עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BeN CoHeN,

אהלן , אני אשמח עם תעזרו לי בבקשה אחרי הדלקת המחשב הכל עולה ואז שאני סוגר תוכנה שנקראת iolo antivirus פתאום יש לי מסך כחול ואין לי גם אפשרות למחוק אותה כי אם אני יוצא אז המסך הכחול בא עכשיו עשיתי חיפושים באינטרנט ומצאתי תוכנה שמוצאת מה בעצם פגום או שצריך לעדכן תדרייברים כאילו מה עובד טוב ומה לא בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות מופיע לי בתוכנה ide ata/atapi בקרי שהוא מופיע שיש בו בעיה ובקרי אפיק טורי אוניברסלי ,בקרי קול וידאו ומשחק, ןהתקני מערכת, עכשיו כל זה מופיע לי באיקס ואני צריך שכל זה יופיעו לי בוי עכשיו מה אני עושה כדי להשלים את זה ולעשות את זה תקין כי שאני נכנס מאפיינים על המחשב שלי וחומרה אין סימני שאלה הכל תקין אבל בעצם אני צריך להשלים את זה כי ככה התוכנה מ…

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by saar3,

שלום! כשאני נכנס למחשב מופיע לי הדבר הבא: http://www.yop.co.il/my.php?id=bny985pxjx.jpg אני לא יודע איזה אנטיוירוס אני צריך או משהו אחר כדי להוריד את זה.. מקווה שתעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by viper_sb,

בOUTLOOK 2003 בלוח שנה אני לא רואה את הפגישות שלי בתצוגה של יום/חודש/שנה ואני רואה רק בתצוגה מקדימה מה ניתן לעשות ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. קניתי אייפוד חדש. עכשיו שמתי אצל חבר שירים דרך האייטונס שלו. באתי הביתה, רציתי לשים שירים משלי וזה מה שזה כותב לי: איך אני מבטל את זה כדי שאני אוכל רק להוסיף דברים מאצלי בלי למחוק את כל מה שקיים כבר באייפוד? כי אחרי שמופיעה ההודעה הזאת, ואני לוחץ על NO, זה מראה לי כאילו האייפוד לא מחובר בכלל. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by benor,

אני כרגע משתמש באמולטור ePSXe האמולטור מצויין אבל אפשר לשחק בו רק לשתי שחקנים 1.האם אתם מכירים אמולטור אחר שאפשר לשחק בו עם ארבעה שחקנים? 2. האם אתם מכירים אמולטור יותר טוב מה ePSXe? תודה. בן-אור

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. שלום, לפני כחצי שעה מחקתי את ה- ICQ Lite בשביל שאני יוכל להשתמש ב SPYCQ התקנתי עכשיו גם ICQpro 2003b וגם ICQ 4.1 lite ואף אחד מהם לא מתחבר לי. זה אומר לי כאילו שאני לא מחובר לאינטרנט ציטוט:"Cant establish connection. check your internet connection and icq connection settings, then try to reconnect." אני נמצא מאחורי ראוטר. וד"א השתמשתי ב- ICQ עד עכשיו בלי שום בעיות. תודה רבה! עריכה - עכשיו בדקתי גם ה- windows update לא עובד יכול להיות שמחקתי בטעות איזה קובץ חשוב להתחברות? האינטרנט לעומת זאת עובד. יש איזה תוכנה שבודקת אם יש לי את כל הקבצים הדרושים?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  7. זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. השאלה בכותרת, כשאני מנסה להתחילה תקנה קופצת הודעה ששואלת אם אני צריך גרסאת 64 ביט או 32 ביט, איך אני מברר איזה גרסאת EXCHANGE 2007 יש לי ?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  9. יש דרך לראות את ערוץ WB האמריקאי דרך הווינאמפ או דרך אחרת??? מישהו... שיעזור.... בבקשה.... עוד שאלה קטנה: איך אני מצלם תמונות כשאני רואה סרט או משהו במדייה פלייר? ולא דרך הפרינט סקרין - זה לא עובד.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by שאול_שאולזון,

אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !

11. Started by iyehuda,

hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. פתאום כולם ניהיו פה תמימים. חלאס.. בכל מקרה, ערכתי את ההודעה, מי שרוצה לעזור - בפרטי. לזה שמתחתיי.. מה הקשר להשתין מהמקפצה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by eity,

שלום אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן דרייבר לכרטיס טלוויזיה שלי ואני לא מוצא אם מישהו יכול בבקשה להביא לי תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by nissim_y,

איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. Started by orjerby,

שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי לי בבאטלפיילד 2 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 150 מגה בייט.... שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. יש לי הארד דיסק שהשמיע תקתוקים ועכשיו הוא עובד מאוד איטי והוא על סף מוות... הבאתי הארד דיסק חדש ורציתי לדעת א. אך אפשר לפרמט אותו (250 גיגה). בלי הווינדוס אקס הפי ודבר שניאך אני מעביר את כל המידע מהארד דיסק הישן לחדש . תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by maor676,

ה- utorrent כותב לי שהפורט לא פתוח ופתחתי אותו גם בפיירוול וגם בראוטר. יש לי מודם: PAR-720G.

19. שלום אז ככה, היה לי נורטון 2002 (אני חושב) ואחרי שקראתי כאן קצת החלטתי לעבור לNOD32 ועכשיו הוורד לא עולה לי (ניסיתי להתקין אותו מחדש ולא עזר) הוא כיבול עולה אבל עם הודעת שגיאה, משהו על זה שהנורטון לא מותקן אז הוא לא יכול לבדוק את הקובץ ואז הוורד נשאר פתוח בלי המסמך. אולי אתם יכולים לעזור

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  20. בעיה- הורדתי firefox אבל ה IE ממשיך לעבוד ולקחת משאבים סתם, איך מוחקים אותו?? ?? ??

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by mikko,

http://www.downloadsquad.com/2007/10/04/microsoft-download-ie7-without-wga-validation/ חחחחחחחח כנראה הם ממש נואשים אני נשאר עם FF בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. "קיים איזשהו סיכון ביצירת מחיצה נוספת בעזרת partition magic? (למטרת גוסט)" מחשב XP עיברית ללא SP עם מלא מקום פנוי (אחרי פירמוט) אני מעוניין ליצור גוסט כי לעיתים קרובות המשתמש דופק את המחשב וחשבתי שזה יכול להיות פיתרון טוב. מה דעתכם על השיטה הזאת? נ.ב NORTON GHOST תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by amir.o,

כיצד אני יכול לפתוח פורט מסויים בפיירוול ?

24. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים