תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אבקש את עזרת חברי הפורום בנוגע לתוכנה, שסקירתה התפרסמה במדור המחשבים של 'ידיעות' (מדור ממון, פינת "תוכנה במבחן"), ביום ראשון לפני שבועיים. הכוונה לתוכנה שאמורה לדמות את ה-TASK MANAGER המוכר. מישהו יכול להזכיר לי מה היה שמה של התוכנה שסוקרה בפינה הנ"ל? המון תודה מראש, חג שבועות שמח, יגאל.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי מבחן ביום ראשון במחשבים ישמח עם תוכלו לענות לי על כמה שאלות 1-א איך יוצרים ספריה בכונן c הנקראת w98f 2-ב העתק את קובצי התקנה של מערכת windows98 לספרייה זו 3-גמה הכוונה צור גיבוי לרגיסטרי ושמור בספרייה מיוחדת אשר תיצור עבורה במיקום הבא x:\documents and settings\ backup registry 4 מה הכוונה צור נקודת שיחזור מערכת בשם גיבוי טכנאים 5 מה הכוונה הגדל זיכרון וירטואלי ל1000 מגבייט ערך תחלתי 2000 מגבייט ערך סופי של מחיצה שלא מחילה את מערכת ההפעלה 6-התקן אמיול ופתח פורט של התוכנה פיירול חברים יקרים ישמח עם תוכלו לענות לי על השאלות האלה ודבר נוסף איזה דיסק הייתם ממיליצים לי להכין לקראת הבחינה? הכוונה אם איזה תוכנות ישמח לקבל פירוט מלא תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
איך שאני נכנס למחשב שלי אני רואה איה חמישה - שישה כוננים,אני מתכוון לכוננים זמניים כאלו כמו של USB FASH. איך אני מעלים אותם ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קודם כל - בכל פורום שפניתי אליו, וגם בפורום משחקים באתר הזה, לא רצו ולא ניסו לעזור לי, אולי פורום תוכנה יבינו. אז שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
היי רכשתי ג'ויסטיק של חברת andgame מדגם andgame DUAL STICK Pro Gamer Controller נהרס לי הכונן DVD ואינני יכול להתקין את הדרייברים שמצורפים איתו האם יש מקום \ מישהו שאפשר להשיג את הדרייברים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אולי שנתיים בערך לא נגעתי בפוטושופ. אז מה דעתכם? לא להגיב על הלבן ברקע בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
כך שמכשיר DVD רגיל שלא קורא DIVX יוכל לקרוא... היי אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית שבהכי פשטות אוכל להמיר את קובץ הDIVX שיש לי לפורמט שירוץ על די וי די רגיל... אשמל לקבל בבקשה קישור ישיר לאתר התוכנה או להורדת התוכנה והסבר איך אני אחר כך צורב את הדיסק.... בתודה מראש HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
כל פעם בעת היציאה מהתוכנה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהבתמונה) למי הפתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני רוצה לפתוח את כונן C או D נפתח לי חלון "פתיחה באמצעות" ובחירת תוכנית לפתוח איתה. כשאני בוחר בשורת הכתובת ב"מחשב שלי" את אחד הכוננים הם נפתחים. חשוב לציין שזה קרה מאז שהסרתי וירוס ביחד עם עוד כמה דברים שהאנטי וירוס מצא. אשמח לקבל הצעות לפתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה או אפילו כמה בעיות באיסי. לפעמים הוא מתנתק ואז הפרח בצבע צהוב ולא קורה כלום אחרי זה אם אני מכבה אותו ומדליק שוב הוא כאילו מתחבר אבל כשאני לוחץ פעמיים על הפרח הוא פותח את החלון של הכנסת מספר וסיסמא ואז התחבר...וחוזר חלילה דבר שני יש כזאת תוכנה שאפשר לשלוח ממנה SMSים חינם כמו איסי?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התוכנה מסרבת להפתח ודורשת שאני ירכוש אותה הבעיה שאפילו 30 יום היא לא נותנת לי בשביל שאני לפחות יכול לבדוק תמקלט שלי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
עשיתי דף רגיל שבכל עמודה יש נתון אחר, ופרטים לגבי הנתון, משהו ממש פשוט בלי אף נוסחה, לדוגמא: תל אביב ירושלים 544 12 423 65 וכך הלאה. יש אפשרות שהוא לא יתן לי לכתוב את אותו נתון פעמיים? לדוגמא אם כתבתי מתחת לתל אביב את המספר 123, אז שלא יתן לי לכתוב שוב (בת"א) ויש אפשרות שהוא יסדר לי אוטומטית כל פעם שאני מכניס נתון מA לZ? תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם השפות בתוכנות כמו Outlook ותוכנות אופיס נוספות... אני מעוניין להעביר את הכל לאנגלית, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את זאת על מנת שאני אוכל כבר להחליף לאנגלית. תודה מראש, אביב עריכה: נ.ב אני ממצטער אם פרסמת את זה בתת פורום הלא נכון.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזושהי תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט באיכות הסאונד של WINDOWS כך שכל תוכנה אחרת, וגם SOUND אחר ישמיעו את הצליל שכיוונתי פעם אחת בתוכנה שכזו. מאין WINDOWS SOUND EUALIZER, ככה שגם לדוגמה מוסיקה שרצה ב STREAMING מהרשת תהיה מותאמת ומושמעת לפי האקולייזר הזה. הבעיה שלי היא שאני רוצה לדוגמא להוריד את הבס של איזה סרטון מהאינטרנט, ואני לא יכול לעשות את זה כי אין לי אקולייזר ברשת. יש למישהו פיתרון? איזו תוכנה מומלצת או משהו בסגנון יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-