תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה לפתוח ישום office (כמו word outlook וכו...) אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה ה- word עובד כרגיל (אחרי הודעת השגיאה) אבל ה- outlook מציג את ההודעה שאני מנסה לפתוח אימייל ואחר כך מפסיק להגיב או לא מציג את תוכן ההודעה ניסיתי את אפשרויות התיקון העצמי של office (גם אבחון בעיות וגם אפשרות תיקון) אך זה לא עזר למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה????? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמחרפנת אותי כבר יומיים. הורדתי דרייבר חדש לכרטיס שלי (ATI HD2400PRO עם חיבור AGP) אבל אחרי שהוא מחלץ את הקבצים ההתקנה פשוט רצה ברקע ולא עושה כלום, לא מעדכנת, שום דבר. ניסיתי את הדרייבר עם ה-AGP HOTFIX וגם זה לא עזר וגם ניסיתי להתקין דרך SAFEMODE אבל זה גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד כי אני עכשיו בלי דרייבר והלאגים האלו מחרפנים אותי. תודה מראש :-\
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפו אוכל להוריד את KASPERSKY 6.0 כי לא מצתי באתר של החברה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתקליט לי כל מה שמשודר במסך ותהפוך את זה לסרט AVI או MPEG תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי קובץ PDF צבעוני שאני רוצה שיהיה בגווני אפור בלבד כלומר להוריד את הרוויה ל-100 הבעיה היא שיש לי רק תוכנות שעושות את הפונקציה הזאת לקבצי JPEG TIFF וכד' יש דרך לעשות את זה לקובץ PDF?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שבת שלום וצוהורים טובים ... ברשותי קובץ MPG 2 סאונד הוא ב AC3 כשצרבתי אותו ל DVD לא שומעים כלום , שאלתי היא איך אני צורב סרט בפורמט DVD ? תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן אנשים , כבר המון זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ואני לא יכול לפרמט את המחשב . זה התקלה שהאנטי וירוס מציג לי . riskware: mass-mailer software running procces (pid 1084) c:\windows\explorer.exe אם מישהו יודע מה לעשות , אני ממש אודה לו .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ההתראה כרגע היא רק על חשבון אחד,על החשבון השני זה לא תופס. מדובר על אאוטלוק 2010 מול אקצינג 2010.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אז. הרצתי תתוכנה, קיבלתי לוג, וראיתי שרץ לי פרוסס בשם CRSS, הבנתי שזה וירוס(?!) אם מישו יכול להסביר לי, תודה! בנוסף, רציתי לדעת אם יש לי ספיווארים למיניהם על המחשב... טנקס! בנוסף, פיירפוקס נהיה ממש איטי, מישו יכול להבין אולי אם זה קשור ללוג הזה? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:05:08 AM, on 5/5/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WI…
-
מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה הנ"ל ? נסיתי כמה תוכנות אך בהרבה מהן התוצאות היו גרעות כגון :רעשים בסאונד ,אי סינכרון בין תמונה לסאונד ,איכות תמונה ירודה. יש ברשותי צורב DVD לכן המרה לDVD יותר מעניינת אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אמרו לי שזו תוכנה בשם sysmetrix אבל הורדתי אותה והתקנתי וזה הופיע לי בצורה אחרת ולא על הרקע כמו שבתמונה... אם זה אכן נעשה עם אותה תוכנה אז בבקשה תסבירו לי איך אני משנה את זה לכמו שבתמונה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-