עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?

2. שלום! יש לי כבר כמה זמן סדרה של רקעים למחשב ברזולוצית 1280 על 960 ולי יש מסך 20" רחב (1680 על 1050), התמונות שאני רוצה לשים בתור רקע (המזוכרות מקודם) - נמתחות. מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לחתוך מגובהן של התמונות בכדי שיתאימו לי לרקע במסך? תודה רבה.

3. היי אנשים התקנתי פקס מודם חדש http://www.dynamode.net/details.asp?id=241 הגדרתי את מה שצריך דרך ה- XP (מקווה שאכן יעבוד) 1. לפי עמוד הכרטיס כתוב שהוא תומך במשיבון ובהקלטת שיחה. קיבלתי דיסק דרייברים אבל איני מוצאת מה בדיוק עלי להתקין לשם כך. 2. לא ממש הבנתי אם הקלטת השיחה היא דרך ה- VOIP או שאפשר לבצע זאת גם בקו הבזק שמחובר דרך הכרטיס. אם אי אפשר דרך הבזק אשמח אם את ימליצו לי על תוכנה שכזו. 3. בנוסף שמעתי שניתן לעשות שיחה מזוהה דרך המודם במחשב גם אם לא מנויים לשרות של בזק. משהו יודע על תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? 4. אגב קראתי פה שכתבו על התוכנה לשליחת פקסים :winfax 10.02.. במה היא טובה מהתוכנה שמצורפת עם האופיס? תודה SSIB

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה והתקנתי את BSPLAYER גרסא אחרונה העניין הוא שאיני מצליח לפתוח בתוכנה וידאו אני רואה רק חלון שחור עם שמע עם VLC ו MEDIA PLAYER זה עובד יש לי את הקודקים האחרונים של KLITE ואני עובד במצב של מסך אחד הסרתי והתקנתי כמה פעמים עם כמה קבצים וזה עדיין לא עובד מה הבעיה?????

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.

6. Started by or87,

אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???

8. Started by 12131,

קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by EnterOC,

Hi everbody i have this motherboard: http://www.scimex.com/mb/M935.htm And i need a driver for the on board sound card can someone help me ? i search alot and i didnt find it Thanks Alot ( i dont have in this pc hebrew so i write in english )

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by Yoav,

יש לי כרגע סרט מטיול מסוים שמחולק למספר DVD, ואני צריך להעביר אותם למחשב ולערוך אותם בשביל ליצור DVD עם כמה קטעים נבחרים, כלומר, אני צריך תוכנה שפשוט תאפשר לחתוך קטעים מהסרט ולהדביק אותם באחד אחר.. מה התוכנה הפשוטה ביותר בשביל לבצע את הפעולה, ורצוי שתהיה גם חינמית (אפשר גם תוכנה לא חינמית אבל עדיף שלא)? תודה רבה (אני יודע שאפשר עם המובי מייקר אבל זה מאוד מאוד לא נוח..)

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. Started by skitter,

אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  13. יש לי סרט .avi ואני רוצה לחתוך ממנו קטע של 10 שניות.. ואז שיהיה סירטון קצר של 10 שניות.. איך עושים את זה.. ניסתי בmovie maker ואני לא מצליח להעתיק את הסרט זה לא נותן לי.. מה לגבי לחתוך קטע משיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Game5,

שלום, הצלחתי להפעיל את העכבר והוא עובד מצוין , אבל כדי להפעיל את העכבר אני צריך לעשות מן "הוספת חומרה מחדש" כל פעם... אין אפשרות להגדיר שהעכבר יתחבר עם המחשב לבד בלי התערבות חיצונית כל שנייה? כל ריסט עם המחשב העכבר נמחק. תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. למשל את כל מה שסימנתי אני רוצה שלא יופיע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. היי לכולם מסיבה כלשהי UTORRENT קבע בתחילה שהורדות הקבצים יהיו לתיקה בתוך: my docements הדבר מאוד לא נוח ולא מתאים לי לתכנון והמחשב ולכן ברגע שראיתי זאת ניסיתי מיד לשנות ראשית ניסיתי ב- preference> downloads> put new downloads in ____________ & move completed downloads to _____________ אבל לא חל כל שינוי, לא במיקום הקבצים שכבר הורשדו, לא במיקום הקבצים שהורדצי אח"כ ובוודאי שלא היה כל מעבר של הקבצים שהורדתם הסתיימה לתקיה שבחרתי. היום ראיתי ב- preference> other> storage for torrent files> ולמרות שגם שם קבעתי מקום, לא ממש חושבת שזה רלוונטי היות וזה לא ממש קשור להורדות (ובכלל קודם זה לא היה מסומן כך שולי זה הגיע ישר לתקיית הקבצים הזמניים) בינתיים כ…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני מחפש קודק mp3 לדחיסה, אני רוצה אפשרות לקודד את האדיו של סרטון מסויים שערכתי לmp3 במקום PCM לא דחוס. משום מה אני מתקשה למצוא את הקודק, אולי מישהו מכיר מקום ממנו אני יכול להוריד אותו ? (ניסיתי את Lame Mp3 אבל אפשר להוריד רק את הקוד מקור שלו ולא גירסה מהודרת מראש) בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by mp91,

הבעיה הראשונה שלי היא שכשאני גוזר קבצים נגיד העתקתי שירים מכונן אחד לכונן אחר, לאחרן מכן אני רואה כשזה סיים להעתיק שזה לא העתיק את כל הקבצים.. ואז איבדתי חלק מהקבצים. הבעיה השניה שלי היא שבכל תיקיה, לא משנה איזה כונן זה יש העתק שלה , בעל אותו שם, ובעל אייקון קצת אחר משלה, שאין בו כלום והוא שוקל כמה קילובייט והוא תמיד מבלבל אותי ואני נכנס אליו, ואז המחשב חושב הרבה זמן.. קיצר תמונה: מה זה ואיך אני מבטל את זה.. ההעיה השלישית היא כשאני נכנס לכונן במחשב שלי הוא לא פותח לי אותו, אלא הוא פותח לי משימה שקוראים לה music.exe במנהל משימות, כל שתי לחיצות על כונן זה פותח לי עוד משימה שקוראים לה music.exe , ואני לא רואה שום תוכנה פועלת ברקע או משהו כזה.. זה פשוט לא נכנס לכונן שאני …

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  21. שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  22. Started by nisimi,

מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

24. Started by Dimka,

בוקר טוב לכולם. אני משמש בצבא בין השאר כעושה מצגות ואני עושה אותן טוב. לרגל שנת 60 של אבא שלי, רציתי לעשות מצגת יפה אך נתקלתי בבעיה כי לא ניתן לצפות במצגת מכל די וי די בייתי... לכן הייתי צריך להפוך אותה לסרט... אז עשיתי חיפושים ומצאתי תוכנה שהופכת מצגת לוידאו, רק שזה בא במחיר, האאודיו נדפק וכשרציתי להציג בדי וי די, התמונה הייתה חתוכה מכל הצדדים (במחשב זה הציג מעולה). אולי אני עושה משהו לא נכון, או צריך איזה קודק אחר... לצורך העניין, קובץ וידאו אצלי כבר קיים, מה שאני צריך בעצם זה לחבר לו Track של אאודיו ולעשות convert לסרטון שהוא יוצג טוב בדי וי די... אם יש למישהו תוכנה או משהו אחר שיעזור אז אשמח מאוד. פשוט זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם קבצי וידאו ונראה שאני מסתבך ועושה משה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.