תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
העברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש ואני רוצה להעביר את ההודעות הישנות ואת רשימת אנשי הקשר לOUT LOOK במחשב החדש , איפה אני יכול למצוא את הקבצים האלו .
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שאלה קטנה לי אליכם, האם ניתן להתקין אנטי וירוס על זכרון נייד ( disk on key ) במטרה למנוע ממנו להידבק בוירוסים כאשר מחברים אותו למחשבים במקומות ציבוריים כגון אוניברסיטה. האם יש פתרון אחר ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אחרי שהמגש יוצא החוצה (ידנית או ע"י לחיצה על EJECT), אני לא יכול להכניס אותו דרך ה-XP! אני חייב לקום וללחוץ על הכפתור, לפי מה שאני מכיר ה-EJECT אמור להשתנות ל-LOAD. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עד היום תמיד השתמשתי ב BSPLAYER לצפיה בסרטים וVLC לכל מקרה ולמוסיקה WMP11. אני רוצה לעבור לעבוד רק עם WMP11 ו VLC כגיבוי. הבעיה של WMP11 יש חסרון בכל הנוגע לשליטה בסרטים מהמקלדת. דברים בסיסים כמו למטה למלה משה את הווליום ימינה שמאלה מקפיץ את הסרט והמקשים Z,X,C,V,B משמשים להקפצה עצירה וכו... של הסרטון - או בקיצר מה שיש ב BSPLAYER. יש איזה תוסף או משהו שיכול לגרום לWMP11 להגיב באותה צורה? הכי קרוב שמצאתי זה קישור בנעוץ לשידרוג קטן ל MEDIA CENTER http://damienbt.free.fr/index.php
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
עבור הפלאפון שלי.. מישהו מכיר תוכנה חינמית ופשוטה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
באתי להתקין את ה-theme הזה : http://miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=1850 היה לי את מה שהם ביקשו, IEView ו-TabSRMM אבל אחרי שהתקנתי (כמו שכתוב ב-readme, לא מסובך מדי) זה אפילו לא היה קרוב כמו ל-Screenshot שהם פירסמו http://miranda-im.org/download/files/screenshot/84-1-1109745935-satin.png איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר לי קבצי סאונד (MP3,WMV[את הסאונד שלו] וכ"ד...). לWMA. חשוב שהיא תתמוך בריבוי ערוצים, כלומר סראונד. מישהוא מכיר כזו תוכנה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ברצוני להפוך מסמכים שיצרתי בWORD תחת האפשרות פריסת אינטנרט למסמכי PDF , הבעיה שאותם מסמכים לאחר ההמרה מוצגים בצורה לא תקינה (התמונות זזות הצידה , הטקסט ללא ממוקם טוב ) . איך אני יכול להמיר את הקבצים לתצוגת הדפסה תקינה . כי רק כך אוכל להפוך את הקבצים לקבצי PDF תקינים . האם יש איזה אפשרות בWORD שאני משנה ואז תצוגת ההדפסה תהיה תקינה ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל vertical sync יש לי ATI tool tray אין לי מושג איך עושים את זה אבל הבנתי שאפשר גם דרך הווינדוס נ.ב יש לי ווינדו אקס פי 64 ביט תודה...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הרשמית שלהם (לא איזה מוד) 0.47a ויש את החלון הקטן שמופיע מעל הTASK BAR (מצורפת תמונה) איפה מגדירים שלא יראה אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה אוורסט , וכדיי לראות מעלות נכנסתי לSensor שבתוכנה, וזה לא מראה לי מעלות. היה לי את אותה תוכנה ב Windows XP וזה עבד מעולה, פתאום לא עובד. אחרי זה הורדתי עוד תוכנה וזה כתב לי את זה : http://img527.imageshack.us/img527/349/24440753lx9.jpg הבנתי מזה שצריך להתחבר במשתמש של האדמין ? איך עושים את זה? כשאני לוחץ נגיד ALt Ctrl Delete ועושה החלף משתמשים זה מראה לי רק את המשתמש שלי וזהו אין עוד משהו. תעזרו לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי מחשב חדש ורציתי לפצל אותו לפחות לשלושה כוננים . יש למישהו מדריך איך לפצל דרך ה-FDISK ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת הדואר eMailaya [אחלה תוכנה],אבל אני רוצה להעביר אליה את הדואר שכבר יש לי מ -Microsoft Outlook Express [בערך 40,000 מיכתבים].
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אם נכנסים למאפיינים של קובץ כלשהו נתן לראות את תאריך הגישה האחרון שלו... האם יש אפשרות או תוכנה כלשהי המראה את כל התארכים שבה היה גישה לקובץ מסוים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בחלק מהסרטים אני שומע את הקול של הדיבור לא של הרקע ממש חלש!!! זה קרה לי עד כה בDEJA VU ובSHOOTER עכשיו יש לי את K-LITE MEGA CODEC PACK אז עזרה בקשה... :]
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בכתיבת מאקרו באקסל למחיקת שורה שמכילה ערך מסוים השורה עצמה חוזרת מספר פעמים באותו מסמך. אם מישהו יודע להדריך אותו לעשות את זה אני אשמח אסף
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע משתמש בany video converter להמיר סרטים וב- any audio converter להמיר אודיו. שמתי לב אבל שכשאני ממרי אודיו התגיות של הקבצים ( זמר- אלבון שנה וכו') נמחקים ולא נמצאים בקבצים שהומרו. השאלה שלי אם אפשר לתקן את זה. ואם לא האם יש תוכנה אחת שממירה גם סרטים וגם אודיו ( מורידה גם מיוטוב) ושומרת על התגיות של המוזיקה הכל בתוכנה אחת? זה לא חייב להיות חינמי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה הוא רוצה זה יעזור לי מאוד... (מצ"ב תמונה של הבעייה) התוכנה הייתה מותקנת בעבר במחשב והסרתי אותה ועכשיו כשניסיתי להתקין שוב זה מה שקרה.... מה עושים???? ד"א לא התקנתי בעבר גרסת נסיון של התוכנה.... וגם לא כעת ההתקנה תמיד נעשתה מאותו דיסק (של התוכנה המלאה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני צריך משהו די פשוט אני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק במשחקים, ואני צריך תוכנה שבעזרתה אפשר להעביר שירים, ולעלות ולהוריד ווליום בזמן המשחק מבלי למזער את המשחק. הקיצורים הרגילים של המדיה פלייר לא עובדים כמובן... יש פיתרון? תודה =)
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום... ובכן, כמו שהכותרת אומרת, הייתה לי פעם את התוכנה הזו, והיא הייתה מעולה. אני לא זוכר כלום, חוץ מהאייקון, שהוא היה רבע חיה אדומה מוזרה \ רבע ארנב \ רבע סמור \ רבע דביבון. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-