תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון... כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. היום גלשתי לי וחיפשתי בגוגל דבר מסוים (פאצ' לרד אלרט 3) והגעתי לאתר מוזר, תוך כמה שניות קפצה לי הודעה של הוינדוס שהsvchost.exe רוצה לעשות unlock בfirewall, כבר חשדתי ועשיתי block, יצאתי מיד מהאתר, וכעבור 30 שניות בערך AVAST קפץ עם ההודעה שהוא גילה סוס טרייני בשם jllpkghk.exe מסוג WIN32:FakeAlert-AJ TRG, הAVAST נעל אותו וחשבתי שכאן נגמר הסיפור, טעיתי. כעבור בערך חצי שעה פתאום התמזהר לי משחק בגלל הודעת שלח אל תשלח של googleupdate.exe שקרס (אין לי שום דבר של גוגל מותקן אגב) עשיתי ריסט וההודעה קפצה שוב ישר שהוינדוס עלה, כבר הבנתי שהודבקתי. בstartup config מצאתי את הגוגל אפדייט הזה והפסקתי אותו, ההודעה לא קפצה מאז אבל אני עדיין בצרות, עכשיו כל דבר שאני מחפש בגוגל שקשור ל…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ידידה שלי שלחה לי קישור לאיזה אתר, ובכתובת היה כתוב את שמה הפרטי ואת שם המשפחה שלה, ככה שהאמנתי לזה..כנראה שזה וירוס http://noa_reis.partypicz.info** בלי הכוכבית כמובן. איך אני מסיר את זה מהמחשב?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הייתה איזה קיפצה של החשמל לשבריר שנייה ואיכשהו זה דפק לי תדרייבר של הכרטיס קול! יש לי כרטיס קול soundmax והעדכון שאני עושה דרך מנהל ההתקנים לא עובד כי הוא מבקש דיסק ואין לי מושג איפה הוא. מה שמצאתי בגוגל לא עובד (דרייבר אחד ניסיתי ששוקל 14 מגה). עכשיו אני צריך מישהו שירשם לאתר הזה DriverGuide וישלח לי תדרייבר או יביא לי תמשתמש כי אני לא מצליח...הוא לא שולח לי לאימייל אישור של המשתמש. בבקשה תעזרו כי נשבר לי כבר מהנאחס הזה כלום לא עובד פתאום, כולה דרייבר מסכן אני צריך ואין לי איך להשיג אותו
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פתחתי פורום חינמי IPB 1.4 וניסיתי לשנות סקין ועכשיו התחרבש לי, רואים הפוך... איפה אפשר למצוא סקין עברי נורמלי ולשים אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שום דף לא נטען לי בפייר פוקס כל דף נטען לשנייה ואז אני רואה דף לבן..לעוד מישהו קרה? והאם יש קשר עם זה שעשיתי את העידכון של אתמול 2.004 או משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
פרטים בהמשך האשכול אין לי שורת כתובות, שורת חיפוש, כפתורי הבא-הקודם, רפרש וכו' (מצורפת תמונה) וכן, ה"navigation toolbar" מסומן.. ניסיתי לסדר גם עם הקאסטימייז ולא הלך.. מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.. התעלמו מזה שהFILE חתוך [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עזבתי את המחשב לכמה ימים וכשחזרתי ראיתי שנעלמו לי כמה הורדות מה-EMULE. גיליתי שקובצי ה-TEMP עדיין נשארו והם בגודל של כמה מאות MB, אבל EMULE בוחר משום מה להתעלם מהם. ניסיתי לעשות להם IMPORT אבל הוא כותב שהם bad tempfiles. הצלחתי להציל רק אחד מהם כששיניתי את הסיומת מ-TEMP ל- AVI והסרט עבד (עם דפיקה קטנה בכל זאת...). אודה לכל מי שיודע איך להציל את הקבצים האלו.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שיכולה לבדוק לי עם הכרטיס רשת שלי תקין או לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
USB 2.0 איפה אני מוצא ל-WINXP?דרייבר+תוכנה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מצ"ב ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג בוורד 2013, אולי אוכל לקבל עזרה קטנה : נוסחאות מתמטיות בוורד 2013 לא מופיעות ריקות בעת ההצבעה עליהן . התרוצצתי בימים האחרונים בפורמים וקראתי המון חומר בנושא . כלום לא עזר . הסרתי והתקנתי מחדש , התקנתי ערכת תאימות שכתבו בפורום מייקרוסופט שהיא תסדר את זה וכלום . הוספתי משתמש חדש לחלונות 8.1 , בתקווה שזה יעזור . אשמח אם מישהו לעזור לי בזה , כי אני ממש צריך את זה לאוניברסיטה . תודה! יש תמונה שמסבירה שבעצם אמור להיות גופן בשם cambria MATH שלא מופיע בהגדרות של Equation option היכן שהשורה Default font for math regions . המשבצת של הפנט ריקה וצריך להיות מוזן במשבצת הזו הפונט cambria MAT, שמשום מה נעלם . במחשב אחר, עם אותה התכנה בדיוק ואתו היוזר הכל פועל מצויין .…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
נוסף לי toolbar של AOL בFF איך אני מוחק אותו משם ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ניסיתי פעמיים לצרוב עם התוכנה אלכוהול 120% ואיך שמתחילה הצריבה המחשב מבצע ריסט ובעליית המחשב מופיעה לי השגיאה הבאה: איך אפשר לפתור את הבעייה הנ''ל? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-