תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי כמה פורטים ....מה קורה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המדיה פלייר גירסה 11, שידרגתי לאחרונה אותו מגירסה 9 ל 11 והכל עבד כמו שצריך ופתאום היום הוא נפתח בצורה ממוזערת וא"א להגדיל אותו ולא רואים כלום (גם לא הודעת שגיאה) אשמח לתגובות נ.ב: זה רק בגירסה 11 כי כשאני חוזר ל 9 הכל עובד כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שאני פותח אותה ולוחץ על בדיקה זה עושה שגיאה כזאת: http://img367.imageshack.us/img367/851/ssdddsse9.jpg
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנה הזאת. אני לא מצליח להיכנס לאף אייפי למרות שאנשים אחרים כן מצליחים זה נותן לי את הerror : [19:22:19] Connecting to 80.179.150.79:8767 [19:22:22] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it זה ממש מעצבן =\. ניסיתי לכבות את הפייר וול ואת האנטי ווירוס וזה עדיין לא עזר. בנוסף לזאת אני לא מצליח להיכנס לF.A.Q ולvisit our forum וVisit our website מה הפאקינג בעייה =( תודה מראש עריכה: יכול להיות שזה לא עובד בגלל שאין לי שום דפדפן שמוגדר כראשי? כי לפני כמה ימים התקנתי fire fox ולחצתי "כן" כשהוא שאל אם להגדיר אותו כדפדפן ראשי. ואז לא אהבתי את הפייר פוקס ומחקתי אותו ואין לי מושג איך אני מגדיר מחדש את הexplorer כדפד…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי האם זה אפשרי לעשות גיבוי אוניברסלי כלומר להעביר את הגיבוי ממחשב אחד לאחר למרות החומרה השונה? זה בהחלט יחסוך לי הרבה זמן אם זה אפשרי
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע משתמש בany video converter להמיר סרטים וב- any audio converter להמיר אודיו. שמתי לב אבל שכשאני ממרי אודיו התגיות של הקבצים ( זמר- אלבון שנה וכו') נמחקים ולא נמצאים בקבצים שהומרו. השאלה שלי אם אפשר לתקן את זה. ואם לא האם יש תוכנה אחת שממירה גם סרטים וגם אודיו ( מורידה גם מיוטוב) ושומרת על התגיות של המוזיקה הכל בתוכנה אחת? זה לא חייב להיות חינמי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה במסנג'ר גירסה 7.0 בטא, שמשום מה פתאום ככה סתם אני מנסה להתחבר וישר זה נותן לי הודעה שיש גירסה חדשה בלה בלה בלה ובשביל להפעיל את המסנג'ר חייבים להוריד את הגירסה החדשה ולהתקין אותה, הקטע הוא שה-7.0 בטא זאת הגירסה הכי חדשה ושאני מנסה כאילו להתקין את הגירסה הכי חדשה על ה-7.0 שמותקנת לי במחשב זה מוביל אותי לעמוד ההורדה של מסנג'ר 6.2 בעברית וזה כמובן לא מסכים להתקין כי אי אפשר להתקין גירסה ישנה על חדשה. חשוב לציין שזה עבד לי כמה ימים בצורה טובה מאוד ובלי בעיות ופתאום ככה סתם זה לא רוצה לפעול, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אולי 50 פעם וזה לא עזר... אולי למישהו יש פיתרון לבעייה המעצבנת הזאת? בתודה מראש, דודי הסטלן
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, זו תוכנה שאיתה אפשר להמיר קבצי מדיה לכל מיני פורמטים. אני אישית משתמש בה בשביל להמיר סרטונים ל- rockbox. בכל אופן, בכל מקום כתוב שהיא תומכת ב- XP64, אבל אצלי היא עולה אבל פשוט לא עושה כלום. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב חדש ... ולפני יומיים התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT . ובהתקנה של הווינדוס שכחתי להוסיף כונן .. וכרגע יש לי רק כונן C , אז רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח עוד כונן (D) בעזרת תוכנה או דרך ה bios או משהו כזה .. ללא פירמוט .. כי כבר התקנתי את כל התוכנות והדרייברים וגם לקחו לי את הדיסק של הווינדוס .. ושאלה .. אם יש לי רק כונן C זה יפגע לי בביצועים של המערכת(מחשב חדש) ? תודה לעוזרים ..ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני נדרש לעזור לאנשים מרחוק ואני עושה שימוש בתוכנות ניהול מרחוק כמו VNC או RADMIN. הבעיה היא שישנם דברים שאני לא מצליח לראות מרחוק. למשל את תוכנת NASA WORLD WIND או משחק שח או סרט שמתנגן או כל דבר שאינו סטנדרטי. כלומר ישנם דברים שתוכנות אלו לא מסוגלות לקלוט ולשלוח למחשב המרוחק. אולי זה קשור לדרייברים מיוחדים או ל OVERLAY או DIRECTX או השד יודע מה. האדם שזקוק לעזרה מפעיל תוכנה מסוימת ואני לא יכול לראות אותה ולעזור לו. האם ידוע לכם ואולי מנסיון על תוכנה לניהול מרחוק שקולטת ומעבירה אחד לאחד את כל מה שרואים במחשב המרוחק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרגע קיבלתי לידי דיסק מאד חשוב של מישהו שאני מכיר, יש בו סרט מאד חשוב שהוא מקורי. הדיסק הגיע אלי במצב לא הכי טוב ובגלל זה הוא מעוניין שאני אצור לו גיבוי. הדיסק שוקל 7 גיגה (לערך) ויש לי דיסקים של 4 גיגה, יש דרך כלשהיא לגבות את הסרט? (אם זה חשוב, יש בו אפשרות לבחירה - 2 שפות, ותרגום. אז חשבתי שאולי אם אפשר לקצץ ולקחת ישר את הדיסק עם התרגום העברי ולהוציא את השאר) בכל מקרה, אשמח לעצות במהירות האפשרית! תודה הנה תמונות אם זה יעזור למישהו 1. התיקה שבדיסק 2. הקבצים שבתוך התיקייה (יש מספר סיומות - pub, ifo, vob) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. אני מנבה להבין איך אני יוצר טופס שיפתח לאחר שאני מבצע בחירה. כלומר, אם בחרתי (YES ) בשדה של (YES/NO) אז יפתח לי טופס שבו אני יוכל לראות נתונים נוספים. אם יש לי ראוטר ( בחרתי YES ) אז יפתח לי טופס ששם אני יזין/יראה את הכתובת IP של הראוטר ושדות נוספים. מישהו יודע איך אני עושה את זה ב ACCESS 2010 ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסה החדשה של הutorrent 1.8 אך כעת אני רואה שאם אני בודק אם הפורט מנותב כראוי אז הוא מראה לי שלא.. יש לי את הלינקסיס wrt54gl ועד עכשיו היה צריך בהגדרות של הutorrent לא לאפשר את הupnp porting אני רואה שבחדשה יש אופצייה של NAT-PMP PORTING האם אני אמור להשאיר אותה או לכבות גם אותה?? ניסיתי את השניהם דרך אגב אך עדיין לא עזר
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם KASPESKY 6.0303 הכל היה סבבה אבל אם החדש )6.1.404 אי אפשר לראות תמונות באתרים!!! זה כולל את HWZONE אני מתכוון לזה שלא רואים את התמונות\פרסומות הזזות... בבקשה עזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, קיימת להקה שאני מאוד אוהב, Havia, ורציתי לדעת עם קיימת תוכנה (שם בלבד יספיק) שאני יכול לצור Remix לשירים שלהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
למה בבדיקת ווירוסים הוא מבקש ממני בחלק מהקבצים סיסמא כמו במקרה הבא: (בתמונה המצורפת) הקובץ הנ"ל שייך לSPYBOT אבל הוא עושה לי את זה גם בקבצים אחרים וממש אין לי מושג איזו סיסמא הוא מבקש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי המלצה לתוכנה להמהרת וידיו אני רוצה להמיר קבצי וידיאו מכל הפורמטים לפורמט MP4 תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE פעולות שעשיתי 1 איפסתי את הדפדפן 2 ניקיתי temp וקוקיז 3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח 4 עשיתי שחזור מערכת 5 הורדתי את סרגלים בadd ons אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-