עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. השתמשתי בתוכנה הזו לחיתוך קובץ וידאו שגודלו 761MB וקיבלתי קובץ שגודלו 12GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by roni18,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי לשם. אתמול, פתחתי קובץ שהורדתי מהאימיול ומאז בכל פעם שאני פותח את המחשב, לאחר המסך של טעינת הווינדוס, עולה הודעה על מסך כחול "autochk program not found- Skipping Autocheck" לאחר מכן המחשב מבצע נסיונות להעלות את הווינדוס ללא הצלחה (גם לא דרך הסייפ מוד). מבקש עזרה בפיתרון הבעיה, מודה מראש לכל מענה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by yoss-E,

בעת חיפוש כתובות\תמונות, זה רושם לי "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך" בעת ניסיון להכנס לכתובת. תמונה : http://img220.imageshack.us/img220/7223/warningrf4.jpg על מה ולמה? פתאום אני מגלה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by 114508534,

הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל

6. Started by likantrop,

יש לי בעיה ממש מבאסת בMIRC. מסיבה כלשהי הוא לא מתחבר לי בהרבה שרתים. כלומר, אני גולש לתרים בסגנון IRCSPY בוחר בקובץ מסוים(חוקי כמובן :) ולוחץ להתחברות,הMIRC מופיע שואל עם אני רוצה להתחבר,אני בוחר באופציה של התחברות חדשה,מופיע לי החלון של הSTATUS ומכאן הוא מנסה ומנסה להתחבר,אבל ללא הצלחה. הוא כל הזמן רושם לי או" conection tImed out" או"conection reused"(לפעמים 2 ההודעות באותה הססיה) וככה כל הזמן הוא עושה CONECT RETRY עד שהוא מגיע ל99 ומפסיק. כמו שציינתי זה לא קורה בכל השרתים,לפעמים הוא כן מתחבר. אני לא חושב שהבעיה בשרתים כי זה קורה ברובם. עזרו לי!!!!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. Started by Nosh,

Show your Firefox - הצג את הפיירפוקס שלך. אשכול סגנון אשכול "תמונות של שולחן העבודה שלכם" רק שכל אחד יתן צילום של הפיירפוקס שלו, הרעיון המקורי הוא של Kidney_stonE מאשכול התוספים ;D שלי: עיצוב מנימליסטי ומותאם לווינדוס 7 (לחצו על התמונה לגודל מלא).

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by igallagi,

זה קורה לרוב בGTA 4 יש רעשים מעצבנים במקום הסטונד במשחק נראה לי זה בגללל שאני צריך לעדכן או להתקין שוב את הכרטיס קול(אני לא מבין חח נראה לי) אז אם אפשר תגידו לי מה הבעיה ואם צריך הורדה תביאו לי בבקשה Field Value Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] זה נראה לי הכרטיס קול שלי

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Real_Me,

הבנתי שאני יכול לנסות לקודד ישירות ל-MPEG-2 או SVCD בזמן שאני עושה TV-RIP בתוכנת VIRTUALDUBMPG. הבעיה שברשימת הקודקים לא מופיע קודק ל-MPEG-2 וזאת למרות שהתקנתי את זה של ELCARD, למשל. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שהקודק הרצוי יופיע ברשימה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה ליראות סירטונים באתר Gametrailers.com הוא כותב לי שאלי להוריד ולהתקין את הפלאגין של WMP למרות שהוא כבר מותקן אצלי, ניסיתי להוריד ולהתקין את הפלאגין שוב אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Dvich,

יש לי כמה קבצי וידאו (הUnplugged של Nirvana אם זה מעניין מישהו) שעל מנת לצפות בהם צריך לצרוב אותם בDVD (וגם אם לא, אני רוצה אותם על DVD), איך אני צורב אותם בנרו? מצורפת תמונה שלהם. תודה.

12. שלום רב, מישהו יודע איך מוסיפים הערה לקובץ מסויים באימיול?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by yaron10,

שלום שמי ירון ויש לי בעייה שהיא דיי נדירה רוב האנשים אומרים שאין להם את זה שמעו אני בא להכנס לאתרי הורדות שלא אפרסם את שמם רושם לי את ההודעה הבאה :This server does not accept known web page mining tools like Custo. powered whit Protector System ולכן זה לא מכניס אותי ויש לי נורטון 2003 ותוכנת רוגלות חלק אמרו לי שזה פייראוול פליז אנשים מי שיודע מזה אומר ואיך לפתור בבקשה

14. היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by zohar678,

אני מחפש המלצה על דפדפן מהיר שתומך בשפה העברית + סרגלים + כניסה למייל של וואלה. רק לא פייר פוקס. האם מישהו מכיר דפדפן כזה?

16. Started by tk_mc,

אני ניסתי להפעיל סרט והתוכנה שאיתה השתמשתי כדי לעלות אותו כתבה לי שאני צריך אחד מהפילטרים האלה: ffdshow.ax (ffdshow MPGEG-4 Video Decoder) xvid.ax (XviD MPEG-4 Video Decoder) איך אני משיג אותם??

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. יש לי רשת פשוטה עם קבל מוצלב שתי כרטיסי רשת מחוברים מחשב למחשב אני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים בדרך פשוטה ונוח סרטים וכדומה...ואני לא ידוע איך אני יעשה א תזה עשיתי בהתחלה באיסיקו אבל זה לא נוחחחח !

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by mosfos,

האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור.(ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by TecNodRom,

שלום! רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף הרבה עמודי בית שכשאפתח את הדפדפן כולם יפתחו יחדיו. לדוגמא, בפיירפוקס, אני שם | בין שלל האתרים והוא נכנס לכולם, באופרה זה לא עובד כך. תודה.

20. נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Gamer4Life,

מהי הדרך הטובה ביותר למצוא TROJAN? במחשב?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by ccc,

נתקלתי בבעייה מוזרה אצל מישהו, יש לו כרטיס FX ישן כלשהו על AGP, עם חיבור AGP וDVI, הוא חיבר אחד לפלזמה ואחד למסך וכשהדרייבר לא מותקן יש CLONE DISPLAY בשניהם והכל טוב ויפה (2 המסכים מציגים באותו הזמן את אותו דבר) כשהתקנתי את הדרייבר החדש ביותר לדגם מהאתר של NVIDIA, כמובן איכות התצוגה השתפרה אבל אז יכלתי לבחור בין המסך לפלזמה (בהגדרות דרייבר) ולא הצלחתי לגרום לשניהם לפעול... מישהו יודע מה הגורמים שיכולים להשפיע על זה, ומה התהליך המדוייק שצריך לעשות בדרייבר האחרון של FX SERIES כדי לקבל CLONE DISPLAY ? תודה מראש !

23. כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. ביומיים האחרונים אני חווה בעיות דיי קשות עם האינטרנט. הבעיה היא פשוטה מאוד, אתרים לא עולים. לדוגמא, אם אני נכנס ל-HWzone ואז נגיד ל-ESPGuitars.com אז אני לא מצליח להתחבר לאתר השני (ESP..). זה קורה פחות כשאני מנסה להתחבר לאתרים ישראליים, אבל גם להם זה קורה לפעמים (Ynet). ניסיתי גם עם IE6 וגם עם FF, ב-2 המקרים הבעיה קיימת. סרקתי את המחשב עם Adaware, SpybotS&D, Microsoft AntiSpyware ושום דבר לא פותר את הבעיה. אני מחובר ישירות לראוטר (עוד 2 מחשבים מחוברים אליו בצורה אלחוטית) והחיבור הוא 1.5mbit של 012. למישהו יש רעיון מה קורה פה? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by tiger3,

כשאני לוחץ על ההתקנה של נרו זה פותח את ההתקנה הראשונית שזה חילוץ הקבצים ל - TEMP של ווינדוס לאחר שזה מסתיים לא קורה כלום ממש כלום נאדה בדקתי ברשימת ה - Processes והקובץ SetupX (קובץ ההתקנה של נרו) רץ שם ניסתי גם לחלץ את קובץ ההתקנה הראשוני לבד ולאחר מכן ללחוץ על קובץ ההתקנה SetupX וגם כאן הוא רק רץ ב- Processes יש למישהו מושג למה זה קורה??? ואיף אפשר לפתור את זה???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.