שקיבלתי תשובה ורעיון םשוט אבל מצויין לפני כמה שעות מכם אני בא בעוד בקשה קטנה.. התחלתי לפי הצעתכם להשתמש במאיץ ומנהל הורדות זה... כשאני מנסה להוריד יותר משני קבצים הוא לא נותן לי את האפשרות..הוא פשוט מתמקד רק בשתיים ואחת כאילו מושהת.... יש אפשרות לשנות לתוכנה משהו בהגדרות ...?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. Started by termister2000,

יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.