עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sapartil,

אני רוצה לשאול שאלה ברצינות מוחלטת. אני מבקש שרק מי שמכיר אימיול כזה שיענה. מי שרוצה לצחקק על השאלה שלי אני ממש ממש מבקש ממנו לא לכתוב כלום !!! השאלה שלי היא איזה מהאימיולים מאפשר להוריד קבצים מבלי שההורדה תרשם אצל הספק ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=151831

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by ViP,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנת גרפיקה שבה אני יוכל להגדיל תמונה אך שהפקסלים שלה לא יגדלו אלה ישארו במצבם הנוכחי ורק התמונה תגדל ושהתמונה לא תראה מטושטש או שהפקסלים יהיו ענקיים אני מאוד מקווה שתמצאו וגם אם לא אז בכל מקרה תודה. תודה מראש VIP

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by 1stcowgirl,

אז נתקלתי בו... ניסיתי אותו.... והתאהבתי!~!!! בעיקרון ולפי מה שאני רואה וחווה.. זה FIREFOX X64 על סטרואידים! עובד מהר... עובד חלק... (לדעתי יכול להיות שצורך יותר RAM).....(יכול להיות.) לכל הספקנים ולכל העצלנים..: רק להתקין ולנסות! _ \כל התוספים וכל החומר שלכם נטען אוטומטית ללא כל התערבות! יש גם גרסאת PORTABLE ממש ליד ה EXE הנה כאן: http://www.waterfoxproject.org/

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

אני מתלבט עכשיו אם כדי לי להוריד את התוכנה האם היא שווה משהו או שסתם זבל שהורס מערכת? המטרה שלי להפוך את מראה המחשב לכמה שיותר פחות "וינודוסי" ויותר custom ויפה לעין

5. Started by רוני1,

ישלי סרט בפורמט AVI שאותו אני רוצב לצרוב בעזרת נרו 6 שברשותי ל SVCD שאותו אני אוכל לראות ב DVD .... חיברתי בעזרת VIRTUAL DUB את התרגום לצמיתות לסרט.... 1) האם על מנת לצרוב את הסרט ל SVCD אני צריך עכשיו להשתמש בתוכנה TMPGENC או שאני פשוט יכול לצרוב בעזרת נרו ואסמן לו להפוך את זה ל SVCD ואז אני אוכל לראות את הסרט בדידוידי .....??????????. 2) בתוכנה VIRTUAL DUB גירסא 1.5.10 חסרים לי כל מיני אפשרויות... כמו למשל אין לי מחיצה של AUDIO אלא במקומה STREAM ... ואיו לי ב FILE SAVE AS AVI ו SAVE WAה וכאלו אפשרויות שאני יודע שאמורות להיות.... מישהו יודע מה גורם לזה ואיך לסדר את זה ??????????... תודה מראש......מחכה לתגובות....

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. מה שם התוכנה של ADOBE שאני יוצא מקובץ מסויים ל PDF ?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by inflictioNz,

לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?

8. Started by blackbimer,

אני מחפש ווינאמפ שלא יכביד יותר מידי יקרה עברית ויהיה נעים לעיין ולא כמו הסטנדרטי..... גירסה 3 הייתה הכי יפה וקלה אבל היא לא הייתה מזהה עברית והייתה כותבת בגיברשיש את שמות השירים...הווינאמפ החדש גם כן כבד אבל מה שמפריע לי בו זה יאך שהוא ניראה...לא משו וגם כבד..... למישהו יש המלצות לווינאמפ שעומד במה שאני רוצה? (או יותר נכון משו בסגנון של 3 שקורה עברית?) או אולי תוכנה אחרת לנגנית קבצי מוזיקה וסאונד..? תודה

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  9. לעיתים ישנם שירים שצרבתי על תקליטורים או העברתי לנגן ה MP3 והם פשוט נשמעים חלש יותר משירים אחרים,לא יודע למה אבל תמיד יש צורך להגביר את הווליום ברכב למרות שאיכות השיר הינה באותה איכות של שיר אחר שמתנגן טוב ( 192kbs ). רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  10. מעולה או שמה ? נמק .. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Lancer,

האם אתם ממליצים על הדפדפן הזה? ואם אפשר אז מה היתרונות ומה החסרונות שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by bluz,

תסתכלו על הקובץ המצורף. בEVEREST אין לו בעיה להגיד שהמעבד של 71 מעלות ממוצע, אבל הTAT הזה לא עובד - מה שגורם לי לחשוד: אולי החיישן מזוייף? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by marvje,

סרטונים ב ynet וב sport5 לא עובדים אחרי שהתקנתי IE7 (זה עבד טוב עם IE6) ניסיתי youtube ו flix ושניהם עובדים, כנראה שזה לא מפעיל castup... ניסיתי להתקין Adobe Shockwave/Flash Player שוב אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. אני רוצה להראות את הסרטון הזה למישהו שלא הכי טוב באנגלית, אז חשבתי אוליי יש תוכנה שאני יכול להריץ בזמן הסרטון והיא תעביר טקסט בתחתית המסך כמו כתוביות וככה יהיה לסרטון תירגום. חשוב שהתוכנה תתמוך בכתב עברי וחזוב שהפונט יהיה מספיק גדול... +, לא הבנתי מה המילה שהוא אומר שמתראת את הנוזל השחוק הסמיך הזה ששופכים על הריאה..? http://bidur.finder.co.il/media/fullscreenpage15144.html

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם איפה אפשר לשהשיג או לקנות את התוכנה aqua mark

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מגלה שבכונן המפורט יש רק 100GB במקום 200GB. מה הבעיה? איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. שלום כאשר אני רוצה ליצור מחיצה חדשה בעלת קיבולת של 10 גיגה הכי הרבה שאני יכול ליצור זאת מחיצה בעלת קיבולת של 2 גיגה למרות שקיימים 15 גיגה פנויים בכונן. מה לעשות?ואיך? ראו תמונה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/3398244.JPG

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. אני משתמש עכשיו בתוכנה Shareaza... אני חושב שהיא טובה.. היא מהירה יש הרבה תוצאות בחיפוש שלה... היא מקבלת קבצי Emule וגם Bt... [glow=red,2,300]מה אתם חושבים עליה?[/glow]

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by SuperDuper,

כשאני מנסה לנגן סרטי 1080p (קבצי mkv) הם עובדים אבל הסרט קופא לאיזה שנייה מפעם לפעם וזה ממש מעצבן. ניסיתי כל מיני מדריכים כמו זה למשל: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 אבל בינתיים שום דבר לא עוזר. הסרט עובד, רוב הזמן בצורה תקינה אבל יש גמגומים ברורים וזה מעצבן. יש פתרון לנושא הזה? איזשהי חבילת קודקים ייעודית? הבנתי שצריך מחשב ממש חזק כדי לנגן 1080p. אני עובד עם: Q6600 4GB DDR2 7950GX2 אני משתמש בויסטה 64. תודה.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by drorhazan,

יש לי אופיס 2007 אבל אחרי כמה שימושים הוא פשוט ננעל לי לשימוש כי הוא מבקש קוד ... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  24. הסרט בקובץ ISO אני פותח אותו בכונן וירטואלי אחרכך פותח אתPowerDVD משם אני מריץ את הכונן הסרט מיתנגן הכל בסדר אבל התירגום לא מופיע בכלל אין תפריטים איך מצגים את התפרטים ניראהלי שיש בדיסק תרגומים ושפות

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.