עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב ופתחתי את האקספלורר, האתר בית השתנה לי לאיזה קובץ searchpage.html שהופיע לי בתיקייה הראשית של כונן C. ניסיתי לשנות את הכתובת של האתר בית, ניסיתי למחוק את הקובץ, הורדתי תוכנות למחיקת דברים מציקים כאלה וכו', שיניתי בעצמי את הרג'יסטרי, ניסיתי למחוק את כל דבר שקשור לזה עשיתי לזה UNINSTALL בהוספה\הסרה של תוכניות - קראו לזה advanced searchbar. שום דבר לא עוזר, זה עדיין שם, זה תופס לי את האתר הבית, וכשאני מנסה להיכנס לאתרים - אני חייב לכתוב בתחילת הכתובת http:// לפני הWWW, וזה לא משלים לי את זה לבד, בנוסף לזה האינטרנט נהיה איטי רצח. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by Master-Chipsets,

קצת שעמם לי אז: נעשה בפוטושופ

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by duzap,

עשיתי סריקה עם HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:34:04, on 14/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware SE Professional\Ad-Watch.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\hijackthis\HijackThis.e…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. לאחרונה התחלתי להתקל בבעייה שלא הייתה בעבר{עד לפני שבועיים} בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להכנס לחלק מהאתים אלייהם נהגתי לגלוש ואין קשר כל שהוא בינייהם. אפילו לפורום זה אני לא יכול להכנס. זה קורה לי גם האקספלורר וגם בFIREFOX , ניסיתי כל תוכנה לנקות וגם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הFIREFOX אך ללא הועיל. יש לי אנטי וירוס AVG 7 אך הוא אצלי כבר הרבה זמן כך שלא נראה לי שהוא הבעיה בפיירוואל אין חסימה כל שהיא. באחת הפעמים שהמחשב נתקע לי ,שמתי לב שמשהוא שרץ ברקע הפסיק לפעול ואז פתאום יכולתי להכנס לכל אתר כבעבר בשורת המשימות לתחתית המסך הופיע איזה תוכה שהיה לה שם ++C , יכול להיות שזו הבעייה אבל אני לא מצליח לאתר את הסקריפט הזה. אנא עזרתכם לפני פירמוט כי ניסיתי כבר כל דבר. תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  7. אני מפעיל לתומי את ה Windows Task Manager בקטגורייה של ביצועים, המעבד בניצול של % 1 , ויש לי חלון אקספלורר פתוח על איזה אתר, ושאני עובר ל www.msn.co.il פתאום קופץ לו המד של ניצול המעבד ל % 100 עד % 99. למה בשם כל הערנבים זה קורה???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by idofr,

לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  10. Started by KoM,

היום מישהו אמר לי שהגרסא הזו של האי סי קיו הולכת להסגר עוד 60 יום מהיום. אני לא מאמין שהוא שיקר, למרות שהדבר נשמע תמוהה מאד. אשמח לדעת האם מישהו יודע על זה משהו... :

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. משחק FORTNITE נתקע מידיי פעם. האם לשדרג את הזכרון או את הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by rjjb7,

שלום! היום האימיול סיים להוריד לי את הסרט (הישן והטוב) שכ"כ רציתי שיישמר לי בהראדיסק... "The Faculty" - "סיוט בחדר המורים". הבעייה היא....שהוא מדובב לספרדית!!! אני רוצה איכשהו לגרום לו להפוך לאנגלית. הפתרון שחשבתי עליו: Virtual Dub. הפתרון הוא כזה: אם יש מישהו שכבר יש לו את הסרט במחשב, שיחתוך באמצעות הוירטואל דאב את האודיו של הסרט בלבד (שתופס כמובן הרבה פחות מהוידאו...משהו כמו 50 מגה במקום 700) וישלח אליי rjjb7_2@nana.co.il ואז אני אדביק את האודיו שלו על הסרט והכל נפתר! למי שיש את הסרט ומוכן לעשות את הפעולה הקטנה הזו - אודה לו מאוד! (מי שיש לו את הסרט (באנגלית) ולא יודע איך חותכים אודיו עם ויר.דאב - שיישלח הודעה בתראד הזה אני אסביר). כמוב…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. משחק בוואלה כיף במחשב אחד עובד במחשב שני לא.מה יכולה להיות הסיבה? המשחק זה " מאג´ונג 247 " מפה http://fun.walla.co.il/?w=/2/64 שני המחשבים עם ווינדוס חוקי עם העידכונים עד היום התקנתי עכשיו ג'בה הכי עדכנית יש מקודדים יש ווינדוס מדיה פליאר 11 מותקן כל הפקדי x מותקנים ביטלתי את חומת האש ההגדרות אבטחה באינטנרט על בינוני ומטה במחשב השני שהוא מבחינת תוכנה בול כמו זה שלא עובד מה לעזעזל זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by bennash,

יש לי 2 מחשבים שניסיתי את המשחק "כוח וקסם התנגשות של גיבורים" של יוביסופט המחשב הראשון הוא: ינטל דו קור 2.8 מגה הרץ עם חצי ג'יגה זיכרון ראם וכרטיס מסך של ינטל כונן דיוידי כפול 22 חלונות אקס פי כונן קשיח פנוי 300 ג'יה ביית[table] [tr] [td] [/td] [/tr] [/table]המחשב השני הוא: מעבד איי 7 3.9 ג'יגה הרץ 8 ג'יגה זיכרון שתי כרטיסי ג'יפורס 590 3 ג'יגה כונן בלו ריי של סוני חלונות 7 אולטימייט כונן קשיח פנוי 5 טרה[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by eranRohatyn,

יש לי פה בעיה למחוק משחק, אני מוחק אותו מהוספה או הסרה ורושם שהוא סיים להוציא את התכנית מהמחשב ועדיין האייקון לא נעלם מהוספה או הסרה והוא לא נמחק מהמחשב. במצב בטוח- אין לי פה מקום בדיסק צריך למחוק דברים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. פעם אחרונה ששיחקתי בו היה על ה386 שלי. קוראים לו deathtrack, והעברתי מולו שעות כשהייתי בכיתה ד הוא רץ תחת דוס. יש דרך להריץ אותו במהירות נורמלית? כל מסלול נגמר לי תוך פחות משניה, פשוטו כמשמעו.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

היי, התחלתי לשחק במשחק בשם Cities in motions 2. אחרי כמה דק' של משחק הוא קורס, לפעמים בלי להחזיר כלום ולפעמים עם השגיאה: too many heap sections - fatal error in gc. שמתי לב שזה קורה בעיקר כשהשעון במשחק עובר לשעות הלילה וצריך להראות את העיר בלילה. ניסיתי להוריד את הגרפיקה למינימום אך זה לא עוזר. המפרט שלי: AMD Phenom II X4 940 3Ghz 4GB RAM HD4870 אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by iyehuda,

למה המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר יש אפשרות שהיה ניתן לשחק עם WIN7

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

לפעמים באתרים מסוימים אני נתקל במשחקים או במצגות FLASH יפים איך אפשר להוריד אותם לדיסק הקשיח - שיהיו קבצים עצמאיים להרצה? בברכה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by ran28,

שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nivz,

אני משתמש חדש בפורום ( ) ורציתי לשאול שאלה בקשר לפלאפון, חיפשתי בכל המדורים ולא מצאתי איפה אני צריך לפרסם את ההודעה אז חשבתי שחומרה זה הכי קרוב בבקשה תקנו אותי אם מקום אחר מתאים לנושא הזה יותר... ושוב סליחה אם שמתי את הנושא במדור לא מתאים עכשיו לשאלה, יש לי Nokia 6230 וקיבלתי איתו את ה"דונגיל" (USB שמתחבר למחשב ושולח דרך BlueTooth נתונים למכשיר) עד עכשיו העברתי קבצים (שירים ותמונות) מהמחשב למכשיר ומהמכשיר למחשב בלי בעיה, עכשיו רציתי להעביר משחקים ומצאתי להוריד נגיד מ-http://www.pelemania.co.il משחקים להורדה הבעיה היא שאם אני מעביר בדרך הרגילה המכשיר לא יודע לפתוח את הקבצים. השאלה שלי היא אם יש איזה תוכנה שיודעת להגדיר לפלאפון שזה משחק ואיפה הוא צריך למקם את הקבצים או א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.