עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arielus,

אני צריך עזרה ! המחשב שלי פנטיום 4 2.4 מגה הרץ אייך שלא קוראים לזה יש לי 256 ראם 120 ג'יגה וכרטיס מסך radeon 9200 אבל אני לא יודע למה הוא לא זז לי.......במשחקים הוא עולה חלק והכל אבל על השולחן עבודה הוא לא זז לי יש לי 4 מאווררים עזרו לי בבקשה.....פרטו לי בהרחבה אם אפשר

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  2. שלום, יש לי ווינדוס XP ב-WINDOWS TASK MANAGER מופיעה לי אפליקצייה בשם QUICK LUNCH שרצה ברקע כל הזמן ולידיה הסמל של ריבוע לבן עם פס כוח מעל כמו אפליקצייה לא ידועה. שלחצתי קליק ימני ו-GO TO PROCESS היא מובילה אותי ל-EXPLORER יש לי חשד לא מבוסס שזה איזה וירוס, מה אתם אומרים לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. אחרי שהתקנית את 9.6 יש לי בעיה עם הרזולוציה, וב - DPI כל פעם שהמחשב מופעל מחדש או אחרי שימוש במסך מלא על ידי תוכנה אחרת או משחקים הרזולוציה חוזרת להיות 480/640 אי אפשר לשנות אותו דרך הממשק הרגיל של windows אלה רק דרך הממשק של הדריבר גם ה - DPI נראה שמתאפסת בכל הפעלה מחדש והגופנים משארים קטנים למרות ש - windows מדווח שהוא שונה ניסיתי לחזור לדריבר הקודם 9.5 שאיתו הכל עבד אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר את 9.5 במצב בטוח + Driver Cleaner.NET כולל קבצי *cab להפעיל את המחשב מחדש והתקנת 9.6 אבל גם זה לא פתר את הבעיה HD4850 9.6 indows xp sp3 HE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  4. יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by The-Magician,

brd.dll is missing! what the hell are u trying to do? איזה קובץ זה? בחיים לא נתקלתי בזה...

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  6. Started by NaNdoS,

אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by 10GaZ,

היה לי FF2 והורדתי FF3. אחרי התקנת FF3, ניסיתי לפתוח אותו, והוא פשוט לא נפתח. ניסיתי להסיר לחלוטין את FF2, כולל מידע אישי ולהתקין מחדש, והבעיה עדיין קיימת. מה עושים?

8. הי, יש לי כמה סקרין שוטס של משחקים ישנים שאני רוצה להדפיס על חולצות.. איפה מומלץ? אני רוצה הדפסה איכותית.. תודה

9. Started by DOMMA,

אם למישהו יש תוכנה כזאת ......... אודה לו אם יגיד לי את שמה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by raiman1,

מישהו יכול להסביר לי מה זה??

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=

12. Started by reyrey_200,

לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????

13. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

14. Started by et_gershon,

שלום, במחשב שברשותי מתרחשת בעייה שלאחר עבודה ממושכת או בקטעים מסויימים עם עבודה על הדפדפן (IE) קופצת ההודעה הבאה: לאחר הבעייה הוספתי למחשב כרטיס זיכרון וכרגע יש בוא שלוש כרטיסים של 64. המחשב הוא מחשב ישן, אך עדיין ניתן לשימוש. יושבת בוא מערכת הפעלה windows 2000. כנראה שהזיכרון לא מספיק או שהבעייה אחרת והתבלבלתי. אני יודע ש-FF ייצרוך פחות זיכרון וכנראה לא ייקפיץ הודעות כמו זו בכזאת קלות, אך המחשב לא שלי ואבי מתעקש על IE :-\ יישנו משהוא אחר שאוכל לעשות??? בתודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by אדיר,

שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים

17. שלום! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר פרוייקטים שנוצרו בפרימייר לאנקור מבלי לרנדר אותם ולהפוך אותם לקבצי וידאו קודם לכן? תודה!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. Started by No_Man,

משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by at,

יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by daido,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kobi3211,

מישהו יודע איך להמיר מקובץ DAT ל AVI באיזה תוכנה להשתמש ????? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by shronxx,

הורדתי את התוכנה וכאשר אני מעלה את ההתקנה מופיעה לי הודעה שלא נותנת לי להתקין את התוכנה....ואותה הודעה מופיעה כשאני מנסה להתקין תוכנות אחרות... הנה ההודעה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. למי שלא מכיר את המושג, "dead man's switch", הוא לקוח מתחום ההנדסה וקיים במכונות ומכשירים מסוכנים, שעשויים לפעול גם ללא כל השגחה, בשביל להבטיח את עירנותו או מיקומו הפיזי של המפעיל. בהבדל ממנגנוני בטיחות אחרים, כאן הטריגר אינו מעשה אלא מחדל, כלומר העדר המעשה הנדרש מצד המפעיל. למשל, ברוב הקטרים מותקנת דוושה, אף שהמהירות והבלימה נשלטות באופן אחר, שחייבת להיות לחוצה כל משך הנסיעה ולא המנוע נכבה והבלמים מופעלים, וזאת כדי להבטיח נוכחות (ועירות) מצד הנהג. השאלה שלי היא, האם קיימת תוכנה שמתפקדת באופן דומה, שניתן להגדירה לדרוש ססמה או פעולה אחרת כלשהי בכל הפעלה או "התעוררות" של המחשב, ובאם הפעולה\ססמה לא התקבלו תוך הזמן שהוגדר, תיקיות מסויימות שהוגדרו יימחקו לצמיתות. אני שואל כי מד…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. שלום, הורדתי את Google Earth וכשאני מפעיל אותו כל המסך רועד לי בצורה מטורפת. איך אני פותר את הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.