עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by g_s,

אני מחפש תוכנת עיצוב תמונה כמה שיותר פשוטה בשביל ילדה בת 14 ללא ידע רב במחשבים... כמובן שפוטושופ תוכנה מסובכת מידי אז לא להציע... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by ran19,

שמעו יש לי אזה משהו שיש לו סיסמא כמו בתמונה: איך אפשר ליפרוץ אם יש אפשרות כזאת בכלל?! אם יש תעזרו לי! תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר שנתקלתי בה אצל חברים נוספים שלי גם. הבעיה היא שחלק מהדפים באינטרנט אקספלורר מוצגים כריקים פשוט דף לבן וכשאני מנסה לעלות אותם בפיירפוקס הדפים עולים מצויין למישהו יש אולי פתרון לבעיה? דרך אגב אני מריץ windows XP service pack 2 ואינטרנט אקספלורר גירסה 6 תודה

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  5. התקנתי את Thunderbird אבל אני לא מצליח להפעיל את החשבון שלי ב hotmail.com ... תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by pyro_man,

טוב אז שלושתם עדיין לא גמורים אבל ניתן כבר לראות תוצאות סופיות.. ולמי שטועה אם העתקתי את הראשון כי רשום Y.d אז ממש לא זה פשוט פרוייקט שהולך להסתיים אז כבר הכנסתי את הקרידיט זה יקיר עיצובים כאילו.. yakir design למי שראה הודעות קודמות שלי בטוח שם לב ששלחתי אחת עם מלא כרטיסי ביקור גם עליהם היה רשום יקיר עיצובים.. פשוט לא נשמע לי פירומן עיצובים זה לא ממש הולך טוב אז העדפתי את השם הפרטי שלי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ccc,

יש לי קובץ וידאו... WMA ... איך אני חותך אותו ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by rino,

אני מנסה להתקין את נרו 7 לאחר שמחקתי כנדרש את נרו 6 שהיה לי. משום מה ההתקנה החדשה מבקשת ממני למחוק את IN CD בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 אך מיד יוצאת הודעה שאין IN CD במחשב שלי . היכן לחפש את השרידים שך IN CD ומה צריך למחוק בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 ?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by sagi_10,

כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by nimrod85,

תמונה : http://www.geocities.com/nim8201/disk.htm

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by PsYshaY,

כול סרט שאני מנסה לחלץ ( סרט שמחולק בערך ל 30 קבצי RAR) הוא אומר שיש בעיה ואין בעיה או פגם בחלקים כי תמיד הוא אומר חלק אחר ניסתי היום לחלץ 10 דקות אני מנסה שוב ושוב עד שזה נתן לי ואז רציתי לחלץ סרט אחר לא הצלחתי אפילו אחרי חצי שעה איך אפשר לפתור תבעיה הזאת? וזה לא שהקבצים פגומים זה הוינראר מפגר(_) יש דרך אחרת להוציא תקובץ מהקובץ RAR?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by danieldavid10,

יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by rk666,

מקור נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר, התוכנה שוקלת 560 מגה... לא סביר בעליל לתוכנת צריבה, מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום? **נא לא להפיץ פה WAREZ**

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yotaman,

אני מחפש תוכנה שאפשר לערוך בה כתוביות.. לשנות פונט,גודל וכו'... פשוט הדיוידי שלי מציג אותם נורא קטנות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by i_D_A_n,

מישהו מכיר תוכנה טובה למחשב כף יד , תוכנת gps לארה"ב? אני נוסע בעוד 4 ימים אז זה ממש דחוף.. תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. האם קיים אימיול רגיל רק עם התוספת של Webcache?? או שאני יכול להוסיף את זה איכשהו לבד?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by dbx22,

שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  20. Started by I_Dont_Know,

אני מדבר על המסך הכחול שאומר את המשפט המעצבן הזה. למשהוא היה הבעיה הזה ? או יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

שדרגתי אתמול לגרסא החדשה של ZA, ומאז הוא לא מצליח להוריד לי את המיילים לתוך ה-OE6 בחלק מהחשבונות... הוא מצליח לתקשר רק עם השרת של ג'ימייל בלי בעיה, אבל עם השאר (השרת של הטכניון לדוגמא) הוא יוצר שגיאה... אם אני מוריד את רמת האבטחה של אזור האינטרנט ל-MID ולא ל-MAX הוא מאפשר את התקשורת... אחרת הוא נותן לי את השגיאה: חשוב להבהיר שלפני ששדרגתי לגרסא 6, זה אבל סבבה לגמרי....

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by idofr,

אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  24. Started by tommy_g,

אהלן, יש לי בעיה עם AVANT BROWSER. המון קישורים שנפתחים בחלונות חדשים, הוא לא פותח לי, כלומר נותן שגיאה- "THE PAGE CANNOT FOUND". למשל\ לא נכנס לי בככל ל-www.themarker.com. האם אתם מכירים את הבעיה ?? תודה, תומר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tintin,

זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.

דיונים חדשים בפורומים