עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה מקל על השימוש? (בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  2. SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by idms,

שלום לכולם אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה בDOK שלי אני נמצא עכשיו בטיול ולאורכו אני מגבה את הקבצים שלי באחת הפעמים ביצעתי את הגיבוי בLAPTOP של חבר ונשאלתי שאלה על ידי אחת מתוכנות האנטי וירוס שלו מאז אני לא מצליח לראות את הקבצים בDOK שלי בשום מחשב למרות שמבחינת הנפח אני עדיין רואה שהקבצים קיימים על הDOK - יש רק 12 ג'יגה פנוי בנוסף אני מצליח לכתוב עליו דברים חדשים ומדובר בFAT 32 אשמח מאוד להצעות שיצילו את החומר החשוב הזה תודה חברים עידן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lompy,

מחפש תוכנה שיודעת להקליט סרט שמנוגן באתר באינטרנט או לחילופין תוכנה שיודעת להקליט את הדסקטופ כולל סאונד שמנוגן במחשב לסרט

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by oded6188,

אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ofirterev,

שלום לכולם התקנתי היום בפעם הראשונה את התוכנת norton ghost 12 כדי לגבות את כל המחשב שלי היום הפעלתי אותה בפעם הראשונה וישר עלה לי חלון של ה-norton ghost עם עיגול אדום וכתוב בו at risk אני מצרף תמונה כדי שתראו את החלון שניפתח לי אין לי מושג אייך אני מגבה איתה את המחשב ואייך מפעילים אותה אייך אני מסדר את החלון הזה שמופיע אשמח למדריך טוב עם תמונות כדי שאני ילמד לגבות איתה וגם לעבוד איתה אני לא מכיר אותה פעם ראשונה שאני משתמש בה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by Ourfaza,

ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by shimronfio,

האם יש תוכנה כמו AVI RECOMP, שיכולה להוסיף כתוביות אך לקבצים של MKV?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by DeadByDawn,

האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  10. אני משנה את השם של קובץ התרגום בכדי שיעלה ביחד עם הסרט במדיה פלייר אבל משום מה יש סרטים שהסרט בכלל לא פועל כשאני עושה את זה ואז אני צריך סתם להוסיף איזשהו תו לקובץ התרגום ולגרור את התרגום לקלאסיק פלייר כי במדיה פלייר זה לא יפעל אם התרגום לא יהיה באותו השם של הסרט(ואז קורה מה שאמרתי מקודם, הסרט ב'פליי' אבל לא עובד)

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by halachmania,

איך ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  12. יש לי KASPERSKY ANTI VIRUS 7 התוכנה הזאת כוללת עוד משהו חוץ מהאנטי וירוס? כמו לדוגמא FIREWALL או שזה רק אנטי וירוס והגרסה של INTERNET SECURITY כוללת אנטי וירוס, פיירוול ועוד תוכנת אנטי ריגול? כי אני רוצה שיהיו לי כל התוכנות האלו(חומת אש,אנטי ריגול וכמובןן אנטי וירוס) בתוכנה אחת ולא להפעיל בשביל כל דבר תוכנה נפרדת.. תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by omri_ro,

מה מקש הקיצור להצגת/הסתרת הזמן שנותר עד לסיום הסרט?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך שתי תוכנות אחת לעיוות קול. דוגמא: אני מקליט מישהו שר שלא יודע לשיר ואז עם התוכנה אני משנה לו את הכל. גם אם יש תוכנה שמשנה קול לקולות של מפורסמים אשמח לדעת. חשוב שאני יוכל לשנות את הקול ולהקליט את זה מתוך התוכנה כמו שיש ב-Virtual Dj תוכנה שניה, תוכנה שאני יכול ליצור בה טרנסים עם כל הבסים ודברים כאלה... תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. אנטי וירוס AVAST עושה בעיות לווינדוס אחרי התקנה,מה הפתרון? זה כבר קרה לי על יותר מ10 מחשבים,שאני מתקין את האנטי וירוס הזה והווינדוס לא עולה,רק אחרי הסרה שלו בSAFE NODE הווינדוס שוב חוזר לעלות. ניסיתי כבר כמה גירסות של האנטי וירוס הזה ,אפילו החדש 5,למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  16. יש לי סרטון או קליפ או כל קובץ ויזואלי (לא על דיסק) שאני רוצה לקרוע ממנו רק את הסאונד, כדי שיהיה לי קובץ MP3 שלו. לא רלוונטי לי אם הסאונד יירד לגמרי מהמקור או יישאר במקביל, כי אני מתכנן למחוק את הסרטון בכל מקרה. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by TNT,

אני רץ על וינאקספי. כאשר אני מנסה להתקין איזה תוכנה הוא רושם לי את ההודעה שצירפתי. מה פירוש/כוונת ההודעה? והאם יש פתרון? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני מוריד מאתר טורנטים supertorrents עכשיו שמתי לב שמדי פעם[לא תמיד] כשאני מוריד טורנט מסויים, לא משנה באיזה תוכנה[בין אם מדובר בABC או בBITORNEDO] הטורנט פתאום "נתקע". מה זה אומר? התוכנה עובדת, אפשר ללחוץ על הכפתורים, אבל כל המחוונים, של המהירות, של הזמן, ודברים כאלה, נתקעים. כאילו עושים "פריז" במקומם. הבעיה מסתדרת אם אני מפעיל מחדש את הטורנט, לכמה דקות עד שקורת שוב. יודעים מה אפשר לעשות? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי אינטרנט 3 מגה ואפלוד של 192 בכבלים!! מה לבחור באמיול תסתכלו!! http://img237.imageshack.us/img237/6421/1cw6.png http://img172.imageshack.us/img172/8625/2jb7.png יש שם את כל האפשרויות אינטרנט 3 מגה בכבלים מה לבחור משם? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chenrp,

עיצות בבקשה. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by TNT,

מה ההבדל בין VCD ל SVCD? ומה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eladbu,

דייייייייייייייי נמאס לי! כל פעם שאני מפרמט את המחשב ומתקין אאוטלוק 2003 אני נדפק עם הקינפוג של הגימייל שלי!!!!!!! כל פעם אותו סיפור!!!!!!! אתמול התקנתי את אוטלוק 03 ורשמתי את הקוד וכל הקינפוג של GMAIL כולל הכל באאוטלוק! הופתעתי עד דמעות הכל רץ חלק הסיסמה הקישור לשרת משיכת ההודעות הכל פיקס! וואוו כל כך שמחתי! עכשיו אני מנסה למשוך הודעות ושום כלום הוא מודיע לי על שגיאה אני ממש נואש! אתם חייבים לעזור לי! אין לי כוח כל כמה זמן להחליף מייל בגלל חוסר סנכרון עם אאוטלוק!מה עושים [attachment deleted by admin]

23. Started by alexc32,

http://www.iobit.com/gamebooster.html מישהו כבר ניסה את זה ? והאם זה רלוונטי למחשבים חזקים יחסית?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by naknir,

שלום חברים, התקנתי את הקודאק-פאק של K-lite ובאמת הכל עובד כמו שצריך עכשיו, אבל משום מה שמתי לב שכשיש סרט שרצועת הקול שלו מקודדת כ-AC3, הווליום שיוצא הוא מאוד נמוך. האם זו בעיה ידועה? האם הורדה של קודאק AC3 והתקנתו בנפרד תפתור את הבעיה? אשמח אם תעזרו, ניר.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.