תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ממש חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד בארץ, אחד בארה``ב באחד יש XP, בשני VISTA (בהתאמה). יש לי אימייל POP3 של שרת שבבעלותי. במחשב בארץ, אני מצליח לקבל ולשלוח מיילים חופשי. במחשב בארה``ב אני מצליח רק לקבל מיילים, אך לא לשלוח. עברתי על כל ההגדרות באאוטלוק מול המחשב שכן מצליח לשלוח - ההגדרות זהות. ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר של דואר יוצא ודואר נכנס - גם זה לא עזר. ניסיתי לשדרג מאאוטלוק 2003 ל2007 - גם זה לא עזר. כשאני מנסה לעשות TEST להגדרות של אותו מייל באאוטלוק, זאת השגיאה שהוא מחזיר: Send test e-mail message: The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). יש לי הרגשה שזה קשור איכשהו לרשת (אני מ…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לקודד כמה סרטים בו זמנית. עד עכשיו כל התוכנות שמצאתי מסוגלות לקודד כל פעם סרט אחד וזה איטי ומתיש, חשוב גם שהשימוש בתוכנה יהיה פשוט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסייד באר כתוב שצריך לגרור אבל זה לא נגרר לי http://www.thoosje.com/how-to-use-the-sidebar.html http://img247.imageshack.us/img247/9061/thoosjesidebarfm4.jpg
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי קובץ של איזה 40 מגה עם כל מיני דברים חשובים לי ששכחתי את הססמא שלו הרצתי מלא מתקפות פיענוח וניסיתי כל ססמא אפשרית... עכשיו לעניין: יש לי תמונה או שניים שהן בדיוק אותו קובץ כמו מתוך הספרייה המוצפנת אני צריך תוכנה שפורצת את הזיפ על ידי שימוש בקובץ מפוענח שנמצא כבר בחוץ
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לא משהו מסובך - שיהיה אפשר לשים כמה סרטונים קטנים ב-DVD אחד עם מסך פתיחה פשוט שיכלול סקרין-שוט מכל סרטון כשלחיצה על התמונה מפעילה את הסרטון. יכולת המרה מפורמטים אחרים לא קריטית. יש 1000 תוכנות מנופחות - רובן בתשלום. אני מחפש משהו פשוט בהרבה - משהו קליל פשוט ויעיל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי מקלטIR ישן מכרטיס טלוויזייה של PINNACLE ואני לא יודע איך להפעיל אותו.. הוא מתחבר לCOM ואני רוצה להפעיל אותו עם השלט מדיה סנטר שלי יש איזה תוכנה פשוטה כלשהיא שמאפשרת לי לקבוע לכל כפתור שאני לוחץ פקודה כלשהיא, או לחלופין ,משהו שיהייה יותר טוב:האם יש תוכנה שמאפשרת לי להוסיף פלאגין מוכן שמתוכנת לשלט של המדייה סנטר?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
קיבלתי את המלצת המנהל והתקנתי את התוכנה הנ"ל ורציתי לשאול האם ניתן לראות גם את הטמפ' של כרטיס המסך (HD3850)ובנוסף האם יש דרך להציג את נתוני הבסיס (טמפ',מאוורר וכו')בסרגל הכלים על לוח העבודה או באיזה חלון קטן בצד[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:10:14 ???עזרה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 18:38:11Vatos-Locos איפה אתה ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. מהי השגיאה ובאיזה הקשר?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רכשתי היום מצלמת רשת מדגם MX5 של TEAC 500K והCD של המחשב שלי אינו עובד לכן איני יכול להתקין את הדריוור. כיצד אני משיג אותו?(נכנסתי לאתר שלהם ואין להם שום איזכור למצלמות רשת).
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על FIREWALL טוב כזה שיתן הגנה טובה וביחד עם זאת יהיה קל לשימוש ולא יעמיס כלכך על המחשב, תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אולי מישהו יכול לעזור בבקשה : היתקנתי את SYSTEM MECHANIC PRO ואני מנסה להסיר אותו ולא מצליח ,ניסיתי להסיר אם YOUR UNINSTALLER 2008 וגם בדך הרגילה וזה מה שהוא כותב לי : מצורף תמונה מישהו יכול לעזור לי איך להסיר את זה בבקשה בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
בטעות מחקתי את אחת התיקיות שלי משולחן העבודה ורוקנתי את סל המיחזור. האם יש תוכנה שיכולה לשלוף את הקבצים מהתיקייה. שיחזרתי את המערכת אבל היא נתנה לי רק תיקייה ריקה בלי הקבצים... :-\
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום ניסיתי למחוק את הנורטוןאבל הווינדוס לא מחק לי אותו טוב שמעתי שיש תוכנה שמוחקת את הנורטון מישו יכול להביא לי קישור ועוד משו ניסיתי להתקין את נוד 32 עשיתי הכל כמו שצריך אבל אני מתחיל את המחשב מחדש הוא לא מעדכן לי אותו אם אני מנסה להתקין גירסה אחרת הוא גם לא נותן לי לעדכן יש למישו פתרון
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך תוכנה חינמית ליצירת קובץ ISO/CSO,שתהיה בין 600-700 מגה דחוף בבבקשה תודה לכולם ויום טוב .
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
היי...כל סרט או כל סירטון שאני מוריד או רואה באתר של ספורט זה תוקע לי את המחשב, זה תוקע לי את המחשב ,מה זה אומר חסר לי משהו ? כל סרט שאני שם במחשב או סירטו שאני מוריד או סירטון שאני רואה באתרים זה פשוט תוקע לי את המחשב .. אני ננכס ל youtube מפעיל סירטון וזה תוקע לי את המחשב ...גם סרטי דיוידי במחשב ,כל מה שקשור לוידאו מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה ויש לי k lite codec pack מה אני עושה ??? מה הבעיה בכלל?? והאם זה קשור ללוח אם אולי בחיבורים?!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מותקת אצלי ערכת קודקים cole2k שאיתה אני DVIX ללא בעיה. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-