עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם לפני שאני שואל את השאלה.....אל תדאגו לא מדובר בקבצים פרוצים אני רק רוצה לשאול על איך הופכים קובץ כלשהוא לISO ? ראיתי כל מיני תוכנות קטנות כאלה שאני לא סומך עליהם שממירות לISO אבל חייבת להיות עוד דרך מישהו יכול לומר לי כי אני פעם ראשונה מנסה להמיר קבצים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  2. Started by ggoblin,

אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. בשביל אחי, יש לנו כרטיס טלויזיה PVR-150 אבל כרטיס מסך פשוט ביותר שלא מאפשר לו לעבוד בצורה מהירה וטובה עם ה - Premier. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לו בממשק AGPx8 ולמסך רחב 22" (Samsung 226bw) לגבי התקציב, אומנם כתבתי 1000 ש"ח כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם יש כרטיס שעושה את העבודה והוא זול הרבה יותר אז אשמח להמלצה גם כן. תודה,

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: ייצרתי קובץ ICAL בגוגל כלנדר לחגים יהודיים וייבאתי את הקובץ למיקרוסופט אאוטלוק 2003 שברשותי. ברצוני לבטל את הייבוא הזה, כלומר למחוק בבת אחת את כל הארועים שהוכנסו למיקרוסופט אאוטלוק בעת ייבוא קובץ הICAL אני מודה מראש לכל עוזר.

5. Started by it_gr,

השאלה בכותרת. זה די דחוף כי יש לי את ה8800GT ובמשחקים שתומכים בDX10 הוא לא נותן לי כי לא הורדתי את זה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?

7. ערב טוב לכולם! הנה תמונה מצורפת שמסבירה הכל: http://www.siz.co.il/up/w41ywetoiydm.png אני נכנס לאתר הזה וקופץ האנטי וירוס. איך אני יכול לדעת מה זה הקובץ הזה? וירוס? אני רק רוצה לציין אחריי שהחלון קפץ, נכנסתי לאתרים שאני רשום בהם והייתי צריך להקליד מחדש שם משתמש וסיסמא.

8. מחפש תוכנה להפעלת image של DVD בvista ultimate 64bit עדיף ביותר חינמית אבל אפשר שגם לא.

9. ערכתי קטע וידאו סגרתי אותו כ avi לאחר שלא מצאתי אפשרות לסגור כ divx בתוכנה (פרימיר) עכשיו אני רוצה אותו כ divx מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. Started by meirtz4,

אם מישהו מכיר תוכנה שממירה DVD לFLV או SWF אני אשמח אם יוכל לעזור לי. כמו כן יש לי תוכנה שממירה מ-AVI לפורמטים האלה. אבל הבעיה שהתוכנת המרה שלי מDVD ל-AVI מורידה את הרמה בטירוף אז גם תוכנה שממירה DVD ל-AVI תוכל לעזור לי מאוד. תודה

11. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני משתמש קיום במערכת הפעלה מסוג winxp-sp3. ורציתי לשאול מספר שאלות לגביי התוכנה everst, וכל מה שקשור הכללי לטמפרטורות. 1. הייתי רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורות בתוכנה הזאת.(איפה האופציה הזאת נמצאת). 2. ואיך אני יכול לדעת עם הטמפרטורות תקינה לגביי הרכיבים של המחשב.(הכוונה שלי זה נגיד מעבד יש לו 64 מעלות נגיד, אז איך אני יודע אם זה תקין). תוכלו לתת לי פרטים כל כל רכיב ורכיב כמה טמפרטורה צריכה להיות לו)? בתודה מראש בר לוי!!!

12. Started by davidreznic,

שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. DivX Play היא רק תוכנת נגן או שיש בה גם מקודדים?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by Freakstyle,

תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…

15. Started by Alexkmr,

א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. Started by johnwoo,

כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. יש לי קובץ שנשלח אליי באוטוקד אני רואה את הכיתוב בג'יבריש. ואני לא מצליח לקודד אותו לעברית! בכל מקרה יש לי אפשרות לכתוב בעברית והוא אל עושה עם זה תקלות.

18. Started by ברק2000,

שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה

19. אני מחפש תוכנה (אם יש כזאת) שתראה לי מה/איזה תוכנות לוקח לי רוחב פס וכמה רוחב פס או במילים אחרות מה מכל התוכנות שפועלות אצלי ברקע מאיט לי הכי הרבה את האינט'

20. Started by IlanF,

http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. Started by Itzik208,

יש לי כמה בעיות מוזרות במחשב שעוד לא הצלחתי לפתור, ויש לי חשד גדול שזה קשור לתוכנה שפעם התקנתי על המחשב. בזמנו, התחברתי דרך נטוויז'ן, והם הציעו לי (בחינם. עד היום אני משלם על ה'חינם' הזה..) תוכנה לסינון אתרים בשם 'מסננט'. בסוף התקנת התוכנה, הופיעה לי הודעת שגיאה. שיחה עם נציג החברה הבהירה לי ש'זה בסדר'. היה ברור שהתוכנה לא הותקנה כראוי, אפילו תפריט לתוכנה ב'התחל' לא נוצר. את התוכנה הפעלתי דרך קובץ EXE בתיקיית ה Windows. נדרשתי לקוד זיהוי, הכנסתי את הקוד שקיבלתי במייל מנטוויז'ן - והצלחתי להפעיל את התוכנה. בהמשך בחרתי קוד בסיסי, שישמש לכניסה לתוכנה. בהמשך, כשרציתי להפטר מהתוכנה, עשיתי הסרה דרך לוח הבקרה. התבקשתי להכניס את הקוד. הכנסתי, והתוכנה התחילה בהסרה, ו.. אופס. עוד פע…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  22. Started by amit71,

רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')

23. מגזין המחשבים הבריטי Computer Active מחלק את הרשיונות הללו בחינם אך חשוב לשים לב שהמפתחות לא תיתן תמיכה טכנית חינמית בעבורן. למרות זאת מדובר בהצעה מצוינת ללא ספק, המבצע בתוקף עד ה-17/01/2008 אך יכול להיות מופסק בכל עת עקב כמות ההורדות העצומה: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=698696

24. Started by Black_eagle,

שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liormor,

שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.