עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

שלום לכולם התקנתי מערכת הפעלה server 2003 על מכונה בוירטואל פיסי והבעיה היא שהעכבר זז מאוד לאט ונתקע כל הזמן ניסיתי להוסיף זיכרון ולשחק ברזולוציה אבל זה לא עזר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה להעתיק קבצי ISO וכונן נייד והודעת השגיאה שהוא רושם לי היא "שאין מספיק מקום לאחסון" וזה מוזר נורא כי הוא חדש ואין עליו כלום מותקן (חוץ מתוכנות הגיבוי שמגיעים איתו),נפחו 320G ובגודל 2.5". עם קבצים אחרים אין לו שום בעיה. יש לציין כי לא ניסיתי לגבות עם התוכנה שמגיעה עם הHDD ואם אפשר פיתרון או דרך לעניין אודה לכם. מדובר בכונן SAMSUNG 320G חיצוני.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  4. וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dids22,

?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לטלפון בבית או משהו כזה.. (חינם כמובן אני לא מדבר על Skype... כי זו רק להתקשרות ממחשב למחשב.. האם מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Phuq,

אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה משחקים (צילום ווידאו לא תמונות)... ניסיתי GAMECAM וFRAPS והן שניהן דפוקות לאללה. בבקשה תעזרו!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

מלפני יומיים רוב הטורנטים שאני נותן להעלות הפכו לאדומים, אני לא ידוע מה לעשות עם זה... כלום לא עוזר.... אני משתמש קבוע של הטראקר bitsoup, בטראקר אחר זה לא עושה בעיות. צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by ronmashov,

who can assist me with the instructions how to remove the Norton anti virus 2004. It will not allow me to do un-install and re-install ask for un install first! thanks.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  10. Started by coorva,

יש לי XP PRO SP2 וגירסה אחרונה של WINAMP. מחובר על תשתית של HOT, רוחב פס 1.5MB. מנסה לשמוע רדיו באינטרנט בפורמטים: mp3@128kbps או ogg@96kbps ויש לי קיטועים כל הזמן בגלל ה- buffering. האם ניתן לשנות הגדרות ב- winamp על מנת שיפסקו הקיטועים או שיש נגן שמתאים יותר לשמוע streaming audio? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני צריך תוכנה למצלמת אינטרנט, שיהיה אפשר ליראות איתה עם מי אני מדבר וכ'ו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by er0101,

אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by avihy,

אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. ערב טוב לכל חברי הפורום ותודה מרואש לכל העונים ;D יש לי מחשב נייד דיי חדש יחסית ומקלט GPS שמסתכרן דרך bluetooth שקיבלתי מסלקום האם יש תוכנת GPS שעובדת על מחשב PC רגיל או כל דרך אחרת שאפשר להפעיל IGO במחשב PC בעזרת הדמיה של מחשב נייד?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ___michael___,

Trojan Remover מצא לי ככל הנראה קובץ שלא ניתן לסריקה ,הוא נותן לי 4 אפשרויות,איזה מהם לבחור ? תמונה :

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. צריך קוד הפעלה ל GPS NAVIGUIDE ו\או GPS GARMIN יש למישהו להביא לי? או שיודע מאיפה אני יכול להשיג אשמח אם מישהו יעזור תודה רבה, ברק.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור לי בדריבר של קול של מחשב נייד.אין את הדריבר באתר של HP לXP Conexant Cx20561 @ nVIDIA MCP67 - High Definition Audio Controller PCI אם אפשר לינק מאיפה שאני אמור להוריד אותו תודה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Driver Magician. האם כדאי להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את החומרה במחשב? האם התוכנה בוחרת את החומרה הנכונה והעדיפה? האם עדיך להוריד ישירות דרך אתר החברה של אותו חומרה שיש לי או לתת לתוכנה לעשות את זה בשבילי? מה עדיף..חוות דעת התנסווית וכו'. רשמו הכל.

20. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. מחפש תוכנה שתעזור לי לעקוב אחרי מי מחובר אצלי לרשת האלחוטית.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. Started by shlomoreuven,

האם קיימת תוכנה / אופציה לנגן מדיה של יוטיוב דרך המחשב בלבד? (ללא פתיחת דפדפן)

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. Started by or_azu,

אהלן לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את התוכנה Driver Genius שהתקינה לי את הדריברים.. היא התקינה את הדרייבר של הקול והוא עובד והכל טוב רק שיש בעיה אחת נראה כאילו באותה עוצמה של קול הרמקולים לא מוציאים את אותו הכוח.. חיברתי את הרמקולים למקור אחר והם עובדים מעולה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ד"א הלוח אם שלי זה P5N-D תודה מראש

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by zik125,

שלום לכולם מה אני צריך לדעת לפני שאני מתקין את חבילת הקודקים של K LITE?מה אני צריך לסמן בתהליך ההתקנה או שזה לא משנה ופשוט לבחור את אחת מהאפשרויות התקנה? אשמח לתגובה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.