תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות פשוטה יחסית לשלוט על הרצת JAVA SCRIPT ספציפי בדפים שונים? כלומר: אני נמצא בדף מסויים ויש בו הרבה JS אבל אני רוצה יכולת להריץ (אם ככה קוראים לזה בJS) רק חלקים ספציפים (מבחנתי הם קשורים לרכיבים מסויימים בדף) העניין הספציפי שאני מחפש כרגע זה לעצור גילגול של ידיעות באתרים מסוימיים (כמו באתר פה, בצד שמאל למעלה ב"חדשות מחשבים") אבל אני מניח שיהיה לי שימושים רחבים יותר אם הייתה לי האופציה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי קבצים במחשב שהם מעל 5 GB (משחקים, תוכנות וכו'). אני רוצה לדעת האם אני יכול לחלק אותם ל 2 קבצים קטנים יותר כדי שיכנסו לדיסק DVD רגיל אחד. כרגע אין לי בהישג יד DVD 9 או מקום לקנות ואני צריך דיי דחוף את הנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני צריך משהו די פשוט אני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק במשחקים, ואני צריך תוכנה שבעזרתה אפשר להעביר שירים, ולעלות ולהוריד ווליום בזמן המשחק מבלי למזער את המשחק. הקיצורים הרגילים של המדיה פלייר לא עובדים כמובן... יש פיתרון? תודה =)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר למצוא TROJAN? במחשב?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את האימיול הוא פותח את הפורטים בעזרת UPNP ומצליח אבל לאחר זמן מסוים כאשר הוא מאבד קשר עם שרתים ומנסה להתחבר לכל השרתים אני מקבל הודעה של LOW ID ורק לאחר שאני מפעיל את האימיול מחדש זה מסתדר יש למישהו מושג למה ?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
את הסרטון הבא למחשב כקובץ divx\avi ?? http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה בעיות דיי קשות עם האינטרנט. הבעיה היא פשוטה מאוד, אתרים לא עולים. לדוגמא, אם אני נכנס ל-HWzone ואז נגיד ל-ESPGuitars.com אז אני לא מצליח להתחבר לאתר השני (ESP..). זה קורה פחות כשאני מנסה להתחבר לאתרים ישראליים, אבל גם להם זה קורה לפעמים (Ynet). ניסיתי גם עם IE6 וגם עם FF, ב-2 המקרים הבעיה קיימת. סרקתי את המחשב עם Adaware, SpybotS&D, Microsoft AntiSpyware ושום דבר לא פותר את הבעיה. אני מחובר ישירות לראוטר (עוד 2 מחשבים מחוברים אליו בצורה אלחוטית) והחיבור הוא 1.5mbit של 012. למישהו יש רעיון מה קורה פה? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כאן שאלה לגבי תפעול של אימיול, ולא לדבר על תכנים לא חוקיים. אז ככה, הורדתי מאימיול קובץ מסויים ובטעות דרסתי אותו. עכשיו, עשיתי באימיול חיפוש מחדש ומצאתי את הקובץ הזה שוב, אבל הוא מסומן באדום ואני לא יכול להוריד אותו שוב. איך אני יכול להוריד את הקובץ מחדש (אני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו לגבי כל הדברים הקודמים שהורדתי)?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה טובה בלי שום תיסבוכות...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לראות סרטים באנטרנט על שרתים וכאלה עכשיו התקשרתי למוקד תמיכה של בזק בין לאומי וגילינו שהבעיה היא בדפדפן (כי דרך המחשב שלי זה מצליח ודרך האקספולרר לא) השאלה היא מה עדיף לי לעשות או להתקין מחדש את ההקספלורר או להוריד דפדפן חדש?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה CPUZ כדי לקבל פרטים על החומרה שלי. האם תוכנה זו מספקת גם אינפורמציה לגבי מס' הליבות? (לא מצאתי את הנתון הזה תחת קטגוריית CPU).
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי. אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה. לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית) השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. יש באמת הבדל גדול בין 9 ל 10? 2.אם אין לי ווינדוס מקורי אני לא יכול להתקין DX10?(יש לי ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כשאני מנסה להתחילה תקנה קופצת הודעה ששואלת אם אני צריך גרסאת 64 ביט או 32 ביט, איך אני מברר איזה גרסאת EXCHANGE 2007 יש לי ?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאח שלי יש נורטון (מה לעשות אני מנסה לשכנע אותו לעבור לקספרסקי אבל הוא לא רוצה....), ובמנהל המשימות של החלונות (2000), כתוב שהנורטון צורך רק 1.2 מגה בייט....אצלי, כתוב שקספרסקי צורך 860 קיי....זה בכלל יכול להיות? תמיד חשבתי שהאנטי-וירוסים צורכים כמות רבה יותר של זיכרון....אז איך יכול להיות שנורטון צורך רק 1 מגה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני צריך פלאג אין לווינאמפ שאני יוכל לשלוט בווינאמפ עם השלט של הכ.טלוויזיה , אני יודע שיש כזה אבל אני לא זוכר , ד.א יש אפשרות לתקשר בעמצאות האינפרא אדום של הפלאפון עם החיישן של הכרטיס ט.?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מלמה דגיטלית שמשמשת אותי כמצלמצת רשת אני רוצה תוכנה אשר תאפשר לי להקליט ולצפות בעזרת המצלמה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-