עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by halo,

כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by vbwx,

WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by Liran -,

:-\ אני חושב שיש פה משהו מוזר .. תראו, המרתי סרט בפורמט Avi לפורמט MPEG על-מנת לצרוב אותו כ - VCD לצפייה ב - DVD. הסרט עצמו בפורמט Avi שקל בערך 1.12 (GB) ולאחר ההמרה ל - MPEG הסרט שוקל כרגע בערך 962 (MB). האם הדבר הגיוני ? ??? אגב, בשביל תהליך ההמרה השתמשתי בתוכנות Virtual Dub ו - TMPGEnc, ובנתונים הבאים : Video - CD PAL (MPEG-1 352x288 25fps CBR 1150kbps, Layer-2 44100Hz 224kbps וב - Motion search precision בחרתי באפשרות - Highest quality very slow. המחשב ביצע את ההמרה במשך 3 שעות בערך, אבל עדיין משהו נראה לי פה לא הגיוני :-\ בתודה מראש, The Wizard

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by משיקומי,

יש לי תמונה 9 KB שעשיתי לה CROP בפוטושופ והשארתי בה רק חצי מהתמונה. באיכות הכי גבוהה התמונה יוצאת בגודל 50KB, ובאיכות הכי נמוכה (שרואים באופן ניכר את ההבדל בין המקור) הגודל הוא 25KB. זה הורג אותי כי תמונת המקור היא רק KB9.7 אז לכל מי שמבין את הבעיה שלי או מבין בפוטושופ אז שיסביר לי מה לעשות, תודה. דרך אגב התמונה היא JPG. בדקתי להמיר אותה לPNG (דרך הפוטושופ) והיא יוצאת יותר גדולה מ 50KB, בדקתי להמיר אותה לGIF וזה יוצא עם איכות תמונה גרועה ביותר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by xxdragonxx,

מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף

7. Started by FIRE-KID,

שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום מה הבעיה שיכולה להיות שיש לי סרט במחשב (WIN 7) ומותקן עליו הקודקים SHARK007 וכן BS PLAYER וVLC וכמובן מדיה פלייר והסרט הוא בסיומת AVI אבל כשאני מפעיל אני לא שומע קולות של דיבור .את כל הסרט כן אבל אנשים מדברים לא! ואם אני יפעיל בBS PLAYER אני כן ישמע.. מה תריך לעשות כד ישזה יעבוד במדיה פלייר רגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by dudi2002,

שאני נכנס לאתר הזה www.go4score.com, התוצאה אצלי היא הפוכה. למשל במשחק הפועל עכו - עירוני ראשל"צ, התואה היא כרגע 1-0 לראשון (שמשחקת בעכו), כלומר ה1 בצד שמאל (של ראשל"צ) וה0 בצד ימין (של עכו). הבעיה שאצלי זה הפוך. כלומר ה-1 בצד ימין - כאילו עכו מובילה 0-1. מה העניין?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by oren,

יש לי צורב ימהה 10*16*40 וקיבלתי איתו דיסק רב פעמי שאפשר לכתוב עליו ב-X10 כשאני צורב דרך הנרו אפשר לצרוב רק על X8 או X4 ודרך NTI CD MAKER אפשר על X4 X8 ו-X10, חשבתי בהתחלה שזו בעית חומרה אך איך זה יכול להיות שדרך תוכנה אחת אפשר לצרוב ככה ובתוכנה אחרת ככה?? זה לא אמור להיות בצורב/דיסק?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by xxdragonxx,

משהו מוזר בסאונד במחשב או שזה ברמקולים לא יודע פעם בשביל להגביר תקול הייתי מסובב את השחוק הזה של הרמקולים של הקרייטיב וזה היה עולה עכשיו כשאני מסובב אותם זה לא מגביר אלה קובע מאיזה רמקול יצא קול.. והעוצמה נשלטת על ידי ה "בקרת עוצמה" בתפריט למטה איך משנים את זה??

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  12. אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר... יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך. תודה יניב

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by e.t,

מישהו יודע איך זה הגיע לפה? באמת אין לי מושג מה זה... מה זה עושה? האמת, יש לי איזה שם חשוד בראש ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by WarMachine,

יש ברשותי מערכת של ATHLON XP 2100+ 512 DDRAM 333MHZ Gainward GF4 TI4600(Detonator 29.42)i Gigabye GA-7VRXP WIN XP PRO אני מריץ את התוכנה כדי לבדוק את הביצועים הגרפיים של המחשב ובסוף כל המבחנים אני מקבל רק 7410 נקודות שזה ממש קצת בעוד אלו מטום הארדוור מקבלים עם אותו מפרט כ 10000+ נקודות. אני מריץ הכל על Default Settings ולמרות כך הוא רושם לי: The Benchmark was not run using under default settings בקיצור מה הבעייה אי פותרים אותה מה אתם חושבים איך לעזור לי וכו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Jack_g,

יש לי כמה שאלות בנודע לDISKEEPER2007 : 1. כמה זמן לוקח ללכם לעשות איחוי? כי אצלי 24 שעות לא מספיק לעשות איחוי לכונן C שיש לו 30 גיגה ו 10 מהם פנויים. 2. הוא עושה איחוי אוטומטי אפילו כשלא דולק , אבל מסיבה כלשהיא הוא כל הזמן גונב לי מקום מהכונן C היה לי 10גיגה פנויים תוך יממה זה ירד ל7.5 גיגה, כשאני עושה CHKDSK אז המקום חוזר ואז תוך יממה נוספת התופעה שוב חוזרת על עצמה. ה DISKEEPER הזה ממש מוזר מישהו יכול להסביר לי את ההתנהגות הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

המסך שקט אבל כשאני פותח את uTorrent למסך מלא הוא עושה מן צפצוף רציף וגבוה (תדר גבוה שכנראה רוב האנשים לא שומעים, בינתיים מבדיקות שלי 2 שמעו אותו ו2 לא) השאלה אם יש משהו לעשות בשביל למנוע אותו.. כי הוא די מציק בעיקר בסביבה שקטה

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by Los,

לאחרונה שאני מפיעל את המחשב וSTEAM עולה אוטמאטית ואני ונכנס אליו דרך המשתמש שלי הוא מראה לי ב"משחקים שלי" את כל המשחקים שקימים ב STEAM ואת רוב המשחקים אני יכול לשחק ולהוריד כרגיל [יש לציין שהמשחק היחיד שלי לי בחשבון הזה הוא LFD1]ץ לדוגמא הורדתי את HL2 /TF2/CS והם פועלים כרגיל כאילו קניתי אותם כנ"ל לרשת. עכשיו אם אני יוצא מהחשבון ונכנס שוב זה נכנס לי לחשבון שלי כרגיל יש לציין שבדקתי את הנתיב של אתחול התוכנה והוא זהה לזה שאני נכנס אליו . הנה דוגמא לתמונה מהמשחק http://i45.tinypic.com/29ofs4m.jpg לדגומא זאת תמונה מהמצב STEAM שלי כעת יש שמה אפילו משחק שאני מוריד ולא קניתי אותו בכלל. http://i47.tinypic.com/2a5lq2c.jpg ודוקא את המשחק שקניתי LFD הוא לא נותן לי להוריד. מה אפשר…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. פרסומות של Play89, שהאתר פשוט שם את הבאנר שלהם בתוך האתר )swf( ככה שזה לא מגיע מבחוץ, משום מה לא מופיע Block מתחת ?? וגם אם אני מכניס ידיני את שם הפלאש הזה לרשימת החסומים רוב הפעמים הוא לא נחסם

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by 888,

משהו מכיר את התוכנה NeoTrace?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. כלומר תוכנה שמקליטה כל דבר שיוצא מהכרטיס קול שלי....למשל עם אני שומע שני שירים ביחד שתקליט אותם מעורבלים..או אם אני מדבר שיחת קול עם מישהו אז שהיא תוכל להקליט אותה...הבהרתי את הנקודה...אז מכירים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by PCguy,

אני מחפש תוכנה לעיצוב כרטיס ביקור בעיברית. יש לי את ה- business card desinger והיא לא כותבת בעיברית וגם ניתן לשמור את הקובץ רק בסיומת של התוכנה אז אם אתם מכירים משהו בעיברית או לפחות תומך בעיברית אני אודה אודה לכם

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. רוב התוכנות לא נוגעות בקבצים האלה ועם הזמן נהיה לי בלאגן איתם והם התפזרו לי בדיסק קשיח!! משהו מכיר תוכנה עם BOOT אולי שעולה לפני הוינדוס שתעשה לי סדר בהם?? או כל דבר אחר או תוכנה אחרת שתעזור?!? תודה מראש אופק

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  23. משהו מכיר תוכנה שמדמה לחיצה על המקלדת??? אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות לחיצת כפתור באופן מחזורי שאני אכתוב לה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. יש לי כמה דיסקים מקוריים בבית, ואני רוצה להעתיק אותם למחשב, אבל אי אפשר לעשות העתק הדבק. משהו מכיר תוכנה ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  25. אז משהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.