עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eli89z,

שלום לכולם!!! עשיתי פרמוט במחשב ופירמטטי את כונן C בלבד לאחר התקנת הוינדוס החדש נכנסתי לכונן D וכל מה שהיה בו נעלם אבל עדין המקום באר דיסק תפוס כאילו הקבצים נמצאים על הדיסק הקשיח אבל לא מופיעים משום מה ! אני ישמח עם תוכלו לעזור לי תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by Aviko,

כל קובץ שאני מנסה להוריד הוא כותב לי : this download has been blocked by your security zone policy מה הבעיה בדיוק לא הבנתי... יש פתרון? Aviko

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  4. Started by DaniDin,

אני גולש עם FF ושמרתי את המועדפים שלי ב-bookmarks.html אני מנסה לעדכן אותם עם IE ע"י יבוא מועדפים וזה יוצא לי בג'יבריש, איך אני שומר את המועדפים של FF כדי לראות אותם גם ב-IE ?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  6. Started by TaZeR,

שלום לכולם, פתחתי כרגע את תוכנת המיילים שבאה עם ויסטה והתחלתי למחוק מה-Inbox ספאם. את אחד המיילים לא הצלחתי למחוק - והגעתי למסקנה שהקובץ (הפיזי על ה-HDD) נמחק (לא מופיע בתיקייה). כתוצאה כך אני לא מסוגל למחוק את המייל הזה, והוא תקוע בתיבה. יש דרך למחוק אותו? תודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. היי יש לי כמה סרטים שאני צלמתי וחנות הצילום המירה את זה לDVD וברצוני להמיר את הסרט לקובץ במחשב.... אתם מכירים תוכנה כזו?? תודה מראוש!!!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ofeky1,

אני רוצה להתקין מירנדה ויש לי ויסטה 64 תהיה בעיה של תאימות? ואיזה גירסה של מירנדה הכי מומלצץ(מבחינת התוספים)? תודה!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by yochze,

שלום, יש לי עמוד שהכנתי בפוטושופ שהוא מעין TEMPLATE לכל הספר שאני מעצב.. חוץ משכבה אחת שצריכה לשנות גוון וצבע בכל עמוד, וחוץ מהטקסט השונה- העמוד אותו דבר לאורך כל הספר זה הרבה טקסט להכניס לכל עמוד, כך שבפוטושופ (שהוא אפילו לא ME) זה יהיה סיוט.. אני צריך להגיש לבית דפוס את הספר בקבצי PDF. יש דרך לעשות את זה יותר פשוט ולא לשמור אלף קבצי PDF דרך פוטושופ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dragon772,

שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס אבל שאני מנסה ללחוץ על משהו מעבד לעמוד הבית הוא יוצא מהדפדן בפתאומיות...(הפיירפוקס פועל טוב) חשבתי אולי זה וירוס אבל פתאום הקספרסקי לא פועל שאני לוחץ על הסמל שלו..עשיתי כמה פעמים הםעלה מחדש לא עוזר מה זה השטויות האלה נמאס מה פיגור של הווינדווז הזה ימציאו כבר משהו אחר ראבקק.. קיצר מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

איך עושים עברית בCOPERNIC DESKTOP SEARCH 2?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. Started by אנדרי07,

אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. Started by eladh777,

שלום כשהתקנתי לראשונה את התוכנה Adobe After Effects CS3, קיבלתי את שגיאה(בהתחלת ההתקנה) על כך שהדרישות המערכת המזעריות של התוכנה לא נתמכות במחשב ומצויין שאין לי תמיכה נרחבת ב CPU SSE2. האם יש דרך "לעקוף" את זה? כלומר למרות שאין תמיכה בזה, אני יכול להפעיל את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by Starsky,

שלום לכולם, התקנתי את האינטרנט אקספלורר 7 ולא אהבתי אותו כי הוא גם מאט לי את המחשב. יש דרך להחזיר חזרה לאקספלורר 6 הישן והטוב? תודה.

18. איזה אנטי וירוס נחשב להכי טוב היום?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by sSs Dragon,

שלום לכולם, ראיתי שלהרבה אנשים יש everest ultimate והשאלה שלי מאיפה אפשר להוריד גרסה חינמית טובה של everest כי אני יודע שהגרסאות האחרונות הם בתשלום???

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by hararim,

מאתרים כמו ספורט 5 , וואן , וואינט אני רק שומע סאונד ולא רואה כלום. ב-YOUTUBE למשל אין בעיה בכלל. מה זה יכול להיות? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. Started by teamate,

בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. Started by p-o-i,

אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by rafiisak,

שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by Pavlik,

ברצוני להעביר את הסטוריית השיחות מהמחשב הישן לחדש. בשני המחשבים מותקן ICQ 6. ניסיתי כבר להעתיק את התיקיה עצמה וזה לא עוזר. מישהו הצליח?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:12:47 אולי בכל זאת מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. Started by itayalter,

למישהו יש המלצה לתוכנת בקרה על טמפרטורות ואולי גם בקרה על המאווררים ? אני מכיר את EVEREST , SPEEDFAN , אני מחפש משהו יותר חדיש ומתקדם . תודה !

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.