עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BLeacH,

אין ממש נושא עבודה של 5 דקות איך ? ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. יותר מהכותרת אין לי ממש להרחיב! P: אבל בעיקרון אני צריך תוכנה שאני אוכל לבטל בעזרתה ערוצים מסויימים בקובץ כדי להוריד את כמות הפולי של קובץ מידי שיש לי, כדי שהפלאפון שלי ייקרא אותו..

3. Started by malcolmx9,

יש לי אתר פרטי שאני משנה לו את העיצוב לפחות פעם בשבועיים וכל פעם אני שובר את הראש בנסיון למצוא צבעים שמשתלבים יפה ביחד! יש המון אתרים ברשת, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה אתר שמציג איזה צבעים הולכים ביחד בצורה יפה, דוגמאות וכו'? תודה לכל העוזרים (שיהיה מצויין אם אפשר קוד הצבע, כי אני משתמש בתבנית HTML. אבל אם אין אז לא נורא אני אמצא את הקוד לבד).

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא זוכר את המספר ICQ שלי :-\ והבעיה היא שגם שאני מבקש ממנו לשלוח לי למייל את הקוד אני מקבל הודעה שאין כזה מייל או משהו... ואני צריך את ה ICQ ממש דחוף !!! מישהו יודע אוליי אך אני יכול להשיג את הקוד מחדש ? או לאפס אותו או משהו ??

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by borg,

אני מעוניין בתוכנה שמאפשרת למתוח סרט שמקודד בפורמט 16:9 בזמן אמת, ולהציג אותו על מסך מלא מבלי לאבד פרטים. יש תוכנה כזו?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. יש לי כמה אתרים מאוד חשובים במועדפים בדפדפן פיירפוקס, הרבה מהם שאני לא זוכר אותם בעל פה. עבדתי על המחשב, סתם גלשתי בתפוז כשהמחשב פתאום נהיה ממש איטי ואתרים פעלו לאט. לחצתי על כפתור הריסטרט מרוב עצבים, וכשעלה ווינדאוס נכנסתי לפיירפוקס והמועדפים לא היו שם!!! איך אני יכול לשחזר אותם? אגב, כל האתרים שנכנסתי אליהם עדיין שמורים וגם כל הקוקיס!

7. Started by The_MichMan,

שלום ברשותי נמצא מחשב נייד לא שום כוננים פרמטתי את הדיסק הקשיח היכן אני יכול להשיג קבצים שיעשו לו בוט לדוס או להתקנה של ווינדוס המחשב גם לא עושה בוט מדיסק USB חיצוני תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by jonatan1989,

הורדתי את התוכנה אני רוצה להתקדם מתחום של עריכת וידאו קיצר שאני מנסה לעשות משהו זה מראה לי יענו סתם לפני שבועיים הורדתי את פרמייר וסוני ועוד שאלה התוכנה הזאת שיש לי בעיה איתה היא תוכנה שעושה\עושים איתה אפקטים לוידאו? ועוד שאלה שלא קשור איך אני מעביר משהו שעשיתי מהפוטושופ לפרמייר כמו שאני מעביר דברים מהפוטושופ לאימג' רדי? תודה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.apple.com/quicktime/download/standalone.html למעלה זה בלי ITUNES, למטה זה משולב עם... http://www.apple.com/quicktime/home/win.html http://www.apple.com/itunes/

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by udi,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף לאוטלוק 2003 שיופיעו לי החגים העיבריים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. שלום! ברשותי מצלמת אינטרנט trution twc 3500. המצלמה כוללת מיקופון פנימי ורציתי להשתמש בו לשיחות ברשת. כשאני הולך לבקרת עוצמה בוינדוס לא ניתן לי לכוון את אפשרות ווליום המיקרופון. אני רואה אותו אך הוא כאילו אינו פעיל. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

האם יש דרך להפעיל קבצי mpc על winamp?פאץ' או משהו שאפשר להוריד

14. הורדתי והתקנתי את הגירסה האחרונה של MSN MESSANGER מהאתר הרשמי של התוכנה. אבל אחרי כמה דקות של שימוש בה היא מפסיקה להגיב ואני חייב לבטל אותה דרך ה-TASK MANAGER. יש לי XP PRO למישהו יש מושג ממה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by ben007,

יש מן כלי/אפקט בפוטושופ שגורם לתמונה להפוך לשילוב של תמונה רגילה ונגטיב. תמונה רגילה שהופכת לאט לנגטיב ומסתיימת. ( אני יודע, תיאור עילג. ) מה השם של האפקט?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by KooKoo,

שלום, יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל ^^ ויש לי איתו בעיה. פתאום, סתם ככה מדי פעם באופן אקראי (למרות שזה קורה הרבה יותר בזמן משחק), פשוט נפסק הסאונד, והפיתרון היחיד הוא ריסטרט. אז, מה לעשות? יש איזשהו דרייבר שאני יכול להוריד? אם כן מאיפה?, תוציאו את פתרון ה"קנה כרטיס אחר" מהרעיונות >: זה לא יקרה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה עם daemon tools כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג לי את ההודעה הזאת גם לאחר שעשיתי הסר והתקנה מחדש כולל כיבוי מחשב ההודעה מופיע ישר עם עליית המחשב אני משתמש עם התוכנה כבר כמה שנים זאת פעם ראשונה שזה קורה לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -

19. Started by dannygnh,

איך ניתן לצרוב 750 mb על דיסק שמכיל mb700 בתוכנת clonecd

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by pyro_man,

זה העיצוב לא להתייחס לאולימפוס כי זה כבר לא לרדיו הזה.. דרך אגב חרא פורומים... וזה הבאר שבא מתחת תגובות זה עיצוב שני שלי...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Little_AKA_Or,

הנה כמה חתימות שלי, לא מזמן חזרתי לפוטושופ.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  23. מכירים תתוכנות האלה עם השבוע ניסיון שמאפשרות להתקשר לכל העולם? אז מצאתי אחת חדשה, חשבתי לנצל אותה ולמתוח כמה חברים.. הייתי רוצה להקליט את השיחות האלה, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? ד"א גם תוכנות לעיווט קול יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

לכבוד שנת העבדות החדשה (יב' ) http://www.deviantart.com/view/22592918/

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. Started by Boomerang,

http://www.alias.com/eng/etc/fakeorfoto/

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים