תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את הדרייבר הכי חדש לכרטיס SoundBlaster PCI 128, אבל אני חייב את הדרייבר הכי חדש.. לא מצילח למצוא.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, כשהסתיימה הורדת Adobe Acrobat 8.0 3D, אני מנסה לפתוח את הקובץ (ניסיתי גם עם daemon tools), אבל קופצת הודעת שגיאה: "ל-windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-windows. " האם אפשר לפתוח את הקובץ בדרך כלשהיא או שהוא פגום וצריך להוריד מחדש? תודה מראש, osherob.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוריד אותה לסמלים ליד השעון?...איך אפשר אם בכלל אפשר?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ובטעות שניתי את התדר ב"הגדרות תצוגה" לתדר גבוה מידי בשביל המסך שלי - השינוי נכנס לפועל רק לאחר שעשיתי BOOT אבל עכשיו אחרי שWINDOWS עולה המסך שלי מראה OUT OF RANGE כך שאין לי תצוגה ואני לא יכול לשנות את ההגדרות בחזרה. רק בSAFE MODE עולה לי המסך בהגדרות ברירת מחדל אבל השינויים שאני עושה בSAFE MODE לא תופסים בהרצה הרגילה של WINDOWS. איך אני מוריד בחזרה את התדר כשאין לי בכלל תצוגה? למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כשאני מנסה לקבל נקוודות זה מה שזה עושה לי (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להכניס כתוביות לסרטים בקובץ אחד אני ישמח למדריך בנושא
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד עם ה OrbitDownloader עמוד שלם של תמונות והוא שומר לי רק את האייקונים ולא את התמונות מישהו יודע איך אפשר להוריד ? (או המלצה על תוכנה אחרת) תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשאני לא נוגע במחשב המסך נכבה לאחר דקה. אבל כשאני מדבר בסקייפ בשיחת קול המסך מסרב לכבות איך מגדירים את הסקייפ או את המחשב שיכבה לאחר דקה אפילו שאני מדבר בשיחת קול ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
ניסיתי להפעיל את התוכנה. היא נפתחת אך כאשר אני לוחץ על לחצן browse הוא פשוט נתקע. קרה למישהו? יש פיתרון? ניסיתי להוריד עוד הפעם את התוכנה אך הבעיה חוזרת.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום ;D יש לי כבלים ופייר-וול zonealarm הוא חוסם לי את הרשת אבל את המחשב שלי (המשתף) לא.. למרות ש"אישרתי" את האיי פי של ה"קליינט"
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום... טוב..אממ אתמול שיחקתי אנביאיי ברשת עם חבר , פתאום זה סגר לי את המשחק היה רשום שיש בעיה עם איזה קובץ cdx.* ב my document/nba live 2004/database/mpdata אחרי זה נכנסתי ל"מיקומי רשת" וראיתי שנפתח לי שם פאב של רוטר ...מחקתי אותו פתחתי את הפיירוול zone alarm וזה מקפיץ לי כל שניה הזהרה שרשום בה אייפי מסוים ו netBios name מה אני עוד צריך לעשות? *בדקתי גם ב trojan remover אם מישהו יכול לעזור לי אז באמת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז תביאו לינק ותפרטו קצת בבקשה לא להגיד חיפוש... + שמיהו יעלה בבקשה התקנה של ff של הגרסא האחרונה לפני 2 (-מששהו כזה?1.5.7)
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הורדתי גירסה שלא מתאימה והיא עשתה לי בעיות. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני לומד עיצוב גרפי ובניית אתרים. אני לא מצליח לעצב לי MENU לאתר של מאפרת.(אתר לחברה ..) :s05: עזרה תתקבל בשמחה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הסתכלתי בלשונית ISO כדי לבדוק את ההגדרות. מצד אחד יש שם ISO level 1 ו- ISO level 2 ומצד שני יש check box מסומן עם Joliet. בקיצור, האם הנרו יצרוב עם ISO או Joliet ןמה ההבדלים ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לא בישבילי, אני מסתפק בזה של הsp2 כאילו אחד קליל אבל טוב שיכלול גם פיירוול או מה שזה לא יהיה... אין לי מושג לאחרונה יש אותם כל כך הרבה :-X קשה לבחור. ד"א מה אתם אומרים על דוקאור וואב? או קספרסקי?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי לשם. אתמול, פתחתי קובץ שהורדתי מהאימיול ומאז בכל פעם שאני פותח את המחשב, לאחר המסך של טעינת הווינדוס, עולה הודעה על מסך כחול "autochk program not found- Skipping Autocheck" לאחר מכן המחשב מבצע נסיונות להעלות את הווינדוס ללא הצלחה (גם לא דרך הסייפ מוד). מבקש עזרה בפיתרון הבעיה, מודה מראש לכל מענה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בעת חיפוש כתובות\תמונות, זה רושם לי "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך" בעת ניסיון להכנס לכתובת. תמונה : http://img220.imageshack.us/img220/7223/warningrf4.jpg על מה ולמה? פתאום אני מגלה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל את הכתוביות וזה לא משנה אם פעם אחת המרתי והגודל של הכתוביות היה 30 ופעם אחרת המרתי והגודל היה 40 זה מראה לי את הכתוביות באותו גודל... (אני ממיר ואז משתמש בנרו לצור קובץ ISO מהפלט של התוכנה שהוא AUDIO_TS וVIDEO_TS ואז מריץ את זה עם דמון טולס)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מבאסת בMIRC. מסיבה כלשהי הוא לא מתחבר לי בהרבה שרתים. כלומר, אני גולש לתרים בסגנון IRCSPY בוחר בקובץ מסוים(חוקי כמובן :) ולוחץ להתחברות,הMIRC מופיע שואל עם אני רוצה להתחבר,אני בוחר באופציה של התחברות חדשה,מופיע לי החלון של הSTATUS ומכאן הוא מנסה ומנסה להתחבר,אבל ללא הצלחה. הוא כל הזמן רושם לי או" conection tImed out" או"conection reused"(לפעמים 2 ההודעות באותה הססיה) וככה כל הזמן הוא עושה CONECT RETRY עד שהוא מגיע ל99 ומפסיק. כמו שציינתי זה לא קורה בכל השרתים,לפעמים הוא כן מתחבר. אני לא חושב שהבעיה בשרתים כי זה קורה ברובם. עזרו לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-