תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן. חזרתי מטיול ובמהלך הטיול כרטיס הזכרון שבמצלמה שלי נדפק ונאלצתי לשחזר את התמונות בעזרת CardRecovery PRO רוב התמונות שוחזרו באופן מלא אבל חלק לא מבוטל מהם נהרסו. צירפתי 2 דוגמאות. ניסיתי את Stellar Phoenix Photo Recovery אך הוא לא עזר. תוכנות חינמיות פשוטות נוספות שבדקתי גם לא נחלו הצלחה. יש למישהו פתרון? (ועדיף חינמי?)
-
ה- utorrent כותב לי שהפורט לא פתוח ופתחתי אותו גם בפיירוול וגם בראוטר. יש לי מודם: PAR-720G.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית, שיודעת לדגום שטח הרדיסקים בסביבת DOMAIN אני רוצה משהוא קטן שיותקן בשרת כלשהו ובעזרת הרשאות של ADMINISTRATOR יוכל להגיד לי / לשלוח לי מייל על מצב הדיסקים שלי בשרתים. חשוב לי שהתוכנה לא תתקין שום AGENT / Process / Service בשרתים עצמם. מישהו יכול להמליץ על משהו ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מחפש משו שיודע לעבוד עם מספר רב של קבצים בכמה לחיצות בודדות רצוי שיהיה חינמי
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אהלן. אני מוריד לאבא שלי סרטים. קובץ הסרט וקובץ התרגום(srt) שם על DOK שם בטלויזיה והטלויזיה מנגנת את הסרט+התרגום. הבעיה - הטלויזיה מראה את הכתוביות בקטן ולאבא שלי קשה לראות אותם. לא ניתן להגדיל דרך הטלויזיה אין אופציה כזאת מה שאני מחפש - דרך להגיד לטלויזיה שהכתוביות גדולות יותר מבלי לקודד את כל הסרט מחדש עם כתוביות בגודל גדול יותר. או תוכנה שתצרף את הכתובית לסרט וגם תגדיל אותו מבלי לעשות קידוד וידאו מחדש של שעה+ אלה בכמה דקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אין לי WIN 98 אני רוצה אותו בשביל מחשב אחר ישן
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך שתעזרו לי אני קניתי כרטיס מסך hd 4850 ואני רוצה לבדוק טמפרטורה אם תוכלו להביא תוכנה שאומרת מה הטמפרטורה של הכרטיס אבל תוכנה תובה שאומרת אמת אם תוכלו להביא לי תוכנה אני אשמח תודה לכולם !! :)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי זו ללא ספק אחת המוזרות שבהן... ניסיתי להכנס לאיסיקיו ופתאום הוא אומר לי שאנ י לא מחובר לאינטרנט והאיסיקיו לא יכול להתחבר...אח"כ נכנסתי לWIN ME(יש לי שני וינדוסים על המחשב) ואיזה פלא, האיסיקיו התחבר כמו שצריך...אח"כ ניסתי גם להתחבר מהXP לאיסיקיו של חבר שלי....גם הצליח... אז יוצא שהבעיה היא רק באיסיקיו שלי בXP דווקא ביוזר שלי... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
בס"ד שלום עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה העניין כשמתקינים את השרת "והוא קובע סיסמה אוטומטית בעליה הראשונה של של המחשב כשרת כשאף אחד לא היה מחובר?" <-- (לא הבנתי את המשפט האחרון ) איזו סיסמה?... שום נסיון לא עזר. למה הוא לא נותן לי לקבוע סיסמה כרצוני בהתקנה? יש הסבר מעשי איך לפתור את זה?...כי כנראה יש לי קשיים רציניים בהבנה. (קראתי הרבה בפורומים וכולם אומרים אותו דבר. ואת כולם אני לא מבין :s05:) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הוא רושם לי שהוא לא יכל להוריד אפדייט בגלל השפה המותקנת במחשב שלי שונה משפת האפדייט מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
http://www.updatexp.com/sherlock-codec-detective.html תהנו
-
בדר"כ אני רגיל שאם אני מסמן טקסט וכותב משהו הטקסט שסומן נמחק. מאז הפעם האחרונה שהתקנתי את וורד, הדבר השתנה וכעת הטקסט שאני כותב מתווסף בתחילת הטקסט שסומן. הייתי רוצה לשנות את זה, ואני מניח שזה לא עסק מורכב (פשוט סימון איזו תיבה איפהשהו באפשרויות) רק שאין לי מושג איפה לחפש את זה - עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי ג'ויסטיק של חברת andgame מדגם andgame DUAL STICK Pro Gamer Controller נהרס לי הכונן DVD ואינני יכול להתקין את הדרייברים שמצורפים איתו האם יש מקום \ מישהו שאפשר להשיג את הדרייברים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין הגרסאות השונות של תוכנות השרטוט הבאות solidworks , autocad, inventor ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על נגן סרטים למחשב? עם הBSPLAYER הסתבכתי הוא לא נותן לי AC3 ואני רואה רק תמונה שחורה לעומת זאת ה MV2 PLAYER סבבה אבל מלא באגים, קורס כל שנייה נתקע פשוט מעצבן, יש לי ויסטה אז משהו שיתאים לה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! עלי לבקש ממכם עזרונת יש לי מחשב נייד חדש, ZX5000 אמור להיות בו כרטיס אלחוטי פנימי, איך אני יודע אם יש או אין וכיצד אני מנסה להפעיל אותו? יש תוכנה מיוחדת נפרדת ממה שבא עם חלונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי GHOST 14 ויצרתי IMAGE מאיפה אני מביא את הדיסקט/דיסק שאיתו אני עושה BOOT?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר של המודם הזה sm56 pci או לינק לאתר של מוטרולהג תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי תוכנת צריבה Nero ואני לא יודע איך לצרוב סרט שהקובץ שלו Avi . אני רוצה לצרוב את הסרט כדי שיעבוד בדי.וי.די, אין לי צורב DVD. איך אני עושה את זה בתוכנת Nero? {לא ידעתי איפה לשבץ את הנושא שלי, זה היה נראה לי בפורום הזה. מצטער אם טעיתי} תודה...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
עשיתי mount ל MDF, הוא פתח את זה אבל לא נותן אפשרות להריץ מה שיש בפנים(רושם error), עשיתי משהו לא טוב
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
ב"ה שלום. יש לי בעיה עם תמונת הרקע של המחשב לפני יומים בערך אני לא מצליח לראות את תמונת הרקע בשום אופן של הגדרה, הבעיה היא ג"כ מתי שאני מנסה לראות את התמונות בתצוגה קטנה אני לא מצליח (1,2) , ועוד דבר אחד מוזר זה שלא משנה איזה קובץ שאני רוצה למחוק הוא מראה לי רקע שחור אע"פ שזה למשל קובץ של קוצור דרך וכדומה (3). צירפתי תמונה שמדגימה את כל הבעיות, שימו לב לרקע. ביצעתי בדיקת וירוסים עם AVG מעודכן , וכן בדיקת SPYWARE ע"י windows defender . לא עידכנתי שם דרייברים לאחרונה, מה שכן זה ששיחקתי קצת עם הגדרות אבל ע"פ מה שאני זוכר החזרתי את כולם למקומם. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-