עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ?????

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. 1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. נתקלתי באיזה קובץ מסתורי ומעצבן הוא משגע אותי מבקש PASSWORD לפני שהWINZIP יפתח אותו למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. download limited...למה זה רשום?? בדקתי בכל ההגדרות ובשום מקום לא מוגבלת לי המהירות של ההורדה...למה זה ככה??

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by DannyBoy1904,

תגידו לי אם זה פסדר... כי לא נראה לי שזה הולך לרדת לי היום... שימו לב לאחוזים ולמגהבייט שירדו כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by roei88,

יש לי בעיה שכל כמה זמן נמחקים לי כל האתרים במועדפים שלא נמצאים בתוך תיקיות ובמקומם זה שם אתרי פורנו עשיתי כבר סריקה עם spybot ו-norton וזה לא עזר :-\

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by avraham_g,

זה לא בדיוק קשור לחומרה, אבל זה משגע אותי שתמיד התיקייה Links יוצרת את עצמה מחדש במועדפים , למרות שאני תמיד מוחק אותה, יש איזה פעולה שעושים כדי שזה לא יקרה יותר?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  8. שלום! כל פעם שאני מקבל אימייל ממקור שלא נמצא ברשימת תפוצה שלי, אז כתובת הדוא"ל שלו מתוספת ישר לרשימת תפוצה שלי. איך אני מבטל את זה? זה מציק משהו לא רגיל!!! תודה L.A

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by Omerole,

התקנתי את הפירפוקס אצל אחי,ויש אצלו פונטים של עברית נורא קטנים,באנגלית הבעיה לא קיימת. הינה צילום מסך: http://img121.imageshack.us/img121/212/firefoxpy6.jpg איך משנים/מגדילים את זה,זה נורא מציק X: תודה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by guypld,

כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה, יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by talkfir,

יש לי ICQ 2003a build3800(הכי חדש).. כשאני עושה switch user למשתמש אחר,ואז חוזר חזרה למשתמש שלי-אני רואה פרח אפור..הבנתי שזה ה NetDetect.. שהיה לי את icq 2001b ,בעיה זו לא היתה! עברתי לחוצץ אחר,חזרתי לשלי והאיסיקיו נשאר כפי שהו! ?any ideas

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by imac,

אני משתמש וזה התוצאה: (לא מומלץ לבעלי מודם 56! ;D ). מי שמשתמש תראו גם אתם את ה-DeskTop שלכם בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה לוירוסים או update זה מראה את זה ולא עושה כלום... חייב עזרה דחוף-המחשב לא מוגן ויש לי כבר כמה וירוסים!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by koko0,

בפוטושופ סיאס4 כל מקום שאני בא לצייר בו\למחוק עם כל סוג של מברשת, מופיע לי הסימן כאילו אני מצייר עם 1 פיקסל [במקום העיגול בגודל המתאים\ציור של המברשת] זה ממש מחרפן...למרות שנראה לי שזאת שטות שאני בטעות עשיתי. לפתוח ולסגור תפוטושופ לא עזר. זה משהו בהגדרות ששיניתי בטעות או שזה באג בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני עושה שלא יהיה את הדבר הזה שמסומן בעיגול זה מציק רצח, נגיד אני משחק מישחק ONLINE פיתאום זה מופיע לי באמצע ומציק לי או כמו שאתם רואים זה מפריע לי בסודוקו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by House M.D.,

זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  17. 1 2 3 השלישית הכי אחרונה. נעזרתי הרבה בVISOR בשביל העצים והעשבים והשמיים וכל השאר זה פשוט פוליגון מגעיל

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. בחדשות של האתר מופיע התוכנה שאמורה להוריד את הטמפ של המחשב בזמן מאמץ נמוך של המחשב מזכיר קצת את העקרון של מחשבים ניידים http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095117447,56170, משהו פה ניסה את זה? אני הולך להתקין את זה עכשיו ולבדוק שיפורים מי שרוצה אינפורמציה נוספת שיבקש, אני יבדוק לו בכיף. יניב

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by carock,

יש לי את הווינדוס 7 ולחצתי בתיקיה על "כלול בספריה" ועכשיו יש לי ספריות בצד ימין ואני משתגע מזה. איך אני מוריד את זה וקרה לי גם משהו דומה בווינדס מדיה פלייר אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by MicroChip,

תגיבו!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מוריד משהו מופיעה לי התמונה שצירפתי מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל להוריד כי הדבר הזה לא מאפשר לי להוריד. תודה רבה... נ.ב: גם הפלאש לא עובד לי בקיצור התוכנות לא עובדות לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. אני רוצה לשלוח קורות חיים להמון מספרים אבל להקיש את כל המספרים פעם אחת ואז שיישלח את כולם , איך אני עושה את זה בווינפקס?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. אם אני מעלה איזה סירטון ב gamespot או משהו דומה הוא משנה את גודל ה FF כולו

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. בגרסאות האחרונות של MSN Messenger כאשר לוחצים על open inbox במקום לקשר לתייבה ישירות זה מקשר לדף הMSN המקומי עם frame של hotmail, יש אפשרות לגרום לזה לעבוד כמו שזה היה לפני גרסא 12?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.